החציל האצטקי כתב:צריך מידה טובה של מזוכיזם כדי לנסוע לארנה למשחק הזה.
אני לא סגור לגמרי אם יש לי אותה.
אני גם שוקל את זה...בסוף אני לא אלך סתם כי אני שונא את הארנה-אולם דוחה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:צריך מידה טובה של מזוכיזם כדי לנסוע לארנה למשחק הזה.
אני לא סגור לגמרי אם יש לי אותה.
מכביסט30 כתב:יש משהו בדברים של שמואל, אבל הצורה שהוא אומר אותם גורמת גם לי להשתגע ממנו.. אני לגמרי מבין אתכם חחח..
מכבי באה בכושר רע ובפורמה לו טובה, נקודה. נצטרך להעלות את היכולת בצורה דראסטית כדי לקחת את הגמר הזה.
ירושלים רחוקה מלהיות תפאורה בגמר ואם בסופו של דבר היא כן תהיה, אז זה כמובן יהיה כיף גדול. אבל לא. לא יקרה..
תפסיקו לזלזל. במיוחד אתה רוי.. כבר למדנו שזה פשוט לא נכון.
felix_r כתב:מכבי לא מביסה קבוצות העונה פשוט כי היא קבוצת התקפה בינונית מאוד. אנחנו מנצחים משחקים דרך ההגנה
שמואל1 כתב:מסתבר שגם גודס חושב כמוני לקראת הגמר:
גיא גודס: "כמו שזה נראה, י-ם פייבוריטית בגמר"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 84886.html
roy1000 כתב:felix_r כתב:מכבי לא מביסה קבוצות העונה פשוט כי היא קבוצת התקפה בינונית מאוד. אנחנו מנצחים משחקים דרך ההגנה
לא פירקנו את אותה ירושלים המהוללת (במשחק מאוד בינוני שלנו) באיזה 20 הפרש לפני חודש?
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:מסתבר שגם גודס חושב כמוני לקראת הגמר:
נו די שמואל, אני גם יכול להביא לך ציטוט של בלאט שהוא חושש ממשחק נגד אשדוד
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:מסתבר שגם גודס חושב כמוני לקראת הגמר:
נו די שמואל, אני גם יכול להביא לך ציטוט של בלאט שהוא חושש ממשחק נגד אשדוד
זה לא חששות. גודס אומר חד וחלק שירושלים פייבורטית לגמר.
חנו'ש כתב:בואו נקווה שאולי השלג ידחה את המשחק והוא יהיה בתאריך בו כבר לא נהיה במשבר....
felix_r כתב:שמואל פתח את אשכול המשחק. מדאיג מאוד!
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:יש משהו בדברים של שמואל, אבל הצורה שהוא אומר אותם גורמת גם לי להשתגע ממנו.. אני לגמרי מבין אתכם חחח..
מכבי באה בכושר רע ובפורמה לו טובה, נקודה. נצטרך להעלות את היכולת בצורה דראסטית כדי לקחת את הגמר הזה.
ירושלים רחוקה מלהיות תפאורה בגמר ואם בסופו של דבר היא כן תהיה, אז זה כמובן יהיה כיף גדול. אבל לא. לא יקרה..
תפסיקו לזלזל. במיוחד אתה רוי.. כבר למדנו שזה פשוט לא נכון.
מצטער, אני לא קונה את הסיפור כאילו ירושלים היא איזו קבוצה גדולה. ברור שאם מכבי תבוא ביכולת אפסית ותזרוק 1 מ- 30 לשלוש אז כל קבוצה בליגה יכולה לנצח אותה, אבל ירושלים של העונה היא קבוצה חלשה והם ממש לא בליגה של מכבי. אפילו לא קרוב. אם מכבי תבוא אפילו ב- 50% יכולת, אנחנו נפרק את ירושלים. הבעיה היא שהיום שיחקנו בערך ב- 10% יכולת. זה לחלוטין תלוי במכבי.
אדם כתב:עוד תגובה אומללה לגודס העלוב,מכבי תל אביב 80 שנה אלופה מועדון גדול באירופה ובארץ ,לא פיבוריט פה בליגה שלו?עלוב נפש ואומלל ,זה הבעיה יש לו אמירות מסכנות שהוא לא מבין לאן הגיע ואיפה נמצא ,פעם מכבי בתקופת פיני גם במשחקי חוץ מול צסקא היה אומר שמכבי פיבורטית,לא הבנתי אם ריאל תפסיד למלאגה ואאחרי זה יש לה משחק מול בילבאו אז לאסו יגיד שריאל לא פיבוריטית??
הבעיה במשחקים מול ירושלים זה בול זה ,גודס שגורם לירושלים להיראות משו ומנפח ,וגורם לשחקנים של מכבי לשנות חשיבה ובמקום לבוא חדים ובעלי בית ולהראות מי הבוס ,הם באים רפויים ובאים להתאים את עצמנו לירושלים ולא להיפך.
אם כל הכבוד אם נפסיד זה בגללנו ובגלל גודס ,לא בגלל שירושלים קבוצה מאימת ,אלא כי מכבי אומללה ,למכבי אין גארדים שמביאים נקודות ,אוחיון אפס פארגו לא תורם ,ובעיה .
אני מקווה שמול ירושלים ומול דונטה נראה משו שונה ומרענן ולא שוב שדונטה מנער אותם ,ונותנים ללאנדסברג לשמור אותו ,זה כבר טימטום ,והגיע הזמן שנחסל אותו ולא ניתן לו לנהל את המשחק ולחשוב שהוא כל יכול איפה כבוד עצמי??
מכבי חיבת לבוא לכאסח להרביץ להיות משו פעם אחת להיות מניאקים.
גם היום שקלעו והובילו היה מין רכות אומללות כזו
מכביסט30 כתב:50% יכולת? לא רק שלא נפרק, אנחנו גם נתפרק..
תרצה או לא, מכבי פשוט בכושר מזעזע. אתה מכניס את עצמך לאשליות סתם ואחר כך קשה לך לצאת מהן..
אני פשוט לא תופס את הזלזול הזה בירושלים.. דונטה לא יכול לעשות צרות? ג'ונס? רייט? גם הלפרין ואליהו יכולים לתפוס יום ולעשות צרות.
לנו יש את רנדל וסמית', אבל גם הם יכולים לתפוס פתאום יום רע. פארגו לא פוגע כבר כמה משחקים, אוחיון גם, מהיינס אני כבר מזמן לא מצפה לכלום (למרות שהיום הוא היה טוב ולא ברור לי למה גודס ספסל אותו במחצית השנייה) ולמעשה הקו האחורי שלנו בגדר ״נעלם״ כבר כמה משחקים ברציפות. תוסיף לכך גם את הכושר המזעזע של טיוס ואת היום אסל יום בסל של סופו..
אם הכל יתחבר לירושלים וגם השיפוט יהיה איתם, יהיה ערב מאוד קשה..
גם אם ננצח, זה בוודאות לא יהיה בתבוסה. אני מוכן שכולם יצטטו אותי אחר כך וגם מוכן בשמחה לאכול כמה כובעים שרק תרצה..
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:50% יכולת? לא רק שלא נפרק, אנחנו גם נתפרק..
תרצה או לא, מכבי פשוט בכושר מזעזע. אתה מכניס את עצמך לאשליות סתם ואחר כך קשה לך לצאת מהן..
אני פשוט לא תופס את הזלזול הזה בירושלים.. דונטה לא יכול לעשות צרות? ג'ונס? רייט? גם הלפרין ואליהו יכולים לתפוס יום ולעשות צרות.
לנו יש את רנדל וסמית', אבל גם הם יכולים לתפוס פתאום יום רע. פארגו לא פוגע כבר כמה משחקים, אוחיון גם, מהיינס אני כבר מזמן לא מצפה לכלום (למרות שהיום הוא היה טוב ולא ברור לי למה גודס ספסל אותו במחצית השנייה) ולמעשה הקו האחורי שלנו בגדר ״נעלם״ כבר כמה משחקים ברציפות. תוסיף לכך גם את הכושר המזעזע של טיוס ואת היום אסל יום בסל של סופו..
אם הכל יתחבר לירושלים וגם השיפוט יהיה איתם, יהיה ערב מאוד קשה..
גם אם ננצח, זה בוודאות לא יהיה בתבוסה. אני מוכן שכולם יצטטו אותי אחר כך וגם מוכן בשמחה לאכול כמה כובעים שרק תרצה..
לפני חודש שיחקנו מולם. מכבי שיחקה בינוני לחלוטין וירושלים נתנו משחק טוב. נגמר 20 הפרש לנו ויכל להיות 30. אז כן, אם כל השחקנים שלנו יסריחו את הפארקט כמו אתמול והם ייתנו משחק טוב, אז אנחנו יכולים להפסיד, אבל אם נהיה גם ב- 50% יכולת כמו שהיינו במשחק בנוקיה מולם, אז אין להם שום סיכוי.
אתם עושים הרבה יותר מדי מסיפור השיפוט כאילו השופטים מוציאים למכבי כדורים מהסל. גם עושים הרבה יותר מדי מה"כושר הלא טוב של מכבי". הקבוצה הזו ניצחה את ריאל וברצלונה ברצף. 3-4 משחקים פחות טובים זה ממש לא ביג דיל. אין הבטחות בכדורסל, אבל אם מכבי תבוא לשחק ותשמור חזק כמו שהא יודעת, לירושלים אין סיכוי.
jol9 כתב:ולפני שלושה חודשים שיחקנו מולם וחטפנו 30 הפרש.
מה זה משנה מה היה לפני חודש?
ראית את פארגו בשבועות האחרונים? ראית את האחוזים משלוש?
ראית את סופו ואת טיוס? הם לא קיימים בכלל.
ראית את ההגנה שלא מסוגלת לעצור פגר מת כמו מורן רוט?
חיפה לא ניצחו את המשחק הזה בגלל דברים קטנים ובגלל התעלות רגעית של דווין ורנדל.
השחקנים חייבים להרים את עצמם ומהר, אחרת זה יהיה מאוד כואב, וכל ההתקשקשות הזחוחה מסביב, היא לגמרי התעלמות מהמציאות
ולא לעניין.
זה מזכיר לי קצת כל מיני אוהדים פנאטיים של רפא, שזילזלו בדג'וקוביץ' כשהיה ברור שמאזן הכוחות משתנה בינהם ב2011.
זה נגמר בשלושה גמרים רצופים שהוא הפסיד לו, עד שפתאום אנשים קלטו שיש כאן משהו.
אסור להתעלם מהמציאות ומהדינמיקה שלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־25 אורחים