המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מקורביו של מקל: "80 אחוז שהוא ישחק בהפועל ירושלים"
הרכז מתקרב לקבוצה מהבירה וצפוי לקבל החלטה האם לחזור לארץ עד יום ראשון. ההצעה של ירושלים: חוזה לשנתיים וחצי, שכר של למעלה מחצי מיליון דולר לעונה וסעיף שחרור ל-NBA
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4628791,00.html
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:מקורביו של מקל: "80 אחוז שהוא ישחק בהפועל ירושלים"
הרכז מתקרב לקבוצה מהבירה וצפוי לקבל החלטה האם לחזור לארץ עד יום ראשון. ההצעה של ירושלים: חוזה לשנתיים וחצי, שכר של למעלה מחצי מיליון דולר לעונה וסעיף שחרור ל-NBA
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4628791,00.html
משום מה, אני לא מאמין שהסאגה הזו תיגמר ביום ראשון.
שמואל1 כתב:לפי מה שהבנתי, גל מקל מחכה לדד ליין ב- NBA שהוא מחר אם אני לא טועה. בעקבות שינויים בקבוצות כאלו ואחרות הוא יכול למצוא את עצמו משיג חוזה.
לכן זה הגיוני שההחלטה תתקבל עד ראשון.
חנו'ש כתב:מתי בכלל הדד ליין של מכבי שעוד אפשר לרשום שחקנים חדשים ליורוליג??
Holiday_Armadillo כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4628825,00.html
יש לי פיתרון לכל עניין מקל
שאחת תחתים את מקל ושאחת תחתים את האגו שלו
בול אותו גודל
שחף כתב:בקרב על איזה שחקן?
שחף כתב:בקרב על איזה שחקן?
cannon כתב:מרום טוען שמקל כבר סגור בירושלים. למיטב הבנתי גם ממקורות אחרים, אין סיכוי שיהיה במכבי.
שמואל1 כתב:שחף כתב:בקרב על איזה שחקן?
הלפרין, אליהו, דונטה. ואפשר לצרף לרשימה גם את דני פרנקו שגודס מאוד רצה בתור עוזר מאמן.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:בקרב על איזה שחקן?
הלפרין, אליהו, דונטה. ואפשר לצרף לרשימה גם את דני פרנקו שגודס מאוד רצה בתור עוזר מאמן.
נו באמת
אתה מאמין לעצמך תגיד לי?
כל השחקנים האלה בהפועל כי מכבי החליטה שהיא לא רוצה אותם
פיפס אחד ממכבי והם היו חותמים פה
הלפרין לא פה כי לאנדסברג נשאר (הוא כבר היה סגור)
מכבי החליטה שהיא לא רוצה את דונטה ורק אז הוא חתם במגדל
אליהו לא פה כי הוא שדד את מכבי מספיק שנים עד שהם החליטו שהם לא רוצים אותו (והוא אמר את זה בעצמו בראיון)
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:בקרב על איזה שחקן?
נו באמת
אתה מאמין לעצמך תגיד לי?
אליהו לא פה כי הוא שדד את מכבי מספיק שנים עד שהם החליטו שהם לא רוצים אותו (והוא אמר את זה בעצמו בראיון)
זה בהחלט לא נכון.
כל אחד מהשחקנים הללו החזיק בהצעה ממכבי והעדיף ללכת על ההצעה של ירושלים, וברוב המקרים גם מאחורי הקלעים וללא ידיעת מכבי וללא כל אפשרות של מכבי להשוות את ההצעה.
מבחינתי זה הרגיש בכל פעם כסוג של "נוק אווט" של ירושלים. זאת הייתה ההרגשה הן בפורום, והן בקרב הפרשנים ואתרי הספורט.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:בקרב על איזה שחקן?
נו באמת
אתה מאמין לעצמך תגיד לי?
זה בהחלט לא נכון.
כל אחד מהשחקנים הללו החזיק בהצעה ממכבי והעדיף ללכת על ההצעה של ירושלים, וברוב המקרים גם מאחורי הקלעים וללא ידיעת מכבי וללא כל אפשרות של מכבי להשוות את ההצעה.
מבחינתי זה הרגיש בכל פעם כסוג של "נוק אווט" של ירושלים. זאת הייתה ההרגשה הן בפורום, והן בקרב הפרשנים ואתרי הספורט.
פשוט הזוי מה שאתה כותב פה
אין לי אפילו מה להגיד לטיעונים ההזויים האלה
אני באה אליך עם עובדות אתה מביא לי את הדברים האלה..שתהיה בריא
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו בערב הווי תגיד לי? מה אכפת לי מהאווירה? בתור אחת שלא רצתה את אף אחד מהשחקנים האלה, ממש לא אכפת לי מה הרגישו
עובדתית - אם מכבי הייתה רוצה אותם הם היו פה
כל דבר אחר הוא שקר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים