המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:רבאק כאילו מדברים פה על לברון או קובי , גם אם ילך למגדל ( לדעתי הוא ילך כי הוא שונא מכבי אדום ) זה לא ישנה כלום , הוא לא הרבה יותר טוב מקיצ'ין או מקי או מי שלא משחק שם .
אוברייטד הגדול בתולדות הכדורסל הישראלי , אדום מובהק שנהנה למשוך את מכבי ואחרי זה לחתום ביריבה הכי שנואה שלה , טוב מאוד שיחתימו אותו ויחשבו שהחתימו את הרכז הטוב ביבשת בדיוק כמו שחשבו כשהחתימו את דאנטה אצבע משולשת שהחתימו את לברון של אירופה .
איכס של שחקן ... לא רוצה אותו .
roy1000 כתב:ההתרפסות הזו בפני מקל היא מוגזמת.
yzafrir כתב:עכשיו הפיספוס עם פארמר מתחיל להראות יותר גדול...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:עכשיו הפיספוס עם פארמר מתחיל להראות יותר גדול...
איזה פספוס? זה בכלל לא היה בטווח המחירים של מכבי.
Holiday_Armadillo כתב:1)הלפרין היה סגור במכבי בגלל שחשבו שלאנדסברג יעבור לאיטליה, לאנדסברג נשאר ולא היה מקום להלפרין אז הוא עבר לירושלים - עובדה
2)מכבי ביטלו את החוזה עם ליאור, ליאור בראיון לא מזמן אמר שמכבי אפילו לא נפרדו ממנו, רק אז הוא עבר לירושלים - עובדה
3)מכבי לא רצו (בצדק) לשלם לדונטה סמית' את הסכומים שהוא רצה, רק אז הוא חתם בירושלים - עובדה
4)מקל קומוניסט מסריח ומצדי שתיפול עליו הארנה
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:עכשיו הפיספוס עם פארמר מתחיל להראות יותר גדול...
איזה פספוס? זה בכלל לא היה בטווח המחירים של מכבי.
אני מאמין שאם מקל לא היה בתמונה מכבי היו משקיעים יותר מאמצים בסיפור הזה...
Holiday_Armadillo כתב:אתה צריך ללכת לפוליטיקה שמואל
הספינים ומכבסת המילים שהולכת פה לא הייתה מביישת אף מנהל קמפיין
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה צריך ללכת לפוליטיקה שמואל
כל הדברים שכתבתי לגבי הלפרין, אליהו ודנטה הם דברים ידועים שנאמרו ונכתבו באמצעי התקשורת. לא המצאתי כלום.
יכול להיות שאני טועה לחלוטין ולא כך התרחשו הדברים. בכל מקרה, כאן בפורום, אין לנו אלא להישען על אמצעי התקשורת. זה האמצעי היחיד שעומד לרשותנו.
אני לא חושב שיש כאן מישהו שמקורב להנהלה ויכול לדלות פרטיים מדויקים יותר.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה צריך ללכת לפוליטיקה שמואל
כל הדברים שכתבתי לגבי הלפרין, אליהו ודנטה הם דברים ידועים שנאמרו ונכתבו באמצעי התקשורת. לא המצאתי כלום.
יכול להיות שאני טועה לחלוטין ולא כך התרחשו הדברים. בכל מקרה, כאן בפורום, אין לנו אלא להישען על אמצעי התקשורת. זה האמצעי היחיד שעומד לרשותנו.
כל האנשים במיאמי אמרו את מה שאני אמרתי בהודעה שהגבת אליה, אין אפילו מה להתווכח על זה
להוציא את זה כניצחון של מגדל זה משהו שרק אוהד אדום יכול לעשות
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה צריך ללכת לפוליטיקה שמואל
כל האנשים במיאמי אמרו את מה שאני אמרתי בהודעה שהגבת אליה, אין אפילו מה להתווכח על זה
מה?
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה צריך ללכת לפוליטיקה שמואל
מה?
מכבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים