המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:על איזה מליון דולר אתם מדברים? הוא נראה לכם שחקן של מליון דולר?
סמית ופארגו לא מרוויחים את זה, אז טיוב ירוויח?
yzafrir כתב:Allan Turing כתב:אני שונא להיות צודק בדברים כאלו, אבל כשלפני שלושה חודשים אמרתי פה שצריך לשחרר אותו כמה שיותר מהר,
אנשים שלחו אותי לקבל חוות דעת פסיכיאטרית.
לא יעזור כלום, ואי-אפשר לשכנע אותי אחרת. יחסי עובד-מעביד שלא בנויים על רצון הדדי לקיים את ההתקשרות,
לא ייצלח. המקרה הזה לא שונה. זהו עיקרון שמנחה אותי עם עובדים שתחתי, וגם אלו שמעלי.
אתה עדיין לא צודק .
טיוס שחקן חשוב מאוד במכבי בין אם אוהבים את זה או לא . שנה הבאה הוא לא ימשיך כי ברור שיקבל חוזה גדול יותר במקום אחר כך שזה בכלל לא משנה מ יקרה איתו בסוף העונה. מה שחשוב זה שיסיים את העונה והחוזה הזה כמו שצריך והאמת אני סומך עליו במאני טיים .
Allan Turing כתב:yzafrir כתב:Allan Turing כתב:אני שונא להיות צודק בדברים כאלו, אבל כשלפני שלושה חודשים אמרתי פה שצריך לשחרר אותו כמה שיותר מהר,
אנשים שלחו אותי לקבל חוות דעת פסיכיאטרית.
לא יעזור כלום, ואי-אפשר לשכנע אותי אחרת. יחסי עובד-מעביד שלא בנויים על רצון הדדי לקיים את ההתקשרות,
לא ייצלח. המקרה הזה לא שונה. זהו עיקרון שמנחה אותי עם עובדים שתחתי, וגם אלו שמעלי.
אתה עדיין לא צודק .
טיוס שחקן חשוב מאוד במכבי בין אם אוהבים את זה או לא . שנה הבאה הוא לא ימשיך כי ברור שיקבל חוזה גדול יותר במקום אחר כך שזה בכלל לא משנה מ יקרה איתו בסוף העונה. מה שחשוב זה שיסיים את העונה והחוזה הזה כמו שצריך והאמת אני סומך עליו במאני טיים .
אני לא כ״כ מבין את הטיעון שלך, הוא לא מתיישר עם העובדות.
לטיוס מס׳ חלשים למדי, מה עוד שהוא ממש לא יציב. אתה מנמק טיעון על בסיס מאורע עתידי שלפי אמונתך יקרה?
לא טיעון חזק בעיני.
Allan Turing כתב:אני לא דיברתי על לשחרר עכשיו, אלא לפני שלושה חודשים, כשהעונה רק החלה.
עכשיו זה באמת כבר מאוחר.
my man כתב:Allan Turing כתב:אני לא דיברתי על לשחרר עכשיו, אלא לפני שלושה חודשים, כשהעונה רק החלה.
עכשיו זה באמת כבר מאוחר.
לא מסוגל לראות אותו- שיאזרחו כבר את אלכסנדר-רק לא לראות אותו...
שנה הבאה רוזפלט במקומו זה אחד החילופים הכי חשובים שצריכים לעשות...
ankram כתב:טיוס ביכולת טובה הוא ה 5 הכי טוב בליגה , ביכולת מצויינת אחד הטובים ביורוליג , מעניין אם הקו האחורי שלנו יוכל להפעיל אותו היום.
ankram כתב:משחק טוב לטיוס לסתום לכולם את הפה , או לחלוטין לסגור את הגולל על השארותו במכבי שנה הבאה.
טיוס ביכולת טובה הוא ה 5 הכי טוב בליגה , ביכולת מצויינת אחד הטובים ביורוליג , מעניין אם הקו האחורי שלנו יוכל להפעיל אותו היום.
felix_r כתב:my man כתב:Allan Turing כתב:אני לא דיברתי על לשחרר עכשיו, אלא לפני שלושה חודשים, כשהעונה רק החלה.
עכשיו זה באמת כבר מאוחר.
לא מסוגל לראות אותו- שיאזרחו כבר את אלכסנדר-רק לא לראות אותו...
שנה הבאה רוזפלט במקומו זה אחד החילופים הכי חשובים שצריכים לעשות...
אם אינני טועה, רוזפלט חתום בחולון לשלוש עונות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־21 אורחים