המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:סופו לא ירשם
מקאדו 3 כתב:באסה אבל כבר ניצחנו קבוצות בכמה דרגות טובות מהם ,למה מציגים את זה כאילו הם מנימום צסק,א ?
cannon כתב:אתמול ראיתי את ג'ו אלכסנדר בקניון. הסתובב שם עם איזשהי בחורה, שנראתה כמו חברה שלו. כשעבר לידי, דיברנו כמה שניות וזה היה פחות או יותר תוכן השיחה:
What's up Joe? -
Everything cool man -
Good luck on Sunday -
Thanks -
I wish you play -
Me too. I appreciate it -
ואז לחצנו ידיים והם הלכו.
באותה נקודת זמן, לא הייתי מודע לזה שסופו נפצע באימון (הייתי מנותק בבוקר אתמול מאתרי החדשות) ובאמת שאני מחבב את ג'ו אלכסנדר וחושב שהוא אחלה שחקן שצריך לשחק. מחר עוד יתן משחק פגז![]()
jol9 כתב:סופו הוא לא שובר שוויון בליגה ולצערי לרוב הוא אפילו חסרון. מקווה שסופו ירגיש טוב אבל במשחק הזה הוא לא ממש היה אמור להיות פקטור
Allan Turing כתב:אני לא יודע מה איתכם, לי הרבה יותר חשוב שסופו יהיה כשיר למשחק מול פנא.
my man כתב:Allan Turing כתב:אני לא יודע מה איתכם, לי הרבה יותר חשוב שסופו יהיה כשיר למשחק מול פנא.
גביע זה גביע- והוא חייב להיות שלנו!!!
Allan Turing כתב:my man כתב:Allan Turing כתב:אני לא יודע מה איתכם, לי הרבה יותר חשוב שסופו יהיה כשיר למשחק מול פנא.
גביע זה גביע- והוא חייב להיות שלנו!!!
ואז מה? אני לא מזלזל בגביע, פשוט ביתיות בהצלבה יותר חשובה בעיני.
my man כתב:טיוס חייב להיות טוב מחר אחרת אין לנו מה לחפש שם...
ankram כתב:אני אוהד מכבי קרוב ל 3000 שנה , ומעולם , אבל מעולם לא הוצגה מכבי בתקשורת כאנדרדוג מול הפועל ירושליים,מעולם.
מאז חצי הגמר בכל פאנל כלשהו מכבי מקבלת 80:20 לרעתה בגמר הזה , או שיש משהו שאני לא מבין , או שבאמת המגמות התהפכו בעולם הכדורסל שלנו.
הכל תלוי ועומד על פארגו , אם הבחור הזה יופיע טוב למשחק , לאף קבוצה בארץ אין סיכוי מולנו , אם הוא יופיע רע , אין לנו שום סיכוי.
roy1000 כתב:אני לא מבין את הסיפור. פערי הרמות ביננו לבין ירושלים הם עצומים. אנשים איבדו את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], משה, עידן ו־20 אורחים