25 ספטמבר 2011, 16:18
yarinsaky כתב:בטח שאין חובה, אבל אנחנו עוסקים בסך הכול בקבוצת כדורסל ובספורט, בידור, לא בתקציב הביטחון. אני כן חושב שצריך קצת שקיפות בדברים האלו, בטח לגבי אלו שרוכשים מינויים במיטב כספם.
למכבי אין קיום כלכלי בלי רוכשי המינויים וזכותם לקבל תשובות לא פחות מזכותם של משלמי מיסים לקבל תשובות לגבי תקציב המדינה.
ד"א, כאן מדבר בלאט קצת אחרת ?
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1863747
שחף כתב:לדעתי מי שקנה מנוי דווקא זכאי לשמוע מה עשו עם הכסף שלו. ואם אדון פדרמן שם אותו בכיס כדי לכסות על החובות שלו לכץ זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. לגבי שייר, אם פאקינג יוגב אוחיון מקבל יותר דקות משחק ממנו במשחקי אימון ופותח על חשבונו בחמישייה זה אמור להדליק שלוש נורות אזהרה. כנראה שהוא פשוט לא מספיק טוב. בארבעה משחקי אימון מול קבוצות דרג ז' הוא לא הגיע ל-20 נקודות.
25 ספטמבר 2011, 16:19
שחף כתב:לדעתי מי שקנה מנוי דווקא זכאי לשמוע מה עשו עם הכסף שלו. ואם אדון פדרמן שם אותו בכיס כדי לכסות על החובות שלו לכץ זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. לגבי שייר, אם פאקינג יוגב אוחיון מקבל יותר דקות משחק ממנו במשחקי אימון ופותח על חשבונו בחמישייה זה אמור להדליק שלוש נורות אזהרה. כנראה שהוא פשוט לא מספיק טוב. בארבעה משחקי אימון מול קבוצות דרג ז' הוא לא הגיע ל-20 נקודות.
25 ספטמבר 2011, 16:20
25 ספטמבר 2011, 16:21
25 ספטמבר 2011, 16:22
LIAV10 כתב:שחף כתב:לדעתי מי שקנה מנוי דווקא זכאי לשמוע מה עשו עם הכסף שלו. ואם אדון פדרמן שם אותו בכיס כדי לכסות על החובות שלו לכץ זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. לגבי שייר, אם פאקינג יוגב אוחיון מקבל יותר דקות משחק ממנו במשחקי אימון ופותח על חשבונו בחמישייה זה אמור להדליק שלוש נורות אזהרה. כנראה שהוא פשוט לא מספיק טוב. בארבעה משחקי אימון מול קבוצות דרג ז' הוא לא הגיע ל-20 נקודות.
מסכים מסכים מסכים!!
כמה שאתה צודק...זה מתחיל לעצבן, אף קיץ לא התלוננתי על זה אבל רבאק, זה עובר עכשיו כל גבול..
אנחנו לא טיפשים, נכנס כסף יותר משנה שעברה ויוצא כסף לא יותר משנה שעברה..
25 ספטמבר 2011, 16:23
25 ספטמבר 2011, 16:24
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שחף כתב:לדעתי מי שקנה מנוי דווקא זכאי לשמוע מה עשו עם הכסף שלו. ואם אדון פדרמן שם אותו בכיס כדי לכסות על החובות שלו לכץ זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. לגבי שייר, אם פאקינג יוגב אוחיון מקבל יותר דקות משחק ממנו במשחקי אימון ופותח על חשבונו בחמישייה זה אמור להדליק שלוש נורות אזהרה. כנראה שהוא פשוט לא מספיק טוב. בארבעה משחקי אימון מול קבוצות דרג ז' הוא לא הגיע ל-20 נקודות.
מסכים מסכים מסכים!!
כמה שאתה צודק...זה מתחיל לעצבן, אף קיץ לא התלוננתי על זה אבל רבאק, זה עובר עכשיו כל גבול..
אנחנו לא טיפשים, נכנס כסף יותר משנה שעברה ויוצא כסף לא יותר משנה שעברה..
אתם לא מבינים שאתם לא בעלי מניות בתוך המועדון? זה שאתם קונים מנוי לא נותן לכם קרידטציות מיוחדות..
אתם רוצים דבר כזה לכו להפועל..תהיו חברי אגודה או מה שזה לא יהיה..אבל זה לא עובד ככה במכבי..
אתם לא מרוצים מזה שאי אפשר לדעת מה קורה עם הניירת של מכבי כי אתם מרגישים שמרמים אתכם? אל תקנו מנויים..
רוצים לקנות מנויים? תקנו מנויים,תבואו לעודד ואל תתבכיינו עם מה שעושים עם הכסף..כי אתם הוצאתם את הכסף על דעת עצמכם..אף אחד לא חייב לגלות לכם כלום ואף אחד לא הכריח אתכם לקנות מנוי
25 ספטמבר 2011, 16:25
25 ספטמבר 2011, 16:28
25 ספטמבר 2011, 16:32
שחף כתב:כרמל, זה כמו שתלכי למסעדה ותקבלי שירות גרוע וכשתשאלי על זה יבואו ויגידו לך ''לא טוב לך אל תאכלי פה''. נשמע לך הגיוני? אף אחד לא דורש החזר כספי מהבעלים אם מכבי נותנת עונה מסריחה. דורשים לדעת לאיפה הולך הכסף שאנשים משלמים. זה לדעתי לגיטימי.
25 ספטמבר 2011, 16:33
שחף כתב:כרמל, זה כמו שתלכי למסעדה ותקבלי שירות גרוע וכשתשאלי על זה יבואו ויגידו לך ''לא טוב לך אל תאכלי פה''. נשמע לך הגיוני? אף אחד לא דורש החזר כספי מהבעלים אם מכבי נותנת עונה מסריחה. דורשים לדעת לאיפה הולך הכסף שאנשים משלמים. זה לדעתי לגיטימי.
25 ספטמבר 2011, 16:33
אולי אני קצת נאיבי, אבל אני מעדיף לחשוב שאולי מדובר בחיסכון של כסף לבן ליום שחור.
כרמל, זה כמו שתלכי למסעדה ותקבלי שירות גרוע וכשתשאלי על זה יבואו ויגידו לך ''לא טוב לך אל תאכלי פה''. נשמע לך הגיוני? אף אחד לא דורש החזר כספי מהבעלים אם מכבי נותנת עונה מסריחה. דורשים לדעת לאיפה הולך הכסף שאנשים משלמים. זה לדעתי לגיטימי.
אם קראת את הראיון עם רקנאטי , שבטח מתואם גם עם פדרמן בעניין הזה, הפילוסופיה במכבי של היום ( ובטח התחזקה עם הגעות של בלאט ), היא שאין קורלציה בין גובה השכר של השחקנים לתוצרת שמקבלים מהם.
25 ספטמבר 2011, 16:37
Holiday_Armadillo כתב:אולי אני קצת נאיבי, אבל אני מעדיף לחשוב שאולי מדובר בחיסכון של כסף לבן ליום שחור.
מבחינתי זה פשוט מאוד..
מכבי מנסים לסגור את הקבוצה בסוף השנה הכי EVEN שאפשר..
30 מליון שקל ממנויים? 7.4 מליון שקל מהאדריאטית? כמה מליונים קטנים מחסויות?
רק התקציב של הקבוצה(20 מליון)הוא 74 מליון שקל..אז בטח שאי אפשר להשתולל עם כסף גם אחרי שהצטרפנו לאדריאטית וגם אחרי שהעלו את מחירי המנויים..
מכבי לא רוצים שיקרה להם מה שקרה עם אולי'..הם רוצים להכניס כמה שהם מוציאים..ואם הם לא יכולים אז לצמצם את הנזק עד כמה שאפשר..
מבחינתי זה לגיטימי בשביל שניהנה מהמועדון הזה בפיסגה האירופית עוד הרבה שנים..
25 ספטמבר 2011, 16:38
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:אולי אני קצת נאיבי, אבל אני מעדיף לחשוב שאולי מדובר בחיסכון של כסף לבן ליום שחור.
מבחינתי זה פשוט מאוד..
מכבי מנסים לסגור את הקבוצה בסוף השנה הכי EVEN שאפשר..
30 מליון שקל ממנויים? 7.4 מליון שקל מהאדריאטית? כמה מליונים קטנים מחסויות?
רק התקציב של הקבוצה(20 מליון)הוא 74 מליון שקל..אז בטח שאי אפשר להשתולל עם כסף גם אחרי שהצטרפנו לאדריאטית וגם אחרי שהעלו את מחירי המנויים..
מכבי לא רוצים שיקרה להם מה שקרה עם אולי'..הם רוצים להכניס כמה שהם מוציאים..ואם הם לא יכולים אז לצמצם את הנזק עד כמה שאפשר..
מבחינתי זה לגיטימי בשביל שניהנה מהמועדון הזה בפיסגה האירופית עוד הרבה שנים..
מה שאת אומרת לגיטמי לחלוטין.
רק דבר אחד- שחכת להוסיף זכויות שידור שזה סכום בכלל לא מבוטל.
יחד עם האדריאטית אני מאמין שמכבי תגיע לפלוס תקציבי בסוף העונה, וזה סבבה מבחינתי.
25 ספטמבר 2011, 16:39
25 ספטמבר 2011, 16:40
אני אישית לא קראתי את הראיון באותה צורה..
הוא אמר שהם יודעים שלא תמיד המשכורת מרמזת משהו על יכולת השחקן..אני חושבת שהוא ענה להרבה אנשים שדורשים להביא שחקנים במליונים כי הם חושבים שזה יבטיח שחקנים טובים..
25 ספטמבר 2011, 16:42
yarinsaky כתב:תשמעי, גם אני לא חושב שיש יחס ישיר בין משכורת לבין תוצרת של שחקן.
אבל לטווח ארוך אין שום סיכוי שקבוצה שהולכת על חוזים של 500 עד 700 אלף דולר לשחקן תוכל להתמודד לאורך זמן עם קבוצות שישקיעו פי שתיים או שלוש ( בממוצע ). עכשיו יש את בלאט שמוציא 200 אחוז מהשחקנים כמו שהוא מוציא מנבחרת רוסיה, עוד שנה או שנתיים יגיע למועדון איזה מאמן צעיר ודברים יראו הרבה פחות טוב ( קטש ? ).
שחקנים איכותיים עולים כסף. הרבה כסף. נאברו עולה הרבה כסף, מוריס עלה הרבה כסף, דיא עולה הרבה כסף, דברים כאלו.
זה לא שאנחנו רוצים שחקן ב-5 מיליון יורו, אנחנו פשוט רוצים שחקן (מישהו שיתאים) כי כרגע די ברור שחסר לנו..
בחיים לא אמרתי פדרמן מניאק כי הוא לא מביא את ברוקס ב-3 מיליון דולר, מצידי שיביאו מישהו ב-300 אלף דולר ושיעלה על הציפיות, אם אין שיעלו את התקציב לשחקן וישאילו את מילאן..
25 ספטמבר 2011, 16:42
25 ספטמבר 2011, 16:44
where is the love? כתב:כרמל אנחנו האוהדים למרות ש"מתבכיינים" עדיין אנחנו באים לכל משחק ונותנים את כל הלב והגרון, אז מותר לנו לפחות לומר את דעתנו.
מכבי לא חייבת לנו כלום זה נכון, אבל זו בדיוק הבעיה, שהפעם בקיץ הזה הדברים יותר קשים וחריפים, אי אפשר לשבת בצד ולשתוק.
אי אפשר להגיד אמן על כל החלטה שלהם אי אפשר, ואם לא מסכימים איתם זה לא אומר שמפסיקים לאהוד את הקבוצה.
ואם כבר מדברים , אני בטוח שדבר כזה לא היה עובר על סדר היום אצל אוהדים ביוון ובבלגרד ארינה.
25 ספטמבר 2011, 16:44
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:תשמעי, גם אני לא חושב שיש יחס ישיר בין משכורת לבין תוצרת של שחקן.
אבל לטווח ארוך אין שום סיכוי שקבוצה שהולכת על חוזים של 500 עד 700 אלף דולר לשחקן תוכל להתמודד לאורך זמן עם קבוצות שישקיעו פי שתיים או שלוש ( בממוצע ). עכשיו יש את בלאט שמוציא 200 אחוז מהשחקנים כמו שהוא מוציא מנבחרת רוסיה, עוד שנה או שנתיים יגיע למועדון איזה מאמן צעיר ודברים יראו הרבה פחות טוב ( קטש ? ).
שחקנים איכותיים עולים כסף. הרבה כסף. נאברו עולה הרבה כסף, מוריס עלה הרבה כסף, דיא עולה הרבה כסף, דברים כאלו.
אני מדחיקה את מה שאמרת ובוחרת להאמין שבלאט יישאר פה עוד לפחות 15 שנה![]()
I reject your reality and substitute my ownזה לא שאנחנו רוצים שחקן ב-5 מיליון יורו, אנחנו פשוט רוצים שחקן (מישהו שיתאים) כי כרגע די ברור שחסר לנו..
בחיים לא אמרתי פדרמן מניאק כי הוא לא מביא את ברוקס ב-3 מיליון דולר, מצידי שיביאו מישהו ב-300 אלף דולר ושיעלה על הציפיות, אם אין שיעלו את התקציב לשחקן וישאילו את מילאן..
בסדר אבל כבר 10 פעמים אמרתי לכם להביא שמות לשחקנים מציאותיים שלא רוצים סעיף יציאה..
עדיין לא קיבלתי תשובה