המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אם לא פארגו, אני לא בטוח שהמשחק לא נגמר ב- 30 לירושלים. במכבי פתחה את המשחק בהלם וירושלים רצו ל- 11-2. פארגו שם שלשה מטורפת על הפנים של מקי שהחזירה את מכבי למשחק. אם פארגו לא שם את השלשה הזו וירושלים ממשיכה לרוץ, המשחק הזה יכל להיראות אחרת לגמרי.
פארגו זה שחקן של מאני טיים. כשכולם משותקים ופוחדים הוא לוקח את הזריקות הקשות. כשמובילים 20 הפרש, הוא יכול נוח מבחינתי.
jol9 כתב:שניה אחרי זה הוא גם מסר את אחד האלי הופים הכי יפים שראיתי באירופה לרנדל, ואח"כ הוסיף עוד 2 שלשות חשובות.
אין ספק שבשלב כלשהו סמית'י השתלט, אבל פארגו עשה את העבודה בדקות החשובות האלה.
חנו'ש כתב:דבר אחד לא ברור לי,
למה סופו לא היה שם בכלל??
זה קצת לא בסדר מבחינתו.
Holiday_Armadillo כתב:מיליניאק - ''אורי אלון לא בא לפה לקחת את גביע המדינה''
כןןןןןןן..הם בכלל לא רצו לזכות היום
tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מיליניאק - ''אורי אלון לא בא לפה לקחת את גביע המדינה''
הם באו בשביל לעשות כבוד למכבי, ולפרוס שטיח אדום.
מה לא ידעת???
roy1000 כתב:אם לא פארגו, אני לא בטוח שהמשחק לא נגמר ב- 30 לירושלים. במכבי פתחה את המשחק בהלם וירושלים רצו ל- 11-2. פארגו שם שלשה מטורפת על הפנים של מקי שהחזירה את מכבי למשחק. אם פארגו לא שם את השלשה הזו וירושלים ממשיכה לרוץ, המשחק הזה יכל להיראות אחרת לגמרי.
פארגו זה שחקן של מאני טיים. כשכולם משותקים ופוחדים הוא לוקח את הזריקות הקשות. כשמובילים 20 הפרש, הוא יכול נוח מבחינתי.
Holiday_Armadillo כתב:tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מיליניאק - ''אורי אלון לא בא לפה לקחת את גביע המדינה''
מה לא ידעת???
אתה לא מבין, החגיגות המטורפות בגביע השוקו היו רק הצגה
גם היום זה בכלל לא עניין אותם
מה שחשוב להם זה אליפות ויורוליג וג'ורדי הבטיח להם שאם הם זוכים באליפות וביורוליג (שברור כי יש להם את הסגל הכי טוב בעולם) אז הוא מכניס אותם ישירות לפלייאוף של ה-NBA למרות שהייתה התנגדות בארה''ב כי..הם אומרים שזה לא פייר ושאין לאף קבוצה סיכוי נגדם
tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מיליניאק - ''אורי אלון לא בא לפה לקחת את גביע המדינה''
מה לא ידעת???
They got us today!! 1-1
Roni1 כתב:דונטה
They got us today!! 1-1
my man כתב:Roni1 כתב:דונטה
They got us today!! 1-1
כי פשוט עוד לא נגמר, כי יש הארכה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־23 אורחים