אשכול אירופה: כל החדשות מרחבי היבשת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: כל החדשות מרחבי היבשת

הודעהעל ידי שחף » 24 פברואר 2015, 23:22

jol9 כתב:אני לא חושב שבכלל צריך להתעסק בסופו. כל שנה יש את הסיפורים האלה, אבל עובדה שעם סופו מכבי הגיעה
פעמיים לגמר היורוליג בשלוש שנים.
לסופו יש המון חסרונות, אבל על היתרונות שלו, אין למכבי שום פריבילגיה לוותר.

מה גם שמדובר באחד השחקנים האהובים על האוהדים, אז בכלל אין כאן הרבה דיון לדעתי.

עם זאת חייב לומר שאם היה מתאפשר תקציבית להביא סנטר טוב יותר ויציב יותר אני לא בטוח של היינו מנהלים דיון אחר עכשיו.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2015, 23:29

שחף כתב:
jol9 כתב:אני לא חושב שבכלל צריך להתעסק בסופו. כל שנה יש את הסיפורים האלה, אבל עובדה שעם סופו מכבי הגיעה
פעמיים לגמר היורוליג בשלוש שנים.
לסופו יש המון חסרונות, אבל על היתרונות שלו, אין למכבי שום פריבילגיה לוותר.

מה גם שמדובר באחד השחקנים האהובים על האוהדים, אז בכלל אין כאן הרבה דיון לדעתי.

עם זאת חייב לומר שאם היה מתאפשר תקציבית להביא סנטר טוב יותר ויציב יותר אני לא בטוח של היינו מנהלים דיון אחר עכשיו.

תשמע, זה כזה לוטו שחבל על הזמן... במיוחד בסנטרים.

זוכר את באראץ'? רוב הפורום היה מוכר כליה בשביל שמכבי יחתימו אותו, אבל מה נסגר איתו בסוף?
אצל סופו אתה יודע מה אתה מקבל. יכול להיות שגם אם התקציב של מכבי היה למעלה ממליון עבור סנטר במקום סופו, הייתי עדיין מעדיף
את סופו.
גם אם אתה מביא שחקן כמו פלייס, הוא דווקא יכול להיות מושלם כמחליף של סופו ולא במקומו (לך תדע אם פתאום יקרוס תחת הלחץ
כמו שרמדיני).

בקיצור, פרט לקאון וטומיץ' שהם באמת סנטרים ברמה מאוד גבוהה, לא הייתי לוקח אף אחד למכבי במקום סופו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 24 פברואר 2015, 23:36

את דעתי על סופו כבר כתבתי לא מעט והייתי מתמצת את זה כך אם יש למכבי סיכוי לנצח בסיבוב הבא במדריד או ברצלונה ולקחת את אחד משני המקומות הראשונים זה דרך משחק גדול של סופו ובשביל זה מכבי מחזיקה אותו.
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 24 פברואר 2015, 23:38

טוב, תמיד יש באסטים ושחקנים שלא מצליחים למצות את הפוטנציאל שלהם. אבל גם סופו הוא סוג של טוטו בפני עצמו. ערב אחד הוא נותן משחק ברמה הכי גבוהה מול טומיץ', וערב אחרי הוא עושה שני פאולים טיפשיים ומסיים עם 6 נקודות ו-2 ריבאונדים. הוא לא קליבר כמו ניקולה או האפמן שמהם ידעת מה אתה מקבל בערב נתון. פלייס הוא גם סוג של סימן שאלה, אבל במיליון פלוס היה אפשר להביא גם סנטר טוב שלא מצא מקום ב-NBA.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 25 פברואר 2015, 00:01

שחף כתב:טוב, תמיד יש באסטים ושחקנים שלא מצליחים למצות את הפוטנציאל שלהם. אבל גם סופו הוא סוג של טוטו בפני עצמו. ערב אחד הוא נותן משחק ברמה הכי גבוהה מול טומיץ', וערב אחרי הוא עושה שני פאולים טיפשיים ומסיים עם 6 נקודות ו-2 ריבאונדים. הוא לא קליבר כמו ניקולה או האפמן שמהם ידעת מה אתה מקבל בערב נתון. פלייס הוא גם סוג של סימן שאלה, אבל במיליון פלוס היה אפשר להביא גם סנטר טוב שלא מצא מקום ב-NBA.

נכון, הוא לא בקליבר את ניקו או נייט, שהם ליגה בפני עצמם, אבל בכל זאת בעידן הנוכחי, סופו הוא נכס, והוא שחקן נהדר
בסה"כ, ובטח ובטח כשמתחשבים בעלות שלו, שהיא באמת די נמוכה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 פברואר 2015, 00:04

סופו נכס לקבוצה כמו מכבי וכל הוויכוח הזה מיותר
מה שחשוב באמת זה להביא בקיץ עוד סנטר דומיננטי שיהיה לצידו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 25 פברואר 2015, 00:06

עם כל מה שסופו עשה למכבי השנה...כבר שכחנו את כל המשחקים שהוא הקריב למעננו? עם זריקות, עם כדורים, ספריי, אנטיביוטיקה...הבנאדם מחובר לפה והאוהדים מחוברים אליו.
נכון הוא מוד מן(אהבתם? המצאה שלי) ומצבי הרוח שלו יכולים לפעמים להתפוצץ עליך(ובמיוחד אם אתה עכברוש :laugh2 ) אבל כשהוא טוב וכשהוא נותן מעצמו הוא רמה אחת מעל אירופה ואני לא מגזים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 25 פברואר 2015, 00:37

יש משחקים שסופו נראה כשווה 2 מיליון דולר לעונה ויש משחקים שהוא פשוט נזק לקבוצה. היתרון בלהחזיק סנטר כמו סופו הוא שיש לך ביטחון שלפחות בפוטנציאל יש לך מצ'אפ בעמדת הסנטר נגד הקבוצות הגדולות ולפעמים זה מה שקורה כמו במשחק האחרון נגד ריאל. הבעיה היא שזה קורה מעט מדי. יותר מדי משחקים שסופו מנותק מהמשחק ועושה נזק.
הדיון הזה לא מיותר, כי על גישה שלילית של שחקן גם מחוץ למגרש, מכבי יחשבו פעמיים אם להמשיך איתו אחרי שהחוזה שלו מסתיים. עושה רושם שגם השחקנים עצמם לא אוהבים את הגישה השלילית שלו וניתן היה להרגיש את זה כשהם נשאלו על העדרותו של סופו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 25 פברואר 2015, 01:32

הרוב המוחלט של אוהדי מכבי אוהבים את סופו, ולא יעזור לשונאי מכבי בתקשורת שמנסים לחמם את האווירה.
כולנו יודעים, שסופו תמיד נותן את הלב, ולא פעם סיכן את הבריאות בשביל הקבוצה, בניגוד לטיוס לדוגמא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sunshine » 25 פברואר 2015, 02:02

felix_r כתב:הרוב המוחלט של אוהדי מכבי אוהבים את סופו, ולא יעזור לשונאי מכבי בתקשורת שמנסים לחמם את האווירה.
כולנו יודעים, שסופו תמיד נותן את הלב, ולא פעם סיכן את הבריאות בשביל הקבוצה, בניגוד לטיוס לדוגמא.

שעליו אתה רואה ושומע לאחרונה רק עקיצות מוסתרות ולא ירידות בקולניות כמו שסופו מקבל!
מאז שסופו הצהיר שהוא רוצה לסיים את הקריירה במכבי כבר לא מעניין אותי מה החרטטנים מדברים עליו,יותר נכון..מאז שאדלשטיין אמר "אין מה לעשות-סופו נזק" בליגלוג מלווה בצחוק של האישה הזאת ליד אלי אילדיס,הפסקתי להתעניין.
אני לא אסלח לאדלשטיין על זה בחיים!
מעולם לא שמעתי אותו מדבר ככה על שחקן,שילך לטחון מים בנבחרת!@#!@$
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 25 פברואר 2015, 02:35

אביהוא כתב:
felix_r כתב:הרוב המוחלט של אוהדי מכבי אוהבים את סופו, ולא יעזור לשונאי מכבי בתקשורת שמנסים לחמם את האווירה.

שעליו אתה רואה ושומע לאחרונה רק עקיצות מוסתרות ולא ירידות בקולניות כמו שסופו מקבל!
מאז שסופו הצהיר שהוא רוצה לסיים את הקריירה במכבי כבר לא מעניין אותי מה החרטטנים מדברים עליו,יותר נכון..מאז שאדלשטיין אמר "אין מה לעשות-סופו נזק" בליגלוג מלווה בצחוק של האישה הזאת ליד אלי אילדיס,הפסקתי להתעניין.

אביהוא, אפשר להיות חבר שלך? :D
הדרך שבה אתה רואה דברים מרתקת...לכל בנאדם עש סוג אנשים שהוא מתחבר אליהם. סה"ב אדלשטיין לא אוהב את סופו..אתה יודע כמה אנשים לא אוהבים אותו?...לא תסלח לו על זה לעולם? וואו בנאדם לאדלשטיין יש חשבון פתוח עם מכבי הרבה לפני סופו...ודווקא על זה לא תסלח לו?!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 25 פברואר 2015, 02:56

my man כתב:
אביהוא כתב:

אביהוא, אפשר להיות חבר שלך? :D
הדרך שבה אתה רואה דברים מרתקת...לכל בנאדם עש סוג אנשים שהוא מתחבר אליהם. סה"ב אדלשטיין לא אוהב את סופו..אתה יודע כמה אנשים לא אוהבים אותו?...לא תסלח לו על זה לעולם? וואו בנאדם לאדלשטיין יש חשבון פתוח עם מכבי הרבה לפני סופו...ודווקא על זה לא תסלח לו?!

מאמן נבחרת או כל מאמן צריך להיות יותר מקצועי באיך שהוא מדבר ופה הוא עבר את הגבול,חוסר מקצועיות נמוך מצידו..בגלל שזה אישי על סופו אני רותח,שיבקר את מכבי וישלח מחמאות לדונטה כמה שבא לו.העיקר שישאר מקצועי.
סבבה,יום כיפור אני אסלח לו..לא עכשיו!

:drinks !ORI,YOU KNOW YOU ARE MY MAN
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי משה » 25 פברואר 2015, 15:43

יש עכשיו שידור של גמר היורוליג ב2005 בספורט גולד נגד טאו. איזה קבוצה הייתה לטאו: סקולה, קלדרון, מצ'יאוסקאס, ספליטר, פרג'יוני האנסן וכו'. הבעיה שמולם שיחקה מכבי שהייתה אז אחת הקבוצות הגדולות בכדורסל האירופי אם לא הגדולה שבהם.
משה

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 פברואר 2015, 16:39

זאת גם הייתה קבוצה צעירה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 27 פברואר 2015, 22:06

ויקטור קלאבר הספרדי, שנחתך מ NBA, חתם בחימקי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2015, 14:50

גל מקל שותף היום בהפסדה של ניז'ני ללוקומוטיב קובאן ב VTB.

מקל שיחק 16:53 דקות. קלע 4 נקודות (2/5 לשתים, 0/2 לשלוש), חילק 3 אסיסטים, אסף 3 כ"ח, חטף פעם אחת ואיבד פעם אחת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 מרץ 2015, 15:28

felix_r כתב:גל מקל שותף היום בהפסדה של ניז'ני ללוקומוטיב קובאן ב VTB.

מקל שיחק 16:53 דקות. קלע 4 נקודות (2/5 לשתים, 0/2 לשלוש), חילק 3 אסיסטים, אסף 3 כ"ח, חטף פעם אחת ואיבד פעם אחת.

מסתבר שהוא שחקן כדורסל, מי ידע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 01 מרץ 2015, 16:03

http://sports.walla.co.il/item/2833820
המאמן בן ה-65, שזכה באליפות העולם ובשתי אליפויות אירופה וגם ביורוליג עם ברצלונה, ייכנס בשנה הבאה לעונה ה-2015 שלו כמאמן ראשי

חתיכת וותק יש לפסיץ' :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 01 מרץ 2015, 23:28

ובנתיים בספרד, בושידו

itai7

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2015, 23:53

אחלה מכות!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], גל גל, עידן ו־16 אורחים