אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 ספטמבר 2011, 20:10

אני לא בהכרח הפלתי את האשמה על ההנהלה, אבל להפיל את האשמה על בלאט זה הדבר הכי מטומטם שיש.
הרי לבלאט יש אינטרס אחד בודד שהוא בדיוק אותו אינטרס שיש לכל אוהד ואוהד כאן בפורום - וזה הצלחת הקבוצה.

כמובן שזה גם האינטרס של ההנהלה, אבל להם יש שיקולים ואינטרסים נוספים בעיקר כלכליים, בלאט חף לחלוטין מהשיקולים הללו.
כמובן שכמו כולם גם הוא יכול לעשות שגיאות, אבל דבר אחד די ברור, בלאט מנסה ועושה כל שביכולתו כדי לבנות את הקבוצה הטובה ביותר שהוא מסוגל פשוט מהעובדה הפשוטה שאין שום סיבה בעולם שהוא לא יעשה זאת.

גם ההנהלה רוצה בכך, אבל היא רוצה לעשות זאת במחיר הנמוך ביותר שאפשר, ואם נרצה או לא, זה די מפריע למטרה הזו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 ספטמבר 2011, 03:27

לפי אבי סגל אין מה לבנות על לאנגפורד כי מכבי תתקשה לשלם את שכרו. סביר להניח שהסריס הזה עם 300 אלף דולר ריאלי יותר.

אנשים מדברים כאן על ת'ורנטונים למיניהם, צריכים לחזור להיות ריאליים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 26 ספטמבר 2011, 04:03

חנו'ש כתב:אני לא בהכרח הפלתי את האשמה על ההנהלה, אבל להפיל את האשמה על בלאט זה הדבר הכי מטומטם שיש.
הרי לבלאט יש אינטרס אחד בודד שהוא בדיוק אותו אינטרס שיש לכל אוהד ואוהד כאן בפורום - וזה הצלחת הקבוצה.

כמובן שזה גם האינטרס של ההנהלה, אבל להם יש שיקולים ואינטרסים נוספים בעיקר כלכליים, בלאט חף לחלוטין מהשיקולים הללו.
כמובן שכמו כולם גם הוא יכול לעשות שגיאות, אבל דבר אחד די ברור, בלאט מנסה ועושה כל שביכולתו כדי לבנות את הקבוצה הטובה ביותר שהוא מסוגל פשוט מהעובדה הפשוטה שאין שום סיבה בעולם שהוא לא יעשה זאת.

גם ההנהלה רוצה בכך, אבל היא רוצה לעשות זאת במחיר הנמוך ביותר שאפשר, ואם נרצה או לא, זה די מפריע למטרה הזו.

אני יצאתי נגד כל מי שמאשים את ההנהלה בכל דבר... יכול להיות שהם באמת אשמים באי-הבאת שחקן, יכול להיות שפשוט אין שחקנים, יכול להיות שאף שחקן לא רוצה לחתום, יכול להיות שבלאט לא רוצה את השחקנים שיש כרגע ומעדיף לחכות...
אני פשוט לא אוהב שמאשימים אותם כל פעם שלאיזה אוהד לא נראה משהו. הבאתי דוגמא (סבירה או לא) שבלאט אשם באי-הבת השחקן, כדי להמחיש כמה זה דבילי שמאשימים את ההנהלה בכל דבר. ברור לי שבלאט רוצה לחזק את הקבוצה, אבל להציג כל דבר כאילו בלאט והאוהדים הם המלאך הטוב, ופדרמן המלאך הרע זה לא פחות מאבסורד.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ספטמבר 2011, 04:49

הסיכוי שלאנגפורד לחתום נמוך מכיוון שכרגע הקבוצה רצה לא רע ופארמר עדיין פה . אם פארמר היה עוזב עכשיו פתאום , אז אני בטוח שאפילו 1.5 מליון לא היה סכום דימיוני ללאנגפורד.... כנראה שההנהלה רוצה לראות קודם איך מסתדרים ככה לפני שמוציאים סכום כזה וזה זכותם . אבל אסור לשכוח שכשפארמר יעזוב אז הביקוש לשחקנים איכותיים שיכולים לחתום לעונה שלמה רק יעלה ואז לא בטוח שמכבי בכלל תוכל להתמודד על השכר שלהם .
בכל מקרה אני מעדיף את לאנגפורד על פני טורנטון או ברוקס בעיקר בגלל האפשרות להחתים אותו ליותר מעונה אחת...
גם ארויו הוחתם לאחר שמכבי נתקע ללא רכז איכותי ולא הייתה ברירה אלא לפתוח את הכיס וגם בארון הוחתם ברגע האחרון אחרי שהבינו שחסר שחקן איכותי בקוו האחורי...הכל עניין של תזמון
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 26 ספטמבר 2011, 05:11

yzafrir כתב:הסיכוי שלאנגפורד לחתום נמוך מכיוון שכרגע הקבוצה רצה לא רע ופארמר עדיין פה . אם פארמר היה עוזב עכשיו פתאום , אז אני בטוח שאפילו 1.5 מליון לא היה סכום דימיוני ללאנגפורד.... כנראה שההנהלה רוצה לראות קודם איך מסתדרים ככה לפני שמוציאים סכום כזה וזה זכותם . אבל אסור לשכוח שכשפארמר יעזוב אז הביקוש לשחקנים איכותיים שיכולים לחתום לעונה שלמה רק יעלה ואז לא בטוח שמכבי בכלל תוכל להתמודד על השכר שלהם .
בכל מקרה אני מעדיף את לאנגפורד על פני טורנטון או ברוקס בעיקר בגלל האפשרות להחתים אותו ליותר מעונה אחת...
גם ארויו הוחתם לאחר שמכבי נתקע ללא רכז איכותי ולא הייתה ברירה אלא לפתוח את הכיס וגם בארון הוחתם ברגע האחרון אחרי שהבינו שחסר שחקן איכותי בקוו האחורי...הכל עניין של תזמון

אני מסכים שאם פרמאר היה נשאר כל העונה באמת שלא היה צורך בחיזוק בקו האחורי, לא בגלל שהוא מושלם אלא בגלל שיש כבר מספיק שחקנים ויש גם גבול לכמות הזרים בקבוצה. הבעיה היא שבבניה צריך לחשוב על חודשי ההכרעה של העונה ולא על החודשים הקרובים ולכן חייב להגיע גארד זר ברמה גבוהה ובהקדם האפשרי. אני לא חושב שיש להנהלה מה לראות את הקבוצה רצה עכשיו כי היא תרוץ יפה עם פרמאר. הבעיה תהיה כשהוא יאלץ לעזוב וזה עלול לקרות עוד שבוע או שבועיים או יותר יותר גרוע עוד חודשיים.
תחשוב על סיטואציה בה פרמאר נאלץ לעזוב באמצע נובמבר, אז יוותרו למכבי עוד 5-6 משחקים בבית המוקדם. יקח שבוע-שבועיים למצוא ולהחתים שחקן (וגם אז, בדיוק כמו היום, יאלצו להתפשר על איכות השחקן כי פשוט לא יהיה זמן), עוד חודש להכניס אותו לכושר משחק (מדובר על שחקנים שלא משחקים במסגרת מסודרת מסוף שנה שעברה) ולחבר אותו לקבוצה ואז כבר יגמר השלב הראשון ביורוליג. אני עוד מתעלם מהבעיה שבהכנסת שחקן לקבוצה רצה באמצע עונה, מה שעד היום מעולם לא הצליח במכבי. במצב כזה מכבי פשוט עלולה לעוף מהמפעל לפני הטופ 16 בגלל שלא דאגה לגארד נוסף מבעוד מועד, מאחר שאת משחקי ההכרעה שלה תשחק עם קו אחורי חלש מאוד. לטעמי מנהלי מכבי לוקחים פה סיכון מטורף שעלול לעלות ביוקר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ספטמבר 2011, 08:28

ארון ג'קסון שוחרר מבילבאו בגלל חוב שלא שולם לו !!!!!

טוב , סתם...זה בשביל שתחזרו לפוקוס !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 26 ספטמבר 2011, 09:17

יש לי הרגשה שחובות אלו בקבוצות ספרדיות ואיטלקיות לא יגמרו בטוב .
אפשר לחושוב שקבוצות ספורט בספרד גרות בפלנטה אחרת ולא קשורות לכלכלה .
יש לי המלצה לספטרו אוהב פלסתינאים איך לשפר את הכלכלה ........... לדרוש מקבוצות בספורט להחזיר תוך שנה חובות לבנקים .......... רק ריאל וברסא זה זה 1.5 מילארד יורו ....... זה גם יכניס כסף בחזרה לבנקים וגם יגרום למשכורות נורמליאות . משהו פעם הבין למה בעלי קבוצות בNBA מוכנים לשביתה ורק לא להיות בהפסד ובאירופה משלמים אל כרטיס שחקן 80 מיליון יורו שזה 100 מיליון דולר ..
טיקי חוזר

הודעהעל ידי er79 » 26 ספטמבר 2011, 09:18

שחקן מצויין, ויכול לחתום לתקופה ארוכה. הייתי לוקח אותו הרבה לפני לנגפורד, גם אם לנגפורד יעלה חצי מליון דולר. חייבים תוכנית גיבוי לפרמאר.

עריכה:
יא ממזר, לא שמתי לב לאותיות הקטנות!!
er79

הודעהעל ידי Chen » 26 ספטמבר 2011, 09:19

er79 כתב:שחקן מצויין, ויכול לחתום לתקופה ארוכה. הייתי לוקח אותו הרבה לפני לנגפורד, גם אם לנגפורד יעלה חצי מליון דולר. חייבים תוכנית גיבוי לפרמאר.

ארון ג'קסון שוחרר מבילבאו בגלל חוב שלא שולם לו !!!!!

טוב , סתם...זה בשביל שתחזרו לפוקוס !!!

תקראו את האותיות הקטנות שהגדלתי אותן בשבילכם!!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי er79 » 26 ספטמבר 2011, 09:21

כן, כבר הגבתי בעריכה. שמתי לב בדיליי של כמה שניות.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ספטמבר 2011, 09:26

יופי , אני רואה שחזרנו לפוקוס.... :-)

אם כבר תוכנית גיבוי למקרה שפארמר יעזוב ובהנחה די פרוע שלאנגפורד יגיע , זהנראה כרגע שמכבי יצטרכו לבנות על זה שפרקינס יחזור לעצמו כי כמו שזה נראה כרגע הוא יהיה ההחתמה האחרונה של מכבי לעונה הזאת...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 26 ספטמבר 2011, 09:33

לא הייתי רוצה להמר רק על פרקינס. לא פעם ולא פעמיים הייתי מהבודדים שהגנו ותמכו בהישארותו של פרקינס, אבל לקחתי בחשבון את הישארותו של פארגו באותה העת. לבנות על פרקינס, שאתה לא יודע איך תקבל אותו, על שייר - שאין לו נסיון עדיין לעמדת הרכז הפותח, על אוחיון - כנ"ל, ועל פפלוקאס - מבוגר מדי לשלוש מסגרות ובין כה וכה משחק טוב יותר כשעולה מהספסל, זה הימור עצום, ובהנחה שפארגו כבר לא יחזור לכאן, וסביר להניח שזה המצב, מכבי חייבת רכז או לכל הפחות קומבו גארד. אף אחד לא מבטיח לנו שפרמאר לא יעזוב מחר. מה יעזור לנו לנגפורד בלי קפטן ראוי שינווט את הספינה (ובמשל הזה לא התכוונתי לבורשטיין)? מכבי חייבת מנהל משחק נוסף, בריא, כשיר, צעיר, ואתלט. לנגפורד עונה על מרבית הקטגוריות, אבל הוא לא מנהל משחק. ולכן לנגפורד שחקן מצויין, אבל בוא לא השחקן שמכבי צריכה, וזה ההבדל הגדול. אם פרמאר יעזוב יהיה לנו קו אחורי מהחלשים באירופה, ואני אומר את זה בלא היסוס.
er79

הודעהעל ידי Chen » 26 ספטמבר 2011, 09:39

הם יעשו לנו טובה אם יביאו לפה גארד למקרה שפארמר ילך, אז נראה לכם שהם יביאו עוד שחקן במקום פרקינס? במקרה הטוב יביאו שחקן וישאירו את פרקינס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי refael » 26 ספטמבר 2011, 10:25

http://www.one.co.il/Article/187672.html
מכבי פנתה לקית לנגפורד, תפעל כדי לגייס תקציב!!!
"השחקן ששוויו, נכון לרגע זה, מליון וחצי יורו, קיבל פניה ממכבי ת"א. במועדון הצהוב מודעים למצוקה הכלכלית ולסכומים הגבוהים, אך ינסו בכל זאת לגייס את הסכום עבורו, היות והוא נחשב לאחד הרכזים הטובים באירופה"חחחח ONE
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ספטמבר 2011, 10:38

6 לב צהוב כתב:http://www.one.co.il/Article/187672.html
"השחקן ששוויו, נכון לרגע זה, מליון וחצי יורו, קיבל פניה ממכבי ת"א. במועדון הצהוב מודעים למצוקה הכלכלית ולסכומים הגבוהים, אך ינסו בכל זאת לגייס את הסכום עבורו, היות והוא נחשב לאחד הרכזים הטובים באירופה"חחחח ONE

זה באמת מצחיק שקוראים לו רכז למרות שבדראפט אקספרס כותבים שהוא שיפר את יכולת הובלת הכדור שלו כרכז...אין ספק שלאנגפורד הוא לא מה שאנחנו צריכים כרגע אבל אם להסתכל בצורה קצת יותר רחבה אז שחקן כזה אם אפשר להחתים לכמה שנים , אסור לפספס כי מי יודע מה יהיה שנה הבאה....
אני חושב שבעונה כזאת שווה לקחת את הסיכון שאולי נשאר רק עם פאפאס אוחיון ושייר ופרקינס שימלאו את המקום בעמדה 1 ואת לאנגפורד לעמדה 2....שנה הבאה נוכל לתקן את החוסר איזון שנוצר בגלל הבריחה של פארגו...

תארו לכם שפארגו לא היה עוזב ובמקום פאפאס היה מגיע לאנגפורד ?? היינו מקבלים את פארגו , פרקינס , שייר ויוגב שיכולים לשחק 1 ואת לאנגפורד , שייר טל וגם סמתי' בעמדה 2 ...הרבה יותר מאוזן אבל מה לעשות שזה לא המצב....
בכל מקרה אני בעד להביא את לאנגפורד בעיקר בגלל המחשבה קדימה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 26 ספטמבר 2011, 10:39

סליחה על הפסימיות,
לא הייתי שם עליו מיליון וחצי יורו בשיט.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 26 ספטמבר 2011, 10:45

במידה והוא חותם רק צריך את פרקינס כדי שיוביל כדור שפארמר ילך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ספטמבר 2011, 10:47

Mta_atic כתב:

סליחה על הפסימיות,
לא הייתי שם עליו מיליון וחצי יורו בשיט.

אני מניח שהכוונה של מכבי זה להוריד לו במחיר.... מליון וחצי יורו זה מה שהובטח לו בחימקי לעונה בחוזה לשלוש שנים , אין סיכוי שזה מה שמכבי ישלמו לו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 26 ספטמבר 2011, 10:49

מיליון יורו ואני חושב שהוא יגיע לפה השאלה היחידה היא האם מכבי מודעת לחומרת הפציעה שלו ? איך זה השפיע עליו ? עודף משקל ? צריך לקחת הכל בחשבון ולבדוק טוב טוב לפני שמביאים אותו .
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ספטמבר 2011, 10:59

לא נראה לי שמישהו פה מסרב לראות את לאנגפורד....הזדמנויות כאלו אסור לפספס...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־35 אורחים