27 פברואר 2015, 13:28
jol9 כתב:אז אתה בעצם עוצם עיניים, וכל מה שמעניין אותך זה לחפש לינקים משמיצים על ביבי. אל תתאמץ יותר מדי, פשוט תיכנס כל יום לYNET... יש שם
מספיק
27 פברואר 2015, 13:28
my man כתב:אנשים שרוצים להצביע לישי מתחלקים ל4-
נפגעי דרעי מש"ס
דתיים חרד"לים(חרדים לאומיים) שלדעתם בנט דתי לייט מדי
קולות צפים של ימין דתי שמפחד שקולות ילכו לפח.
ימין קיצוני.
אני עונה לדעתי על ההגדרה השלישית ותקראו לי פנאט אבל אני ממש מתלבט אם להצביע לישי או לבנט.
מצד אחד אם ישי לא ייכנס לכנסת זה קולות ימניים בפח. מצד שני אם לזהבה גלאון סתיו שפיר(חדשה יחסית אבל היא לא הולכת לשום מקום) ולזועבי יש מקום קבוע בכנסת אז גם למרזל וחבריו יש שם מקום.
וחוץ מזה אני רק מדמיין את המלחמות של מרזל עם שפיר בועדות בכנסת וזה מעלה חיוך...משעמם לא יהיה שם.
מעבר לזה ליברמן יצא אתמול תותח שהציג לכל מי שצפה מראה כמה הערבי ה"מתון" שישב שם הוא בלוף והוא קורא לעצמו פלסטיני והוא קורא לבני נוער ערבים לא לצאת לשירות הלאומי. איך יוני אמר :" זאב בעור של כבש"
ויוני,
בנט הוא ממש לא רק הדברים שאמרת אני די סגור שאתה לא עוקב עבל המסרים של בנט הם ממש לא רק המתנחלים וההסדר אתה מוכיח את מה שרוי אומר שכל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות...
בנט לאחרונה מפיץ בעוצמה את ההצלחות שלו בתחום הכלכלה. עם זה הורדת ההיטלים אם זה הורדת מחירי המזון ב5% אחרי 10 שנים עלייה מתמדת. ביטול הרגולציה המיותרת על העסקים הקטנים אי הטלת פיקוח על יבוא חלקי ע"מ לייצר תחרות. הצלחה בתחום הבאת מפעלי הייטק לארץ(אינטל בקרית גת לדוגמא) ופתיחת השוק עם סין יפן והודו.
זה דברים על קצה המזלג של ההצלחות שבנט מציג - ממש לא רק עניינים ביטחוניים(שגם בהם יש לו הצלחה למשל היחיד שהכריח להתעסק עם המנהרות) ומתנחלים...
עכשיו רוי יבוא ויוכיח שכל מה שבנט כותב הוא משקר והכל שטויות וכו' וכו' וכו'...לא מעניין אותי, אני רק מראה שבנט זה ממש לא רק מתנחלים.
27 פברואר 2015, 13:33
27 פברואר 2015, 14:30
roy1000 כתב:jol9 כתב:אז אתה בעצם עוצם עיניים, וכל מה שמעניין אותך זה לחפש לינקים משמיצים על ביבי. אל תתאמץ יותר מדי, פשוט תיכנס כל יום לYNET... יש שם
מספיק
אני לא עוצם עיניים. העימות זה קשקוש אחד גדול. מה בדיוק אתה מגלה שם?
לינקים משמיצים על ביבי לא צריך לחפש. זה נמצא בכל מקום. חשבת שאולי שאולי יש משהו בזה ולא הכל שקרים? יכול להיות שביבי באמת לא פועל נכון?
27 פברואר 2015, 17:58
27 פברואר 2015, 18:02
27 פברואר 2015, 18:04
roy1000 כתב:האמת, שכשמעתי את אהרון ברנע קורא למפלגה של בנט "מפלגת הקוקאים" ישבתי שהוא הגזים, אבל אחרי שראיתי את בנט, יינון מגל ואיילת שקד בתוכנית של חנוך דאום, הבנתי שהוא צדק לחלוטין. לגמרי חבורה של קוקואים.
27 פברואר 2015, 18:15
rc4991 כתב:roy1000 כתב:האמת, שכשמעתי את אהרון ברנע קורא למפלגה של בנט "מפלגת הקוקאים" ישבתי שהוא הגזים, אבל אחרי שראיתי את בנט, יינון מגל ואיילת שקד בתוכנית של חנוך דאום, הבנתי שהוא צדק לחלוטין. לגמרי חבורה של קוקואים.
ממש זבל של אנשים
אני כל כך מקווה שבוז'י, גלאון וזועבי ינהלו את המדינה