בחירות 2

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בחירות 2

הודעהעל ידי roy1000 » 26 פברואר 2015, 12:58

jol9 כתב:דיברו על האחריות לפריצת המשבר. האחריות על פריצת המשבר היא על ממשלת אולמרט ע"פ דו"ח המבקר, ככה שאני לא מבין
מה הקשר לזה שביבי בשלטון 6 שנים. אתה רק לפני שבוע שיבחת כאן את פרס והממשלה שלו על החלטה שהתקבלה לפני 30
שנה, אז עכשיו 6 שנים זה כבר לא רלוונטי??

בוודאי שדיור מעניין את ביבי והוא הולך לטפל בזה. זאת תהיה אחת מנקודות המפתח בממשלה הבאה.
אתה מדבר בדיוק כמו סתיו שפיר. גם היא היום פתחה את הג'ורה שלה על כמה שביבי מתעסק בבתים שלו. אתה ממש בחברה טובה... :nono

לא זיהה את המגמה, הביקורת הזאת היא על תווך של 15 חודשים. אחר כך כן החלו פעולות, אבל כנראה שנושא הזה לא קיבל מספיק תשומת לב.
אבל זה ממש לא כל ה-6 שנים.
ד"א, בשנתיים האחרונות האחריות יושבת במלואה על לפיד. הוא היה יו"ר פורום הדיור, הוא היה שר אוצר, ועליית המחירים בשנתיים
האחרונות היא על אחריותו בעיקר.

לא הבנתי מה קרה ב- 6 השנים האחרונות אחרי שאולמרט הלך? אז כן, נגיד שהייתה טעות בממשלת אולמרט. למה לוקח 6 שנים לתקן את הטעות?
מה לפיד יכול לעשות ב- 15 חודש? הרי לוקח כמה חודשים בכלל לנסות לתכנן משהו. זה מגוחך. מה בדיוק ציפית שהוא יניף ביידים ויקומו מליון דירות?

בכל מקרה, אני לא מאמין שביבי בכלל מעוניין לעשות משהו בנושא הזה. שינוי הסטטוס קוו הוא מסוכן מבחינתו וציבור הבוחרים שלו הוא במילא קהל שבוי שיצביע לו בלי קשר ליכולת שלהם לחיות ו/או לרכוש שירותי דיור. כמו שביבי אמר - אותו מעניין איראן (כלומר, הנאומים שלו בקונגרס).
roy1000

הודעהעל ידי tzachMTA » 26 פברואר 2015, 13:17

roy1000 כתב:
jol9 כתב:והתגובה של ביבי היתה הנכונה והבוגרת ביותר מכולם - נלמד, נבין וננסה לשפר. בזמן שכל האחרים מאשימים אחד את השני.
ד"א, אחרי פרסום הדו"ח, פתאום האמירה של ביבי בראיון לעמית סגל ויונית, על אחריותו של אולרמט לעניין, לא נשמעת דבילית....

המבקר מציין (למיטב הבנתי) שמה שהצית את משבר הדיור ועליית המחירים, היתה ההחלטה של ממשלת אולמרט להקפיא את
הבנייה במרכז בשביל לקדם את הבנייה בפריפריה.
ממשל ביבי הואשם בכך שלא זיהה את המגמה מספיק מהר ולא תיקן.

6 שנים ביבי בשלטון והאחריות של אולמרט? ברצינות? ביבי לא הולך ללמוד שום דבר כי הדברים האלה לא מעניינים אותו. בועת הנדל"ן עובדת לטובתו כי יש לו אישית 3-4 בתים מאוד יקרים.
לא זיהה את המגמה מספיק מהר? 6 שנים זה לא מספיק זמן? באמת?

ביבי לא הולך לעשות כלום בנושא הדיור. לא עכשיו, לא בעוד שנה ולא בעוד עשור.

אבל אין ספק ששיא החוצפה זה בנט שטוען ש"אורי אריאל בנה 50 אלף יחידות דיור". כן, בנה למתנחלים ולחרדים. ממש נהדר. אשכרה לאיש העלוב הזה אין טיפת בושה.

החלק האחרון באמת מעניין, יש לך נתונים? כמה מתוך אותם 50 אלף באמת נבנו ביהודה ושומרון? בריכוזים חרדים?
tzachMTA

הודעהעל ידי roy1000 » 26 פברואר 2015, 14:15

tzachMTA כתב:החלק האחרון באמת מעניין, יש לך נתונים? כמה מתוך אותם 50 אלף באמת נבנו ביהודה ושומרון? בריכוזים חרדים?

מדברים על זה קצת פה:

http://www.calcalist.co.il/real_estate/ ... 94,00.html

אני יודע שהיו המון דירות בירושלים שזה כמעט כולם לחרדים ועוד דירות בבית שמש. היו אמורות להיות הרבה מאוד במודיעין ובבית שמש, אבל זה נתקע. רוב הדיור לציבור החילוני נעשה במסגרת הסכמי הגג של משרד האוצר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 פברואר 2015, 14:39

roy1000 כתב:
jol9 כתב:דיברו על האחריות לפריצת המשבר. האחריות על פריצת המשבר היא על ממשלת אולמרט ע"פ דו"ח המבקר, ככה שאני לא מבין
מה הקשר לזה שביבי בשלטון 6 שנים. אתה רק לפני שבוע שיבחת כאן את פרס והממשלה שלו על החלטה שהתקבלה לפני 30
שנה, אז עכשיו 6 שנים זה כבר לא רלוונטי??

בוודאי שדיור מעניין את ביבי והוא הולך לטפל בזה. זאת תהיה אחת מנקודות המפתח בממשלה הבאה.
אתה מדבר בדיוק כמו סתיו שפיר. גם היא היום פתחה את הג'ורה שלה על כמה שביבי מתעסק בבתים שלו. אתה ממש בחברה טובה... :nono

לא זיהה את המגמה, הביקורת הזאת היא על תווך של 15 חודשים. אחר כך כן החלו פעולות, אבל כנראה שנושא הזה לא קיבל מספיק תשומת לב.
אבל זה ממש לא כל ה-6 שנים.
ד"א, בשנתיים האחרונות האחריות יושבת במלואה על לפיד. הוא היה יו"ר פורום הדיור, הוא היה שר אוצר, ועליית המחירים בשנתיים
האחרונות היא על אחריותו בעיקר.

לא הבנתי מה קרה ב- 6 השנים האחרונות אחרי שאולמרט הלך? אז כן, נגיד שהייתה טעות בממשלת אולמרט. למה לוקח 6 שנים לתקן את הטעות?
מה לפיד יכול לעשות ב- 15 חודש? הרי לוקח כמה חודשים בכלל לנסות לתכנן משהו. זה מגוחך. מה בדיוק ציפית שהוא יניף ביידים ויקומו מליון דירות?

בכל מקרה, אני לא מאמין שביבי בכלל מעוניין לעשות משהו בנושא הזה. שינוי הסטטוס קוו הוא מסוכן מבחינתו וציבור הבוחרים שלו הוא במילא קהל שבוי שיצביע לו בלי קשר ליכולת שלהם לחיות ו/או לרכוש שירותי דיור. כמו שביבי אמר - אותו מעניין איראן (כלומר, הנאומים שלו בקונגרס).

יכול להיות שמה שאני אומר זאת שטות, אבל לפעמים מה שטיפש אחד עושה בשניה, לוקח ל-1000 חכמים 100 שנה לתקן.
כמובן שאולמרט הוא לא טיפש, אבל טעות קשה שנעשתה, לפעמים לוקח זמן לזהות אותה, ועוד יותר זמן לתקן אותה.

בלי קשר, אני הסכמתי עם זה שחלק גדול מהאחריות למצב הזה, הוא על ביבי והממשלה שלו.
אלא שאתה פותר לחלוטין את לפיד, שהבטיח לפני הבחירות הקודמות, שהוא יטפל בנושא הדיור. אז, זה לא 15 חודשים, אלא משהו
כמו 20 או אפילו יותר, אבל זה לא משנה.

אתה מסרב לתת ללפיד אפילו פרומיל של אחריות, למרות שהוא היה פאקינג שר אוצר ויו"ר ועדת הדיור... למה? לא מבין את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 פברואר 2015, 15:06

jol9 כתב:יכול להיות שמה שאני אומר זאת שטות, אבל לפעמים מה שטיפש אחד עושה בשניה, לוקח ל-1000 חכמים 100 שנה לתקן.
כמובן שאולמרט הוא לא טיפש, אבל טעות קשה שנעשתה, לפעמים לוקח זמן לזהות אותה, ועוד יותר זמן לתקן אותה.

בלי קשר, אני הסכמתי עם זה שחלק גדול מהאחריות למצב הזה, הוא על ביבי והממשלה שלו.
אלא שאתה פותר לחלוטין את לפיד, שהבטיח לפני הבחירות הקודמות, שהוא יטפל בנושא הדיור. אז, זה לא 15 חודשים, אלא משהו
כמו 20 או אפילו יותר, אבל זה לא משנה.

אתה מסרב לתת ללפיד אפילו פרומיל של אחריות, למרות שהוא היה פאקינג שר אוצר ויו"ר ועדת הדיור... למה? לא מבין את זה.

אני לא מבין איזה אחריות אפשר להטיל על לפיד? לשחרר קרקעות ולבנות זה סיפור של 4 שנים לפחות.

לפיד עשה לדעתי כמעט כל מה שהוא יכול. הוא קידם את הסכמי הגג שזה סיפור ממש לא פשוט והוא פעל להוסיף המון כוח אדם לועדות התכנון (שזה צוואר הבקבוק האמיתי), אבל הצעדים האלה הם צעדים שייקח 5 שנים לפחות לראות את התוצאות שלהם ובגלל זה הוא ניסה לקדם את מע"מ אפס שיהיו לו תוצאות מיידיות.

מה שלפיד לא עשה זו רפורמה מקיפה בחוק התכנון והבניה שתגביל את היכולת של הרשויות המקומיות להתנגד לבניה ותפשט את תהליך האישור וקבלת ההיתרים. זה היה פספוס שלו, אבל מצד שני, אלו חוקים שמאוד קשה להעביר אותם. אני גם חושב שצריך לקדם פינוי-בינוי מאסיבי במרכזי הערים ברמת המדינה, אבל גם זו חקיקה מאוד מסובכת שמשרד המשפטים יקבור במשך שנים.

בת'כלס, אם רוצים להעביר רפורמות אמיתיות בתחום הבניה, רפורמות שייפתרו את הבעיה באופן פרמננטי, אז צריך המון כוח פוליטי ו- 100% גיבוי מכל הממשלה כי יהיו המון מתנגדים שינסו לטרפד. בפורמט של הממשלה הקודמת עם המתח בין לפיד לביבי לא היה לדבר כזה סיכוי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 26 פברואר 2015, 18:55

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 27 פברואר 2015, 11:45

המנהיג הדגול מוביל אותנו לאבדון.

http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.2576367
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 פברואר 2015, 12:19

felix_r כתב:חייבים לראות

http://www.facebook.com/video.php?v=101 ... =2&theater

גיא בכור הוא אחד החזקים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 פברואר 2015, 12:23

roy1000 כתב:המנהיג הדגול מוביל אותנו לאבדון.

אתה גם מביא לינק מהארץ (טוב שלא מאל ג'אזירה) וגם מבן אדם שמנגח את ביבי בכל הזדמנות (הוא ודיסקין)..
ושכחת גם לציין ש:

אתמול נודע כי דגן יהיה הנואם המרכזי בעצרת נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו ולמען החלפת השלטון, שתתקיים ב-7 במארס בכיכר רבין. העצרת תתקיים תחת הכותרת "ישראל רוצה שינוי" והיא מאורגנת על ידי תנועת 'מיליון ידיים', יחד עם תנועות חברתיות נוספות. לקראת העצרת, דגן פרסם הודעה בה הוא מותח ביקורת חריפה על תפקודו של נתניהו. לדבריו, הוא ״חש סכנה להמשך קיומו של החלום הציוני״ תחת הנהגת נתניהו. "אין לי כל עניין אישי עם ראש הממשלה, אשתו, הוצאותיו ואורחותיו - אני מדבר על המדיניות שאותה הוא מוביל. מדובר במדיניות הרסנית לעתידה וביטחונה של ישראל".

עוד ארגון שמאלני שממומן כנראה בכספים זרים... נו מילא, כבר התרגלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 פברואר 2015, 12:51

jol9 כתב:

אתה גם מביא לינק מהארץ (טוב שלא מאל ג'אזירה) וגם מבן אדם שמנגח את ביבי בכל הזדמנות (הוא ודיסקין)..
ושכחת גם לציין ש:

אתמול נודע כי דגן יהיה הנואם המרכזי בעצרת נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו ולמען החלפת השלטון, שתתקיים ב-7 במארס בכיכר רבין. העצרת תתקיים תחת הכותרת "ישראל רוצה שינוי" והיא מאורגנת על ידי תנועת 'מיליון ידיים', יחד עם תנועות חברתיות נוספות. לקראת העצרת, דגן פרסם הודעה בה הוא מותח ביקורת חריפה על תפקודו של נתניהו. לדבריו, הוא ״חש סכנה להמשך קיומו של החלום הציוני״ תחת הנהגת נתניהו. "אין לי כל עניין אישי עם ראש הממשלה, אשתו, הוצאותיו ואורחותיו - אני מדבר על המדיניות שאותה הוא מוביל. מדובר במדיניות הרסנית לעתידה וביטחונה של ישראל".

נו באמת להאשים את מאיר דגן בשמאלניות נראה לי קצת מצחיק.

אני עדיין מחכה לשמוע בנאדם אחד שלא מסונף את הליכוד שתומך במדיניות של ביבי. אישיות בטחונית אחת. עד עכשיו שמעתי רק מתנגדים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 פברואר 2015, 14:38

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

ושכחת גם לציין ש:

נו באמת להאשים את מאיר דגן בשמאלניות נראה לי קצת מצחיק.

אני עדיין מחכה לשמוע בנאדם אחד שלא מסונף את הליכוד שתומך במדיניות של ביבי. אישיות בטחונית אחת. עד עכשיו שמעתי רק מתנגדים.

לא יודע אם מאיר דגן הוא שמאלני או לא, אבל ברור שלו ולדיסקין יש אג'נדה ברורה נגד ביבי שרובה ככולה איננה עניינית
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 פברואר 2015, 17:23

jol9 כתב:לא יודע אם מאיר דגן הוא שמאלני או לא, אבל ברור שלו ולדיסקין יש אג'נדה ברורה נגד ביבי שרובה ככולה איננה עניינית

ולמי יש אג'נדה בעד ביבי? לכל כך הרבה אנשים יש אג'נדה נגדו, למה אף אחד לא בעדו?
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 פברואר 2015, 18:20

יוני, תוסיף לת׳רד סקר למי חברי הפורום מצביעים.
לי יש זכות הצבעה פעם ראשונה ואני הולך על הרע במיעוטו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 27 פברואר 2015, 18:22

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא יודע אם מאיר דגן הוא שמאלני או לא, אבל ברור שלו ולדיסקין יש אג'נדה ברורה נגד ביבי שרובה ככולה איננה עניינית

ולמי יש אג'נדה בעד ביבי? לכל כך הרבה אנשים יש אג'נדה נגדו, למה אף אחד לא בעדו?

קודם כל רוב העם בעדו - עובדה.
דבר שני, לא חסרים גם אנשים שמדברים בתקשורת בעדו או לפחות מאוזן. הזכרתי את יועז הנדל, יש כמובן את גיא בכור, יעקב עמידרור, רוני דניאל ואחרים.
אפילו אנשים שכביכול הסתכסכו עם ביבי כמו כחלון, גדעון סהר, ליברמן, בנט ואיילת שקד לא אומרים עליו דברים שליליים בטח שלא בפומבי.

כשבן אדם אומר דברים רק בכיוון אחד על מישהו, 99.9% שמדובר בשקרים. אז כן, לצערי דגן ודיסקין, נגועים כנראה ביותר מדי אינטרסים, ומנצלים
את מעמדם ותפקידם לשעבר באופן לא ראוי ולא ענייני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 00:10

jol9 כתב:קודם כל רוב העם בעדו - עובדה.
דבר שני, לא חסרים גם אנשים שמדברים בתקשורת בעדו או לפחות מאוזן. הזכרתי את יועז הנדל, יש כמובן את גיא בכור, יעקב עמידרור, רוני דניאל ואחרים.
אפילו אנשים שכביכול הסתכסכו עם ביבי כמו כחלון, גדעון סהר, ליברמן, בנט ואיילת שקד לא אומרים עליו דברים שליליים בטח שלא בפומבי.

כשבן אדם אומר דברים רק בכיוון אחד על מישהו, 99.9% שמדובר בשקרים. אז כן, לצערי דגן ודיסקין, נגועים כנראה ביותר מדי אינטרסים, ומנצלים

בקיצור, אין אף אישיות בטחונית שהוא לא בליכוד/בית יהודי או שהביביתון משלם לו כסף שהוא בעד ביבי והנאום שלו בקונגרס.

דגן לא שייך לאף מפלגה. מה בדיוק האינטרסים שלו?
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 00:57

roy1000 כתב:
jol9 כתב:קודם כל רוב העם בעדו - עובדה.

בקיצור, אין אף אישיות בטחונית שהוא לא בליכוד/בית יהודי או שהביביתון משלם לו כסף שהוא בעד ביבי והנאום שלו בקונגרס.

דגן לא שייך לאף מפלגה. מה בדיוק האינטרסים שלו?

א) התקשורת מפרסמת רק תגובות נגד נתניהו, אבל זה לא אומר שכולם נגד.
ב) מה הקשר לאישיות בטחונית? זה לא מהלך צבאי אלא פוליטי. נתניהו יודע מצוין איך הדברים מתנהלים בממשל האמריקאי. יותר טוב מרוב האנשים בארץ.
ג) אתה בעצמך באמת חושב, שההסכם שאובמה רוצה לעשות עם איראן יהיה טוב לישראל? אתה באמת מאמין בזה?
ד) אתה יודע שאם 2/3 מהקונגרס יצביע נגד ההסכם, הנשיא לא יכול להטיל וטו נשיאותי? גם ככה כבר יש רוב נגד ההסכם, ונתניהו צריך לשכנע רק עוד מספק קטן של קונגרסמנים דמוקרטים להצביע נגד, והם יגיעו ל 2/3 ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 01:23

felix_r כתב:א) התקשורת מפרסמת רק תגובות נגד נתניהו, אבל זה לא אומר שכולם נגד.
ב) מה הקשר לאישיות בטחונית? זה לא מהלך צבאי אלא פוליטי. נתניהו יודע מצוין איך הדברים מתנהלים בממשל האמריקאי. יותר טוב מרוב האנשים בארץ.
ג) אתה בעצמך באמת חושב, שההסכם שאובמה רוצה לעשות עם איראן יהיה טוב לישראל? אתה באמת מאמין בזה?
ד) אתה יודע שאם 2/3 מהקונגרס יצביע נגד ההסכם, הנשיא לא יכול להטיל וטו נשיאותי? גם ככה כבר יש רוב נגד ההסכם, ונתניהו צריך לשכנע רק עוד מספק קטן של קונגרסמנים דמוקרטים להצביע נגד, והם יגיעו ל 2/3 ?

א) ממש לא.
ב) המהלך נגד איראן הוא עניין בטחוני לא?
ג) לפי הפרסומים, ההסכם הוא הכי גרוע שיכול להיות. הדרך לעצור את ההסכם לא עוברת בקונגרס וכל מי שמבין דבר או חצי דבר בפוליטיקה אמריקאית יודע את זה. מדיניות החוץ שייכת באופן בלעדי לנשיא ארה"ב. אולי במקום לריב עם הנשיא ולקלל את שר החוץ שלו, ביבי היה צריך לשמור על יחסים קצת יותר טובים ואז אולי היה סיכוי לקבל הסכם יותר טוב לישראל. חבל באמת שביבי בחר לנהל קמפיין נגד נשיא ארה"ב על חשבון מדינת ישראל. מצד שני, מדינת ישראל זה בערך הדבר האחרון שמעניין את ביבי ושרה.
ד) שום שני שליש לא יציבעו נגד ההסכם. אני בכלל ל איודע על איזו הצבעה את מדבר. אין צורך בשום הצבעה. גם בכלל לא יהיו באולם שני שליש מהצירים. הנאום הזה סתם יוצר עוד אנטגוניזם בממשל נגד ביבי ונגד ישראל והוא רק מגדיל את הסיכוי להסכם רע עם איראן ולעוד סנקציות של הממשל נגד ישראל. לקונגרס אין שום סמכות בעניין הזה וביבי יודע את זה טוב מאוד. כל מטרת הנאום הזה הוא לצורך הבחירות בישראל וכמו ששרה אמרה, ממש לא אכפת לביבי שהוא שורף את המדינה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 01:34

roy1000 כתב:
felix_r כתב:א) התקשורת מפרסמת רק תגובות נגד נתניהו, אבל זה לא אומר שכולם נגד.

א) ממש לא.
ב) המהלך נגד איראן הוא עניין בטחוני לא?
ג) לפי הפרסומים, ההסכם הוא הכי גרוע שיכול להיות. הדרך לעצור את ההסכם לא עוברת בקונגרס וכל מי שמבין דבר או חצי דבר בפוליטיקה אמריקאית יודע את זה. מדיניות החוץ שייכת באופן בלעדי לנשיא ארה"ב. אולי במקום לריב עם הנשיא ולקלל את שר החוץ שלו, ביבי היה צריך לשמור על יחסים קצת יותר טובים ואז אולי היה סיכוי לקבל הסכם יותר טוב לישראל. חבל באמת שביבי בחר לנהל קמפיין נגד נשיא ארה"ב על חשבון מדינת ישראל. מצד שני, מדינת ישראל זה בערך הדבר האחרון שמעניין את ביבי ושרה.
ד) שום שני שליש לא יציבעו נגד ההסכם. אני בכלל ל איודע על איזו הצבעה את מדבר. אין צורך בשום הצבעה. גם בכלל לא יהיו באולם שני שליש מהצירים. הנאום הזה סתם יוצר עוד אנטגוניזם בממשל נגד ביבי ונגד ישראל והוא רק מגדיל את הסיכוי להסכם רע עם איראן ולעוד סנקציות של הממשל נגד ישראל. לקונגרס אין שום סמכות בעניין הזה וביבי יודע את זה טוב מאוד. כל מטרת הנאום הזה הוא לצורך הבחירות בישראל וכמו ששרה אמרה, ממש לא אכפת לביבי שהוא שורף את המדינה.

א) פחחחחח... :laugh1
ב) נתניהו תוקף עם מטוסים באיראן, או נוסע לנאום בקונגרס? ברור שזהו מהלך פוליטי.
ג) זו בדיוק הבעיה, שכל אידיוט שבקושי מבין חצי עניין, רבע עניין, 1% עניין, מפליץ את הדיעה שלו כאילו הוא איזה מומחה...
ד) כל מה שכתבת כאן רק מציג שאין לך מוסג. גם אתה מאלה של רבע עניין

נ.ב. על הזיין שלי אנטאגוניזם של שונא ישראל מוסלמי אובמה! חשוב לי שלא תהיה פצצה לאיראן. אם נתניהו יצליח לשכנע את הקונגרס 2/3 להצביע נגד, וימנה את ההסכם הזה, מבחינתי זה נהדר.

ועוד משהו. תפעיל את השכל של עצמך. אם נתניהו לא יכול לשעות כלום, אז למה אובמה כל כך מתנגד לנאום? למה? תחשוב על זה אם השינאה לביבי עוד לא מחקה לך את האפשרות לחשוב בהיגיון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 02:04

felix_r כתב:ועוד משהו. תפעיל את השכל של עצמך. אם נתניהו לא יכול לשעות כלום, אז למה אובמה כל כך מתנגד לנאום? למה? תחשוב על זה אם השינאה לביבי עוד לא מחקה לך את האפשרות לחשוב בהיגיון

כי זו התערבות פנימית בפוליטיקה הבינמפלגתית האמריקאית. זה משחק בין הדמוקרטים לרפובקליאים. אתה באמת לא מבין מה הולך פה?
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 02:27

roy1000 כתב:
felix_r כתב:ועוד משהו. תפעיל את השכל של עצמך. אם נתניהו לא יכול לשעות כלום, אז למה אובמה כל כך מתנגד לנאום? למה? תחשוב על זה אם השינאה לביבי עוד לא מחקה לך את האפשרות לחשוב בהיגיון

כי זו התערבות פנימית בפוליטיקה הבינמפלגתית האמריקאית. זה משחק בין הדמוקרטים לרפובקליאים. אתה באמת לא מבין מה הולך פה?

מה שמעניין אותי, זה שראש ממשלת ישראל יעשה כל מה שהוא יכול על מנת למנוע את האיום הגרעיני על המדינה שלי גם אם זה כולל התערבות בין מפלגתית / לחנוק את אובאמה בלילה / להביא את מישל אובמה למולטי-אורגזמה על ידי פוט-מאסאז' מגרה... לא מעניין אותי איך!!!

הבן אדם מנסה בכל כוחו להציל את המדינה מאיום גרעיני, והשמאל הבוגני דוחף לו מקלות בגלגלים! אבסורד!

אני מעדיף שאובמה יכעס עלינו (הוא במילא תמיד שנא אותנו) אבל בלי איום גרעיני, על כך שאובמה יאוהב אותנו ויאפשר לאיראנים לבנות פצצה! בכל מקרה אובמה הוא הנשיא הכי פחות פופולארי בכל הזמנים. עוד שנה וחצי הוא לא פה, ואנחנו נצטרך לחיות עם האיום
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים