my man כתב:מה זה לעזאזל כל הרפש הזה שיוצא עליו בשבוע האחרון?
זה בעיקר בגלל הגביע , אם היה בא לתמוך בחברים שלו , לא היה שום רפש.
אני לא מצליח להבין למה הוא לא בא , זה לא חברי כלפי החברה שלך בקבוצה , ככה לא נוהג חבר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:my man כתב:מה זה לעזאזל כל הרפש הזה שיוצא עליו בשבוע האחרון?
אני לא מצליח להבין למה הוא לא בא , זה לא חברי כלפי החברה שלך בקבוצה , ככה לא נוהג חבר.
אביהוא כתב:ankram כתב:my man כתב:מה זה לעזאזל כל הרפש הזה שיוצא עליו בשבוע האחרון?
אם אפשר למצוא משו אז למה לא,יש כאלו שאוהבים להגיד שזה הכנות של ההנהלה לקראת שחרור בסוף העונה..אם יש מצב שאפשר להשאיר אותו בלי שזה יפגע בקבוצה אני רוצה אותו אבל החוזה גבוהה. הוא במכבי כי הוא תמיד היה בליגה הקלף המנצח נגד כל הקבוצות..לא יודע מה יהיה.
אפשר לקטרג אבל אפשר גם לסנגר שמה שהיה,היה חייב להיעשות כי הוא לא הלך לנופש אלא הלך למשפחה,ומשפחה באה ליפני חברים.
בגלל שזה סופו אז בחרתי לסנגר.
ankram כתב:אביהוא כתב:ankram כתב:my man כתב:מה זה לעזאזל כל הרפש הזה שיוצא עליו בשבוע האחרון?
אם אפשר למצוא משו אז למה לא,יש כאלו שאוהבים להגיד שזה הכנות של ההנהלה לקראת שחרור בסוף העונה..אם יש מצב שאפשר להשאיר אותו בלי שזה יפגע בקבוצה אני רוצה אותו אבל החוזה גבוהה. הוא במכבי כי הוא תמיד היה בליגה הקלף המנצח נגד כל הקבוצות..לא יודע מה יהיה.
אפשר לקטרג אבל אפשר גם לסנגר שמה שהיה,היה חייב להיעשות כי הוא לא הלך לנופש אלא הלך למשפחה,ומשפחה באה ליפני חברים.
בגלל שזה סופו אז בחרתי לסנגר.
תראה.
אם מסתכלים בצורה מפוקחת על סופו , אז היה לו עד כה טופ16 טוב עד מצויין (בעיקר מול הספרדיות) , אבל ברוב העונה , הוא היה מאד חלש , כנ"ל בליגה הישראלית.
מלבד זאת הוא די גרם נזק העונה בעיקר בגלל שבא שמן וזקוק לניתוח , וכמו כל דבר בחיים , מתי שהוא הסבלנות נגמרת , אני לא חושב שישנה קבוצה באירופה שהיתה כ"כ סבלנית עם סופו.
בתכלס סופו די חייב את הקרייריה שלו למכבי , לא היה חסר הרבה שהוא יגמור כמו מאריץ' , לפחות גביע יורוליג יש לו.
הקטע הוא שאני לא מזהה משהו שיכול לתת את האימפקט שלו , הבחורצ'יק הזה מחק לבדו את כל קו הגבוהים של ריאל , לבד.
דילמה קשה בסוף העונה , אני חושב שהסיכויים שהוא ימשיך פה , הם נמוכים עד לא קיימים. בכל מקרה סופו לא יקבל לעולם בוז ביד אליהו , לעולם.
jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2833981
מקווה מאוד שזה לא נכון. דבר ראשון, התזמון הוא גרוע ודבר שני סופו צריך להישאר במכבי.
אביהוא כתב:ורד קיבלה את המוניטין שעד שאין אישור מפורש ממכבי אז הכל בגדר זבל,זה בסדר גמור שסופו רוצה לחזור להסכם הראשוני בחוזה.
שוב,אם אין אישור ממכבי שסופו לא כיבד את המועדון לא צריך לקחת מהכתבה הזאת כלום,מי אמר שהוא לא מעריך את מכבי ועושה הצגות? ורד? פחח
אביהוא כתב:ממה מעלימים עין?
אם זה הקרבה ואופי,הפלוס גובר על המינוס.
אם זה יכולת,יש פלוסים ויש מינוסים..תלוי איזה קבוצה בונים סביבו,אם פניני סמית' ועוד קלעים היו מראים יכולת אז גם סופו היה זורח.
בעונה שסופו לא היה פה זה הסתיים באיבוד אליפות והדחה כואבת מאירופה,סופו חזר גם האליפות חזרה וגם אירופה צהובה.לא הכל זה יכולת אישית, זה גם מה שהקבוצה יכולה לעשות כשהוא על המגרש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], where is the love?, מרסר ו־25 אורחים