המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני מניחה שכולם יתנו פה את אותה תשובה אבל אני בכל זאת אשאל - מה אתם רוצים היום, הפסד של ק''ש או תיקו?
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מניחה שכולם יתנו פה את אותה תשובה אבל אני בכל זאת אשאל - מה אתם רוצים היום, הפסד של ק''ש או תיקו?
למה לא ניצחון בעצם?
Holiday_Armadillo כתב:אני מניחה שכולם יתנו פה את אותה תשובה אבל אני בכל זאת אשאל - מה אתם רוצים היום, הפסד של ק''ש או תיקו?
felix_r כתב:תראו את הוידאו ותגידו לי למה למאמן של ליברפול יש מגן דויד צהוב על המעיל?? רואים אותו בערך ב 2:07-2:10
my man כתב:אגב השער האחרון שפסלו לבאר שבע זה משהו שמאד מעניין אותי...
אם גם השחקן המוסר וגם השחקן שמקבל את הכדור מעבר לקו ההגנה, זה נבדל? לא רק אם השחקן שמקבל מעבר לקו ההגנה?
felix_r כתב:my man כתב:אגב השער האחרון שפסלו לבאר שבע זה משהו שמאד מעניין אותי...
אם גם השחקן המוסר וגם השחקן שמקבל את הכדור מעבר לקו ההגנה, זה נבדל? לא רק אם השחקן שמקבל מעבר לקו ההגנה?
זה נבדל רק אם הוא מוסר קדימה. זאת אומרת אם בזמן המסירה שחקן המטרה נמצא קרוב יותר לשער מאשר השחקן המוסר.
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:אגב השער האחרון שפסלו לבאר שבע זה משהו שמאד מעניין אותי...
זה נבדל רק אם הוא מוסר קדימה. זאת אומרת אם בזמן המסירה שחקן המטרה נמצא קרוב יותר לשער מאשר השחקן המוסר.
אז במתפרצת של שני שחקנים מול שוער אסור לאחד למסור לשני קדימה? יהיה מותר לו למסור רק אם הוא באותו קו איתו?
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:אגב השער האחרון שפסלו לבאר שבע זה משהו שמאד מעניין אותי...
אז במתפרצת של שני שחקנים מול שוער אסור לאחד למסור לשני קדימה? יהיה מותר לו למסור רק אם הוא באותו קו איתו?
Roni1 כתב:איזה פספוס שעטר לא אצלנו, הוא חזר חד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים