בחירות 2

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בחירות 2

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2015, 14:51

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
לקונגרס אין שום סמכויות רלוונטיות לנושא איראן

שוב אתה חוזר על השקר הזה?

זה לא שקר. רק מישהו חסר כל הבנה בפוליטיקה האמריקאית יחשוב אחרת. ביבי מנסה למכור לך סיפורי מעשיות, אבל בשורה התחתונה, אין לקונגרס שום סמכויות בנושא המו"מ עם איראן ואין לקונגרס שום דרך ריאלית לכפות שום דבר על הנשיא. ככה עובדת השיטה האמריקאית - הגיע הזמן להשכיל ולצאת מהבורות.

זה שאתה טוען כך לא אומר שזו אמת.
לקונגרס אין סמכויות במו"מ, אבל הקונגרס הוא זה שמטיל את הסנקציות, וזאת עובדה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 02 מרץ 2015, 14:55

felix_r כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:

זה לא שקר. רק מישהו חסר כל הבנה בפוליטיקה האמריקאית יחשוב אחרת. ביבי מנסה למכור לך סיפורי מעשיות, אבל בשורה התחתונה, אין לקונגרס שום סמכויות בנושא המו"מ עם איראן ואין לקונגרס שום דרך ריאלית לכפות שום דבר על הנשיא. ככה עובדת השיטה האמריקאית - הגיע הזמן להשכיל ולצאת מהבורות.

לנשיא יש וטו על כל סנקציה שהקונגרס רוצה להטיל, שלא לדבר על זה שבלי סקנציות מקבילות של אירופה, הסנקציות האמריקאיות הן חסרות משמעות. אין שום דבר שהקונגרס יכול לעשות - בהגדרה, ניהול מדיניות החוץ שייכת לממשל. הכל הצגה אחת גדולה בנסיון לחפות על הכישלון הדיפלומטי/בטחוני הכי גדול בתולדות מדינת ישראל.
roy1000

הודעהעל ידי michael » 02 מרץ 2015, 15:05

אתה חושב שביבי לא הפעיל לחץ "אחורי ועקיף" על אובמה ?
אני בטוח שכן , אבל כפי שאתה רואה זה לא ממש עזר.
אני בטוח שביבי לא רצה להגיע לעימות ישיר עם אובמה כפי שכל ראש ממשלה בישראל לא רוצה להגיע לעימות עם הממשל האמריקאי
אבל כנראה שזה היה כבר בלתי אפשרי, אתה רואה את הרע מכל קורה לך מול העיניים ואתה חייב לצלצל בכל הפעמונים שיש ולקרוא בקול גדול - לעצור !!!
אובמה הולך כאן על עסקה עם איראן, המשמעות היא שכל הלחצים מצד ביבי לא עזרו.
מה אתה מצפה מראש ממשלת ישראל לעשות , לקבל את זה ?
ומה בוזי היה עושה במקומו , האם היה משיג משהו יותר טוב מזה ?
אתה מציע רק "להכיל" - אבל זאת האופציה הגרועה מכולן.

אסור לנו לקבל דבר כה שנקרא איראן גרעינית , אין דבר כזה שנקרה "הכלה" של האיום הזה.
מדינה אחת שמעוניינת לחסל מדינה שנייה ואומרת את זה בריש גליי כבל עם ועולם זה דבר שאסור שיהיה.
אין כאן הכלה , יש כאן מניעה בכל מחיר.
אנחנו יכולים להמשיך לחיות לנו עוד שנה שנתיים בנחת ברוגע ובכיף , לטייל בקיונים ולצאת לטיולים - אבל הצנטריפוגות ממשיכות להסתובב בקום ובנתאנז,
ובכל יום הפצצה האיראנית מתקרבת יותר ויותר לכדיי בשלות ולכדיי מוכנות מבצעית.
הפצצה מיועדת לנו קודם כל.

כפי שציינתי קודם - אדם בסוף ימיו כמו חמינאי כבר אין לו מה להפסיד , רק להרוויח , להיכנס לספר ההיסטוריה כמחסל "הישות הציונית".

אגב , לא מעניין אותי אם ביבי ושרה ירדו מהארץ או ישארו ,
זה עניין פרטי של אדם שסיים את הקדנציה הציבורית שלו ויכול לעשות כראות עיניו מה שבא לו לעשות ומה שהוא מוצא לנכון שטוב לו.
למרות זאת, אני בטוח שהוא ישאר בארץ.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2015, 15:07

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:

לנשיא יש וטו על כל סנקציה שהקונגרס רוצה להטיל, שלא לדבר על זה שבלי סקנציות מקבילות של אירופה, הסנקציות האמריקאיות הן חסרות משמעות. אין שום דבר שהקונגרס יכול לעשות - בהגדרה, ניהול מדיניות החוץ שייכת לממשל. הכל הצגה אחת גדולה בנסיון לחפות על הכישלון הדיפלומטי/בטחוני הכי גדול בתולדות מדינת ישראל.

אתה שם לב שיש לך כשל לוגי? :)
אז אתה כן מודה שהסנקציות הן של הקונגרס ושכל הזמן שיקרת פה במצח נחושה כאילו לקונגרס אין שום כלום?

גם העובדה שנשיא יכול בתיאוריה להטיל וטו נשיאותי, עדיין לא אומרת שהוא יעשה זאת. הטלת וטו נשיאותי הוא מהלך קיצוני שידרדר את התמיכה בו לשפל חסר תקדים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 02 מרץ 2015, 15:12

felix_r כתב:אתה שם לב שיש לך כשל לוגי? :)
אז אתה כן מודה שהסנקציות הן של הקונגרס ושכל הזמן שיקרת פה במצח נחושה כאילו לקונגרס אין שום כלום?

גם העובדה שנשיא יכול בתיאוריה להטיל וטו נשיאותי, עדיין לא אומרת שהוא יעשה זאת. הטלת וטו נשיאותי הוא מהלך קיצוני שידרדר את התמיכה בו לשפל חסר תקדים.

לי אין שום כשל לוגי. הסברתי את הדברים בצורה ברורה - לקונגרס אין שום סמכויות בנוגע למו"מ עם איראן - אובאמה מנהל את המו"מ והקונגרס לא יכול להתערב במו"מ בשום צורה שהיא.

הנשיא יכול להטיל וטו על כל חוק וזה רחוק מאוד מלהיות צעד חריג או קיצוני. אובאמה כבר אמר שיטיל וטו על נסיון לחוקק משהו שקשור באיראן.

הקונגרס לא יכול לעשות כלום והוא לא יעשה כלום. זה ברור לכולם וגם לביבי, אבל משום מה אתה ממשיך לקנות את סיפורי המעשיות.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 02 מרץ 2015, 15:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 מרץ 2015, 15:26

michael כתב:אתה חושב שביבי לא הפעיל לחץ "אחורי ועקיף" על אובמה ?
אני בטוח שביבי לא רצה להגיע לעימות ישיר עם אובמה כפי שכל ראש ממשלה בישראל לא רוצה להגיע לעימות עם הממשל האמריקאי
אבל כנראה שזה היה כבר בלתי אפשרי, אתה רואה את הרע מכל קורה לך מול העיניים ואתה חייב לצלצל בכל הפעמונים שיש ולקרוא בקול גדול - לעצור !!!

אסור לנו לקבל דבר כה שנקרא איראן גרעינית , אין דבר כזה שנקרה "הכלה" של האיום הזה.
מדינה אחת שמעוניינת לחסל מדינה שנייה ואומרת את זה בריש גליי כבל עם ועולם זה דבר שאסור שיהיה.
אנחנו יכולים להמשיך לחיות לנו עוד שנה שנתיים בנחת ברוגע ובכיף , לטייל בקיונים ולצאת לטיולים - אבל הצנטריפוגות ממשיכות להסתובב בקום ובנתאנז,

כפי שציינתי קודם - אדם בסוף ימיו כמו חמינאי כבר אין לו מה להפסיד , רק להרוויח , להיכנס לספר ההיסטוריה כמחסל "הישות הציונית".

זה עניין פרטי של אדם שסיים את הקדנציה הציבורית שלו ויכול לעשות כראות עיניו מה שבא לו לעשות ומה שהוא מוצא לנכון שטוב לו.

אני חושב שזה היה חוסר אחריות משווע מצידו של ראש ממשלת ישראל לנהל קמפיין בחירות נגד נשיא מכהן. אל תגיד לי שביבי לא רצה להגיע לעימות עם אובאמה. הוא בחר בצורה תמוהה בדרך העימות כשעשה קמפיין בחירות חסר תקדים בעד רומני ונגד אובאמה. מה בדיוק ציפית שיקרה אחרי זה? שאובאמה יגיד לו "איזה יופי"? אבל זה מה שביבי עושה - הוא שורף גשרים. הוא הרי הסתכסך עם כל מי שעבד איתו אי פעם. אז הנה - הוא שרף את הגשרים אל הממשל האמריקאי (וגם לכל ארצות אירופה) ועכשיו כולנו משלמים על זה. אני לא חושב שראש ממשלה אחר, בין אם זה היה בוז'י/לבני/גדעון סער או כל אחד אחר היה מגיע למצב היחסים עם הממשל (והעולם באופן כללי) שביבי הגיע אליהם. אז כן, אני מאמין שלכל ראש ממשלה אחר, הממשל ובעלי הברית שלנו באירופה היו נותנים משקל יותר גדול ואולי ההסכם היה יותר טוב לישראל. אבל אנחנו בחרנו בביבי ולכן אנחנו נשלם על זה בפצצה איראנית.

אתה יכול להגיד שאי אפשר לקבל פצצה איראנית עד מחר. ככל הנראה כבר אי אפשר לעצור את זה. תמוה בעיני שמי שכל כך מודאג מפצצה איראנית בוחר דווקא באיש שקידם את הפצצה הזו הכי הרבה.

אז מצד אחד אתה מפחד מפצצה איראנית ומצד שני אתה בוחר באיש שהכי לא מתאים לעצור אותה. מה שיפה זה גם שכשהאיש(ה) אומרים לך במפורש שהם יעזבו את הארץ ולא יישאו בתוצאות של מעשיהם, זה גם בסדר מבחינתך, ואחרי כל זה, אתה מפיץ תלונות וטענות לכל עבר חוץ מלעצמך ולבנאדם שבחרת בו בשביל שלא תהיה פצצה איראנית ועשה בדיוק הפוך. באמת שאני לא מבין את זה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2015, 15:28

רוי, אני אנסה להסביר לך בצורה הכי פשוטה.

א) אם הנשיא יחליט לחתום על הסכם עם איראן, זה יחייב אותו להטיל וטו על הסנקציות. כי הסכם בצד אחד וסנקציות מהצד השני, זה דבר והיפוכו, שני דברים שלא יכולים להתקיים ביחד.

ב) אתה אומר, שוטו נשיאותי זה לא משהו יוצא דופן, אבל לא במקרה הספציפי הזה. אם אובאמה יבחר להטיל וטו, הוא בעצם יצהיר, שהוא שם זיין על בטחונה של ישראל, שהוא שם זיין על בית הנבחרים האמריקאי וכל זה בשביל מה? כל זה בשביל לחתום הסכם גרוע שיאפשר נשק גרעיני למדינה קיצונית, וגם יפתח במירוץ חימוש גרעיני במזרח התיכון.

ונשאלת השאלה, האם אובאמה מספיק מטומטם כדי לעשות צעד כזה? אל תשכח, שצעד כזה יפגע לא רק בפופולאריות של אובאמה עצמו, אלא גם בסיכוים של הדמוקרטים בבחירות הבאות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 02 מרץ 2015, 15:35

felix_r כתב:רוי, אני אנסה להסביר לך בצורה הכי פשוטה.

א) אם הנשיא יחליט לחתום על הסכם עם איראן, זה יחייב אותו להטיל וטו על הסנקציות. כי הסכם בצד אחד וסנקציות מהצד השני, זה דבר והיפוכו, שני דברים שלא יכולים להתקיים ביחד.

ב) אתה אומר, שוטו נשיאותי זה לא משהו יוצא דופן, אבל לא במקרה הספציפי הזה. אם אובאמה יבחר להטיל וטו, הוא בעצן יצהיר, שהוא שם זיין על בטחונה של ישראל, שהוא שם זיין על בית הנבחרים האמריקאי וכל זה בשביל מה? כל זה בשביל לחתום הסכם גרוע שיאפשר נשק גרעיני למדינה קיצונית, וגם יפתח במירוץ חימוש גרעיני במזרח התיכון.

ונשאלת השאלה, האם אובאמה מספיק מטומטם כדי לעשות צעד כזה? אל תשכח, שצעד כזה יפגע לא רק בפופולאריות של אובאמה עצמו, אלא גם בסיכוים של הדמוקרטים בבחירות הבאות.

אני כבר הסברתי לך שאובאמה יטיל וטו על כל נסיון של הקונגרס לחוקק משהו שקשור באיראן. הוא כבר הבהיר את זה בצורה ברורה וחד-משמעית.

מה שאתה לא מבין זה שכל המשחק הזה הוא משחק פוליטי בין מפלגות בארה"ב. הרפובליקאים הם לא באמת ציונים גדולים. הם פשוט אימצו את הנושא הזה של איראן וישראל בשביל לנגח את אובאמה. ג'ון ביינר לא הולך לשכב על הגדר בשביל ישראל. זה הכל משחק פוליטי מאוד ציני. עד שהגיע ביבי, הנושא של ישראל היה משהו על-מפלגתי, אבל בזכות המנהיג הדגול והקמפיין שהוא ניהל בעבור רומני, הנושא של ישראל הפך למשהו מפלגתי ובזה אנחנו מאבדים חצי מהתמיכה הפוליטית שלנו בארה"ב.

אובאמה כבר לא יעמוד שוב לבחירות. הפופולריות שלו לא ממש מעניינת אותו כרגע. הוא רוצה להגשים מטרות מדיניות שיש לו וגם הילארי היא לא ממש חברה טובה שלו שהוא רוצה לדאוג לה. להיפך. תאמין לי שאת האמריקאים ממש לא מעניין אם ההסכם הוא טוב או רע. הם לא רוצים עוד מלחמה. זה הכל.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 02 מרץ 2015, 16:24

roy1000 כתב:
felix_r כתב:רוי, אני אנסה להסביר לך בצורה הכי פשוטה.

ב) אתה אומר, שוטו נשיאותי זה לא משהו יוצא דופן, אבל לא במקרה הספציפי הזה. אם אובאמה יבחר להטיל וטו, הוא בעצן יצהיר, שהוא שם זיין על בטחונה של ישראל, שהוא שם זיין על בית הנבחרים האמריקאי וכל זה בשביל מה? כל זה בשביל לחתום הסכם גרוע שיאפשר נשק גרעיני למדינה קיצונית, וגם יפתח במירוץ חימוש גרעיני במזרח התיכון.

אני כבר הסברתי לך שאובאמה יטיל וטו על כל נסיון של הקונגרס לחוקק משהו שקשור באיראן. הוא כבר הבהיר את זה בצורה ברורה וחד-משמעית.

אז אובאמה אמר. SO? אובאמה אמר הרבה דברים. הוא גם אמר שהוא אחראי על בטחונה של ישראל. אז אמר. כל הדמוקרטים עלו על עץ גבוה כאשר שמעו על בואו של נתניהו, אבל כמעט כולם כבר התחילו לרדת מהעץ הזה, כי הבינו שהעץ הוא לא מקום הכי נוח. רק אתה ממשיך לשבת על העץ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 02 מרץ 2015, 16:34

felix_r כתב:אז אובאמה אמר. SO? אובאמה אמר הרבה דברים. הוא גם אמר שהוא אחראי על בטחונה של ישראל. אז אמר. כל הדמוקרטים עלו על עץ גבוה כאשר שמעו על בואו של נתניהו, אבל כמעט כולם כבר התחילו לרדת מהעץ הזה, כי הבינו שהעץ הוא לא מקום הכי נוח. רק אתה ממשיך לשבת על העץ.

די, באמת. זה בזבוז של זמן. אין שום דבר ריאלי שהקונגרס יכול לעשות או יעשה. רק אובאמה יקבע איזה הסכם ייחתם עם איראן. התקוות המצחיקות שלך הן בערך כמו היטלר שהיה קבור בבונקר עם מליוני חיילים של הצבא האדום כמה מאות מטרים ממנו והוא עדיין ותלה תקוות באיזה ארמיה דמיונית שתבוא ותציל אותו.

פעם היה משחק מחשב כזה שקראו לו "Lemmings". משחק שבו כל מיני חיות קטנות היו פשוט צועדות באופן עיוור אל מותן. זה בדיוק המצב בארץ - מליונים של אנשים הולכים אחרי איזה מנהיג כושל בצורה עיוורת ולא משנה עד כמה ההתנהגות שלו היא לא הגיונית, הם ימשיכו לאכול את הלוקשים שלו ולהגיד אמן. אף אחד לא עוצר לרגע לחשוב אם מה שהוא עושה הוא הגיוני. פשוט רצים אל התהום כי ביבי אמר.
roy1000

הודעהעל ידי michael » 02 מרץ 2015, 16:38

roy1000 כתב:
michael כתב:אתה חושב שביבי לא הפעיל לחץ "אחורי ועקיף" על אובמה ?

אני חושב שזה היה חוסר אחריות משווע מצידו של ראש ממשלת ישראל לנהל קמפיין בחירות נגד נשיא מכהן. אל תגיד לי שביבי לא רצה להגיע לעימות עם אובאמה. הוא בחר בצורה תמוהה בדרך העימות כשעשה קמפיין בחירות חסר תקדים בעד רומני ונגד אובאמה. מה בדיוק ציפית שיקרה אחרי זה? שאובאמה יגיד לו "איזה יופי"? אבל זה מה שביבי עושה - הוא שורף גשרים. הוא הרי הסתכסך עם כל מי שעבד איתו אי פעם. אז הנה - הוא שרף את הגשרים אל הממשל האמריקאי (וגם לכל ארצות אירופה) ועכשיו כולנו משלמים על זה. אני לא חושב שראש ממשלה אחר, בין אם זה היה בוז'י/לבני/גדעון סער או כל אחד אחר היה מגיע למצב היחסים עם הממשל (והעולם באופן כללי) שביבי הגיע אליהם. אז כן, אני מאמין שלכל ראש ממשלה אחר, הממשל ובעלי הברית שלנו באירופה היו נותנים משקל יותר גדול ואולי ההסכם היה יותר טוב לישראל. אבל אנחנו בחרנו בביבי ולכן אנחנו נשלם על זה בפצצה איראנית.

אתה יכול להגיד שאי אפשר לקבל פצצה איראנית עד מחר. ככל הנראה כבר אי אפשר לעצור את זה. תמוה בעיני שמי שכל כך מודאג מפצצה איראנית בוחר דווקא באיש שקידם את הפצצה הזו הכי הרבה.

אז מצד אחד אתה מפחד מפצצה איראנית ומצד שני אתה בוחר באיש שהכי לא מתאים לעצור אותה. מה שיפה זה גם שכשהאיש(ה) אומרים לך במפורש שהם יעזבו את הארץ ולא יישאו בתוצאות של מעשיהם, זה גם בסדר מבחינתך, ואחרי כל זה, אתה מפיץ תלונות וטענות לכל עבר חוץ מלעצמך ולבנאדם שבחרת בו בשביל שלא תהיה פצצה איראנית ועשה בדיוק הפוך. באמת שאני לא מבין את זה.

אם הבנתי אותך נכון - אתה טוען שביבי קידם את הפצצה האיראנית ?
תסביר את עצמך בבקשה.

ציינת שביבי הוא האיש שהכי פחות מתאים לעצור את הפצצה האיראנית - אתה מכיר מישהו אחר שמתאים יותר לעצור אותה ?

יש לך לינק לכתבה שהם מציינים שהם יעזבו את הארץ אם הם יפסידו את הבחירות ?
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי roy1000 » 02 מרץ 2015, 16:48

michael כתב:אם הבנתי אותך נכון - אתה טוען שביבי קידם את הפצצה האיראנית ?
תסביר את עצמך בבקשה.

ציינת שביבי הוא האיש שהכי פחות מתאים לעצור את הפצצה האיראנית - אתה מכיר מישהו אחר שמתאים יותר לעצור אותה ?

ביבי ניהל קמפיין בעד רומני ונגד הנשיא המכהן אובאמה, בזה הוא שרף את כל הגשרים לממשל האמריקאי, בנוסף הוא הצליח להשניא את עצמו על כל בעלי הברית שלנו באירופה והפך למוקצה ברוב מדינות מערב אירופה (עד לרמה שהצרפתים ביקשו ממנו לא לבוא אחרי פיגוע במרכול יהודי). כל אלו הביאו לכך שהקול של ישראל בנוגע לאיראן לא נשמע בשום מקום ומכאן הגענו למקום שבו אנחנו נמצאים עכשיו שאיראן היא מדינת סף גרעינית וככל הנראה תוכל להרכיב פצצה בזמן הקרוב. אם ביבי לא ראש ממשלת ישראל ב- 3 השנים האחרונות (בין אם זה לבני, הרצוג או סער במקומו), אין שום סיכוי שהקול של ישראל היה נדחק לשוליים ושהיינו מגיעים למצב הנוכחי. אז כן, ביבי הוא אבי הפצצה האיראנית לכל דבר ועניין.

אני לא מכיר מישהו פחות מתאים ממנו. אני לא זוכר בהסטוריה של מדינת ישראל ראש ממשלה שהתסכסך עם כל בעלי הברית המסורתיים שלנו. זה חסר תקדים. ממש לא משנה מי תשים במקומו - כל אחד אחר היה עושה עבודה טובה ממנו וכל אחד אחר היהי יכול למנוע את המצב הנוכחי.

בבקשה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2102433,00.html
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2015, 20:09

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אז אובאמה אמר. SO? אובאמה אמר הרבה דברים. הוא גם אמר שהוא אחראי על בטחונה של ישראל. אז אמר. כל הדמוקרטים עלו על עץ גבוה כאשר שמעו על בואו של נתניהו, אבל כמעט כולם כבר התחילו לרדת מהעץ הזה, כי הבינו שהעץ הוא לא מקום הכי נוח. רק אתה ממשיך לשבת על העץ.

די, באמת. זה בזבוז של זמן. אין שום דבר ריאלי שהקונגרס יכול לעשות או יעשה. רק אובאמה יקבע איזה הסכם ייחתם עם איראן. התקוות המצחיקות שלך הן בערך כמו היטלר שהיה קבור בבונקר עם מליוני חיילים של הצבא האדום כמה מאות מטרים ממנו והוא עדיין ותלה תקוות באיזה ארמיה דמיונית שתבוא ותציל אותו.

פעם היה משחק מחשב כזה שקראו לו "Lemmings". משחק שבו כל מיני חיות קטנות היו פשוט צועדות באופן עיוור אל מותן. זה בדיוק המצב בארץ - מליונים של אנשים הולכים אחרי איזה מנהיג כושל בצורה עיוורת ולא משנה עד כמה ההתנהגות שלו היא לא הגיונית, הם ימשיכו לאכול את הלוקשים שלו ולהגיד אמן. אף אחד לא עוצר לרגע לחשוב אם מה שהוא עושה הוא הגיוני. פשוט רצים אל התהום כי ביבי אמר.

פתאום בזבוז של זמן מפריע לך?
זה יותר בזבוז זמן מאשר מו"מ עם אבו מאזן?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 מרץ 2015, 20:47

jol9 כתב:פתאום בזבוז של זמן מפריע לך?
זה יותר בזבוז זמן מאשר מו"מ עם אבו מאזן?

לא הבזבוז זמן של ביבי מפריע לי. לזמן של ביבי במילא יש ערך שלילי כי הוא רק גורם נזק אם הוא ושרה "עובדים". מהבחינה הזו ממש לא היה מפריע לי אם הוא היה נשאר לעשות מסע נאומים מחוף לחוף בארה"ב ומשאיר את ניהול המדינה לאנשים שקצת יותר מעניין אותן טובת האזרחים.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 02 מרץ 2015, 21:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 מרץ 2015, 21:01

roy1000 כתב:
פעם היה משחק מחשב כזה שקראו לו "Lemmings". משחק שבו כל מיני חיות קטנות היו פשוט צועדות באופן עיוור אל מותן.

אתנחתא קטנה מהדיון המאוד מעניין והבכלל לא חופר הזה, אבל וואו איך העלתה לי נשכחות.
כמה אהבתי את המשחק הזה... :bigsmile3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2015, 21:38

חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:
פעם היה משחק מחשב כזה שקראו לו "Lemmings". משחק שבו כל מיני חיות קטנות היו פשוט צועדות באופן עיוור אל מותן.

אתנחתא קטנה מהדיון המאוד מעניין והבכלל לא חופר הזה, אבל וואו איך העלתה לי נשכחות.

זה שרוי קשיש, זה ידוע. הבן אדם שומע רדיו בטרנזיסטור ומאכיל יונים בגינה, אבל את??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 מרץ 2015, 21:51

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:

זה שרוי קשיש, זה ידוע. הבן אדם שומע רדיו בטרנזיסטור ומאכיל יונים בגינה, אבל את??

זה היה גם המשחק האהוב עליי בתור ילדה
יש עדיין גירסת אונליין
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 מרץ 2015, 21:53

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:

תמונה
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי michael » 03 מרץ 2015, 11:15

roy1000 כתב:
michael כתב:אם הבנתי אותך נכון - אתה טוען שביבי קידם את הפצצה האיראנית ?
תסביר את עצמך בבקשה.

ביבי ניהל קמפיין בעד רומני ונגד הנשיא המכהן אובאמה, בזה הוא שרף את כל הגשרים לממשל האמריקאי, בנוסף הוא הצליח להשניא את עצמו על כל בעלי הברית שלנו באירופה והפך למוקצה ברוב מדינות מערב אירופה (עד לרמה שהצרפתים ביקשו ממנו לא לבוא אחרי פיגוע במרכול יהודי). כל אלו הביאו לכך שהקול של ישראל בנוגע לאיראן לא נשמע בשום מקום ומכאן הגענו למקום שבו אנחנו נמצאים עכשיו שאיראן היא מדינת סף גרעינית וככל הנראה תוכל להרכיב פצצה בזמן הקרוב. אם ביבי לא ראש ממשלת ישראל ב- 3 השנים האחרונות (בין אם זה לבני, הרצוג או סער במקומו), אין שום סיכוי שהקול של ישראל היה נדחק לשוליים ושהיינו מגיעים למצב הנוכחי. אז כן, ביבי הוא אבי הפצצה האיראנית לכל דבר ועניין.

אני לא מכיר מישהו פחות מתאים ממנו. אני לא זוכר בהסטוריה של מדינת ישראל ראש ממשלה שהתסכסך עם כל בעלי הברית המסורתיים שלנו. זה חסר תקדים. ממש לא משנה מי תשים במקומו - כל אחד אחר היה עושה עבודה טובה ממנו וכל אחד אחר היהי יכול למנוע את המצב הנוכחי.

בבקשה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2102433,00.html

ככלל , אני לא ממליץ לקחת ברצינות דברים שנאמרים בלהט ויכוח או שיחה בלי מחשבה מספקת לגבי משמעותם.
נראה לי שהגברת נתניהו שגתה כאן וטעתה בלשונה בדבריה אלה.

אגב , גם לאה רבין אמרה משהו דומה לזה :
https://www.youtube.com/watch?v=LjIHur6Ohb4
הערכתי את הגברת רבין ולרגע לא לקחתי אותה ברצינות בעניין הזה.
כעס רגעי.
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי roy1000 » 03 מרץ 2015, 11:19

michael כתב:ככלל , אני לא ממליץ לקחת ברצינות דברים שנאמרים בלהט ויכוח או שיחה בלי מחשבה מספקת לגבי משמעותם.
נראה לי שהגברת נתניהו שגתה כאן וטעתה בלשונה בדבריה אלה.

אגב , גם לאה רבין אמרה משהו דומה לזה :
https://www.youtube.com/watch?v=LjIHur6Ohb4
הערכתי את הגברת רבין ולרגע לא לקחתי אותה ברצינות בעניין הזה.
כעס רגעי.

אולי הייתי קונה את זה אם זה לא היה בדיוק מה שקרה בפעם האחרונה שביבי הפסיד בבחירות.
אני לא חושב שיש מישהו שמעריך את שרה נתניהו. אין שום מקום להשוות אותה ללאה רבין.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים