אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 13:33

אבל האמת - מה זה משנה הויכוח הזה על לנגפורד. הרי ממילא פדרמן לא יפתח את הארנק ויחתים אותו אז כל הויכוח הזה מיותר ותיאורטי בלבד. הרי עוד יום או יומיים יספרו לנו שלנגפורד "דרש סכומים לא הגיוניים" ושהוא בכלל סוחב פציעה קשה ושמעבר לזה יש לו בעיות התנהגות קשות ולכן מכבי ויתרו עליו...

אני לא אתפלא אם הוא לא יוחתם בגלל חוסר בתקציב ואני גם לא אתלונן על זה..זה לא כאילו הוא לא יוחתם כי הוא רוצה 500K ומכבי מוכנים רק 450K :unsure
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 13:37

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
זה לא גזענות, לא אמרתי שקיללתם שחורים. זה סטיגמה, שפשוט עלתה כאן עכשיו, לא יעזור.
אם את אומרת שלנגפורד מזכיר את אנדרסון זה או שלא ראית אותו מספיק, או שאת כותבת את זה על סמך סטיגמה. אוקי, הוא מזכיר אותו בסגנון צבירת הנקודות, בעיקר חודר. אבל חוץ מזה? כלום. לא אגואסיט, ממש לא הולך ראש בקיר, קבוצתי שצריך, שום בעיות חברתיות. להגיד שאת פוחדת שהוא "יהפוך לאנדרסון, ויקח הכל על עצמו ולא יראה אף אחד ממטר", "יכול להפוך לאנדרסון 2". זה ממש תמוה לדעתי.

אני לא מסכימה איתך..ראיתי אותו מספיק..
נגד ז'לגיריס זה הלך לו מצויין עם 35 נקודות..נגד מכבי(ברוסיה)הוא זה שהחזיר את מכבי למשחק עם מהלכים של אחד על אחד במקום לשתף את לונצ'אר,מוניה ולופז שלהטו כל המשחק..

באותו משחק מכבי עזבה את כל יתר השחקנים והרגה אותו עם שמירות כפולות ומשולשות וגם אז הוא בסך הכל זרק 10 פעמים מהשדה (קלע 4 זריקות ו-9 נקודות) ומסר 5 אסיסטים. לא ממש זוועה.

אני לא מתייחסת לכמה פעמים הוא זרק אלא מתי הוא הלך ראש בקיר..
ואני זוכרת בוודאות לפחות 3 מקרים לקראת הסוף(כשהיתרון כל הזמן התחלף)שהוא חדר ולא יצא מזה כלום..במקום לנסות לשחק כדורסל מסודר..

אבל זה שחקן עם ביצים, שלוקח במאני טיים את הזירקות. גם המאמן מעדיף שהוא יחדור, מאשר שאחד הנגרים שם יזרוק. הוא השחקן הטוב בקבוצה, ולגיטימי שיקח את זריקות המאני טיים. לפחות יש לו את הביצים. הרי רק משהו כמו חודש וחצי אחרי זה, הוא קלע סל בשניה האחרונה שהביא להארכה מול ז'לגיריס, וניצח לבדו את המשחק בהארכה. אם בלאט יגיד לו להירגע, תאמיני לי שהוא ירגע. אין לו בעיות התנהגות, ולא בעיות אגו. אנדרסון זה שחקן שמול פרטיזן כל המשחק הלך ראש בקיר, לא רק במאני טיים, ולא מסר. לנגפורד מסר כל המשחק ושיטף את כל הקבוצה שלו, למרות המגבלות שלה. אין קשר
אגב, הוא ממש לא חדר 3 פעמים לקראת הסוף ולא יצא כלום. בדקות האחרונות מי שלקח את רוב הזריקות היו דווקא מוניה ולונצ'ר (בנגידו למה שכתבת, שלהט כל המשחק, התעורר רק בסוף, ועד אז היה בינוני מאוד, ועדיין קיבל הרבה כדורים מלנגפורד). הוא לקח איזה זריקה-2 בסוף, וגם קלע 1 בחדירה יפה, אבל זה לא שהוא חדר 3 פעמים בדקה האחרונה עם הראש בקיר.
שורה תחתונה, תשכחו מאנדרסון. לנגפורד לא אותו שחקן, וגם לא קרוב. לא כל גארד אמריקאי שרוב פעילותו זה לחדור זה ישר תואם אנדרסון.
נקווה שיביאו אותו, אם כי אני דווקא פסימי, אבל מי יתן ומכבי יסימו עליו את היד ;)
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 26 ספטמבר 2011, 13:39

Holiday_Armadillo כתב:
אבל האמת - מה זה משנה הויכוח הזה על לנגפורד. הרי ממילא פדרמן לא יפתח את הארנק ויחתים אותו אז כל הויכוח הזה מיותר ותיאורטי בלבד. הרי עוד יום או יומיים יספרו לנו שלנגפורד "דרש סכומים לא הגיוניים" ושהוא בכלל סוחב פציעה קשה ושמעבר לזה יש לו בעיות התנהגות קשות ולכן מכבי ויתרו עליו...

אני לא אתפלא אם הוא לא יוחתם בגלל חוסר בתקציב ואני גם לא אתלונן על זה..זה לא כאילו הוא לא יוחתם כי הוא רוצה 500K ומכבי מוכנים רק 450K :unsure

גם אם ישלמו לו סכומים קרובים למה שטוענים שהוא מבקש ובהנחה שאחד הגבוהים יושאל, אני לא בטוח בכלל שתקציב השחקנים יגדל ביחס לשנה שעברה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 13:40

אבל זה שחקן עם ביצים, שלוקח במאני טיים את הזירקות. גם המאמן מעדיף שהוא יחדור, מאשר שאחד הנגרים שם יזרוק. הוא השחקן הטוב בקבוצה, ולגיטימי שיקח את זריקות המאני טיים. לפחות יש לו את הביצים.

אתה רואה את זה כשחקן עם ביצים,אני רואה את זה כשחקן ראש בקיר..
אבל כנראה שנסכים לא להסכים חחח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ספטמבר 2011, 13:42

Holiday_Armadillo כתב:
אבל זה שחקן עם ביצים, שלוקח במאני טיים את הזירקות. גם המאמן מעדיף שהוא יחדור, מאשר שאחד הנגרים שם יזרוק. הוא השחקן הטוב בקבוצה, ולגיטימי שיקח את זריקות המאני טיים. לפחות יש לו את הביצים.

הוא לא זורק כי הוא אגואיסט, אלא כי הוא באמת שחקן עם בייצים..
באמת שאני לא מבין איך את רואה את אנדרסון שאת מסתכלת עליו..

אבל תכל'ס, לא היית רוצה אותו?
אם זה הוא או דאודל במי את בוחרת?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 13:43

Holiday_Armadillo כתב:

אבל זה העניין, שזה לא ראש בקיר. גם פארגו חדר לא פעם ולא פעמיים בסופי משחק ובדקות אחרונות (אם אני לא טועה, במשחק המדובר הוא היה משהוא כמו 2-10 מהשדה, עם ים של חדירות ראש בקיר), וכלום לא יצא מזה, מישהו אמר שהוא ראש בקיר? לנגפרוד ממש לא חדר יותר מפעמיים-שלוש בדקות האחרונות. הוא מסר בדקות האלה לא פחות מאשר חדר. זה ממש לא שחקן ראש בקיר, בטח שהוא הכוכב..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 13:59

ד''א,לפי מה ששמעתי ל-ONE היה עוד מקרה של שפיכה מוקדמת..
כל מה שהם כתבו עוד לא קרה אבל עתיד לקרות..
הם רשמו את זה עכשיו כדי שהם יוכלו לרשום ''פרסום ראשון'' למרות שזה עוד לא קרה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 26 ספטמבר 2011, 13:59

לנגפורד רכז? כמה שטויות קביליו כותבת. לגבי המחיר שלו, ראשית כל פדרמן לא ירשום צ׳ק עם מחיר כזה, וגם אם כן, במחיר כזה כבר יהיה קל יותר לפתות רכז או קומבו מהאן.בי.איי בחוזה ללא יציאה, מאשר להביא את לנגפורד ולאחר לכתו של פרמאר להתפלל לאלוהים שפרקינס יחזור לכושרו הנוכחי, פאפאס יפגין כישורים של שחקן בן 20, ושייר ואוחיון חסרי הנסיון יתגלו כעילויים. צר לי, יותר מדי סימני שאלה יש כאן.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 14:04

er79 כתב:לנגפורד רכז? כמה שטויות קביליו כותבת. לגבי המחיר שלו, ראשית כל פדרמן לא ירשום צ׳ק עם מחיר כזה, וגם אם כן, במחיר כזה כבר יהיה קל יותר לפתות רכז או קומבו מהאן.בי.איי בחוזה ללא יציאה, מאשר להביא את לנגפורד ולאחר לכתו של פרמאר להתפלל לאלוהים שפרקינס יחזור לכושרו הנוכחי, פאפאס יפגין כישורים של שחקן בן 20, ושייר ואוחיון חסרי הנסיון יתגלו כעילויים. צר לי, יותר מדי סימני שאלות יש כאן.

למה אתה חושב שצריך כל כך הרבה? אף קבוצה לא מחזיקה 12 כוכבי על. אפשר להסתדר בעמדה 1 עם פרקינס, גם אם לא יהיה פרקינס של שנה שעברה, עם פאפאס, גם אם לא יפגין כשורים של בן 20, אלא יתן את ה10-20 דקות שלו, שגם בגילו יכול לתרום לא מעט, ושאייר, שגם אם לא שיחק כדורסל מקצועני, וחסר ניסיון, הוא שחקן מוכשר מאוד.
שוב, אני אוהב לתת את הדוגמא של בארסה.. גם עם רוביו, סאדה, ולאקוביץ', ששלושתם (נכון לעונה ההיא..) היו בינוניים מאוד, ועדיין בארסה לקחה אליפות אירופה בקלילות. לא צריך 12 כוכבי על. זה לא שכל הקבוצה זה שחקנים כאלה. יש שחקנים איכותיים מאוד בקבוצה, וכל אחד יעשה את העבודה שלו. פאפאס, גם בגילו, מנהל משחק מדהים, לדעתי הטוב באירופה, לא משנה בן כמה הוא, מוסר אדיר, ושחקן הגנה טוב. אז הוא לא יתן 12 נקודות ו6 אסיסטים, אבל את שלו הוא יעשה, ויתרום לא מעט. שאייר, גם אם לא שיחק כדורסל מקצועני, הוביל קבוצה לאליפות מכללות, וקלעי שלשות יוצא מהכלל. גם אוחיון אפילו, אם סאדה שפחות טוב מאוחיון לדעתי, היה שחקן רוטציה של 10 דקות באלופת אירופה (שנה אחר כך משהו כמו 15 דקות), אין סיבה שאוחיון לא יתן כמה דקות של הגנה חזקה, מלחמה, וכמה מסירות . הוא לא יקח 15 זריקות ב5-10 דקות.. כל עוד יש לידו שחקנים כמו לנגפורד (שוב, הכל פה זה אם הוא יבוא, בתאוריה..), סופו, אליהו, סמית' וכו', נסתדר יופי. זה לא שאנחנו יוצאים לשחק עם 3 ג'ף פוטים כאלה..
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ספטמבר 2011, 14:10

Holiday_Armadillo כתב:ד''א,לפי מה ששמעתי ל-ONE היה עוד מקרה של שפיכה מוקדמת..

"שפיכה מוקדמת" :laugh2
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2011, 14:25

לא הבנתי, במכבי מחפשים מימון ללאנגפורד אבל עוד לא מצאו?
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 14:29

שחף כתב:

לא הבנתי, במכבי מחפשים מימון ללאנגפורד אבל עוד לא מצאו?

לא לא בדיוק..
כל מה שכתבו..ONE כאילו התייחסו לכל הדברים האלה כאילו זה קרה..
זה יקרה..אמרו להם שזה יקרה והם בחרו לפרסם את זה כאילו כבר פנו..כשזה ''יפנו''..כי כל מה שקרה בכתבה עוד לא קרה אבל יקרה ממש בקרוב..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2011, 14:33

אגב כרמל, שום סרט שבלאט ירצה שחקן עם האופי של אנדרסון. ככה שאפשר למחוק את ההשוואה הזאת מהרשימה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 14:37

שחף כתב:אגב כרמל, שום סרט שבלאט ירצה שחקן עם האופי של אנדרסון. ככה שאפשר למחוק את ההשוואה הזאת מהרשימה.

לא השוותי אותו בגלל אופי כבן אדם..אלא בגלל אופי כשחקן..
לבלאט היה בעיה עם האופי של אנדרסון כבן אדם..
הוא כנראה רואה פוטנציאל בלנגפורד למשחק קבוצתי במכבי..
בכלל..אסור להקשיב לי כשאני מנבאת דברים רעים בהחתמות..את פארגו וג'יימס לא רציתי במכבי..
אחד היה נהדר והשני נראה שהולך בדרך הזאת..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ספטמבר 2011, 14:39

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:אגב כרמל, שום סרט שבלאט ירצה שחקן עם האופי של אנדרסון. ככה שאפשר למחוק את ההשוואה הזאת מהרשימה.

בכלל..אסור להקשיב לי כשאני מנבאת דברים רעים בהחתמות..את פארגו וג'יימס לא רציתי במכבי..

למה שלא תגידי איזו מילה רעה על אוחיון? :grin
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 26 ספטמבר 2011, 14:40

וואו, פארמר-לאנגפורד-סופו. מאז שאראס-ניקולה-פארקר לא הייתה שלישייה עם כל כך הרבה כוח אש במכבי. רק שהתקווה הזאת לא תתנפץ לנו בפרצוף.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 14:42

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

למה שלא תגידי איזו מילה רעה על אוחיון? :grin

כי פגעתי בשחקנים שרציתי אז אין לי סיבה ללכלך עליהם..זה לא יעשה את האפקט ההפוך :grin
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 26 ספטמבר 2011, 15:04

אנשים פה מגזימים לגמרי עם נושא אלן אנדרסון.
נכון, הוא לא בדיוק העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל בעייני עושים לו אוברקילינג.
עובדתית ההגעה של מכבי להצלבה רשומה על שמו.
מכבי של אז שיחקה בלי ביג מן (פישר ולאזמה בעמדה 5), בלי רכז דומיננטי והכי חשוב עם מאמן ועוזר מאמן ששיחקו בחתול ועכבר.
למותר לציין שאת כישלון העונה הוא נשא על כתפיו.

מי שעקב אחריו בעונה שעברה בבארסה ראה שחקן הרבה יותר קבוצתי ורגוע.
לי באופן אישי אין אליו טענה מקצועית אלא בעיקר דברים פרסונאליים (חרא של אופי).  
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 26 ספטמבר 2011, 15:24

Holiday_Armadillo כתב:

גם את פרקינס לא רצית, אל תשכחי :) (גם אני, אבל עדיין)
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ספטמבר 2011, 15:27

Ido_Maccabi כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גם את פרקינס לא רצית, אל תשכחי :) (גם אני, אבל עדיין)

תודה על התזכורת :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים