אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי yzafrir » 27 ספטמבר 2011, 06:46

חביב אורנג'ד כתב:האמת, שלמרות כל ההשמצות על ההנהלה, אני מאמין שעבור שם גדול, יפתחו את הכיס ויעשו מאמצים להביאו, ואכלו מקרים גם קרו בעבר.
השאלה היא כמה באמת רוצים את לאנגפורד. אני בטוח שאם במכבי באמת מאוד מעוניינים לראותו כאן, אז נסיון כלשהו להביאו בטוח יתבצע.

אני גם לא חושב שלאנגפורד ידרוש סכומים כ"כ גדולים, והוא גם לא נמצא בעמדת מיקוח כ"כ טובה.
אנחנו בסוף הקיץ, קבוצות היורוליג כבר סוגרות את סגלן וגם ככה אין הרבה קבוצות שיכולות כרגע להציע לו סכומים שמנים.
זהו עוד אחד מהיתרונות בלהמתין לסוף הקיץ ולא להחפז להחתמות מהירות של שחקנים בינוניים.

מסכים איתך שלאנגפורד נמצא בעמדת מיכוח לא הכי טובה , בנוסף לתזמון יש גם את השביתה כרגע שגורמת לקבוצות להתנפל על שחקני NBA שאפשר להחתים לעונה שלמה או אפילו עד סיום השביתה וברוב המקרים זה במחיר נמוך יותר מאשר להחתים שחקן עם נסיון יורוליג . העניין שזו טעות מצד קבוצות להחתים שחקנים כאלו מכיוון שעונה הבאה יצטרכו לבנות מחדש אבל בשבילנו הגישה הזאת שלהם היא טובה כי זה מאפשר לנו בכלל לחשוב על שחקן כמו לאנגפורד .
אם הסיטואציה הזאת הייתה מתרחשת לאחר סיום השביתה אז הביקוש לשחקן כמו לאנגפורד היה עצום ואז באמת שלא היה לנו סיכוי , למרות שאני די בטוח שאם השביתה הייתה מסתיימת אז חימקי לא היו משחררים אותו ולא היינו מוצאים שחקנים בקליבר הזה פנויים בשוק...
בקיצור נקווה שינצלו את ההזדמנות
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 27 ספטמבר 2011, 07:50

er79 כתב:עזוב, אסף אתה מדבר שטויות עם ההשוואה בין הליגה הספרדית לישראלית. עדיף שתנצל את המקלדת לטיעונים יותר ראציונאליים.

אני השוותי בין הליגה הישראלית לספרדית?? אמרתי שמגזימים פה עם הליגה הספרדית. כאילו היא מורכבת מ12 קבוצות אולסטאר. כל אחד שמשחק שם, לא משנה כמה הוא קולע ואיך הוא משחק, מקבל פה נקודות בונוס רק בגלל שהוא שם... גם אם הוא נגר, וסאדה הוא אחד כזה
ההשוואה שלי הייתה בין סאדה לאוחיון. סאדה שחקן חלש מאוד, שלא לומר גרוע. אין לו כלום. קלע 2 נקודות ב16 דקות.. נו אז הוא לקח אליפות אירופה, אז מה?? גם רגב פנאן לקח, זה אומר שהוא שחקן? שחקן שקולע 9% מה3, בין אם זה בליגה הספרדית, ביורוליג, או בNBA, זה עלוב ומביך. אוחיון שכולם אומרים פה שהוא לא יודע לקלוע, קלע העונה 30% מה3, ובפעם האחרונה שבדקתי, המרחק הוא אותו מרחק. אוחיון גם שחקן הגנה טוב מאוד, ומוסר ברמה גבוה ודי אתלטי. אני אומר שהוא יכול ליהיות רכז ראשון ביורוליג ל30 דקות ולהוביל קבוצה לאליפות אירופה? לא. בפירוש. אבל הוא בהחלט יכול ליהיות שחקן רוטציה ביורוליג. בטח שמשחקים לידו תותחים כמו שיש במכבי. הוא יכול ליהיות בסדר גמור ל5-10 דקות אם בלאט יצטרך אותו, ובכלל לא בטוח שנצטרך.
אבל זה בסדר, תמשיך לשקר לעצמך, מה שעושה לך טוב.. :?
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 27 ספטמבר 2011, 07:59

סאדה נגר, נכון, אבל גם אוחיון. שים אותו בבארסה עם 15 דקות למשחק והוא גם קולע 2-3 נקודות, ועדיין לא מביא את מה שסאדה מביא לבארסה.
הנה רק מבדיקה קלה בסטטיקטיקה של יוגב המדהים ביורובאסקט גיליתי ממוצעים נהדרים של 2.8 נקודות ואסיסט למשחק ב-12 דקות..

שחקן בדיחה.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 27 ספטמבר 2011, 08:15

אורי כתב:סאדה נגר, נכון, אבל גם אוחיון. שים אותו בבארסה עם 15 דקות למשחק והוא גם קולע 2-3 נקודות, ועדיין לא מביא את מה שסאדה מביא לבארסה.
הנה רק מבדיקה קלה בסטטיקטיקה של יוגב המדהים ביורובאסקט גיליתי ממוצעים נהדרים של 2.8 נקודות ואסיסט למשחק ב-12 דקות..

שחקן בדיחה.

נו עוד פעם היורובסקט.... ומה סאדה עשה שם?? עזוב.. זה לא מדד לכלום ושום דבר.
אוחיון יכול תרום לא פחות מסאדה, אין לי צל של ספק לזה. תן לו 16 וחצי דקות כמו שסאדה קיבל השנה, והוא יתרום את שלו. הוא לא יתן 10 נקודות ו5 אסיסטים, אבל יתן יותר מ2 נקודות ב9% מה3. אוחיון גם מביא הגנה טובה יותר, עוזר גם בריבאונד (לא פרקינס, אבל עדיין), ומוסר לא פחות טוב.
אנשים פה מצפים שכל שנה מכבי תבנה סגל של 12 כוכבי על שעברו הכל באירופה.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 27 ספטמבר 2011, 08:18

לאנגפורד חתם ל-3 שנים !!!!!

סתם !!!....תחזרו לפוקוס !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 27 ספטמבר 2011, 08:19

yzafrir כתב:לאנגפורד חתם ל-3 שנים !!!!!

סתם !!!....תחזרו לפוקוס !!!

הורדת לי את הלב :evil
asafb96

הודעהעל ידי cannon » 27 ספטמבר 2011, 08:34

היום אמורים להסגר סופית העניינים בין לאנגפורד לבין חימקי ולטענת הסוכן שלו יש לו 3 הצעות ממועדונים ביורוליג...
cannon

הודעהעל ידי asafb96 » 27 ספטמבר 2011, 09:06

cannon כתב:היום אמורים להסגר סופית העניינים בין לאנגפורד לבין חימקי ולטענת הסוכן שלו יש לו 3 הצעות ממועדונים ביורוליג...

אני מהמר עם מכבי, קאחה, ואפס. אולי גם קאזאן
מקווה מאוד שמכבי יצליחו לשים עליו את היד. גם אם זה אומר להשאיל את מאצ'בן או הנדריקס. זה לא יהיה קל, אבל זה באמת הזדמנות חד פעמית להחתים שחקן כזה במחיר יחסית נמוך.
asafb96

הודעהעל ידי ankram » 27 ספטמבר 2011, 10:05

קודי כתב:
yiffy כתב:
קובי כתב:יש לי תחושה שאם העיסקה עם הנדריקס-קאחה הייתה רלוונטית היום, ההגעה של לאנגפורד הייתה סלולה יותר. במצב הנוכחי, הבעלים יצטרכו לדחוף את היד לכיס עמוק יותר, על מנת שזה יקרה.

אני לא בטוח שזה היה משתלם לנו. הנדריקס היה מצוין בטורניר ההכנה והוא מוסיף עומק איכותי ויכולת מוכחת בעמדות הפנים מהספסל של מכבי.

אני מאמין שאם מכבי תחליט שהיא מוכנה לשלם ללאנגפורד את הסכומים הדרושים, היא כבר תמצא איך להביא אותו.

אני חושב כמוך בעניין התקציבי, אם כי בשביל לנגפורד הייתי משחרר את אחד הגבוהים. כשמכבי רצתה להביא מישהו רציני אז גם כשהתקציב היה לכאורה "סגור" היא הצליחה למצוא את המימון להבאתו. כך היה כשהיה חסר לה רכז בעונה של אפי ובשביל להביא את ארויו הכפילו או אפילו שילשו את השכר שהיו מוכנים לשלם וכך היה אחרי מספר חודשים כש"מצאו" עוד מיליון דולר להביא את מרכוס בראון. אני חושב שמדובר כאן על הזדמנות אדירה שלא סביר שתחזור בשנים הקרובות אבל אני בספק גדול אם פדרמן ירים הפעם את הכפפה, בעיקר אחרי שבלאט לא איפשר לו לשחרר את הנדריקס ולהחתים את שאראס. יש למכבי היום הזדמנות אדירה לשים יד על אחד משלושת הגארדים הטובים ביבשת וזו הזדמנות שלא תחזור בשנים הקרובות, מאחר ששחקנים כאלה בדרך כלל מוצאים קבוצה בסכומי עתק בתחילת הקיץ וכרגע יש חלון הזדמנויות עצום בגלל העיתוי בו מרבית הסגלים כבר סגורים. אם במכבי לא ינצלו את ההזדמנות וירצו לראות שחקן ברמתו בשנים הקרובות שיסתכלו כמה מרוויחים אידסון, הוארטס ונבארו בברצלונה, רודי בריאל, טלטוביץ בויטוריה, אנדרסן בסיינה, וויאצ'יץ בפילזן, תאודוסיץ בצסק"א, אוקיץ' בפנר, דיאמנטידיס בפאו וספאנוליס באולימפיאקוס ויבינו כמה צריך לשלם כדי להביא שחקן ברמה הזו.

אני ממש לא מבין מאיפה הקביעה הזאת , כאילו מה עשה לנגפורד , שמגיע לו הטייטל הזה? הביא קבוצה לשלב הבתים?
כלומר מה שאתה אומר שיש את דיאמנטידיס , נבארו ו.... לנגפורד? אין עוד גארדים טובים ממנו באירופה?

הוארטס? דרו ניקולס? בו מקאלב? אתה שם אותו לפניהם?

פשוט לא מצליח להבין את זה.

שלא לדבר על הטון הפטאלי להחריד הזה , כאילו לא הגענו אשתקד לגמר הפיינל , ואנחנו איזה סמרטוטים עלובים שרק לאנגפורד האליל יכול להציל אותנו.

נבואות הזעם האלו מגוחכות זה פשוט שידור חוזר של שנה שעברה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 27 ספטמבר 2011, 10:10

דווקא ככל שינמיכו ציפיות זה טוב... לא נבואות זעם, אבל כרגע הקונצנזוס בתקשורת הוא שאם נצליח פחות משנה שעברה זה יהיה כישלון
ככל שנוריד את הציפיות, יהיה לנו רק טוב.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 27 ספטמבר 2011, 10:13

לאפס יש וויציץ' בעמדה של לנגפורד הזה . לקחא אין כסף אחרת לא היתה מוכרת לא את בראץ, לא את באטיסטה ולא את מרסליניו לכל המרבה במחיר . קזאן אין לי מושג וגם מכבי לא ראיתי שום דבר רשמי שרוצים אותו .......... מה לעשוךת לוואן אני לא מאמין.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 ספטמבר 2011, 10:17

טיקי חוזר כתב:לאפס יש וויציץ' בעמדה של לנגפורד הזה . לקחא אין כסף אחרת לא היתה מוכרת לא את בראץ, לא את באטיסטה ולא את מרסליניו לכל המרבה במחיר . קזאן אין לי מושג וגם מכבי לא ראיתי שום דבר רשמי שרוצים אותו .......... מה לעשוךת לוואן אני לא מאמין.

ולגודס אתה גם לא מאמין?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 27 ספטמבר 2011, 10:17

Ido_Maccabi כתב:

דווקא ככל שינמיכו ציפיות זה טוב... לא נבואות זעם, אבל כרגע הקונצנזוס בתקשורת הוא שאם נצליח פחות משנה שעברה זה יהיה כישלון
ככל שנוריד את הציפיות, יהיה לנו רק טוב.

אין דבר כזה. גם מהקבוצה המגוחכת של אפי ציפו להגיע לפיינל פור ולקחת דאבל קליל בארץ. זה לא עובד אחרת.

אני מסכים עם אנקראם בנושא של הדכאון הזה שאופף לא מעט מהתגובות כאן.
פארגו אחד לכאן או לכאן, לא משנה עד כדי כך את מאזן הכוחות. מכבי היא עדיין קבוצה מצויינת, שתדבר חזק מאוד. האם היא תוכל להגיע לפיינל
פור או לקחת את היורוליג, אף אחד לא יכול לדעת, גם אם יביאו את לאנגפורד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 ספטמבר 2011, 10:25

ankram כתב:
קודי כתב:
yiffy כתב:
קובי כתב:יש לי תחושה שאם העיסקה עם הנדריקס-קאחה הייתה רלוונטית היום, ההגעה של לאנגפורד הייתה סלולה יותר. במצב הנוכחי, הבעלים יצטרכו לדחוף את היד לכיס עמוק יותר, על מנת שזה יקרה.

אני לא בטוח שזה היה משתלם לנו. הנדריקס היה מצוין בטורניר ההכנה והוא מוסיף עומק איכותי ויכולת מוכחת בעמדות הפנים מהספסל של מכבי.

אני מאמין שאם מכבי תחליט שהיא מוכנה לשלם ללאנגפורד את הסכומים הדרושים, היא כבר תמצא איך להביא אותו.

אני חושב כמוך בעניין התקציבי, אם כי בשביל לנגפורד הייתי משחרר את אחד הגבוהים. כשמכבי רצתה להביא מישהו רציני אז גם כשהתקציב היה לכאורה "סגור" היא הצליחה למצוא את המימון להבאתו. כך היה כשהיה חסר לה רכז בעונה של אפי ובשביל להביא את ארויו הכפילו או אפילו שילשו את השכר שהיו מוכנים לשלם וכך היה אחרי מספר חודשים כש"מצאו" עוד מיליון דולר להביא את מרכוס בראון. אני חושב שמדובר כאן על הזדמנות אדירה שלא סביר שתחזור בשנים הקרובות אבל אני בספק גדול אם פדרמן ירים הפעם את הכפפה, בעיקר אחרי שבלאט לא איפשר לו לשחרר את הנדריקס ולהחתים את שאראס. יש למכבי היום הזדמנות אדירה לשים יד על אחד משלושת הגארדים הטובים ביבשת וזו הזדמנות שלא תחזור בשנים הקרובות, מאחר ששחקנים כאלה בדרך כלל מוצאים קבוצה בסכומי עתק בתחילת הקיץ וכרגע יש חלון הזדמנויות עצום בגלל העיתוי בו מרבית הסגלים כבר סגורים. אם במכבי לא ינצלו את ההזדמנות וירצו לראות שחקן ברמתו בשנים הקרובות שיסתכלו כמה מרוויחים אידסון, הוארטס ונבארו בברצלונה, רודי בריאל, טלטוביץ בויטוריה, אנדרסן בסיינה, וויאצ'יץ בפילזן, תאודוסיץ בצסק"א, אוקיץ' בפנר, דיאמנטידיס בפאו וספאנוליס באולימפיאקוס ויבינו כמה צריך לשלם כדי להביא שחקן ברמה הזו.

אני ממש לא מבין מאיפה הקביעה הזאת , כאילו מה עשה לנגפורד , שמגיע לו הטייטל הזה? הביא קבוצה לשלב הבתים?
כלומר מה שאתה אומר שיש את דיאמנטידיס , נבארו ו.... לנגפורד? אין עוד גארדים טובים ממנו באירופה?

הוארטס? דרו ניקולס? בו מקאלב? אתה שם אותו לפניהם?

פשוט לא מצליח להבין את זה.

שלא לדבר על הטון הפטאלי להחריד הזה , כאילו לא הגענו אשתקד לגמר הפיינל , ואנחנו איזה סמרטוטים עלובים שרק לאנגפורד האליל יכול להציל אותנו.

לשפוט שחקן רק לפי השיגי העבר שלו, ורק על-פיהם להחליט אם כדאי להיבאו או לא, זאת פשוט צרות אופקים.
אפשר לחשוב לאילו השגים הגיעו שחקנים כמו האפמן, פארגו וניקו לפני שהגיעו למכבי.

עם זאת, להגיד שלנגפורד הוא אחד משלושת הגארדים הטובים ביותר באירופה, זה לא דבר מדויק.
בכל מקרה, אישית, אני חושב שכשוטניג-גארד, לנגפורד הוא הטוב ביותר ביבשת פרט לנבארו.

אני לא חושב שיש ספקות לגבי יכולותיו של לנגפורד, השאלה היא האם במכבי רוצים אותו והאם הוא באמת מתאים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 27 ספטמבר 2011, 10:26

לא , מה הוא כבר ענה בדיוק ? ראיתי 10 פעמים ולא היה אישור לדברים .
נמתין למסיבה היום.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 27 ספטמבר 2011, 10:51

ברור שלאנגפורד לא יהפוך אותנו מקבוצה שלא עולה לטופ 16 לקבוצה שתשחק בגמר. אין אף שחקן בודד שיכול לשנות קבוצה בכזאת דרמטיות .
אבל לאנגפורד כן יכול לעשותאת ההבדל בין קבוצה שתתקשה בבית המטורף שלנו לעלות לטופ 16 לבין עלייה די בטוחה . מה יקרה אחרי זה כבר תלויי בהרבה גורמים...
שורה תחתונה צריך לחשוב כמה הוא משדרג לנו את הסגל בהשוואה לאופציות אחרות שהוזכרו כמו זובי או אחרים שהוזכרו ואני לא מדבר על אלו מהNBA שיבואו לגזור קופון עד תום השביתה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 27 ספטמבר 2011, 11:07

טיקי חוזר כתב:לאפס יש וויציץ' בעמדה של לנגפורד הזה . לקחא אין כסף אחרת לא היתה מוכרת לא את בראץ, לא את באטיסטה ולא את מרסליניו לכל המרבה במחיר . קזאן אין לי מושג וגם מכבי לא ראיתי שום דבר רשמי שרוצים אותו .......... מה לעשוךת לוואן אני לא מאמין.

וויאצ'יץ' באירופה יקבל גם דקות ב3 לדעתי, בדקות שקינזי לא יהיה על המגרש. לאפס אין עוד גארד חוץ מוויאצ'יץ' ברמה גבוה, ולנגפורד יכול להיכנס שם. אם קאחה מכרה את באראץ', באטיסטה, והוארטס, זה אומר שאין להם כסף??? ההיפך. יש להם המון כסף אחרי המכירות האלה.
זה לא איזה עובדה מדוייקת.. סתם תחושה. הרי בארסה, ריאל, פנא, פנר, ושאר הקבוצות עם התקציב הגדול, לא ממש צריכות אותו כרגע אם מסתכלים על הסגלים שלהם. אם נצא מנקודת הנחה שהקבוצות עם התקציב הנמוך יותר כמו פרטיזן, לובליאנה, קאנטו, נאנסי וכו' לא יוכלו לעמדות בדרישות הכספיות, זה בערך מה שנשאר..
בקשר ללנגפורד. הוא אולי לא בין 3 הגארדים הטובים באירופה, אבל הוא בהחלט בין 3 הSG הטובים. לקבוע ששחקן לא ברמה הזאת בגלל שעוד לא הגיעה להישג (רבאק, הוא כולה שנתיים ביורוליג), זה מגוחך. הוא אולי לא ברמה היום של נבארו, דיאמנטידיס, ואולי גם מקאלב, אבל בהחלט ברמה של שחקנים כמו הוארטאס, אוקיץ', ספאנוליס, ושאר הגארדים הטובים ביבשת, ויכול מאוד לחזק את מכבי, ולהוסיף לה דברים שאבדו עם עזיבת פארגו
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 27 ספטמבר 2011, 11:42

לא יודע אם לקאחה יש כסף או אין, מה שכן הוא שלקאחה יש כבר 2 אמריקאים חתומים (דורסי ווויליאמס) וב-ACB מותר לכל היותר 2 לכן החתמה של לאנגפורד תיאלץ את אחד משלשותם לא להתלבש בליגה.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 27 ספטמבר 2011, 11:46

EulGam05 כתב:לא יודע אם לקאחה יש כסף או אין, מה שכן הוא שלקאחה יש כבר 2 אמריקאים חתומים (דורסי ווויליאמס) וב-ACB מותר לכל היותר 2 לכן החתמה של לאנגפורד תיאלץ את אחד משלשותם לא להתלבש בליגה.

נכון, זה די בעייתי. אבל וויליאמס יעזוב בסוף השביתה, וישאיר בור עמוק בקוו האחורי. מה גם שבקאחה כל שבוע נפצע מישהו אחר..
גם לבארסה יש 3 אמריקאים (יכול ליהיות שלאחד אזרחות אירופאית, לא ידוע לי..). מיקל, אידסון ו-וואלאס
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 27 ספטמבר 2011, 12:04

היו שמועות על סידור דרכון אירופאי ל-וואלאס, אני לא זוכר אם זה יצא לפועל. בכל מקרה, לוויליאמס יש סעיף יציאה ל-NBA תמורת ביי-אאוט נכבד, לא בטוח בכלל שהוא יעזוב בסוף השביתה.
EulGam05

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Gevaudan, שמוליק ו־39 אורחים