המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אתם יותר מידי עושים לא הנחות ומוצאים עבורו תירוצים.
זה שהוא גרוע זו אשמתו, לא אף אחד אחר
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אתם יותר מידי עושים לא הנחות ומוצאים עבורו תירוצים.
זה לחלוטין לא נכון. אף גארד במכבי לא מתפקד, אז הוא לוקח הכל עליו.
לא סתם התקופה הטובה שלו הייתה כאשר הקבוצה שיחקה טוב.
תשימי לידו שחקן כמו ג'ורדן פארמר למשל, ומכבי מביאה גביע אירופה.
מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אתם יותר מידי עושים לא הנחות ומוצאים עבורו תירוצים.
למה את עף רחוק?
עם איך שמקל נראה עד עכשיו בניז'ני (מוסר ברמה אחרת), הוא בהחלט היה מספיק כדי לשדרג אותנו כרגע.
אני מתחיל לאכול את הכובע איתו. זה נראה טוב מאוד עד עכשיו.
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אתם יותר מידי עושים לא הנחות ומוצאים עבורו תירוצים.
למה את עף רחוק?
עם איך שמקל נראה עד עכשיו בניז'ני (מוסר ברמה אחרת), הוא בהחלט היה מספיק כדי לשדרג אותנו כרגע.
אני מתחיל לאכול את הכובע איתו. זה נראה טוב מאוד עד עכשיו.
מסכים. מדהים איך הוא השתלב שם כל כך מהר והתאים את עצמו לרמות הגבוהות ביותר של אירופה.
מכביסט30 כתב:דפק הופעת ענק. גם הרבע האחרון החלש לא ייקח את זה ממנו. הבנאדם היה גמור..
בלעדיו זה היה 20 הפרש ומעלה קליל לפנר.
MTA2311 כתב:זה בעיקר כי הוא קיבל שחקן בפנים אחרי כל חסימה. לקח לז'ליקו הרבה יותר מדי זמן להבין שטופ סייד זאת הדרך היחידה בערך לעצור את פארגו בפיק אנד רול.
מעניין איך זה יראה בחמישי.
yzafrir כתב:אדלשטיין אמר בערוץ חמש את כל מה שאני טוחן פה כבר חודשים לגבי פארגו. בלי פארגו לא היינו בשלב הזה בכלל ואין לו עם מי לשחק בעמדת הגארדים.
פארגו לעומת רייס שנה שעברה הוא שחקן מפתח לאורך כל העונה , רייס עונה שעברה היה בעצם השפן שבלאט שלף בסדרה נגד מילאנו ולכן היה לו יותר קל לעשות את מה שעשה במשחק ההוא.
פארגו לא צריך להוכיח כלום , הוא כבר שיחק במכבי בהצטיינות והוביל אותה לגמר פעם . הצוהצוות של מכבי צריך להוכיח שהם יודעים להביא שחן שיתאים לידו . אגב גם סמית' לא צריך להוכיח כלום ולכן קיבל כזה חוזה .
ההנהלה תעשה בשכל אם תודיע עוד לפני המשחק בחמישי שהיא ממשת את האפציה על פארגו.
toja27 כתב:yzafrir כתב:אדלשטיין אמר בערוץ חמש את כל מה שאני טוחן פה כבר חודשים לגבי פארגו. בלי פארגו לא היינו בשלב הזה בכלל ואין לו עם מי לשחק בעמדת הגארדים.
פארגו לעומת רייס שנה שעברה הוא שחקן מפתח לאורך כל העונה , רייס עונה שעברה היה בעצם השפן שבלאט שלף בסדרה נגד מילאנו ולכן היה לו יותר קל לעשות את מה שעשה במשחק ההוא.
פארגו לא צריך להוכיח כלום , הוא כבר שיחק במכבי בהצטיינות והוביל אותה לגמר פעם . הצוהצוות של מכבי צריך להוכיח שהם יודעים להביא שחן שיתאים לידו . אגב גם סמית' לא צריך להוכיח כלום ולכן קיבל כזה חוזה .
ההנהלה תעשה בשכל אם תודיע עוד לפני המשחק בחמישי שהיא ממשת את האפציה על פארגו.
עזוב צפריר, אל תוריד מערך של רייס. גם בפיינל פור כשהוא כבר מזמן לא היה שום שפן, הוא ניצח למכבי שני משחקים נגד הקבוצות הטובות באירופה. האחד בסל ניצחון ואת השני במשחק גדול עם קור רוח לא מהעולם הזה(בערך בפעם העשר שלו באותה עונה). אל תשכח גם באיזה מעמד רייס הגיע לכאן ובאיזה פארגו. גם מבחינת אופי יש לי הרגשה שרייס לו נופל מפארגו. בסופו של דבר מכבי שיחררו את רייס מסיבה אחת, לא רצו/יכלו לשלם את העלות שלו שהמריאה אחרי עונה גדולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Blazergun ו־16 אורחים