פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מסיבת העיתונאים הרשמית לרגל פתיחת העונה

27 ספטמבר 2011, 16:59

יש כמה שחקנים שברור שייכנסו להיכל התהילה,אבל לפי דעתכם וויצ'יץ' גם ייכנס?

27 ספטמבר 2011, 17:01

Holiday_Armadillo כתב:יש כמה שחקנים שברור שייכנסו להיכל התהילה,אבל לפי דעתכם וויצ'יץ' גם ייכנס?

למה לא??

27 ספטמבר 2011, 17:02

לא מספיק שהשחקנים צריכים לעבור עונה של 80 משחקים, הם צריכים לסבול גם את החפירה המעצבנת הזאת? למה אמור לעניין את פאפאלוקאס שהשנה זה עונת היכל התהילה של מכבי?

27 ספטמבר 2011, 17:06

Holiday_Armadillo כתב:שאלה היפותטית-נגיד ומכבי עושים עונה טובה השנה(אולי לא כמו שנה שעברה,אבל עונה טובה)ומכבי באים לחדש לבלאט את החוזה אבל הוא אומר להם ''מצטער,אני רוצה לבלות עם המשפחה שלי ואני לא אהיה עם מכבי אם אנחנו שוב הולכים ל-3 מסגרות''..אם מכבי אומרים שצריך את זה בשביל הכסף והם ימצאו מאמן אחר..נראה לכם שהאוהדים יקימו קול צעקה שרוצים את בלאט לא משנה מה? שז*ן על האדריאטית אבל בלאט נשאר בכל מחיר?

לא מאמין שמחאות יעזרו. בסופו של דבר ההנהלה תמיד עשתה את ההחלטות שלו על פי דרכה ועל פי הפרמטרים הכלכליים שלה, המאמנים תמיד היו סופג הזעזועים המתחלף ולא יותר. פיני היה קצת יוצא דופן עם הכוח שלו בהנהלה, אבל בקדנציה האחרונה שלו גם הוא ראה שפדרמן לא מתחשב בעבר ובהילה של אף מאמן. ( וההילה של פיני היא עדיין הכי גדולה בתולדות מכבי ).
בלאט לא יהיה שונה לדעתי.

27 ספטמבר 2011, 17:06

למה מעניין אותנו מיהם עו"ד שמייצגים את מכבי בבוררות מול פארגו??

27 ספטמבר 2011, 17:09

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש כמה שחקנים שברור שייכנסו להיכל התהילה,אבל לפי דעתכם וויצ'יץ' גם ייכנס?

למה לא??

סתם שאלתי מה אתם חושבים שמכבי יעשו :neutral

yarinsaky כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שאלה היפותטית-נגיד ומכבי עושים עונה טובה השנה(אולי לא כמו שנה שעברה,אבל עונה טובה)ומכבי באים לחדש לבלאט את החוזה אבל הוא אומר להם ''מצטער,אני רוצה לבלות עם המשפחה שלי ואני לא אהיה עם מכבי אם אנחנו שוב הולכים ל-3 מסגרות''..אם מכבי אומרים שצריך את זה בשביל הכסף והם ימצאו מאמן אחר..נראה לכם שהאוהדים יקימו קול צעקה שרוצים את בלאט לא משנה מה? שז*ן על האדריאטית אבל בלאט נשאר בכל מחיר?

לא מאמין שמחאות יעזרו. בסופו של דבר ההנהלה תמיד עשתה את ההחלטות שלו על פי דרכה ועל פי הפרמטרים הכלכליים שלה, המאמנים תמיד היו סופג הזעזועים המתחלף ולא יותר. פיני היה קצת יוצא דופן עם הכוח שלו בהנהלה, אבל בקדנציה האחרונה שלו גם הוא ראה שפדרמן לא מתחשב בעבר ובהילה של אף מאמן. ( וההילה של פיני היא עדיין הכי גדולה בתולדות מכבי ).
בלאט לא יהיה שונה לדעתי.

אני דווקא חושבת שמחאות כן יעזרו..
אני חושבת שבסופו של דבר ההנהלה של מכבי רוצה להראות שהאוהדים זה הדבר החשוב ביותר(בן אם זה נכון או לא)ואם כל הגושים יעשו מחאות אמיתיות,שכרגיל יסחפו גם את שאר הקולות ה''צפים'',אז מכבי יבינו שעדיף להם,בשביל דעת הקהל,להשאיר את המאמן שהקהל כל כך מטורף עליו..
אבל בואו נקווה שזה יישאר ברמה היפותטית..

27 ספטמבר 2011, 17:12

כרמל, הקהל היה מטורף על פיני אפילו יותר. ב 2004 גם הוא הלך בגלל כל הבלאגן בהנהלה עם כץ והסיפורים, אז תרשי לי להיות סקפטי.
אבל כמו שאת אומרת, לא צריך לחשוב מעבר לעונה הקרובה. מה שיהיה יהיה. נקווה שקודם תהיה עונה טובה באמת כדי שלבלאט יהיו סיבות כן
להמשיך בלי מחשבות קודרות.

27 ספטמבר 2011, 17:18

איך שאלי סהר שאל תשאלות שלו כל הפנים נעשו כעוסים זה היה ענק

27 ספטמבר 2011, 17:30

מבחינה מקצועית, אין שום בשורות. יוסיפו שחקן אם וכאשר ואולי. בקיצור, אל תבנו על חלומות לאנגפורד.

27 ספטמבר 2011, 18:01

אל תגידו לי שזה הקמע החדש שלנו!
תמונה

יוחזר דוני לאלתר

27 ספטמבר 2011, 18:12

Holiday_Armadillo כתב:אל תגידו לי שזה הקמע החדש שלנו!
תמונה

יוחזר דוני לאלתר

הוא היה תמיד, הוא מחזיק ביד רובה חולצות..דוני לא עוזב..

27 ספטמבר 2011, 18:12

דוני נשאר, זה רק האיש שזורק את החולצות.

תמונה

27 ספטמבר 2011, 18:15

אה אוקיי..
היה לנו את הקמע של הביצה הדתית הזאת בעונה הראשונה של אלקטרה..
היא הלכה להביא משהו ולא חזרה חחח

27 ספטמבר 2011, 18:19

Holiday_Armadillo כתב:אה אוקיי..

ביצה דתית :? :? :? :? ???

27 ספטמבר 2011, 18:22

LIAV10 כתב:

תמונה

יש גם חצאית שלא רואים בתמונה חחחח

27 ספטמבר 2011, 18:24

חחחחחחחחחחחחח אני לא זוכר את זה חחחחח איזה מכוער זה..

27 ספטמבר 2011, 18:25

misha כתב:דוני נשאר, זה רק האיש שזורק את החולצות.

תמונה

אלקטרה מן!

27 ספטמבר 2011, 19:37

אני חושב שכן. מה שדייויד עשה מדהים, וזה לא רק בהישגים.
המועדון היה חבול תדמיתית, דייויד החזיר את השקט, הוא הצליח לגרום לשחקן כמו סופו, שעד עכשיו הסתבך כל שנה כמה וכמה פעמים, לעבור עונה חלקה לגמרי, ומי שראה את החיוך הענק שלו אחרי העליה לפיינל פור וזוכר מה הוא אמר (משהו כמו "אני אוהב את המועדון הזה, דייויד מאמן נהדר") יודע כמה בלאט ענק. וזה רק על קצה המזלג.

שאלה למי שיודע- מתוכנן משחק פרישה לשארפ? כי אם לא זה מאוד יאכזב אותי.

27 ספטמבר 2011, 19:38

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

תמונה

יש גם חצאית שלא רואים בתמונה חחחח

חחח זה בטח פיני הביא מהחבר שלו, הרב החרדי הזה
פרסם תגובה