המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:מה נסגר עם מגדל???
קנסו את רייט ב2500 דולר בלבד והוא שב לפעילות...
הזוי לחלוטין בהתחשב בזב שכבר דיברו שאולי ישחררו אותו, מה לעזאזל קורה שם?!
roy1000 כתב:my man כתב:מה נסגר עם מגדל???
קנסו את רייט ב2500 דולר בלבד והוא שב לפעילות...
הזוי לחלוטין בהתחשב בזב שכבר דיברו שאולי ישחררו אותו, מה לעזאזל קורה שם?!
בחיים שלי לא שמעתי על קבוצה שמשחררת את השחקן הכי טוב שלה כי לא הגיע לאיזה פעילות התנדבותית. סופו עושה דברים כאלה כל הזמן ולא משחררים אותו.
אביהוא כתב:לא היה דאבל ודונטה עשה פאול.
חה חה חה
felix_r כתב:אביהוא כתב:לא היה דאבל ודונטה עשה פאול.
חה חה חה
זה בכלל לא משנה, כי היו צריכים לשרוק "רגל" של אליהו
my man כתב:היום זה היה מפגן לוזריות חסר תקדים אפילו למגדל...
מגדל יכלה לסיים את המשחק הזה במחצית עם 20 הפרש קל..אבל הספסל של מגדל כ"כ גרוע..בר טימור ההוא שהביא משחק אחד טוב בקריירה עם זריקות מטומטמות לקראת סיום המחצית הביא את אשדוד להאמין שהם יכולים לעשות את זה...
דונטה סמית' כזה שחצן מדהים איך כשהוא משחק הוא בטוח שהוא לברון...
אין על צביקה! מאמן גדול!
השחקנים פשוט תופסים ממנו ומשחקים בשבילו...כיף לראות.
היום אחד השחקנים שלו- אסקה- אמר לו שיביאו לו את הכדור וצביקה אמר לו:"סתום ת'פה אתה תעשה מה שאני אומר" השחקן הרכין ראש וסיים כשחקן המצטיין..
פשוט כיף לראות מאמן כזה על הקווים שלנו. למאמנים הצעירים בארץ יש כ"כ הרבה מה ללמוד ממנו..
אביהוא כתב:my man כתב:היום זה היה מפגן לוזריות חסר תקדים אפילו למגדל...
מגדל יכלה לסיים את המשחק הזה במחצית עם 20 הפרש קל..אבל הספסל של מגדל כ"כ גרוע..בר טימור ההוא שהביא משחק אחד טוב בקריירה עם זריקות מטומטמות לקראת סיום המחצית הביא את אשדוד להאמין שהם יכולים לעשות את זה...
אין על צביקה! מאמן גדול!
היום אחד השחקנים שלו- אסקה- אמר לו שיביאו לו את הכדור וצביקה אמר לו:"סתום ת'פה אתה תעשה מה שאני אומר" השחקן הרכין ראש וסיים כשחקן המצטיין..
פשוט כיף לראות מאמן כזה על הקווים שלנו. למאמנים הצעירים בארץ יש כ"כ הרבה מה ללמוד ממנו..
הבנתה מה הקשר שאדלשטיין היה צריך להגיד בקול שזו לא קבוצה למשחק אחד בשבוע?..אני לא הבנתי.
נ.ב
רגל של אליהו,פאול של דונטה ודאבל שלא היה..שני מיקרים ברצף בדקות מכריעות השופטים לא שורקים והאחרון שרקו שגוי,ואדלשטיין שותק כמו דג אילם,אם זה היה נגד מכבי וואי וואי.
(עכשיו אני שומע שהשדרן הזה גם מתלונן שלא נשרקים פאולים לטובת מגדל..איזו תת רמה של ערוץ.)
my man כתב:אביהוא כתב:my man כתב:היום זה היה מפגן לוזריות חסר תקדים אפילו למגדל...
אין על צביקה! מאמן גדול!
הבנתה מה הקשר שאדלשטיין היה צריך להגיד בקול שזו לא קבוצה למשחק אחד בשבוע?..אני לא הבנתי.
נ.ב
רגל של אליהו,פאול של דונטה ודאבל שלא היה..שני מיקרים ברצף בדקות מכריעות השופטים לא שורקים והאחרון שרקו שגוי,ואדלשטיין שותק כמו דג אילם,אם זה היה נגד מכבי וואי וואי.
(עכשיו אני שומע שהשדרן הזה גם מתלונן שלא נשרקים פאולים לטובת מגדל..איזו תת רמה של ערוץ.)
קבוצה של שחקנים שרגילים לשחק 2 משחקים בשבוע שפתאום צריכה לשחק רק משחק אחד זה פוגע בה...זה די ברור גם אם הוא לא יאמר את זה..
אנשים יכולים לחשוב שעכשיו יהיה להם זמן "להתרכז" בליגה אבלל זה לא נכון כי רמת האינטנסטיביות שהם רגילים לה נפגעה משמעותית....לדעתי וגם לדעתו זה פוגע בקבוצה..
לגבי השיפוט...אני אישית וכולנו בכלל בפורום מתלוננים על הרמה הנמוכה להחריד בשיפוט בארץ...לפעמים זה בגלל אג'נדה(לקדם את מגדל להגיע לחצי/גמר הגביע) אבל לרוב זה פשוט בגלל רמה מאד נמוכה של שופטים כלומר זה לא שהשופטים מוטים הם פשוט גרועים! - מכת מדינה!
my man כתב:יש!(חוץ מזה שחיפה ניצחו)
אביהוא כתב:my man כתב:יש!(חוץ מזה שחיפה ניצחו)
אז על מה עוד "יש"?
דגן היה מעולה במאני טיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־18 אורחים