המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אם מישהו רוצה סדרה יפה התחילה העונה השניה של מפרשים שחורים
my man כתב:or163 כתב:RonB כתב:מישהו ראה הסמויה? סיימתי לאחרונה, הסדרה הכי טובה אי פעם ללא ספק.
אחרי שאתה גומר לראות את הסמויה קשה לך לראות שוב סדרות טלוויזיה כי אתה יודע שלא תמצא סדרה שתתעלה על זה, מקנא בכל מי שלא ראה עדיין ויכול לראות את זה בפעם הראשונה עוד.
קודם כל בית הקלפים עונות 1 ו2 עולה עליה...
MTA2311 כתב:חבל מאוד שהתסריטאים של המתים המהלכים מתעקשים להרוג את כל הדמויות הלא נכונות.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חבל מאוד שהתסריטאים של המתים המהלכים מתעקשים להרוג את כל הדמויות הלא נכונות.
גם אתה חשבת שסצינת המוות של נואה הייתה אחת הסצינות היותר ברוטליות שהיו בסידרה עד היום?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חבל מאוד שהתסריטאים של המתים המהלכים מתעקשים להרוג את כל הדמויות הלא נכונות.
גם אתה חשבת שסצינת המוות של נואה הייתה אחת הסצינות היותר ברוטליות שהיו בסידרה עד היום?
את מכירה אותי, אז את בטח יודעת שהברוטליות לא מפריעה לי.
חבל לי על הדמות עצמה, היה שם לא מעט פוטנציאל.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חבל מאוד שהתסריטאים של המתים המהלכים מתעקשים להרוג את כל הדמויות הלא נכונות.
לא יכולתי להסתכל ברגע שהם תפסו לו את הפה
הוא דווקא דיי עיצבן אותי וחשבתי שתשמח כי הוא זה שאחראי למוות של טייריס
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חבל מאוד שהתסריטאים של המתים המהלכים מתעקשים להרוג את כל הדמויות הלא נכונות.
לא יכולתי להסתכל ברגע שהם תפסו לו את הפה
הוא דווקא דיי עיצבן אותי וחשבתי שתשמח כי הוא זה שאחראי למוות של טייריס
הסצינה הזאת באמת שברה שיאים של ברוטליות. בכלל היה פרק מאוד ציורי.
rc4991 כתב:מישהו רואה המאה?
נראה בינתיים מעולה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מישהו רואה המאה?
נראה בינתיים מעולה
המליצו לי אבל פשוט לא בא לי![]()
נראה שאנשים אוהבים את זה אבל
rc4991 כתב:הפרק האחרון של היה היה פעם![]()
אורי, אין לי מושג איך אתה מסוגל לחכות עד שכל העונה תצא
jol9 כתב:אני מה זה הזנחתי... צריך לחזור לעניינים
my man כתב:jol9 כתב:אני מה זה הזנחתי... צריך לחזור לעניינים
שונא, שונא שונא שונא שונא שונא שונא תקופת מבחנים!!! ואני בשנה האחרונה אז התקופה הזו לא נגמרת!!!
לקחה לי תחיים והשמידה בהם כל חלקה טובה התקופה הזו...פשוט לא משאירה לך זמן לכלום...אני לא יכול לתאר במילים את רמת המותשות שלי פיזית ומנטאלית כאחד...
אני סוג של נראה ככה:
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:אני מה זה הזנחתי... צריך לחזור לעניינים
שונא, שונא שונא שונא שונא שונא שונא תקופת מבחנים!!! ואני בשנה האחרונה אז התקופה הזו לא נגמרת!!!
לקחה לי תחיים והשמידה בהם כל חלקה טובה התקופה הזו...פשוט לא משאירה לך זמן לכלום...אני לא יכול לתאר במילים את רמת המותשות שלי פיזית ומנטאלית כאחד...
אני סוג של נראה ככה:
תקופת מבחנים כבר נגמרה... זה שילוב של עומס גדול בעבודה + מעבר לתפקיד חדש, משפחה, ולימודים של קורסים חדשים, מטלות חדשות,...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים