http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 87797.html

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
דני פדרמן: "אני מאושר שאחרי הרבה מאמצים ושיחות עם דווין וסוכניו, אבי זילברמן ובאדי בייקר, הצלחנו למצוא את הדרך להשאיר את דווין איתנו לשלוש שנים נוספות. בעיניי, האישיות של דווין מייצגת את מכבי באופן הטוב ביותר – בווינריות, בענווה ובעבודה קשה. זהו כבוד גדול לחתום על חוזה עם שחקן שנכנס לרשימה מכובדת של הגדולים ביותר, בייחוד לאחר שבתום החוזה החדש יהפוך דווין לשחקן הזר ששיחק את מספר השנים הרב ביותר במכבי – 7 עונות".
er79 כתב:ידעתי שיחתום. החתמה מעולה, לדעתי הסמול הטוב באירופה היום. מפתיע שהפדרמנים שפכו מעל מליון דולר על שחקן לעונה, זה לא קרה הרבה זמן. מקווה שזה לא על חשבון שחקנים איכותיים בקו האחורי, כמו פרמאר ומקל
MTA2311 כתב:סביר להניח שסמית' ויתר פה על לא מעט כסף. הגיוני שבתמורה הוא דרש חוזה ארוך יותר.
לגבי שאר הסגל- מעריך שיגיע גארד בעלות נמוכה מאוד במקום היינס.
er79 כתב:ידעתי שיחתום. החתמה מעולה, לדעתי הסמול הטוב באירופה היום. מפתיע שהפדרמנים שפכו מעל מליון דולר על שחקן לעונה, זה לא קרה הרבה זמן. מקווה שזה לא על חשבון שחקנים איכותיים בקו האחורי, כמו פרמאר ומקל
MTA2311 כתב:סביר להניח שסמית' ויתר פה על לא מעט כסף. הגיוני שבתמורה הוא דרש חוזה ארוך יותר.
rc4991 כתב:er79 כתב:ידעתי שיחתום. החתמה מעולה, לדעתי הסמול הטוב באירופה היום. מפתיע שהפדרמנים שפכו מעל מליון דולר על שחקן לעונה, זה לא קרה הרבה זמן. מקווה שזה לא על חשבון שחקנים איכותיים בקו האחורי, כמו פרמאר ומקל
פחחח פארמר ומקל? אתה אופטיטמי
אני מאוד מקווה שזה מסוג ההחתמות שהם עושים עבורן אקסטרה אבל אני ממש בספק שזה לא יפגע משמעותית בשאר הסגל
er79 כתב:MTA2311 כתב:סביר להניח שסמית' ויתר פה על לא מעט כסף. הגיוני שבתמורה הוא דרש חוזה ארוך יותר.
איזה רוטב לשים לך על הכובע?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים