רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמי: דווין סמית' חתם ל3 שנים נוספות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 אפריל 2015, 13:23

שמואל1 כתב:אני עדיין נפעם מההחתמה הזאת.
אתם לא נראה לא מבינים את משמעות ההודעה הזאת. מכבי משלמת 1.3 מיליון דולר לשחקן!!!!!! מאז ארויו לא היה דבר כזה.
דווין סמית' פשוט מלך ומכביסט אמיתי שחתם על החוזה הזה רק בתחילת אפריל. בקיץ המחיר שלו היה נוסק לשמיים כי ללא ספק מדובר באחד הפורוורדים האיכותיים באירופה.
עכשיו רק נותר לקוות שפדרמן ימשיך להשקיע כך גם בעמדות האחרות ואולי סוף סוף מכבי ת"א תחזור לעוצמתה וגדולתה.

מכבי לא תשלם לאף אחד סכומים כאלו ובצדק .

זה שילוב של יכולת מקצועית , ניסיון , המשכיות , התנהלות יוצאת דופן מבחינה חברתית וניסיון לבנות פנים למועדון בשנים הקרובות , אני שמח מאוד שמכבי בחרה בסמית כפנים של המועדון לשנים הקרובות .

זו אחת ההחלטות הנבונות שהתקבלו בהנהלה בשנים האחרונות , עכשיו צריך לעשות הכול כדי לשמור על שאר הסגל למעט היינס .

אבל קודם יש משחק עונה ביום חמישי והכול צריך להיות מכוון לשם , זה משחק שיקבע האם העונה הזו היא הצלחה או כישלון , צל"ש או טר"ש , אין לאיפה לברוח מהמשחק הזה ואני מקווה שהגורמים הרלוונטים בהנהלה מעבירים לגודס את המסרים האלה , אולי זה הזמן של פיני לקח פיקוד על היומיים הקרובים.
יוסי22

Re: רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 13:26

אני גם חושב שתזמון ההחתמה, יומיים לפני המשחק הקריטי נגד אלבה, לא מקרי. במכבי כנראה תולים תקוות רבות בדווין סמית' למשחק, והחוזה יביא לו מן הסתם אקסטרה מוטיבציה ורצון להוכיח שהוא שווה את זה.
אם מכבי תעוף מהיורוליג במשחק חלש של סמית', זה ירים לא מעט סימני שאלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אפריל 2015, 13:27

שמואל במפגן דרמטיות חיובית
זה עוד לא ראינו ממנו :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 13:33

rc4991 כתב:שמואל במפגן דרמטיות חיובית
זה עוד לא ראינו ממנו :D

גם הרבה זמן לא ראינו את מכבי משלמת 1.3 מיליון דולר לשחקן...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 אפריל 2015, 13:50

וואו!!
הוא יעקוף בסוף החוזה את ניקולה, איך הוא הסכים לזה?? ;)

אגב, מתי היתה הפעם האחרונה שמכבי החתימה את אחד השחקנים הכי טובים שלה באמצע עונה??
מאז ימי השושלת אני לא זוכרת שזה קרה - תמיד מחכים לקיץ ואז כמובן השחקן בורח לכסף הגדול שמחכה לו שם.
זה באמת חדש.....

ועוד משהו, לא היה עדיף לחכות לאחרי המשחק מול ברלין כדי לחתום??
ככה תהיה לו יותר מוטיבציה לתת משחק טוב, כי אז הוא יודע שמשחק רע שלו והפסד והדחה מהיורוליג עלול מבחינתו לגרום לזריקת החוזה לפח.
עכשיו לא ממש אכפת לו אם יהיה טוב או לא, הוא כבר מסודר..... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yehooda » 07 אפריל 2015, 13:54

איזה טימטום יאאלללה. לשלם 3.7 מיליון נטו (7.4 מיליון דולר ברוטו) על שחקן בן 32 שעכשיו אמנם נחשב למצויין ובעוד שנה מי יודע מה יהיה איתו? זה פשוט טמטום בהתגלמותו.
נערך לאחרונה על ידי yehooda בתאריך 07 אפריל 2015, 13:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
yehooda

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 13:55

חנו'ש כתב:וואו!!

אגב, מתי היתה הפעם האחרונה שמכבי החתימה את אחד השחקנים הכי טובים שלה באמצע עונה??
מאז ימי השושלת אני לא זוכרת שזה קרה - תמיד מחכים לקיץ ואז כמובן השחקן בורח לכסף הגדול שמחכה לו שם.
זה באמת חדש.....

ככה תהיה לו יותר מוטיבציה לתת משחק טוב, כי אז הוא יודע שמשחק רע שלו והפסד והדחה מהיורוליג עלול מבחינתו לגרום לזריקת החוזה לפח.

ההפך, לדעתי זה יתן לו זריקת מוטיבציה למחר. הוא יודע שיש ממנו ציפיות בגודל של 3.7 מיליון דולר נטו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 אפריל 2015, 14:05

שמואל1 כתב:

זה באמת חדש.....

ההפך, לדעתי זה יתן לו זריקת מוטיבציה למחר. הוא יודע שיש ממנו ציפיות בגודל של 3.7 מיליון דולר נטו.

ציפיות יש רק בכרית...
הוא כבר חתם על החוזה, מה אכפת לו אם הוא מסריח את המגרש ביום חמישי??

למרת שאני די בטוחה שזה לא יקרה כי דווין שחקן תחרותי שמאוד רוצה בהצלחת הקבוצה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 14:06

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:

זה באמת חדש.....

ציפיות יש רק בכרית...
הוא כבר חתם על החוזה, מה אכפת לו אם הוא מסריח את המגרש ביום חמישי??

למרת שאני די בטוחה שזה לא יקרה כי דווין שחקן תחרותי שמאוד רוצה בהצלחת הקבוצה.

אם זה היה אלכס טיוס אז הייתי מסכים איתך.
אבל כמו שאמרת, זה דווין סמית'.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 אפריל 2015, 14:09

yehooda כתב:איזה טימטום יאאלללה. לשלם 3.7 מיליון נטו (7.4 מיליון דולר ברוטו) על שחקן בן 32 שעכשיו אמנם נחשב למצויין ובעוד שנה מי יודע מה יהיה איתו? זה פשוט טמטום בהתגלמותו.

איך הגעת לזה בדיוק ?

יש מס של 25% על השנה הראשונה ורוב השנה השניה , השלישית כנראה בשכר נמוך יותר גם משיקולי מיסוי .

כלומר זה יותר בכיוון של 1.7 מיליון ברוטו לשתי העונות הראשונות ו- 2.6 לעונה האחרונה .

וההנחה היא שבעוד שנה הוא יהיה טוב יותר כי זה מה שהיה עד עכשיו .

אגב , פארקר שהוא בהחלט מזכיר אותו עזב את מכבי בגיל 31 ל-3 עונות נהדרות בטורונטו אותן סיים עם ממוצע של 12 נקודות למשחק, האתלטיות קצת נפגעת אבל חוכמת במשחק והניסיון בהחלט מחפים על זה .

גיל 32 זה ממש לא גיל של סוף קריירה בשנים האחרונות אלא של חוזה קריירה .
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 14:11

אני לא חושב שצריכים לדאוג מהכושר של סמית'. הוא לא שחקן מתבסס על אתלטיות, אלא יותר על קליעה, קריאת מצבים וראיית משחק.
אני לא חושב שדווין סמית' של עוד 3 שנים יהיו שונה בהרבה מדווין סמית' של היום. אולי טיפה פחות ילך עד לטבעת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 14:11

יוסי22 כתב:איך הגעת לזה בדיוק ?

יש מס של 25% על השנה הראשונה ורוב השנה השניה , השלישית כנראה בשכר נמוך יותר גם משיקולי מיסוי .

כלומר זה יותר בכיוון של 1.7 מיליון ברוטו לשתי העונות הראשונות ו- 2.6 לעונה האחרונה .

אגב , פארקר שהוא בהחלט מזכיר אותו עזב את מכבי בגיל 31 ל-3 עונות נהדרות בטורונטו אותן סיים עם ממוצע של 12 נקודות למשחק, האתלטיות קצת נפגעת אבל חוכמת במשחק והניסיון בהחלט מחפים על זה .

כתוב שמכבי הגיעו להסדר בנושא המיסוי. אני מנחש שהשכר בשנה הראשונה הוא גבוה יותר והיוא יורד בשנתיים הבאות. לדעתי, יש סיכוי שאת השנה השלישית הוא בכלל לא ישחק פה. בסך הכל החתמה מצויינת, אבל שילמו מחיר מלא על סמית'. לא הייתה פה הנחה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 14:17

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:איך הגעת לזה בדיוק ?

כתוב שמכבי הגיעו להסדר בנושא המיסוי. אני מנחש שהשכר בשנה הראשונה הוא גבוה יותר והיוא יורד בשנתיים הבאות. לדעתי, יש סיכוי שאת השנה השלישית הוא בכלל לא ישחק פה. בסך הכל החתמה מצויינת, אבל שילמו מחיר מלא על סמית'. לא הייתה פה הנחה.

הוא היה יכול לקבל הרבה יותר בסוף העונה מקבוצות טורקיות/ספרדיות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 14:18

לחובבי הנוסטלגיה, הנה ת'רד ההחתמה של דווין סמית' מלפני 4 שנים!
viewtopic.php?f=2&t=332
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 אפריל 2015, 14:19

אני ואתה לא יודעים מה הוא היה מקבל במקום אחר ...

אני מניח שהיו מחכים לקיץ וזה היה נגמר עם 2 מיליון דולר מריאל / ברצלונה , צסקא , פנרבחצ'ה ....כמו שכתבתי קודם , בניגוד לאיידסון הוא גם שווה את זה .

ואם הוא לא ישחק את השנה השלישית מכבי תשלם על זה ביוקר , אז איפה הרווח הגדול פה ? אני מניח כמוך שמשיקולי מס שמו יותר בשנים הראשונות אבל כלכלית זה אותו רעיון . הוא מקבל 3.7 ל-3 עונות ו 1.3 בעונה הראשונה . זה לפחות 350,000 דולר פחות מההצעות המקבילות בהנחה שהן היו 1.5 מיליון אירו ולא יותר ואני ממש לא בטוח בזה .

גם כרגע הוא ישחק במכבי בסכומים נמוכים יותר ממקומות אחרים כדי לשמור על יציבות ומכיוון שהוא מרגיש נוח במועדון , לא הייתי מבטל את זה לגמרי .

לא יעזור כלום אבל התחושה שדיברנו עליה שיש בו משהו שונה מרייס , היקמן , טיוס וכו' ויותר קרוב לפארקר , ניקולה מקבלת חיזוק ממשי .
יוסי22

הודעהעל ידי עמיר לונ » 07 אפריל 2015, 14:26

אני שמח על ההחתמה. אני מקווה שבניגוד לשחקנים אחרים הוא ימשיך להשתפר במהלך השלוש שנים הבאות.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי התנין » 07 אפריל 2015, 14:29

בהנחה ובתקווה שהוא יישאר בריא לאורך כל החוזה, אז אני מאמין שהוא יהיה בסדר גמור. מסוג השחקנים שיכולים להיות יעילים גם בגיל 37. אני מניח שנמשיך לראות את סמית' הנהדר לפחות לשתי עונות, ומה שיהיה בעונה השלישית עוד רחוק מאיתנו. שמח מאוד על ההחתמה, סוף סוף הקבוצה מראה יכולת להשאיר שחקן שהיא רוצה באמת.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 07 אפריל 2015, 14:30

yehooda כתב:איזה טימטום יאאלללה. לשלם 3.7 מיליון נטו (7.4 מיליון דולר ברוטו) על שחקן בן 32 שעכשיו אמנם נחשב למצויין ובעוד שנה מי יודע מה יהיה איתו? זה פשוט טמטום בהתגלמותו.

אתה צודק. הרבה יותר חכם לפזר את הכסף הזה בין 3-4 שחקנים שלא שווים את התרומה של דווין גם יחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 07 אפריל 2015, 14:36

:dance2 :dance2 :dance2 :dance4
itai7

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 14:55

יוסי22 כתב:אני ואתה לא יודעים מה הוא היה מקבל במקום אחר ...

אני מניח שהיו מחכים לקיץ וזה היה נגמר עם 2 מיליון דולר מריאל / ברצלונה , צסקא , פנרבחצ'ה ....כמו שכתבתי קודם , בניגוד לאיידסון הוא גם שווה את זה .

ואם הוא לא ישחק את השנה השלישית מכבי תשלם על זה ביוקר , אז איפה הרווח הגדול פה ? אני מניח כמוך שמשיקולי מס שמו יותר בשנים הראשונות אבל כלכלית זה אותו רעיון . הוא מקבל 3.7 ל-3 עונות ו 1.3 בעונה הראשונה . זה לפחות 350,000 דולר פחות מההצעות המקבילות בהנחה שהן היו 1.5 מיליון אירו ולא יותר ואני ממש לא בטוח בזה .

גם כרגע הוא ישחק במכבי בסכומים נמוכים יותר ממקומות אחרים כדי לשמור על יציבות ומכיוון שהוא מרגיש נוח במועדון , לא הייתי מבטל את זה לגמרי .

לא יעזור כלום אבל התחושה שדיברנו עליה שיש בו משהו שונה מרייס , היקמן , טיוס וכו' ויותר קרוב לפארקר , ניקולה מקבלת חיזוק ממשי .

אני לא חושב שהייתה פה הנחה משמעותית והסברתי למה (חוזה לשלוש שנים להבדיל משתיים וכו'). הוא לא עשה שום טובה למכבי. מכבי שילמה עליו מחיר מלא בהינתן זה שהוא יכול לסגור בשלב הנוכחי אך ורק במכבי ולא בשום מקום אחר. מדובר באחד החוזים הגדולים ששחקן אי פעם קיבל בקבוצה ואני לא חושב שבברצלונה וריאל היו מחכים לו עם חוזים של שני מליון דולר לעונה, ובטח שלא לשלוש עונות.

בסך הכל החתמה מצויינת של מכבי בלי קשר לכסף. על זה אין ויכוח.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, שמוליק ו־34 אורחים