המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:er79 כתב:צפריר, דיברתי על השנים האחרונות. ביינום זה עידן הדינוזאורים בשבילי. אגב, איך אתה מודד הצלחה? אולי הוא הצליח אישית,בטח שלא קבוצתית
גמר יורוליג ומשחק טוב בגמר זה לא הצלחה קבוצתית ? מה אני יגיד לך ...
החציל האצטקי כתב:אני הייתי מאוד שמח לראות פה את פטריק יאנג. הוא יהיה סנטר יורוליג מעולה יום אחד.
הוא גם משחק בגלאטסאריי, משם גם גלבוע/גליל היא שידרוג כלכלי.
בכללי, מכבי חייבת סנטר איכותי נוסף, ליד סופו וטיוס. יאנג גם יכול להיות תחליף מצויין לטיוס במידה וזה עוזב.
rc4991 כתב:יאנג שומר מעולה אבל אני חושב שצריכים להביא סנטר התקפי אמיתי לצד סופו (טיוס לא ישאר מן הסתם)
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:יאנג שומר מעולה אבל אני חושב שצריכים להביא סנטר התקפי אמיתי לצד סופו (טיוס לא ישאר מן הסתם)
סופו, יאנג ופישר זו שלישיה חזקה מאוד בכסף סביר. יאנג אגב סביר לגמרי התקפית. אחלה נוכחות וטאץ׳ בפוסט.
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:יאנג שומר מעולה אבל אני חושב שצריכים להביא סנטר התקפי אמיתי לצד סופו (טיוס לא ישאר מן הסתם)
סופו, יאנג ופישר זו שלישיה חזקה מאוד בכסף סביר. יאנג אגב סביר לגמרי התקפית. אחלה נוכחות וטאץ׳ בפוסט.
roy1000 כתב:פישר לא יהיה. הוא יקר מדי.
toja27 כתב:יש שמועות שמכבי התאיישה מסופו בכתבה בואללה. אז אולי אל תבנו עליו יותר מדי כשאתם משחקים במשחקי המנג'ר
er79 כתב:גם דיוויס וגם פלייס? מתי פדרמן זכה בלוטו? השקעה כספית בעיניי זה בראש ובראשונה פרמאר. המשאבים המקצועיים צריכים להיות מנותבים אליו
er79 כתב:גם דיוויס וגם פלייס? מתי פדרמן זכה בלוטו? השקעה כספית בעיניי זה בראש ובראשונה פרמאר. המשאבים המקצועיים צריכים להיות מנותבים אליו
ankram כתב:פלייס במקום סופו זה חלום רטוב שלי , שחקן פיקח עם גובה וניידות , קולע מצויין מחצי מרחק , הלוואי.
מכבי גם צריכה לחשוב על הספסל שלה , בעדיפות ל3-4 שחקנים איכותיים מהספסל , מה שיעניק לקבוצה 8 שחקנים שמשחקים ברוטציה קבועה , ויודעים מה התפקיד שלהם , השאר יכולים להיות שחקנים עם פוטנציאל (בנדר) או למשימות מיוחדות (יבזורי)
סתם לדוגמא :
אוחיון
פארגו
סמית
רנדל
פלייס
לאנסברג
טיוס
פניני
אליוט וויליאמס
בנדר
יבזורי
אלטיט\כהן
my man כתב:ankram כתב:פלייס במקום סופו זה חלום רטוב שלי , שחקן פיקח עם גובה וניידות , קולע מצויין מחצי מרחק , הלוואי.
מכבי גם צריכה לחשוב על הספסל שלה , בעדיפות ל3-4 שחקנים איכותיים מהספסל , מה שיעניק לקבוצה 8 שחקנים שמשחקים ברוטציה קבועה , ויודעים מה התפקיד שלהם , השאר יכולים להיות שחקנים עם פוטנציאל (בנדר) או למשימות מיוחדות (יבזורי)
סתם לדוגמא :
אוחיון
פארגו
סמית
רנדל
פלייס
לאנסברג
טיוס
פניני
אליוט וויליאמס
בנדר
יבזורי