הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי my man » 15 אפריל 2015, 13:42

התחושות שלי בהחלט קשות אחרי המשחק אתמול וזה נראה שיהיה 3-1 לפנר'.. אבל בכ"ז אני כן מאמין שמכבי יכולה לקחת את הסדרה כולה...
עם זאת התסריט שיש לי בראש הוא הזוי...מנצחים מחר מפסידים את הראשון בארץ ומנצחים את ה2 האחרונים..
אם זה יקרה זה יהיה אחד ההזויים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 13:42

felix_r כתב:לטובת מכבי עצמה, מכבי לא צריכה לקחת את הסידרה. אחרי הזכיה בעונה שעברה, פדרמנים חיים בתחושה שהשמש זורחת להם מהתחת. כדאי מאוד שנפסיד, כדי שהפדרמנים יירדו מהעננים, ויבנו בקייץ סגל סולידי, כמו שצריך, ולא איזה הרכב תלאים כמו שיש לנו עכשיו

תאמין לי שהזחיחות לא תשתנה בכלום.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אפריל 2015, 13:49

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:מכבי יכולה לקחת את הסדרה גם אם תפסיד את המשחק הזה. זו התחושה שלי לפחות.

מכבי יכולה לחזור מ- 0 - 2 לדעתך? לדעתי אין סיכוי. זו לא קבוצה שבנויה לזה.

תראה, אני מאמין שבבית זה סרט אחר. שחקני המפתח שלנו בסדרה טובים יותר בבית, מכבי טובה יותר משמעותית בריבאונד בבית.
אז אני מאמין בהחלט שאפשר לשמור עליו. ואם תצליח לעשות את זה, ותיסע לטורקיה למשחק חמישי- סיכוי טוב שהלחץ יפיל אותם מהרגליים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 15 אפריל 2015, 14:07

נראה מה נצליח לעשות כדי לעצור את וסלי.
לפעמים נראה לי שהיחיד שיכול לעצור את וסלי זה גאודלוק, אם הוא יהיה זה שיזרוק אז הוא גם יקלע. ואז לוסלי לא יהיו פוטבאקים לעשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 14:16

החציל האצטקי כתב:תראה, אני מאמין שבבית זה סרט אחר. שחקני המפתח שלנו בסדרה טובים יותר בבית, מכבי טובה יותר משמעותית בריבאונד בבית.
אז אני מאמין בהחלט שאפשר לשמור עליו. ואם תצליח לעשות את זה, ותיסע לטורקיה למשחק חמישי- סיכוי טוב שהלחץ יפיל אותם מהרגליים.

אני חושב שבמצב של 0 - 2 במכבי פשוט ירימו ידיים כמו שהיה בסדרה מול ריאל.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 אפריל 2015, 14:21

סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 14:29

החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/item/2846175
אחלה טור.

לצייר את הנואשות של אוברדוביץ' כ"הברקה" נראה לי כמו שיחזור מגוחך של ההסטוריה, אבל בסדר.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 15 אפריל 2015, 14:31

felix_r כתב:לטובת מכבי עצמה, מכבי לא צריכה לקחת את הסידרה. אחרי הזכיה בעונה שעברה, פדרמנים חיים בתחושה שהשמש זורחת להם מהתחת. כדאי מאוד שנפסיד, כדי שהפדרמנים יירדו מהעננים, ויבנו בקייץ סגל סולידי, כמו שצריך, ולא איזה הרכב תלאים כמו שיש לנו עכשיו

יש בזה משהו , עם זאת כל הפסד של מכבי מוריד לי שנים מהחיים , מה יש לך נגדי?

למכבי אין סיכוי לקחת את הסדרה , הסר דאגה מלבך.

אני לא יודע כמה הפדרמנים ילמדו ממשהו, אחרי העונה הזוועתית לפני שנתיים , הם לא למדו , למה שילמדו עכשיו?
לפחות הם למדו ממקרה רייס , והחתימו את סמית' כבר עכשיו. עם מרקז היינס הם נפלו , זה נכון , לא הקשיבו לצוות המקצועי , גם זה נכון.

אבל אם הם היו מקשיבים לבלאט שנה שעברה , גם את טיוס וגם את רייס היינו מאבדים באמצע עונה , ואם איש מקצוע רציני כמו בלאט לא עלה על הפונציאל של שניהם , אז זה עשה את הפדרמנים גיבורים.

אני מצפה שתקציב השחקנים של הקבוצה יהיה שקוף , שנדע כמה כסף מכלל התקציב מופנה גיוס שחקנים וכמה לתפעול של המועדון (ראבק את הקלידן הזה באמת צריך?)
אני מצפה מראשי המועדון להגדיר כמות מינימום של ישראלים בקבוצה , לדעתי 5 זה מספיק , אבל אם יורדים מזה בעקבת פציעה , יש להשלים.
אני מצפה מהנהלת מכבי לשמר את הסגל , רנדל , אוחיון,לאנסברג , על פארגו אני לא מת אבל מילא , וכן , גם את טיוס , הוא שווה את הכסף שהוא דורש ומתפקד מצויין במאני טיים. בתכלס להרכב הזה של מכבי כולה צריך סנטר שאשכרה יכול לשמור ולקחת ריבאונד ,
במקום סופו חצי פינה אפקטיבי מ 3 ושומר במקום היינס וחזרה של פניני וזאת אחלה קבוצה. לא צריך לינהרט , ג'ייק כהן ואלכסנדר , בנדר ואלטיט יכולים לכסות על עמדה 4.
ההחתמה של סמית' מוכיחה שאולי , תסמונת ה "1 מליון דולאר לשחקן" התמוססה , אבל ראשי מכבי צריכים להגדיר מגבלה של 6 זרים שאחד מהם הוא בנדר , 5 שמקבילים את הכסף הגדול , ולא 8 "בכירים" שמרוויחים גרושים.
הנהלת מכבי גם חייבת להכריח את המאמן של מכבי (גודס תלוי באליפות לדעתי) , לשתף את הצעירים גם במחיר של הפסדים , לא יכול להיות שהשחקן האחרון שמכבי גדלה הוא טל בורשטיין........
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 15 אפריל 2015, 14:35

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני לא יודע אם זה רק אני או שזאת ההרגשה הכללית, אבל יש תחושה שהמשחק אתמול יכול לקבוע את גורל הסדרה. מה אתם אומרים, למכבי נשארו כוחות נפשיים כדי לנצח את המשחק מחר? אני באופן אישי כבר כבר לא כל כך בטוח.

ברור. לחזור מפיגור של שני משחקים זה כמעט בלתי אפשרי. אף פעם אי אפשר לדעת איך משחק מתפתח, אלב אין ספק שכל הייתרונות נמצאים אצל פנר לקראת המשחק הזה.

לא הכוונה שלי הייתה למשחק שהפסדנו אתמול שיכול לקבוע את גורל הסדרה. כלומר מאותם המשחקים שאתה צריך לנצח אבל אתה מפספס את ההזדמנות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 15 אפריל 2015, 14:37

Chen כתב:נראה מה נצליח לעשות כדי לעצור את וסלי.
לפעמים נראה לי שהיחיד שיכול לעצור את וסלי זה גאודלוק, אם הוא יהיה זה שיזרוק אז הוא גם יקלע. ואז לוסלי לא יהיו פוטבאקים לעשות.

שאתה שם את רנדל על בוגדאנוביץ' , אין פלא שווסלי כ"כ אפקטיבי בריבאונד , לרנדל כל המשחק היו 2 ריבאונד......
אבל אם תשים את רנדל על ווסלי , מי יישמור את בוגדאנוביץ'? - שאלה קשה.

מול קבוצה כזאת ברור הוא שאתה חייב לוותר על משהו , השאלה איך אתה עושה את זה.

ראשית ,צריך להעלות את אלכסנדר , ולהורות לו להוציא את ווסלי מהמשחק , לשים עליו גוף , למנוע ממנו להתקרב לסל , לפוצץ אותו ולא לתת לו להטביע , שירוויח את הלחם שלו מהעונשין כמו שאובראדוביץ' עושה לסופו. (הבעייה? אלכסנדר לא שומר)
אין גם בעייה להעלות את סופו ושווסלי ינסה לשמור עליו 3 התקפות רצופות , גם אם לא יצא מהם סלים.

שסופו על המגרש דווין ולאנסברג צריכים להיות בפינות , שיהיה קל יותר להכניס את הכדור פנימה.

שפיני יגיד להיינס שכל זריקה שלו מה3 מורידה לו 10000$ , נראה אתו לא חודר.

קבוצה קשה פנר , ומאומנת , חייבים לוותר על משהו.
נערך לאחרונה על ידי ankram בתאריך 15 אפריל 2015, 14:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 14:39

ankram כתב:הנהלת מכבי גם חייבת להכריח את המאמן של מכבי (גודס תלוי באליפות לדעתי) , לשתף את הצעירים גם במחיר של הפסדים , לא יכול להיות שהשחקן האחרון שמכבי גדלה הוא טל בורשטיין........

ואני חשבתי שהוא גדל בבני הרצליה...
בורשטיין וקטש הם שחקנים של פעם בעשור. שחקנים שקופצים ישר לחמישייה במכבי בגיל מאוד צעיר. מכבי לא מגדלת כלום. היא לוקחת מן המוכן.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 15 אפריל 2015, 14:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי RonB » 15 אפריל 2015, 14:39

לא רואה אותנו מנצחים מחר.
פנר' הנחיתה על מכבי מכה קשה בקטע המורלי. לדעתי דו ספרתי לטורקים.
RonB

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2015, 14:41

ankram כתב:
Chen כתב:נראה מה נצליח לעשות כדי לעצור את וסלי.

שאתה שם את רנדל על בוגדאנוביץ' , אין פלא שווסלי כ"כ אפקטיבי בריבאונד , לרנדל כל המשחק היו 2 ריבאונד......
אבל אם תשים את רנדל על ווסלי , מי יישמור את בוגדאנוביץ'? - שאלה קשה.

מול קבוצה כזאת ברור הוא שאתה חייב לוותר על משהו , השאלה איך אתה עושה את זה.

ראשית , אין שום בעייה להעלות את אלכסנדר , ולהורות לו להוציא את ווסלי מהמשחק , לשים עליו גוף , למנוע ממנו להתקרב לסל , לפוצץ אותו ולא לתת לו להטביע , שירוויח את הלחם שלו מהעונשין כמו שאובראדוביץ' עושה לסופו. (הבעייה? אלכסנדר לא שומר)
אין גם בעייה להעלות את סופו ושווסלי ינסה לשמור עליו 3 התקפות רצופות , גם אם לא יצא מהם סלים.

קבוצה קשה פנר , ומאומנת , חייבים לוותר על משהו.

תראה, אני מאמין שהדגש מחר יושם על וסלי ובייליצה. אני מאמין שזה ישחרר קצת את גאודלוק, ובכל מקרה כל זריקה של גאודלוק תהיה
עם אחוזים פחות גבוהים מהדאנקים של וסלי.
מכבי חייבת להתיש את השניים גם בהגנה, ולהדביק להם עבירות. אני אומר שאולי גודס צריך לתת לאוברדוביץ' להכניס את וסלי, ואז מיד להכניס
את סופו.
מול בייליצה, רנדל צריך לנסות לתקוף את הסל. אולי יצליח להוציא איזו עבירה-שתיים ממנו, שקצת ירגיעו אותו.

בכל אופן, מכבי חייבת לשים לב לשלשות. הטורקים קלעו די רע, ובכל זאת, 2 שלשות די מקריות שלהם, עשו את המהפך. אסור להיות שאננים שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 אפריל 2015, 14:43

RonB כתב:לא רואה אותנו מנצחים מחר.

זה מה שאני שואל את עצמי, האם למכבי יש את היכולות הנפשיות לחזור מהמכה המוראלית שקיבלו אתמול. כרגע אני לא כל כך אופטימי. אני אומר שאם מצליחים לנצח את המשחק מחר, אנחנו מנצחים את הסדרה, אבל כדי שזה יקרה צריך הרבה כוחות שאני לא בטוח שלמכבי של העונה יש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 14:45

toja27 כתב:זה מה שאני שואל את עצמי, האם למכבי יש את היכולות הנפשיות לחזור מהמכה המוראלית שקיבלו אתמול. כרגע אני לא כל כך אופטימי. אני אומר שאם מצליחים לנצח את המשחק מחר, אנחנו מנצחים את הסדרה, אבל כדי שזה יקרה צריך הרבה כוחות שאני לא בטוח שלמכבי של העונה יש.

במצב הנוכחי, המשחק מחר הוא כמעט משחק על הסדרה. אם מנצחים מחר, אז זה משהו כמו 70 - 30 שמכבי לוקחת את הסדרה. אם מפסידים זה משהו כמו 90 - 10 לפנר.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 15 אפריל 2015, 14:48

RonB כתב:לא רואה אותנו מנצחים מחר.

זה בדיוק מה שאמרתי לעצמי אחרי ההפסד המרגיז לקאחה בעונת פארגו הראשונה , אל יפלו פניך!!
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 15 אפריל 2015, 14:49

אם מנצחים מחר- יא אללה!!! :frightened :frightened :frightened
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 15 אפריל 2015, 14:53

אני גם חושב שכשסופו על המגרש סילבן וסמית חייבים להיות יחד איתו...זה או ייתן להם זריקות פנויות או ייתן לסופו לשים כמה סלים...
אתמול גודס פתח עם סופו שנתן 3-4 דק' טובות ואז הוריד אותו...זו הייתה טעות פטאלית לדעתי...
כשסופו על המגרש סמית' + סילבן או לינהארט חייבים להיות מצוותים אליו...
ועכשיו רק תדמיינו שלסופו היה חצי מאינטיליגנציית המשחק של ניקולה- רנדל כבר היה מרגיש כמו באסטון לידו...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 15 אפריל 2015, 15:33

תארו לכם, מכבי מצליחה לנצח מחר ומגיע לשחק בבית ביום העצמאות.. איזה אנרגיות הולכות להיות במשחק כזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 15 אפריל 2015, 15:46

לגבי וסלי, אמרתי כבר כאן ואמרתי לאוהדי פנר' בפורום אחר כבר באמצע הטופ 16, שהוא השחקן הכי חשוב שלהם העונה. מה שהוא עשה אתמול למכבי הוא עשה לכל האחרות במשך כל הטופ 16(יכול להיות שאתמול זה היה סוג של שיא). הם התלהבו בעיקר מבייליצה וגאודלוק ואני מוסלי. הסיבה: הוא מאוד חזק מנטאלית, כל פעם שהם היו צריכים אותו הוא היה שם. ככה מה שהיה אתמול איתו לא הייתה הפתעה. מה שכן מכבי הוכיחה לא פעם, שהיא יכולה להיות קבוצת הגנה קשוחה מאוד ואני בטוח שהיא יכולה להרגיע אותו מחר. אני מסכים עם אנקרם, ולא חשבתי על זה לפני כן, לגבי העובדה שרנדל שמר על בוגדנוביץ' עשתה לו את החיים קלים יותר. מצד שני , רנדל הצליח לנטרל את בוגדנוביץ ואם ימצא את עצמו הרבה על וסלי יכול להיות שיסתבך בבעיית עבירות. בכל מקרה , חייבים למנוע ממנו את הכדור ולשים לב שהרבה מחדירות של בייליצה וגם בוגדנוביץ מסתיימות למסירה לוסלי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־16 אורחים