המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:לטובת מכבי עצמה, מכבי לא צריכה לקחת את הסידרה. אחרי הזכיה בעונה שעברה, פדרמנים חיים בתחושה שהשמש זורחת להם מהתחת. כדאי מאוד שנפסיד, כדי שהפדרמנים יירדו מהעננים, ויבנו בקייץ סגל סולידי, כמו שצריך, ולא איזה הרכב תלאים כמו שיש לנו עכשיו
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:מכבי יכולה לקחת את הסדרה גם אם תפסיד את המשחק הזה. זו התחושה שלי לפחות.
מכבי יכולה לחזור מ- 0 - 2 לדעתך? לדעתי אין סיכוי. זו לא קבוצה שבנויה לזה.
החציל האצטקי כתב:תראה, אני מאמין שבבית זה סרט אחר. שחקני המפתח שלנו בסדרה טובים יותר בבית, מכבי טובה יותר משמעותית בריבאונד בבית.
אז אני מאמין בהחלט שאפשר לשמור עליו. ואם תצליח לעשות את זה, ותיסע לטורקיה למשחק חמישי- סיכוי טוב שהלחץ יפיל אותם מהרגליים.
החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/item/2846175
אחלה טור.
felix_r כתב:לטובת מכבי עצמה, מכבי לא צריכה לקחת את הסידרה. אחרי הזכיה בעונה שעברה, פדרמנים חיים בתחושה שהשמש זורחת להם מהתחת. כדאי מאוד שנפסיד, כדי שהפדרמנים יירדו מהעננים, ויבנו בקייץ סגל סולידי, כמו שצריך, ולא איזה הרכב תלאים כמו שיש לנו עכשיו
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני לא יודע אם זה רק אני או שזאת ההרגשה הכללית, אבל יש תחושה שהמשחק אתמול יכול לקבוע את גורל הסדרה. מה אתם אומרים, למכבי נשארו כוחות נפשיים כדי לנצח את המשחק מחר? אני באופן אישי כבר כבר לא כל כך בטוח.
ברור. לחזור מפיגור של שני משחקים זה כמעט בלתי אפשרי. אף פעם אי אפשר לדעת איך משחק מתפתח, אלב אין ספק שכל הייתרונות נמצאים אצל פנר לקראת המשחק הזה.
Chen כתב:נראה מה נצליח לעשות כדי לעצור את וסלי.
לפעמים נראה לי שהיחיד שיכול לעצור את וסלי זה גאודלוק, אם הוא יהיה זה שיזרוק אז הוא גם יקלע. ואז לוסלי לא יהיו פוטבאקים לעשות.
ankram כתב:הנהלת מכבי גם חייבת להכריח את המאמן של מכבי (גודס תלוי באליפות לדעתי) , לשתף את הצעירים גם במחיר של הפסדים , לא יכול להיות שהשחקן האחרון שמכבי גדלה הוא טל בורשטיין........
ankram כתב:Chen כתב:נראה מה נצליח לעשות כדי לעצור את וסלי.
לפעמים נראה לי שהיחיד שיכול לעצור את וסלי זה גאודלוק, אם הוא יהיה זה שיזרוק אז הוא גם יקלע. ואז לוסלי לא יהיו פוטבאקים לעשות.
שאתה שם את רנדל על בוגדאנוביץ' , אין פלא שווסלי כ"כ אפקטיבי בריבאונד , לרנדל כל המשחק היו 2 ריבאונד......
אבל אם תשים את רנדל על ווסלי , מי יישמור את בוגדאנוביץ'? - שאלה קשה.
מול קבוצה כזאת ברור הוא שאתה חייב לוותר על משהו , השאלה איך אתה עושה את זה.
ראשית , אין שום בעייה להעלות את אלכסנדר , ולהורות לו להוציא את ווסלי מהמשחק , לשים עליו גוף , למנוע ממנו להתקרב לסל , לפוצץ אותו ולא לתת לו להטביע , שירוויח את הלחם שלו מהעונשין כמו שאובראדוביץ' עושה לסופו. (הבעייה? אלכסנדר לא שומר)
אין גם בעייה להעלות את סופו ושווסלי ינסה לשמור עליו 3 התקפות רצופות , גם אם לא יצא מהם סלים.
קבוצה קשה פנר , ומאומנת , חייבים לוותר על משהו.
RonB כתב:לא רואה אותנו מנצחים מחר.
פנר' הנחיתה על מכבי מכה קשה בקטע המורלי. לדעתי דו ספרתי לטורקים.
toja27 כתב:זה מה שאני שואל את עצמי, האם למכבי יש את היכולות הנפשיות לחזור מהמכה המוראלית שקיבלו אתמול. כרגע אני לא כל כך אופטימי. אני אומר שאם מצליחים לנצח את המשחק מחר, אנחנו מנצחים את הסדרה, אבל כדי שזה יקרה צריך הרבה כוחות שאני לא בטוח שלמכבי של העונה יש.
RonB כתב:לא רואה אותנו מנצחים מחר.
פנר' הנחיתה על מכבי מכה קשה בקטע המורלי. לדעתי דו ספרתי לטורקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־16 אורחים