roy1000 כתב:felix_r כתב:15 נקודות, 4 אסיסטים, 4 חטיפות, 4 כ"ח ו... 7 איבודים
יש למקל בעיה עם איבודי כדור שהוא לא ממש מצליח לפתור. גם בדאלאס התלוננו על זה.
כן, אני זוכר שגם ב NBA התלוננו על כך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:felix_r כתב:15 נקודות, 4 אסיסטים, 4 חטיפות, 4 כ"ח ו... 7 איבודים
יש למקל בעיה עם איבודי כדור שהוא לא ממש מצליח לפתור. גם בדאלאס התלוננו על זה.
my man כתב:טייריס רייס לא שפוי... 19 נק' 6 אס' ו4 ריב'(אבל עם 4 איבודים)
רק תסתכלו על הסטט' שלו מהעונשין היום היו לו 5-5 וכבר היו לו משחקים עם 10-10 ו8-8 ו11 מחזורים רצוף של 100% מהקו...יש לו משו כמו 90% עונתי...מטורף פשוט..
er79 כתב:תמיד הוא היה נפלא מהקו, גם בעונה שעברה. מה שמעניין בשחקן הזה זה ככל שהעונה מגיעה לשיאה הוא משדרג את היכולות שלו. משחקני הקלאץ' הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות
שמואל1 כתב:er79 כתב:תמיד הוא היה נפלא מהקו, גם בעונה שעברה. מה שמעניין בשחקן הזה זה ככל שהעונה מגיעה לשיאה הוא משדרג את היכולות שלו. משחקני הקלאץ' הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות
האמת בעונה זאת הוא מצויין כבר מהרגע הראשון.
toja27 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:תמיד הוא היה נפלא מהקו, גם בעונה שעברה. מה שמעניין בשחקן הזה זה ככל שהעונה מגיעה לשיאה הוא משדרג את היכולות שלו. משחקני הקלאץ' הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות
אם הוא היה ממשיך העונה במכבי, הוא היה ממשיך את העונה הטובה שלו משנה שעברה כבר מההתחלה. שחקן זהב שאני מצטער שמכבי לא נלחמו עליו יותר.
toja27 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:תמיד הוא היה נפלא מהקו, גם בעונה שעברה. מה שמעניין בשחקן הזה זה ככל שהעונה מגיעה לשיאה הוא משדרג את היכולות שלו. משחקני הקלאץ' הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות
אם הוא היה ממשיך העונה במכבי, הוא היה ממשיך את העונה הטובה שלו משנה שעברה כבר מההתחלה. שחקן זהב שאני מצטער שמכבי לא נלחמו עליו יותר.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:תמיד הוא היה נפלא מהקו, גם בעונה שעברה. מה שמעניין בשחקן הזה זה ככל שהעונה מגיעה לשיאה הוא משדרג את היכולות שלו. משחקני הקלאץ' הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות
לא ממש מבין את האמירות האלה.
הוא כבר קיבל פה חוזה חדש עם הרבה יותר כסף, אבל הציעו לו פי 3. מה יכלו לעשות?
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:תמיד הוא היה נפלא מהקו, גם בעונה שעברה. מה שמעניין בשחקן הזה זה ככל שהעונה מגיעה לשיאה הוא משדרג את היכולות שלו. משחקני הקלאץ' הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:תמיד הוא היה נפלא מהקו, גם בעונה שעברה. מה שמעניין בשחקן הזה זה ככל שהעונה מגיעה לשיאה הוא משדרג את היכולות שלו. משחקני הקלאץ' הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות
כמה הציעו לו? עד כמה שזכור לי זה לא הגיע למיליון אבל מי שיודע יותר שיתקן אותי. השאלה מה היה במו"מ, כלומר כמה עוד היו צריכים להציע לו כדי שהוא ישאר. כי לי נראה שזה די ברור שהוא היה מוכן לוותר בדי הרבה כדי לשחק במכבי(מועדון שהוא אוהב) מאשר בחימקי.
מאותה סיבה אגב שסמית בחר להישאר כאן.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:תמיד הוא היה נפלא מהקו, גם בעונה שעברה. מה שמעניין בשחקן הזה זה ככל שהעונה מגיעה לשיאה הוא משדרג את היכולות שלו. משחקני הקלאץ' הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות
כמה הציעו לו? עד כמה שזכור לי זה לא הגיע למיליון אבל מי שיודע יותר שיתקן אותי. השאלה מה היה במו"מ, כלומר כמה עוד היו צריכים להציע לו כדי שהוא ישאר. כי לי נראה שזה די ברור שהוא היה מוכן לוותר בדי הרבה כדי לשחק במכבי(מועדון שהוא אוהב) מאשר בחימקי.
מאותה סיבה אגב שסמית בחר להישאר כאן.
yzafrir כתב:רייס במקום פארגו לא היה מציל אותנו היום . שחקן לא יכול לנצח לבד משחקים כאלו...
yzafrir כתב:רייס במקום פארגו לא היה מציל אותנו היום . שחקן לא יכול לנצח לבד משחקים כאלו...
tzachMTA כתב:היה ראיון של רייס (נדמה לי בוואלה) שאמר שבהתחלה הסכים להרבה פחות כסף במכבי, אבל מכבי לא נתנו לו גם את זה, אז הוא אמר לסוכן שלו לחפש לו הצעות, ואז כשכבר קיבל את ההצעה המטורפת הזו, מכבי הסכימה להעלות למה שהוא דרש בהתחלה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], yon1, גל גל, משה ו־17 אורחים