roy1000 כתב:my man כתב:מה לעזאזל???
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 88337.html
חוזר על הדברים שאני אומר כמעט אחד לאחד. בטל לחלוטין את טענת העייפות ואומר שהריצה של פנר ברבע השלישי זה כי הם התחילו לשמור. TOJA - מסתבר אני לא לבד. פיני איתי.
מה ציפית שהוא יגיד?
שהטורקים ניצלו את העייפות שלנו שנבעה מחלוקת דקות רעה של הצוות המקצועי?
ששנה שלמה מכבי לא מסוגלת לתת מנוחה בליגה לשחקנים המובילים שלה שהיא כבר 3 חודשים!!! עם 4 הבדל בטבלה?
אולי שהוא יגיד ששנה שלמה מכבי לא מסוגלת לקחת ריבאונד כמו שצריך?
או שהוא יגיד שהם טעו לשכוח את סופו על הספסל כ"כ הרבה זמן עד שהוא כבר לא יכל לעלות ממנו?
או שאולי הוא יכה על חטא שהם השאירו את רנדל לחטוף את ה רביעית חצי דקה לתום הרבע ה3?
אני אוהב לשמוע את פיני מדבר כדורסל , אני לא יכול לסבול אותו שהוא מז... את המוח , או שהוא יגיד כל דבר העיקר לא לקחת אחריות.

תסתכל על התמונה ,אני רוצה שאחרי משחק כזה מאמן מכבי (פיני מאמן , לא עוזר ולא כנמת) , יסביר לי את ההתמוטטויות האלו של הקבוצה , התמוטטויות של 20 הבדל , באנגלית קוראים לזה meltdown
בכל המשחקים האלו הקבוצה היריבה התחילה לשמור?? או אולי יש פה בעייה אחרת?
אני לא מצפה שמאמן מכבי יגיד שלקבוצה שלו יש בעיה מנטלית קשה , שהרכב השחקנים הזה צפוי לmeltdown מנטלי, זה לא אומרים על השחקנים שלך ,
אבל להגיד שאת וסלי נשמור רק אם יהיו לנו טרמפולינות ושאיבדנו הבדל של 11 תוך 2 דקות בגלל שהצד השני התחיל לשמור זה זיו** מוח , ואני לא סובל שמז*** לי את המוח.
סתם לדוגמא אפשר להגיד שבמשחק הראשון הלכנו ALL IN , שלקחנו צ'אנס שההרכב ירוץ טוב אבל שזה יפגע בחדות הספסל ,ופיספסנו - קורה.
על וסלי אפשר להגיד שצריך לשלוח אותו יותר לקו כמו שפנר עושה עם טיוס, או להביא מולו את סופו שייקח ממנו עבירות.
אבל להגיד שמה שליווה אותנו כל השנה (בעיות מנטליות,ריבאונד התקפה של היריבה, דקות ארוכות ללא סל) , וקרה במשחק הזה , זה שינוי הגנתי של אובראדוביץ' , זה לא רציני ומעמיד את פיני בשורה אחת עם שרון דרוקר ואלעד חסין.