המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מכביסט30 כתב:הרגשה של הולכים לאכול אותה בענק היום אופפת אותי כבר מהבוקר..
כמו שכבר אמרתי, אני אהיה מאוד מופתע אם מכבי תצליח להתגבר על המהלומה המוראלית שהיא חטפה אחרי 3 רבעים פנטסטיים.. זו סיטואציה קשה לכל קבוצה. שיהיה בהצלחה..
היופי שבסדרה הוא שאחרי שמשחק נגמר הוא אמור להישכח.
לא צריכה להיות השפעה בכלל
מכביסט30 כתב:אתה רציני? מכבי באמת יכלה לקחת את המשחק הזה והיא פספסה בענק. זה יושב בראש של השחקנים והמאמנים אין מה לעשות נגד זה..
הנה, תראה איך אנחנו נראים..
מכביסט30 כתב:jol9 כתב:מכביסט30 כתב:הרגשה של הולכים לאכול אותה בענק היום אופפת אותי כבר מהבוקר..
כמו שכבר אמרתי, אני אהיה מאוד מופתע אם מכבי תצליח להתגבר על המהלומה המוראלית שהיא חטפה אחרי 3 רבעים פנטסטיים.. זו סיטואציה קשה לכל קבוצה. שיהיה בהצלחה..
היופי שבסדרה הוא שאחרי שמשחק נגמר הוא אמור להישכח.
לא צריכה להיות השפעה בכלל
אתה רציני? מכבי באמת יכלה לקחת את המשחק הזה והיא פספסה בענק. זה יושב בראש של השחקנים והמאמנים אין מה לעשות נגד זה..
יוסי22 כתב:פארגו פשוט לא רואה את סופו ממטר , גודס כרגיל מוריד את סופו כשהגארדים לא עושים את העבודה בלהפעיל אותו .
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:אתה רציני? מכבי באמת יכלה לקחת את המשחק הזה והיא פספסה בענק. זה יושב בראש של השחקנים והמאמנים אין מה לעשות נגד זה..
במקום כל כך הרבה תירוצים וסיבות וכו', אני לא מבין למה אי אפשר פשוט להכיר במציאות כמו שהיא. מכבי קבוצה פחות טובה. זה עד כדי ככה פשוט.
rc4991 כתב:יוסי22 כתב:פארגו פשוט לא רואה את סופו ממטר , גודס כרגיל מוריד את סופו כשהגארדים לא עושים את העבודה בלהפעיל אותו .
סופו אשם לא פחות בפתיחה הנוראית הזאת
MTA2311 כתב:טוב, בבית נאכיל אותם חרא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־21 אורחים