המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אפשר אולי עכשיו להוציא את השחקנים המרכזיים (פארגו, רנדל, סמית', טיוס) לוותר על המשחק ולנסות להביא אותם לא שחוטים מעייפות למשחק מס' 3??
זה באמת משנה?
jol9 כתב:בהקשר לספסל רוי צודק, אלא שמצב הספסל זאת גם אחריות של גודס, שלא הביא אף מחליף כשיר לסדרה הזאת פרט ללינהארט (וטיוס
הוא לא באמת המחליף של סופו אלא להיפך).
jol9 כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:טוב זה לא כוחות, אין ספק שהמשבר המנטלי מהמשחק ה-1 משפיע
פנר' מזכירה לי את צסק"א עם הגובה והעוצמה
יהיה בסדר
כי תמיד יש את שנה הבאה?
לא. כי נחטוף סוויפ מהמם ואולי נפסיד גם אליפות. רק אז נוכל לקוות שהג׳וניורים יתעופפו לנו מהקבוצה.
אשרי המאמין(ה)...
הם לא יעופו, ושיטת הניהול לא תשתנה. פעם נקבל כאן פוקס מטורף, ופעם נקבל סוויפ בהצלבה... זה מה יש
rc4991 כתב:יוסי22 כתב:סמית לקח שלשה מטורפת בפעם הראשונה במשחק 3 דקות לסוף המחצית כי אף אחד לא מצליח להעמיד אותו לשלשה בחוץ , אוברדוביץ' יודע למי לתת לזרוק ולמי לא והוא סימן אותו בחוץ ואת סופו בפנים ומכבי נופלים במלכודת , אבל ברור שהכי קל זה לבוא בטענות אליהם .
ממש אין להם בעיה שאוחיון יעמוד שעה על קשת השלוש ויזרוק , זה מצליח פעם בעשר משחקים אבל משם לא תבוא הישועה .
אני אולי מתעקש על סופו אבל זה מה שהיה שם את מכבי במשחק אם היו מצליחים להפעיל אותו אבל הגארדים נכשלו בזה וגודס הרים ידיים מהר מאוד , פרס נובל .
יוסי, די כבר
אתה מת על סמית' וסופו ואיכשהו גם כשהם גרועים זה באשמת האחרים
מילא עם סופו שצריך שיפעילו אותו בצורה מסויימת אבל סמית' נורא "בזכות" עצמו
ככה זה כשאתה בקושי מצליח לייצר לעצמך ושומרים עליך קרוב
Roni1 כתב:jol9 כתב:Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:טוב זה לא כוחות, אין ספק שהמשבר המנטלי מהמשחק ה-1 משפיע
פנר' מזכירה לי את צסק"א עם הגובה והעוצמה
יהיה בסדר
כי תמיד יש את שנה הבאה?
לא. כי נחטוף סוויפ מהמם ואולי נפסיד גם אליפות. רק אז נוכל לקוות שהג׳וניורים יתעופפו לנו מהקבוצה.
אשרי המאמין(ה)...
הם לא יעופו, ושיטת הניהול לא תשתנה. פעם נקבל כאן פוקס מטורף, ופעם נקבל סוויפ בהצלבה... זה מה יש
שנתיים של סוויפ בהצלבה ואיבוד אליפות ואין להם מנויים חוץ מהגייט.
זה או הם או מכבי. בינתיים הם מדרדרים אותנו לאט לאט.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אפשר אולי עכשיו להוציא את השחקנים המרכזיים (פארגו, רנדל, סמית', טיוס) לוותר על המשחק ולנסות להביא אותם לא שחוטים מעייפות למשחק מס' 3??
זה באמת משנה?
סתם לא בא לי על סוויפ.
לפחות שינצחו את משחק 3.
MTA2311 כתב:
מסכים.
בגדול זה לגיטימי, אבל מה שקרה העונה עם הקו האחורי, והיינס בפרט זאת בושה וחרפה. דברים כאלה לא יכולים לקרות גם במועדונים "שפויים כלכלית".
rc4991 כתב:מכבי הולכת לחזור לאט לאט, להשוות בשתי הדקות האחרונות ולנצח עם סל ענק
יוסי22 כתב:
בינתיים הרקורד ב-4 השנים האחרונות הוא גמר , הצלבה שנגמרת עם סל מפיינל פור , סוויפ וגביע .
איך תיגמר השנה אף אחד לא יודע למרות הגישה התבוסתנית הרגילה אחרי הפסד כואב אחד .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־11 אורחים