המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:משחק כל כך מטומטם, באמת מרגיש כמו קבוצת נוער
נראה שרק לפארגו אכפת
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מכבי פשוט בושה היום. אין מילה אחרת. כולם.
ד"א, יש כבר מי שחושב על המשחק הבא. אוברדוביץ' מרחיב עוד יותר את הרוטציה היום, מה שיביא את השחקנים שלו טריים לקחת
את המשחק השלישי בת"א.
עדיף שייגמרו את זה ב-3 ואז במקום להפסיד במשחק הרביעי כולם יבואו לנס ציונה ליהנות מזיקוקים ומאיה בוסקילה
תבואו אתם לראשון למה מי זאת נס ציונה?
למה מי זאת ראשון? חוץ מחיסולי בכירים בעולם התחתון אין לכם כלוםRoni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מכבי פשוט בושה היום. אין מילה אחרת. כולם.
ד"א, יש כבר מי שחושב על המשחק הבא. אוברדוביץ' מרחיב עוד יותר את הרוטציה היום, מה שיביא את השחקנים שלו טריים לקחת
את המשחק השלישי בת"א.
עדיף שייגמרו את זה ב-3 ואז במקום להפסיד במשחק הרביעי כולם יבואו לנס ציונה ליהנות מזיקוקים ומאיה בוסקילה
מאיה בוסקילה? ולמה אתם לא מפגינים נגד זה?
אחרי שהיה לנו את משה פרץ וחיים משה, מאיה בוסקילה זה פאקינג יהודית רביץ
צודקת, שכחתי שהקניותר זה ההיי-לייט של העיר התוססת שלכם.
אגב, מתי משה חיים מגיע?
rc4991 כתב:אתם יודעים מה מעצבן? שמספיק שמכבי היתה טיפה יותר מפוקסת ומשחקת עם שכל כדי שזה יעמוד על חד ספרתי עכשיו (ואני לא צוחק)
jol9 כתב:השופטים גם די מזיינים אותנו היום (הבת שלי הלכה לישון אז אפשר לקלל).
מכביסט30 כתב:jol9 כתב:השופטים גם די מזיינים אותנו היום (הבת שלי הלכה לישון אז אפשר לקלל).
אתה גם אומר בקול רם את המשפטים שאתה כותב?
toja27 כתב:טוב פארגו קצת עצבים, זה טוב לנו למשחק השלישי
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אתם יודעים מה מעצבן? שמספיק שמכבי היתה טיפה יותר מפוקסת ומשחקת עם שכל כדי שזה יעמוד על חד ספרתי עכשיו (ואני לא צוחק)
קור רוח ושכל זה מה שמפריד בין קבוצה טובה לבין...מכבי
מכביסט30 כתב:jol9 כתב:השופטים גם די מזיינים אותנו היום (הבת שלי הלכה לישון אז אפשר לקלל).
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:jol9 כתב:השופטים גם די מזיינים אותנו היום (הבת שלי הלכה לישון אז אפשר לקלל).
מה אתה לא עושה את זה? אתה ממש מוזר...
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אתם יודעים מה מעצבן? שמספיק שמכבי היתה טיפה יותר מפוקסת ומשחקת עם שכל כדי שזה יעמוד על חד ספרתי עכשיו (ואני לא צוחק)
קור רוח ושכל זה מה שמפריד בין קבוצה טובה לבין...מכבי
my man כתב:אתם מבינים שההפרש ירד רק כי אובראדוביץ רוצה נכון?!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים