MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:בושה של ראיון של גיא גודס!!!!
אני בהלם. גועל נפש
מה אמר?
כל הראיון התנהל בצון עצבני של גודס.
האשים את השחקנים בהכל בערך. לא שמרו, התפרקו, אכלו לי ושתו לי. לא ככה מדבר מאמן של אלופת אירופה , גם אם זה אחרי הפסד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:בושה של ראיון של גיא גודס!!!!
אני בהלם. גועל נפש
מה אמר?
אדם כתב:אין שום סיבה שלא נגיע למשחק 5 בטורקיה ,הם קבוצה בינונית ואפורה וכל מי שיתלהב ויגיד אחרת מטעה ,בלי קשר לאהדה הם פשוט ניצלו את העליבות שלנו והרכות והרכרוכיות של מכבי ועליבות של גודס בתור מאמן שככה עולה וככה מגיב ,אם כל העולם יודע שסופו במגרש הוא חור ואתה יודע את הנזק שיכול להיות במשחק חוץ אז למה אתה מעלה אותו ,אני מת על סופו אבל יש ששחקנים שמתאימים למשחקים ורגעים מסוימים בנתיים זה לא הרגע אם יווצר סיטואציה סבבה .
בנתיים צריך ללכת על טיוס ואלכסנדר אני לא מבין איך כזה שחקן לא משחק יותר ,אתלט על חזק קליעה ,הגיע זמנו ,היחיד שנתן בלוק מהדהד לעץ הנגר שלהם ,היחד שלא לפלף ,אם נבוא ונרביץ והמאמן שלנו יבין שאם לאנדסברג לא הולכים למלחמה אלא אם לינהראט ולא יהיה תקוע ואטום וישתחרר מההרגלים שלו .
תראו דברים קטנים איך לאדסברג נותן לשחקנים להיתמקם עליו ואיך הוא לא מתלכלך ואיך הוא אפאטי בהגנה וחסר יכולת ,צריך לתת ללינהגראט ולאלכסנדר לשחק ולא לאחרים ,צריך להרביץ לדחוף .
הוא פשוט נגד אלכסנדר משו אישי ,ורואים על אלכסנדר שהוא מתוסכל ולא מבין למה ,אפשר לחשוב שכל השאר תותחים בהגנה ,אלכסנדר אולי לא רנדל בהגנה אבל הוא לא חור הוא בסדר פלוס צריך רק לעבוד ולהסביר לו דברים קטנים בהגנה ,פחות מגע פחות ידיים ,כי הוא רגיל לדבר אחרים ,הוא יכול להיות ההבדל וחבל שככה לא סופרים אותו.
rc4991 כתב:אגב, אולי הגיע הזמן שיפסיקו להלל את אובראדוביץ' כאילו כל דבר שהוא עושה מתוכנן ושהוא אלוהי הכדורסל? כל פיפס קטן שקורה "זה בזכות אוברדוביץ'"
מבחינתי מדובר במאמן טוב אבל אוברייטד ברמות משוגעות שכל פעולה חיובית קטנה מיוחסת לו ולא לסגל הכוכבים שיש לו מול הקבוצה הבינונית של מכבי
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:בושה של ראיון של גיא גודס!!!!
אני בהלם. גועל נפש
מה אמר?
האשים את השחקנים בהכל בערך. לא שמרו, התפרקו, אכלו לי ושתו לי. לא ככה מדבר מאמן של אלופת אירופה , גם אם זה אחרי הפסד.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:בושה של ראיון של גיא גודס!!!!
אני בהלם. גועל נפש
מה אמר?
rc4991 כתב:אגב, אולי הגיע הזמן שיפסיקו להלל את אובראדוביץ' כאילו כל דבר שהוא עושה מתוכנן ושהוא אלוהי הכדורסל? כל פיפס קטן שקורה "זה בזכות אוברדוביץ'"
מבחינתי מדובר במאמן טוב אבל אוברייטד ברמות משוגעות שכל פעולה חיובית קטנה מיוחסת לו ולא לסגל הכוכבים שיש לו מול הקבוצה הבינונית של מכבי
toja27 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:בושה של ראיון של גיא גודס!!!!
אני בהלם. גועל נפש
מה אמר?
ואאלה מה הוא מצפה? כשכל מה שהוא משדר זה ניחוחות תמידית גם כשזה לא במקום, כשהוא לא לוקח פסק זמן בזמן, כשהוא לא מעיף את היינס לאוויר אחרי זריקה רעה ורק מוציא אותו החוצה? כשבסוף המשחק פיני מתחבק עם אוברדוביץ' וצוחק כאילו מכבי לא הושפלו כרגע? איפה האש שלהם? מה הם משדרים לשחקנים?
שמואל1 כתב:זאת בדיוק הטענה.
גודס מאשים את השחקנים במה שקרה היום במקום להסתכל על עצמו. לדעתי התצוגה של מכבי יותר באשמתו מאשר השחקנים.
יוסי22 כתב:דווקא אהבתי את הראיון שלו .
הוא רתח מזעם על השחקנים וזו הגישה הנכונה , לא הגישה האפאטית שאיתה הוא בא עד היום .
יכול להיות שאני טועה אבל סוייפ בהצלבה עשוי לסמן לו את הדלת החוצה אחרי עונה אחת גם אם באופן רישמי הצלבה זו המטרה המוצהרת .
יש קבוצות כמו הקבוצה שחטפה סוייפ מריאל שבאמת לא שוות יותר מזה אבל הקבוצה הזו כבר הוכיחה שהיא מסוגלת לעשות הרבה יותר ואני לא בטוח שזה יתקבל בשלווה על ידי ההנהלה .
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:זאת בדיוק הטענה.
גודס מאשים את השחקנים במה שקרה היום במקום להסתכל על עצמו. לדעתי התצוגה של מכבי יותר באשמתו מאשר השחקנים.
זה בערך כמו להגיד שאם מגדל לא לוקחים אליפות נגדנו בסדרה זה באשמת המאמן שלה. כמובן שאין קשר לזה שלפנר יש שחקנים יותר טובים ופי שניים יותר יקרים.
יוסי22 כתב:יכול להיות שאני טועה אבל סוייפ בהצלבה עשוי לסמן לו את הדלת החוצה אחרי עונה אחת גם אם באופן רישמי הצלבה זו המטרה המוצהרת .
יש קבוצות כמו הקבוצה שחטפה סוייפ מריאל שבאמת לא שוות יותר מזה אבל הקבוצה הזו כבר הוכיחה שהיא מסוגלת לעשות הרבה יותר ואני לא בטוח שזה יתקבל בשלווה על ידי ההנהלה .
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אגב, אולי הגיע הזמן שיפסיקו להלל את אובראדוביץ' כאילו כל דבר שהוא עושה מתוכנן ושהוא אלוהי הכדורסל? כל פיפס קטן שקורה "זה בזכות אוברדוביץ'"
אוברדוביץ' המאמן הטוב ביותר באירופה.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:זאת בדיוק הטענה.
זה בערך כמו להגיד שאם מגדל לא לוקחים אליפות נגדנו בסדרה זה באשמת המאמן שלה. כמובן שאין קשר לזה שלפנר יש שחקנים יותר טובים ופי שניים יותר יקרים.
שני הניצחונות של פנר' מוצדקים, בזה אני מסכים.
אבל אי אפשר להתעלם מהרבה מאוד טעויות של גודס במהלך שני המשחקים. זה טבעי כי היא טירון ברמות האלו, אבל שלא יפיל הכל על השחקנים כאילו שהוא טלית שכולה תכלת.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:יכול להיות שאני טועה אבל סוייפ בהצלבה עשוי לסמן לו את הדלת החוצה אחרי עונה אחת גם אם באופן רישמי הצלבה זו המטרה המוצהרת .
מה הקבוצה הזו הוכיחה? שהיא יכולה לנצח בשני משחקים מקריים את ריאל ובארסה בנקודה? על זה אתה בונה את כל התיאוריות שלך? הקבוצה הזו חטפה כבר שתי תבוסות ממגדל ועוד תבוסה מהעכברושים. מה שהיא יכולה לעשות זה בדיוק מה שראינו ביומיים האחרונים.
גודס יישאר.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:יכול להיות שאני טועה אבל סוייפ בהצלבה עשוי לסמן לו את הדלת החוצה אחרי עונה אחת גם אם באופן רישמי הצלבה זו המטרה המוצהרת .
מה הקבוצה הזו הוכיחה? שהיא יכולה לנצח בשני משחקים מקריים את ריאל ובארסה בנקודה? על זה אתה בונה את כל התיאוריות שלך? הקבוצה הזו חטפה כבר שתי תבוסות ממגדל ועוד תבוסה מהעכברושים. מה שהיא יכולה לעשות זה בדיוק מה שראינו ביומיים האחרונים.
גודס יישאר.
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:זאת בדיוק הטענה.
שני הניצחונות של פנר' מוצדקים, בזה אני מסכים.
אבל אי אפשר להתעלם מהרבה מאוד טעויות של גודס במהלך שני המשחקים. זה טבעי כי היא טירון ברמות האלו, אבל שלא יפיל הכל על השחקנים כאילו שהוא טלית שכולה תכלת.
אבל אם שחקנים לא ממלאים הוראות ולא עשו מה שתודרכו ע"י המאמן ? גודס בכלל לא הטיפוס שמאשים תמיד את השחקנים וכנראה שהפעם הוא באמת מרגיש ככה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־13 אורחים