המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אסון מילאנו: ההשפעה השלילית של הזכייה ביורוליג על מכבי תל אביב
מהלך אחד מקרי בהצלבה בעונה שעברה הביא לאפקט דומינו במכבי תל אביב, שסופו מצג שווא לגבי מצבה ביחס לאריות אירופה והשתקה של כל ביקורת לגיטימית. האוזמן מסכם את ההפסד הנוסף לפנרבחצ'ה דרך האשליה של הצהובים, הכישלון של מחלקת הסקאוטינג וסוד הפשטות של אוברדוביץ'
http://sports.walla.co.il/item/2846845
טור מדהים של האוזמן. אומר בדיוק את מה שאני חושב.
אני גם חושב שמדובר בטור טוב, אלא שאני לא חושב שמדובר באסון כמובן.
כולנו אוהדים את מכבי בדיוק בשביל הרגעים האלה, ואני לא מוכן לוותר על תואר יורוליג, גם אם הוא היה מקרי ועם המון מזל,
בשביל שההנהלה תתנהל נכון.
ואם נניח שמכבי היתה מודחת מול מילאנו... היינו רואים כאן קבוצה שונה? התנהלות שונה? אני די בטוח שלא.
היו אומרים לנו - זה מה יש, זה התקציב...
ואם נניח שההנהלה כן תשנה את דרכה, ותוביל את מכבי להצלחה מקצועית, האם אחרי זה היא לא תהפוך בדיוק לאותו הדבר
כמו שהיא עכשיו?
את זה לא הבנתי...שהיא תשנה את דרכה ותוביל אותנו להצלחה מקצועית זה לא מה שאנחנו מייחלים לו?
Allan Turing כתב:משהו כמו פנא של לפני 5-6 שנים. אבל עד שהאגו הזה לא יפנה מקום - שום דבר לא יזוז.
אם משהו יכול לשנות את זה, זה דווקא איום מבית בדמות תואר מקומי לירושלים. אולי זה יזיז משהו.
יוסי22 כתב:אתם יודעים למה הוא לקח 7 שנים ... כי ב-8 יש שני גמרים וזכיה , הישג שכל קבוצה באירופה היתה חותמת עליו .
ב-10 שנים יש 2 זכיות ו-3 גמרים .
אבל הכי נוח לקחת 7 שנים .. למה ? כי זה מתאים לתיאוריה המופרכת .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים