הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי שחף » 17 אפריל 2015, 17:51

יוסי, אתה הפרקליט של דני פדרמן? כל דבר שהם עושים או אומרים את אומר אמן? היו המון טעויות מאז שנה שעברה. ההבאה של היינס, העובדה שלא הגיע שום שחקן במקומו, הוויתור על מקל בזמן שפניני פצוע ולאנדסברג נפצע, מה שגרם לשחקנים להגיע עם הלשון בחוץ להצלבה כהגדרתך. כל אלו טעויות שאנחנו משלמים עליהן בריבית דריבית כרגע. בחיים לא הייתי מוותר על הגביע של אשתקד והטור של האוזמן קצת מטומטם בהקשר הזה, אבל גם הגישה של פדרמן ורקאנטי לא להוסיף עוד מישהו שיכניס עוד 4-5 מיליון בשנה. אם היה נשאר פה היקמן והיה מגיע אולי עוד 4 קצת יותר טוב לספסל במקום אלכסנדר שגם קולע מבחוץ יכול להיות להיות שהיינו משחקים את הסדרה הזאת עם יתרון ביתיות בכלל ומצבנו היה אחר לגמרי.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אפריל 2015, 18:27

מה שבאמת עצוב, זה שגם אם יצרפו עוד משקיע, זה לא יהיה לטובת הגדלת התקציב, אלא על מנת להוריד את ההוצאות( האפסיות) שיש להם עכשיו. הרי לפני שנתיים כבר צירפו עוד שני משקיעים לרוסטר. התקציב עלה? יש שיגידו שאפילו ירד. אצל פדרמן/רקנאטי, ובמיוחד אצל דור הבנים, תקציב שחקנים נמוך זה אידיאולוגי לא פחות מהכרח. בשביל תקציב שחקנים גדול יותר, מישהו צריך לקנות את החלק שלהם במועדון. מיותר לציין שזה לא יקרה בזמן הקרוב.

זה מעצבן, כי באמת שלא צריך עוד הרבה כסף בשביל שמכבי תהפוך מקבוצת הצלבה עם הבלחות פעם בכמה שנים, לקבוצת פיינל פור כל שנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 17 אפריל 2015, 19:06

מה שמעצבן במצב שלנו, שהמועדון הוא מועדון מדהים.
מה הופך מועדון למדהים? קהל האוהדים שלו, וההיסטוריה שלו.

בשניהם, למכבי יש מעט מאד מתחרות, בוודאי באירופה. ברב המועדונים שוברים את הראש מאפא להביא את הכסף.
במכבי זה קל! כל מה שצריך, זה שמספר אנשים יוותרו קצת על האגו שלהם בשביל זה - זה בכל.
עם 30-40 אחוז תוספת בתקציב, אני מאמין שמכבי מגיע כל שנה כמעט עם יתרון ביתיות להצלבה,
ונהיית מאיימת קבועה על התואר.

משהו כמו פנא של לפני 5-6 שנים. אבל עד שהאגו הזה לא יפנה מקום - שום דבר לא יזוז.
אם משהו יכול לשנות את זה, זה דווקא איום מבית בדמות תואר מקומי לירושלים. אולי זה יזיז משהו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2015, 19:15

my man כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:אסון מילאנו: ההשפעה השלילית של הזכייה ביורוליג על מכבי תל אביב
מהלך אחד מקרי בהצלבה בעונה שעברה הביא לאפקט דומינו במכבי תל אביב, שסופו מצג שווא לגבי מצבה ביחס לאריות אירופה והשתקה של כל ביקורת לגיטימית. האוזמן מסכם את ההפסד הנוסף לפנרבחצ'ה דרך האשליה של הצהובים, הכישלון של מחלקת הסקאוטינג וסוד הפשטות של אוברדוביץ'

http://sports.walla.co.il/item/2846845

טור מדהים של האוזמן. אומר בדיוק את מה שאני חושב.

אני גם חושב שמדובר בטור טוב, אלא שאני לא חושב שמדובר באסון כמובן.
כולנו אוהדים את מכבי בדיוק בשביל הרגעים האלה, ואני לא מוכן לוותר על תואר יורוליג, גם אם הוא היה מקרי ועם המון מזל,
בשביל שההנהלה תתנהל נכון.
ואם נניח שמכבי היתה מודחת מול מילאנו... היינו רואים כאן קבוצה שונה? התנהלות שונה? אני די בטוח שלא.
היו אומרים לנו - זה מה יש, זה התקציב...
ואם נניח שההנהלה כן תשנה את דרכה, ותוביל את מכבי להצלחה מקצועית, האם אחרי זה היא לא תהפוך בדיוק לאותו הדבר
כמו שהיא עכשיו
?

את זה לא הבנתי...שהיא תשנה את דרכה ותוביל אותנו להצלחה מקצועית זה לא מה שאנחנו מייחלים לו?

זה פשוט.
שנה שעברה היתה הצלחה מקצועית אדירה, והשנה יש ביקורת שזה עלה להנהלה שלנו לראש ושאי אפשר לבקר אותה.
אם נניח היא תשנה את דרכה ותוביל את הקבוצה להצלחה בעוד חמש שנים, מה מבטיח לנו שבשנה השישית, היא שוב לא תחזור לשיטת
הניהול הנוכחית, ולא נוכל לבקר אותה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אפריל 2015, 19:25

Allan Turing כתב:משהו כמו פנא של לפני 5-6 שנים. אבל עד שהאגו הזה לא יפנה מקום - שום דבר לא יזוז.
אם משהו יכול לשנות את זה, זה דווקא איום מבית בדמות תואר מקומי לירושלים. אולי זה יזיז משהו.

אני לא חושב שזה יזיז למישהו אם ירושלים יקחו תואר. יש לנו עדיין תקציב שהוא לפחות 70% גדול משלהם ובפערים האלה הם תמיד יהיו נחותים.

בסך הכל, מכבי מגיעה בדיוק לאן שהיא אמורה להגיע עם התקציב שלה (5-7 ביורוליג), שזה להצלבה ברוב העונה ולפעמים לפיינל פור. מה שכן, כמעט אין שנים שאנחנו לא מגיעים להצלבה וזו הצלחה של ההנהלה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אפריל 2015, 19:29

יוסי22 כתב:אתם יודעים למה הוא לקח 7 שנים ... כי ב-8 יש שני גמרים וזכיה , הישג שכל קבוצה באירופה היתה חותמת עליו .

ב-10 שנים יש 2 זכיות ו-3 גמרים .

אבל הכי נוח לקחת 7 שנים .. למה ? כי זה מתאים לתיאוריה המופרכת .

יוסי, את הגמר לפני 10 שנים לקחנו עם תקציב שהיה טופ 4 באירופה ועם השחקנים הכי טובים באירופה. אם המצב היה נשאר ככה, אף אחד פה לא היה מדבר.

דרך אגב, מפתיע אותי שדווקא אתה שלוקח שני משחקים מכל העונה בתור המדד הבלעדי שלך ליכולת של הקבוצה בא בטענות על בחירת מדגם מוטה. נראה לי קצת אירוני.
roy1000

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים