המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:הרגשה שלי שכל הסדרות יסתיימו בסוויפ 3-0, פרט למכבי שאולי במקרה תגנוב איזה משחק אחד פה בהיכל אם יש לה כבוד..
החציל האצטקי כתב:וואו! בפנאתינייקוס פתח בחמישיה שחקן יווני צעיר, כולה בן 18, סמול פורוורד ששיחק 10 משחקי יורוליג העונה ודפק 14 נק' בלי החטאה ו18 מדד!
אני קצת חושש שהוא יתפתח לשחקן רציני כי השם שלו הוא וסיליוס חראלאמפופולוס. וזה מצ'-אפ שאף אחד-בעולם- לא יכול להתמודד איתו כנראה.
yzafrir כתב:שורה תחתונה , אחרי השלוש שנים האחרונות , לקבוצות הגדולות נמאס מהסינדרלות והטובות ועשירות כנראה יהיו בפיינלפור .
toja27 כתב:yzafrir כתב:שורה תחתונה , אחרי השלוש שנים האחרונות , לקבוצות הגדולות נמאס מהסינדרלות והטובות ועשירות כנראה יהיו בפיינלפור .
בבקשה,לקרוא לפנר', קבוצה שלא הייתה בפיינל פור בחיים שלה, קבוצה גדולה זה רחוק מהמציאות. שתעשה דבר או שניים בחיים שלה כקבוצה לפני שנקרא לה קבוצה גדולה.
yzafrir כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:שורה תחתונה , אחרי השלוש שנים האחרונות , לקבוצות הגדולות נמאס מהסינדרלות והטובות ועשירות כנראה יהיו בפיינלפור .
בבקשה,לקרוא לפנר', קבוצה שלא הייתה בפיינל פור בחיים שלה, קבוצה גדולה זה רחוק מהמציאות. שתעשה דבר או שניים בחיים שלה כקבוצה לפני שנקרא לה קבוצה גדולה.
או קיי , קבוצה גדולה מבחינה תקציבית. ככה יותר ברור ?
אני לא רואה קבוצה אחרת שהייתה צריכה להיות בטפ 8 מבחינה תקציבית או מסורת ולא נימצאת בשלב הזה . מכבי כמובן על תקן מסורת כי מבחינת תקציבית אנחנו אפילו לא בעשירייה של היורוליג ואפילו ביורוקאפ יש כמה קבוצות עם תקציב גדול יותר .
כמו שזה נראה כרגע ארבעת הקבוצות העשירות ועמוקות ביותר יעפילו לפיינלפור . צדק ספורטיבי.
החציל האצטקי כתב:הוארטל מנווט שם את כולם בהתקפה. תענוג לראות, איזה פוינט גארד. 15 אסיסטים.
איזה שחקן ציר קרסטיץ׳. איך כל הקלעים מניעים את הכדור בזריזות עם אקסטרה פס ועוד אקסטרה פס ועוד אקסטרה פס.
ומפוצצים.
איזה משחק אדיר שלהם.