המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:זה לא נכון. גם למסינה וגם לאוברדוביץ' יש קלאסה מול התקשורת. בחיים לא תשמע אותם אומרים דברים כאלו.
מה הם עושים בחדר ההלבשה זה כבר משהו אחר.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:זה לא נכון. גם למסינה וגם לאוברדוביץ' יש קלאסה מול התקשורת. בחיים לא תשמע אותם אומרים דברים כאלו.
מה הם עושים בחדר ההלבשה זה כבר משהו אחר.
https://www.youtube.com/watch?v=_2xuwsAA0ss
תסתכל, ותלמד.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל, די עם הבולשיט
גם על בלאט אנשים כתבו פה בשנה שעברה ששחקנים לא שמים עליו
אם גודס היה עכשיו רגוע היית זועק איך הוא לא עצבני ועכשיו כשהוא כן אתה קורא לפטר אותו
חלאס עם הדרמות!
על בלאט אמרו הרבה דברים, אבל שחקנים תמיד כיבדו אותו והקבוצות שלו תמיד היו ממושמעות טקטית.
ואני לא קורא לפטר את גודס. אני פשוט חושב שמישהו צריך להרגיע אותו. הוא מאמן את אלופת אירופה, לא את הפועל חולון. ההתבכיינות הזאת לא מתאימה מול התקשורת.
יש קוד התנהגות בסיסי של מאמן מול הטלוויזיה.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא יקח אחריות אם הקבוצה תיכשל. אני לא דואג.
הוא עשה את כל מה שהוא יכול. הוא הביא את הקבוצה מוכנה פרפקט למשחק מספר 1. הוא ניסה לעשות התאמות למשחק מספר 2 (אתה ראית משהו? אני לא. ראיתי 30-12 בערך ברבע הראשון- שם זה לא אחריות המאמן)...
הוא לא מאמן-על כמו אובראדוביץ׳ אבל הוא עושה מה שהוא יודע. הוא יודע לפני הכל שצריך לשרוט ולהרביץ ואת זה הקבוצה לא עשתה, אלא פתחה רגליים כמו שרמוטה בת שרמוטה.
קודם כל גודס עשה הרבה טעויות במשחק 1 שכנראה עלו בהפסד ובהזדמנות היחידה של מכבי לעקוץ את פנר' ולעשות משהו בסדרה הזאת.
היו לו מספר טעויות קריטית בניהול המשחק, בין היתר בשחיקת השחקנים ורוטציה קצרה שהביאה בין היתר לתבוסה היום.
אגב, עצם זה ששחקנים לא מקשיבים לו- זה גם כישלון גדול שלו בתור מאמן. חלק מהעניין זה לגרום לשחקנים ללכת אחריך.
זה בכלל לא מפתיע אותי שזה קורה. גודס משלם את המחיר על הסטנדרטים הנמוכים שהוא הציב לשחקנים שלו לאורך כל העונה. הוא לא דרש מספיק מהשחקנים.
אצל בלאט למשל, כל שחקן צריך לתת תמיד 100% ואם לא אז חבל לו על הזמן. אצל גודס, היינס יכול לשחק שכונה 40 דקות ולא יקרה כלום. אז היום גודס משלם את המחיר בכך ששחקנים שמים עליו פס ולא מקשיבים להוראותיו.
אולי ההכנה הטקטית הייתה פרפקט, אבל מה זה שווה אם אתה לא מסוגל לגרום לשחקנים שלך להוציא אותה לפועל?
שחף כתב:לנו יש את סמית' ופארגו, לאולמיפיאקוס יש שחקן אחד מהרמה הכי גבוהה. אומנם שחקן יותר טוב מכל מה שיש לנו אבל שחקן אחד. בכל שאר העמדות אנחנו עולים עליהם, אולי למעט סופו שנראה כמו כלום רוב השנה. לקבוצה עם תקציב מוגבל כמו שלנו צריך מאמן הרבה מעל הממוצע, וגודס הוא מאמן ברמת הממוצע ולא מעבר לזה. כמו צ'אבי פסקוואל בברצלונה. אם היה לנו את נבארו, טומיץ' ועוד סוללה של שחקנים במיליון יורו גודס היה סבבה. לאור זה שאין לנו, שלום ותודה. כל זה בהנחה שהוא לא הולך לעשות חתיכת סנסציה במשחקים הקרובים. אפשר לטפח שחקנים, אבל אנחנו לא אמורים להיות מועדון שמטפח מאמנים
roy1000 כתב:שחף כתב:לנו יש את סמית' ופארגו, לאולמיפיאקוס יש שחקן אחד מהרמה הכי גבוהה. אומנם שחקן יותר טוב מכל מה שיש לנו אבל שחקן אחד. בכל שאר העמדות אנחנו עולים עליהם, אולי למעט סופו שנראה כמו כלום רוב השנה. לקבוצה עם תקציב מוגבל כמו שלנו צריך מאמן הרבה מעל הממוצע, וגודס הוא מאמן ברמת הממוצע ולא מעבר לזה. כמו צ'אבי פסקוואל בברצלונה. אם היה לנו את נבארו, טומיץ' ועוד סוללה של שחקנים במיליון יורו גודס היה סבבה. לאור זה שאין לנו, שלום ותודה. כל זה בהנחה שהוא לא הולך לעשות חתיכת סנסציה במשחקים הקרובים. אפשר לטפח שחקנים, אבל אנחנו לא אמורים להיות מועדון שמטפח מאמנים
ואיזה מאמן על אתה חושב שיכול להחליף את גודס?
toja27 כתב:לא שאני אומר להחליף את גודס עכשיו, אבל ארז אלדשטיין יכולה להיות אופציה טובה מבחינתי.
בלי שום קשר, לדעתי, פיני גרשון לא מועיל הרבה בשלב זה של הקריירה שלו. וה200 אלף דולר שמשלמים לו לעונה זה הרבה יותר מדי. ככה אנשי מכבי שיכנעו את גודס למינוי גרשון:
בכל החודש הזה, בהנהלת מכבי חיזקו את גודס והובילו אותו לקבל את הרעיון המהפכני. "תחשוב איזה יתרון יהיה לך כשפיני גרשון יהיה זה שמייעץ לך במשחקים", אמרו לו. באחת השיחות גם צוירה סיטואציה של התמודדות מול אוברדוביץ' או מסינה, השועלים הוותיקים.
ואני ממש לא יודע(ואולי הוא באמת כן עוזר לו ) עד כמה פיני באמת עוזר לגודס בקרבות נגד אוברדוביץ', אולי חוץ מזה שהוא מביא לגודס ביטחון רק עצם היותו נוכח איתו ומשדר לו ביטחון מסוים.בכל מקרה,עושה רושם שבמשחק הראשון כשהיה צריך את הניסיון שלו, הוא לא היה. כל מה שאני שומע זה את פיני מדבר על אוברדוביץ' בלי הפסקה, ומחליף איתו חיוכים בסוף המשחק השני כשחברו הטוב אוברדוביץ' מורה לשחקניו לזרוק את הכדור האחרון ב15 הפרש, ממש מותק של בחור. בכל מקרה אני לא יודע אם פיני שווה 200 אלף דולר לעונה בשלב הזה של הקריירה.
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא שאני אומר להחליף את גודס עכשיו, אבל ארז אלדשטיין יכולה להיות אופציה טובה מבחינתי.
בלי שום קשר, לדעתי, פיני גרשון לא מועיל הרבה בשלב זה של הקריירה שלו. וה200 אלף דולר שמשלמים לו לעונה זה הרבה יותר מדי. ככה אנשי מכבי שיכנעו את גודס למינוי גרשון:
בכל החודש הזה, בהנהלת מכבי חיזקו את גודס והובילו אותו לקבל את הרעיון המהפכני. "תחשוב איזה יתרון יהיה לך כשפיני גרשון יהיה זה שמייעץ לך במשחקים", אמרו לו. באחת השיחות גם צוירה סיטואציה של התמודדות מול אוברדוביץ' או מסינה, השועלים הוותיקים.
ואני ממש לא יודע(ואולי הוא באמת כן עוזר לו ) עד כמה פיני באמת עוזר לגודס בקרבות נגד אוברדוביץ', אולי חוץ מזה שהוא מביא לגודס ביטחון רק עצם היותו נוכח איתו ומשדר לו ביטחון מסוים.בכל מקרה,עושה רושם שבמשחק הראשון כשהיה צריך את הניסיון שלו, הוא לא היה. כל מה שאני שומע זה את פיני מדבר על אוברדוביץ' בלי הפסקה, ומחליף איתו חיוכים בסוף המשחק השני כשחברו הטוב אוברדוביץ' מורה לשחקניו לזרוק את הכדור האחרון ב15 הפרש, ממש מותק של בחור. בכל מקרה אני לא יודע אם פיני שווה 200 אלף דולר לעונה בשלב הזה של הקריירה.
200 אלף זה שכר די רגיל לעוזר במכבי. אם גודס הולך, פיני הולך איתו. אני לא יודע אם אדלשטיין יביא לך תוצאות יותר טובות. בכל מקרה, אני לא חושב שפיני הוא הבעיה במכבי.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:לא שאני אומר להחליף את גודס עכשיו, אבל ארז אלדשטיין יכולה להיות אופציה טובה מבחינתי.
200 אלף זה שכר די רגיל לעוזר במכבי. אם גודס הולך, פיני הולך איתו. אני לא יודע אם אדלשטיין יביא לך תוצאות יותר טובות. בכל מקרה, אני לא חושב שפיני הוא הבעיה במכבי.
אני חושב שזה די גבוה לעוזר מאמן. הוא מרוויח קרוב לגיא גודס(250 אלף דולר לעונה).
ודבר נוסף, יכול להיות שזה לא מדד וזאת התרשמות סובייקטיבית שלי אבל בשנה שעברה כששמעתי את פיני גרשון בתור פרשן, הוא לא הראה שום דבר מקורי בפרשנות שלו, כמעט לא חידש כלום בראייה שלו על המשחק. לעומת זאת, ארז אדלשטיין מרגיש כאילו 'האש בוערת בו', מנתח את המשחק עם המון תשוקה, מראה דברים חדשים. ועשה עבודה טובה בשנתיים האחרונות. לי הוא נראה מתאים לעמוד על הקווים של מכבי בתור עוזר מאמן או מאמן ראשי.
toja27 כתב:אולי שלח מתאים איך אני אדע.. בחיים לא ניסה להיות.
לא יודע, נראה שיש לך משהו עקרוני נגד אדלשטיין( מאמן הפועל אולי?). לא פעם ראשונה שאתה מתנגד אליו.
jol9 כתב:toja27 כתב:אולי שלח מתאים איך אני אדע.. בחיים לא ניסה להיות.
לא יודע, נראה שיש לך משהו עקרוני נגד אדלשטיין( מאמן הפועל אולי?). לא פעם ראשונה שאתה מתנגד אליו.
תראה, כל התגדות שיש לי לאדלשטיין, היא גם לא עניינית...![]()
הרי גם לפיני כולנו התנגדנו בזמנו...
אני פשוט אומר, שרמת הפרשנות זה לא כזה דבר חשוב, ובטח לא מדד לאיכות האדם כמאמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], עידן ו־18 אורחים