yzafrir כתב:משהו השתבש בדרך ולא משנה באשמת מי אבל כרגע אנחנו שוב עם סימני שאלה ובשלב כלכך מאוחר זה קצת מדאיג...
נכון. קרו דברים שספק אם הם בכלל באשמת מישהו.
במקום להתבונן בבניית הסגל, רוב המבקרים פשוט ניסו (ועדיין מנסים) לחפש בכוח אשמים (שספק אם בכלל היו כאלה), ולהפיל הכל על ההנהלה.
הכתבה בגלובס היא מגמתית ומיישרת קו עם המבקרים. גם היא מפילה את עזיבתם של אידסון, פארגו ופרקינס על הנהלת מכבי, למרות שבאופן די ברור, לא היה ניתן למנוע את עזיתבם.
בכל מקרה, כל המרדף הזה אחר אשמים, הוא באמת מיותר ולא מקדם אותנו לשום מקום.
ארצה גם לחזק את דבריו של יוני.
סה"כ, כמעט כל הביקורת כאן מתנקזת על דבר מאוד נקודתי - המחסור בגארד.
אני לא מאמין שרק בגלל חסרונו של שחקן אחד ספיציפי, כל העונה תרד לטמיון. אני גם מתקשה להבין כיצד נבואות זעם כה שחורות, יכולות להיות מוסקות מדבר כ"כ נקודתי, שגם ככה נמצא בטיפול (גורמים במכבי התבטאו יותר מפעם אחת שמחפשים שחקן וככל הנראה, הוא גם יגיע).
מילא, אם היתה מוצגת כאן תמונה רחבה יותר והסברים מדוע שחקנים מובילים אחרים הם אינם מתאימים לקבוצה או אינם טובים מספיק, אז היה מקום לדיון. אבל ממה שזכור לי, רוב ההחתמות של מכבי עד כה בקיץ הזה, דוקא זכו ללא מעט מחמאות, גם מאילו שכרגע רק מבקרים.
ההצהרה החוזר ונשנת שלמכבי חסר שחקן, מתחילה להשמע כמו תקליט שחוק. אין אף אחד כאן שלא יודע שחסר שחקן לקו האחורי, וחזרה על דבר זה, אינה משנה את המציאות.