המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:זוכרים את ההוא מפרטיזן שנתן עלינו משחק אדיר בסדרה הנוראית ההיא??
אז זיזיס....
מכביסט30 כתב:אני הולך להגיד משהו מאוד מוזר ולא מקובל - התחלתי לקוות שהסיפור ייגמר כבר הערב..
נמאס לי כבר מהפארסה הזאת שמכבי משחקת. הגענו להצלבה וזה כנראה ההישג הכי גדול שהקבוצה הזאת מסוגלת להגיע אליו. אין שום טעם למשוך את זה יותר. את הסדרה הזאת אנחנו בכל מקרה לא ניקח..
מכביסט30 כתב:אני הולך להגיד משהו מאוד מוזר ולא מקובל - התחלתי לקוות שהסיפור ייגמר כבר הערב..
נמאס לי כבר מהפארסה הזאת שמכבי משחקת. הגענו להצלבה וזה כנראה ההישג הכי גדול שהקבוצה הזאת מסוגלת להגיע אליו. אין שום טעם למשוך את זה יותר. את הסדרה הזאת אנחנו בכל מקרה לא ניקח..
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:סופו נותן את התחת. עדיין לא הולך לו בהתקפה
זה בכלל לא רלוונטי , מכבי טובה בשתי דרגות בדקות שלו על המגרש .
מה לעשות שהוא לא יכול לשחק יותר מ- עשרים דקות למשחק?
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:אני הולך להגיד משהו מאוד מוזר ולא מקובל - התחלתי לקוות שהסיפור ייגמר כבר הערב..
קרוב לוודאי שזה ייגמר היום וזה כנראה ייגמר לפני שריקת הסיום. אם זה מנחם אותך.
MTA2311 כתב:מכביסט30 כתב:אני הולך להגיד משהו מאוד מוזר ולא מקובל - התחלתי לקוות שהסיפור ייגמר כבר הערב..
לא בסוויפ. יש גבול.
jol9 כתב:האמת שהסדרה הזאת מוציאה רע את כולם, את השחקנים את המאמנים, אף אחד לא ממש יוצא טוב מהסיפור הזה.
בכל אופן, מכבי שיחקה מצויין בפתיחה עם החמישייה, ופליקס צודק שצריך לשחק עם שני גארדים, הבעיה שזה אומר שהיינס צריך לשחק.
אין ספק שההחלטה לא להחליף אותו, עולה לנו בסיכוי לעלות לפיינל פור מול קבוצה טובה אבל לא בלתי עבירה.
jol9 כתב:האמת שהסדרה הזאת מוציאה רע את כולם, את השחקנים את המאמנים, אף אחד לא ממש יוצא טוב מהסיפור הזה.
בכל אופן, מכבי שיחקה מצויין בפתיחה עם החמישייה, ופליקס צודק שצריך לשחק עם שני גארדים, הבעיה שזה אומר שהיינס צריך לשחק.
אין ספק שההחלטה לא להחליף אותו, עולה לנו בסיכוי לעלות לפיינל פור מול קבוצה טובה אבל לא בלתי עבירה.
יוסי22 כתב:מכבי ינצחו היום...
סמית חייב לקחת הרבה יותר זריקות , מכבי פתחו טוב עם תוכנית המשחק ללכת לסופו כל התקפה אבל ברגע שהוא יצא (שלא בחוכמה אבל זה מה יש ) היו צריכים ללכת לסמית בכל הזדמנות .
הפלוס מינוס באמת מדהים כל פעם מחדש .. סופו שיחק 7.21 דקות ובהם מכבי בפלוס 8 , ב12.39 שהוא לא שיחק מכבי במינוס 14 .
jol9 כתב: אין ספק שההחלטה לא להחליף אותו, עולה לנו בסיכוי לעלות לפיינל פור מול קבוצה טובה אבל לא בלתי עבירה.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:האמת שהסדרה הזאת מוציאה רע את כולם, את השחקנים את המאמנים, אף אחד לא ממש יוצא טוב מהסיפור הזה.
לינהרט נורא ואיום בסידרה הזו , סמית אולי לא גדול התקפית אבל בהגנה הוא באנקר , לינהרט בסידרה הזו נזק בשני הצדדים .
יכול להיות שכבר היה עדיף לתת דקות להיינס , יש למכבי בעיה באמת קשה בקו האחורי שלה על כל הרכביו .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים