המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:roy1000 כתב:למה פארגו עושה עבירה 11 שניות לסוף?
כי זאת הקבוצה הכי מפגרת של מכבי בעשור האחרון
שמואל1 כתב:עוד 10 דקות ומסיימים עם הפארסה הזראת שנקראת מכבי ת"א בהצלבה.
roy1000 כתב:למה פארגו עושה עבירה 11 שניות לסוף?
מכביסט30 כתב:רבע אחרון לעונה.. מישהו יתגעגע?
עידן כתב:jol9 כתב:עידן כתב:עושים מהעבירות של בייליצה כזה סיפור כאילו מינימום לברון ג'יימס משחק עם 5 עבירות. הוא גם יישאר עם 4 עבירות עד סוף המשחק גם ככה בטח ולא יצליחו להוציא אותו.
לגמרי. כבר הבנו שאין שם משמעות לשחקן כזה או אחר...
המרפק של סמית' אולי לא היה מכוון, אבל המרפקים האלה חייבים היו לעוף לפרצופים שלהם מהדקה הראשונה.
כרגע זה מרגיש שהסיכוי היחידי של מכבי לנצח איזה משחק או שניים בסדרה הזו, זה שחמישה שחקנים אצל פנר יושבתו בגלל עבירות. וגם אז אני לא בטוח אם זה יספיק...
jol9 כתב:עידן כתב:jol9 כתב:עידן כתב:עושים מהעבירות של בייליצה כזה סיפור כאילו מינימום לברון ג'יימס משחק עם 5 עבירות. הוא גם יישאר עם 4 עבירות עד סוף המשחק גם ככה בטח ולא יצליחו להוציא אותו.
לגמרי. כבר הבנו שאין שם משמעות לשחקן כזה או אחר...
המרפק של סמית' אולי לא היה מכוון, אבל המרפקים האלה חייבים היו לעוף לפרצופים שלהם מהדקה הראשונה.
כרגע זה מרגיש שהסיכוי היחידי של מכבי לנצח איזה משחק או שניים בסדרה הזו, זה שחמישה שחקנים אצל פנר יושבתו בגלל עבירות. וגם אז אני לא בטוח אם זה יספיק...
תשמע, אני חסיד גדול של כדורסל חזק ואגרסיבי... מכבי היא זאת שצריכה שיהיו לה 7 שחקנים עם 5 עבירות.
מכבי לא באה לכסח, ומכבי לא קבוצה מספיק כשרונית בשביל שברמה הזאת היא תוכל לעשות משהו, מבלי לכסח.
עכשיו כבר רבע אחרון, וזה מאוחר מדי, אבל מהשניה הראשונה, כל שחקן מתחת לסל היה צריך להישלח למיני אשפוז. זה לא קרה,
ואז זה כשרון מול כשרון וזה לא ממש כוחות.
חנו'ש כתב:נראה לי שעכשיו זה יהיה פארגו טיים - לטוב או לרע....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן ו־19 אורחים