יוסי22 כתב:בשנה הבאה צריך להביא גארד במקום היינס , זה מה שחסר בקבוצה הזו ... זה הכול ואולי נמשיך לקבל התקדמות מלאנדסברג שנפל מפציעה לסדרה הזו ובאמת אי אפשר לשפוט אותו פה .
ומי במקום טיוס? ומה עם סופו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:בשנה הבאה צריך להביא גארד במקום היינס , זה מה שחסר בקבוצה הזו ... זה הכול ואולי נמשיך לקבל התקדמות מלאנדסברג שנפל מפציעה לסדרה הזו ובאמת אי אפשר לשפוט אותו פה .
roy1000 כתב:שחף כתב:בוא נלך בהפוכה. מה הופך את גודס ליותר טוב מאדלשטיין או דן שמיר?
לגבי אדלשטיין - כבר דיברתי על זה בת'רד אחר. הבנאדם הסתכסך עם ההנהלה בכל מקום שהלך אליו. אין שום סיכוי שהוא יחזיק שבוע אחד עם דני פדרמן ה- GM.
לגבי דן שמיר - מדובר בכושל סדרתי. איך הוא בכלל יכול להיות מועמד?
יוסי22 כתב:itai7 כתב:roy1000 כתב:אין מה לעשות. זה הגיע לפנר. הם פשוט יותר טובים.
ההפסד היום הוא 100% מזל לא 99% .
פעם המזל אצלך כמו מול ריאל בשנה שעברה ופעם לא , היכולת היא להגיע לסיום הצמוד הזה שבה הכול נופל על פעולה אחת נכונה/ לא נכונה .
אבל הם כן יותר טובים , בזה חייבים להודות .
אבל לא היום , ההפסד היום הוא חוסר מזל אבל זה שהם הגיעו בהיכל למשחק צמוד שנגמר בשניה האחרונה מראה שהם קבוצה טובה יותר ממכבי , לא שזה נפל בצד שלהם .
ואם פארגו היה דופק את השלשה לפני ההארכה ... ? ואם רנדל היה מתקן בריבאונד ? אז מכבי היתה יותר טובה .
כולנו עצבניים עכשיו , לא צריך להפוך את המציאות למשהו שהיא לא .
jol9 כתב:toja27 כתב:טוב, פנר' פשוט קבוצה טובה יותר אין לי מה להגיד יותר. אבל להפסיד 3-0 להם זה כישלון גדול וגם על זה אין מה להגיד.
מכבי הפסידה את השנה את הגביע הבין יבשתי, לקחה גביע כשהייתה אמורה להפסיד לחיפה, ועפה 3-0 בהצלבה, יש מישהו שיופתע אם גם את האליפות נאבד לירושלים?
למה רק לירושלים? אולי לחיפה או לעכברושים חלילה?
יוסי22 כתב:כולנו עצבניים עכשיו , לא צריך להפוך את המציאות למשהו שהיא לא .
שמואל1 כתב:הסדרה הזאת הוכיחה שהשיטה של הפדרמנים לא בדיוק עובדת.
הוכח חד משמעית שמכבי רחוקה שנות אור מהרמות הגבוהות של היורוליג.
תוך 3 שנים חטפנו 2 סוויפים משפילים.
שחף כתב:לקח שני גביעים עם ירושלים. לא היה רחוק מאליפות. היה עוזר במכבי בשני גביעי אירופה. כאילו, מה בדיוק גודס עשה שהוא לא עשה.
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:הסדרה הזאת הוכיחה שהשיטה של הפדרמנים לא בדיוק עובדת.
ההפסד היום הוא הכול חוץ ממשפיל ... זה טוב בשביל התקשורת , אנחנו לא חייבים להשתתף בפסטיבל הזה .
מה שכן אני ממש לא אוהב את הגישה של גודס שזה כבוד להיות בהצלבה ולא נורא לקבל סווייפ , זו גישה לא נכונה .
אני מקבל את מה שאתם כותבים לגבי הסדרה , לא לגבי המשחק היום והסברתי למה ... השלשה של פארגו בסוף הזמן החוקי שהיתה קרובה מאוד זה ההבדל בין ניצחון גדול להתפרקות ? לא , ממש לא .
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:כולנו עצבניים עכשיו , לא צריך להפוך את המציאות למשהו שהיא לא .
מי שהופך את המציאות למשהו שהוא לו זה רק אתה, ואתה מתעקש לעשות את זה בצורה מאוד עקבית.
היית פה סדרה של שלושה משחקים ונגמר 3 - 0. בלי קשר לסל אחד כזה או אחר, פנר קבוצה טובה יותר, וכל נסיון להתווכח על זה נראה לי מגוחך.
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:הסדרה הזאת הוכיחה שהשיטה של הפדרמנים לא בדיוק עובדת.
ההפסד היום הוא הכול חוץ ממשפיל ... זה טוב בשביל התקשורת , אנחנו לא חייבים להשתתף בפסטיבל הזה .
מה שכן אני ממש לא אוהב את הגישה של גודס שזה כבוד להיות בהצלבה ולא נורא לקבל סווייפ , זו גישה לא נכונה .
אני מקבל את מה שאתם כותבים לגבי הסדרה , לא לגבי המשחק היום והסברתי למה ... השלשה של פארגו בסוף הזמן החוקי שהיתה קרובה מאוד זה ההבדל בין ניצחון גדול להתפרקות ? לא , ממש לא .
roy1000 כתב:שחף כתב:לקח שני גביעים עם ירושלים. לא היה רחוק מאליפות. היה עוזר במכבי בשני גביעי אירופה. כאילו, מה בדיוק גודס עשה שהוא לא עשה.
גודס היה הרבה יותר עקבי ממנו בכל העונות שהוא אימן. דן שמיר לא יעשה לך שום קסמים.
jol9 כתב:toja27 כתב:טוב, פנר' פשוט קבוצה טובה יותר אין לי מה להגיד יותר. אבל להפסיד 3-0 להם זה כישלון גדול וגם על זה אין מה להגיד.
מכבי הפסידה את השנה את הגביע הבין יבשתי, לקחה גביע כשהייתה אמורה להפסיד לחיפה, ועפה 3-0 בהצלבה, יש מישהו שיופתע אם גם את האליפות נאבד לירושלים?
למה רק לירושלים? אולי לחיפה או לעכברושים חלילה?
יוסי22 כתב:אתה מגוחך והיה ברור לי שזה יבוא אם נפסיד אבל תהנה .
היום היה הפסד של מזל לפה או לשם , זה היה נכון מול צסקא בחצי גמר , זה היה נכון מול ריאל בגמר , המשחק הראשון מול מילאנו .... תפסיקו לשפוט הכול לפי הסל האחד שנכנס או לא .
אני שואל שוב ... אם השלשה של פארגו בסוף הזמן החוקי היתה נכנסת אז זה היה משחק גדול ועכשיו כולם אפסים ?
צריך להתעלות מעל הקטנוניות הזו , מה לעשות .
jol9 כתב:חברים, יוסי צודק לגבי המשחק הספציפי הזה. משחק שהולך נקודה לפה או לשם, זה תמיד מזל, במיוחד שלמכבי היו שתי זריקות טובות להכריע
את המשחק לטובתה...
בכללי כולנו מסכימים שפנר קבוצה טובה יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים