המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:צעד נבון של מכבי לפני שירושלים חוטפת אותו
toja27 כתב:החתמה נכונה רק כי הוא ישראלי. לצערי לא חושב שהוא אי פעם יגיע לרמת ההגנה הנדרשת לרמות הגבוהות ונראה לא פעם שחקנים עוברים אותו בצעד ראשון כאילו הוא לא קיים בכלל בהגנה. רכיכה משהו לא מהעולם הזה.
MTA2311 כתב:גם יוגב ופניני במכבי רק כי הם ישראלים. אין מה לעשות.
Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:
כמה זה יהיה חזירי לרצות את רייס????
מכביסט30 כתב:אני שמח שמכבי התחילה לעבוד על הסגל מוקדם ועושה זאת באינטנסיביות לא מוכרת.. החתמה מעולה, על כל מגרעותיו ההגנתיות של הבחור..
כשהוא בכושר התקפי, אי אפשר לעצור אותו. בליגה הוא נכס.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:אני שמח שמכבי התחילה לעבוד על הסגל מוקדם ועושה זאת באינטנסיביות לא מוכרת.. החתמה מעולה, על כל מגרעותיו ההגנתיות של הבחור..
זה בדיוק מה שחשבתי לפני כמה ימים
ואז כשהבנתי מה הם עושים והבנתי שטיוס לא חתום היה לי ברור שהוא לא יהיה פה
בין אם מכבי לא רוצים אותו או בין אם הם פשוט יודעים שהוא לא יישאר, זה ברור שאם היה סיכוי אז הם היו סוגרים איתו כמו שהם סגרו עם דווין וסילבן
לפי דעתי זה רק לטובה
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:אני שמח שמכבי התחילה לעבוד על הסגל מוקדם ועושה זאת באינטנסיביות לא מוכרת.. החתמה מעולה, על כל מגרעותיו ההגנתיות של הבחור..
בין אם מכבי לא רוצים אותו או בין אם הם פשוט יודעים שהוא לא יישאר, זה ברור שאם היה סיכוי אז הם היו סוגרים איתו כמו שהם סגרו עם דווין וסילבן
לפי דעתי זה רק לטובה
כתבו באחד האתרים שמכבי עדיין לא התחילה לדבר עם טיוס כי הם סבורים שדיבורים על חוזה באמצע העונה עם הבחור יכולים לפגום ביכולת שלו על המגרש (בגלל הרגישות של העניין סביבו או משו כזה..), אז לכי תדעי מה יהיה כשכן יתחילו לדבר איתו..
אבל גם לי יש הרגשה שהסיכויים שהוא ישאר קלושים מתמיד. הבחור ילך לקבוצה הראשונה שתציע לו 10 אלף דולר יותר ממה שמכבי תציע. אין לו שום סימפטיה לכלום.. זה הטיפוס..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:אני שמח שמכבי התחילה לעבוד על הסגל מוקדם ועושה זאת באינטנסיביות לא מוכרת.. החתמה מעולה, על כל מגרעותיו ההגנתיות של הבחור..
לפי דעתי זה רק לטובה
כתבו באחד האתרים שמכבי עדיין לא התחילה לדבר עם טיוס כי הם סבורים שדיבורים על חוזה באמצע העונה עם הבחור יכולים לפגום ביכולת שלו על המגרש (בגלל הרגישות של העניין סביבו או משו כזה..), אז לכי תדעי מה יהיה כשכן יתחילו לדבר איתו..
אבל גם לי יש הרגשה שהסיכויים שהוא ישאר קלושים מתמיד. הבחור ילך לקבוצה הראשונה שתציע לו 10 אלף דולר יותר ממה שמכבי תציע. אין לו שום סימפטיה לכלום.. זה הטיפוס..
לפגום ביכולת שלו על המגרש? כאילו..ככה הוא נראה כשלא מדברים איתו על חוזה?
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:אני שמח שמכבי התחילה לעבוד על הסגל מוקדם ועושה זאת באינטנסיביות לא מוכרת.. החתמה מעולה, על כל מגרעותיו ההגנתיות של הבחור..
לפי דעתי זה רק לטובה
לפגום ביכולת שלו על המגרש? כאילו..ככה הוא נראה כשלא מדברים איתו על חוזה?
איך ככה..?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים