פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד התסכול!!!

19 אפריל 2015, 11:15

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:כשאמרתי "אני ואתה" זה היה ביטוי לאוהדים. לא באמת דיברתי עליי ועליך.
לגבי הורדת המחירים- אני חושב שזה יביא לשינוי.
יקרה אחד משני הדברים: או שפדרמן יאלץ למכור את הקבוצה בגלל גירעונות, או שהוא פשוט יבין שהקבוצה לא מעניינת את הקהל והוא יהיה חייב להחזיר אותה לגדולתה.
מה שבטוח, יהיה שינוי. וזה מה שכרגע הקהל של מכבי לא מבין, ואני בטוח שרוב הקהל לא מרוצה עם המצב הקיים. צריך אולי שאחד מארגוני האוהדים יעשה את הצעד הזה ויוביל אחריו עוד אוהדים.

אני לא ממש מבין למה הפדרמנים ממשיכים להיאחז במכבי כמו בקרנות המזבח. הרי העסקים הפרטיים שלהם קרסו והם נמצאים בדרך להסדר חוב. לא עדיף להם למכור עכשיו ולצאת עם מה שאפשר?

הרי הערך של הקבוצה היה בשיא אחרי אליפות אירופה. אני ממש לא מבין את החבורה הזו.

אני חושב שמכבי מביאה להם הכנסות. קצת מוזר שהתקציב של מכבי 20 מיליון דולר ותקציב השחקנים הוא 6-7 במקרה הטוב.

19 אפריל 2015, 11:22

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:כשאמרתי "אני ואתה" זה היה ביטוי לאוהדים. לא באמת דיברתי עליי ועליך.
לגבי הורדת המחירים- אני חושב שזה יביא לשינוי.
יקרה אחד משני הדברים: או שפדרמן יאלץ למכור את הקבוצה בגלל גירעונות, או שהוא פשוט יבין שהקבוצה לא מעניינת את הקהל והוא יהיה חייב להחזיר אותה לגדולתה.
מה שבטוח, יהיה שינוי. וזה מה שכרגע הקהל של מכבי לא מבין, ואני בטוח שרוב הקהל לא מרוצה עם המצב הקיים. צריך אולי שאחד מארגוני האוהדים יעשה את הצעד הזה ויוביל אחריו עוד אוהדים.

אני לא ממש מבין למה הפדרמנים ממשיכים להיאחז במכבי כמו בקרנות המזבח. הרי העסקים הפרטיים שלהם קרסו והם נמצאים בדרך להסדר חוב. לא עדיף להם למכור עכשיו ולצאת עם מה שאפשר?

הרי הערך של הקבוצה היה בשיא אחרי אליפות אירופה. אני ממש לא מבין את החבורה הזו.

אני חושב שמכבי מביאה להם הכנסות. קצת מוזר שהתקציב של מכבי 20 מיליון דולר ותקציב השחקנים הוא 6-7 במקרה הטוב.

ברוטו תקציב השחקנים הוא ממש לא 6-7, תעשה חישוב תגלה שמדובר על סדר גודל של 9-11 מיליון..

19 אפריל 2015, 11:41

tzachMTA כתב:ברוטו תקציב השחקנים הוא ממש לא 6-7, תעשה חישוב תגלה שמדובר על סדר גודל של 9-11 מיליון..

סביב ה- 8-9 ברוטו לעונה הנוכחית. תוסיף עוד מליון וחצי פלוס על הצוות המקצועי (כולל ניקולה) ועדיין יש חצי מהתקציב שנעלם למקום לא ברור.

20 אפריל 2015, 23:11

אני מתוסכל מזה שאלופת אירופה עפה בסוויפ!

20 אפריל 2015, 23:16

my man כתב:אני מתוסכל מזה שאלופת אירופה עפה בסוויפ!

איך אומרים? לא נעים...

20 אפריל 2015, 23:18

מעצבן אותי שמכבי השנה בקושי נלחמה והתאבדה על הפרקט כמו שאנחנו רגילים לראות ממנה בכל שנה

20 אפריל 2015, 23:37

נמאס לי מכמה שלא היה לנו אקסטרה אפילו פעם אחת העונה
לא הייתה שום התעלות באף מצב כשממש היה צריך

20 אפריל 2015, 23:57

נמאס לי שעפים בסוויפ.. ;)

21 אפריל 2015, 00:09

מכביסט30 כתב:נמאס לי שעפים בסוויפ.. ;)

תתחילו להתרגל, פדרמן לא הולך לשום מקום.

21 אפריל 2015, 00:16

שמואל1 כתב:זה לא הפתרון. יש אנשים שאוהבים את הקבוצה ורוצים להגיע למשחקים, וזכותם להרים גבה ולהתלונן על המחירים המופקעים.
בסופו של דבר, הכסף שאתה ואני משלמים על המנוי זה הכסף שמחזיק את הקבוצה הזאת.
האהודים מצפים לקבל תמורה למחיר, וכרגע ההנהלה צוחקת לנו בפנים.

האוהדים מקבלים תמורה מלאה לחלוטין למחיר הגבוה ששילמו - לנכוח ב-18 משחקי בית, בזמן שאוהדים רבים היו מתים להתחלף איתם. כל העסק הוא היצע וביקוש, וכל זמן שמכבי היא ההצגה הכי טובה בעיר (וזה עובדתית המצב, לאור הביקוש העצום למנויים שנחטפים כמו לחמניות) אז המנוי בהחלט שווה את המחיר שלו.

21 אפריל 2015, 00:16

אני מתוסכל מזה שנפסיד את האליפות להפועל ירושלים העלובה

21 אפריל 2015, 00:18

מתסכל אותי שמכבי השנה קבוצה כל כך טיפשה

21 אפריל 2015, 00:25

נמאס לי מזה שאין מספיק מילים שיתארו את התסכול שלי מהעונה הזו!

21 אפריל 2015, 14:01

רוצים משהו מתסכל באמת?? קבלו:

מכבי נמצאת בבעיה נוספת מבחינת השחקן שמתחת לגיל 25 מכיוון שג'ייק כהן וסילבן לנדסברג עברו את הגיל הרלבנטי. הסף שקבעה המנהלת: רף של תאריך הלידה הבא: 28/9/1990. לנדסברג נולד ב-10/4/90 וג'ייק כהן ב-25/09/1990.

לעזאזל עם כהן, לא יכל להיוולד 3 ימים יותר מאוחר???

21 אפריל 2015, 14:24

חנו'ש כתב:רוצים משהו מתסכל באמת?? קבלו:

מכבי נמצאת בבעיה נוספת מבחינת השחקן שמתחת לגיל 25 מכיוון שג'ייק כהן וסילבן לנדסברג עברו את הגיל הרלבנטי. הסף שקבעה המנהלת: רף של תאריך הלידה הבא: 28/9/1990. לנדסברג נולד ב-10/4/90 וג'ייק כהן ב-25/09/1990.

למה דווקא התאריכים האלו של המנהלת???מה זה החרא הזה?

21 אפריל 2015, 14:25

חחחח, מעניין אם המנהלת ידעה את תאריך הלידה של ג'ייק כהן לפני שקבעה את החוק.

21 אפריל 2015, 14:27

עמיר לונ כתב:

זה לא יישמע כל כך מוזר אם התשובה תהיה כן!

21 אפריל 2015, 14:34

ממש חוקי נירנברג של הליגה הישראלית , עוד משהו חושב שזה לא חוק אנטי מכבי?
ככה הליגה "מתקרבת" למכבי , עושים חוקים שפוגעים בנקודת החוזק הכי גדולה של מכבי על הליגה - הישראלים.

שההנהלה שלנו תעשה סוף סוף את מה שהנהלה רצינית עושה , שתילחם בחוקים המחורבנים האלו , שמכריחים את מכבי להחזיק רוסטר מנופח , יקר , ולא יעיל. בשביל מה הם אוכלים חצי מהתקציה הכולל?

21 אפריל 2015, 14:37

ankram כתב:ממש חוקי נירנברג של הליגה הישראלית , עוד משהו חושב שזה לא חוק אנטי מכבי?
ככה הליגה "מתקרבת" למכבי , עושים חוקים שפוגעים בנקודת החוזק הכי גדולה של מכבי על הליגה - הישראלים.

שההנהלה שלנו תעשה סוף סוף את מה שהנהלה רצינית עושה , שתילחם בחוקים המחורבנים האלו , שמכריחים את מכבי להחזיק רוסטר מנופח , יקר , ולא יעיל. בשביל מה הם אוכלים חצי מהתקציה הכולל?

וזה לא שה"שחקן הישראלי" השתפר מהחוקים האלה...הוא רק מקבל משכורות יותר שמנות...
המנהלת ואיגוד הכדורסל צריכים להפסיק עם השטויות האלה...
הפעם האחרונה שהישראלים עשו שביתה המנהלת והאיגוד התקפלו כמו בדיחה עלובה...
הישראלים רוצים לשבות- סבבה תשבתו נראה מה תגידו למשפחות שלכם כשהמשכורת לא תגיע במשך חודשיים...
חוקים עלובים וליגה עלובה...

נמאס לי מהליגה המחוריינת הזו!

21 אפריל 2015, 19:38

עמיר לונ כתב:

אני מניח שזה סתם את הגולל על הישארותו של כהן בשנה הבאה.
רק אני חושב שזה מצוין?
אישית אני מעדיף שחקן טוב יותר לעמדה הזו
פרסם תגובה