המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שי רקנאטי: "בלאט לא היה ברווז צולע אפילו לרגע"
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2741776
הוא לא מחדש הרבה חוץ מההצעה שנתנו לאליהו לפני שחתם בירושלים
מה שכן זה שנראה שבלאט ישאר אלא אם יפסיד את האליפות
toja27 כתב:חברים, אני לא זוכר איפה אבל ראיתי כאן איפשהו שמכבי היא במקום ה13 בתקציב שלה באירופה. מישהו יכול להביא לי לינק לתקציבי הקבוצות ? כי יש אוהד הפועל (ירושלים) שטוען בפייסבוק שההישג הוא לא כזה גדול כי מכבי היא 5 בתקציב באירופה..
למיטב ידיעתי, תקציב השחקנים של אולימפיאקוס, נטו, הוא סביב 10 מיליון יורו. זה אולי תקציב יותר נמוך ממה שהיה להם פעם, אבל פעם התקציב היה באמת ענק. זה לא מתקרב אפילו לתקציב השחקנים שלנו, שהוא הרבה יותר נמוך. מה שכן היה לאולימפיאקוס, אולי בניגוד לעבר, זה שחקנים שהיו כמו משפחה ורצו לנצח אחד בשביל השני. הייתה באולימפיאקוס כימיה מיוחדת כמו שהייתה פעם במכבי, ולכן הם הצליחו. זה לא עניין של כסף. אני אומר לך שהתקציב של מכבי הוא אולי 15-16 ביורוליג. ואני אומר לך שגם עם תקציב כזה אפשר להצליח. זו רק שאלה של בחירת שחקנים ויצירת כימיה".
"שטויות. אתה יודע כמה קבוצות מחזיקות בתקציב של 30 מיליון דולר? פנרבחצ'ה. גלאטסראי. קובאן. קאזאן. דינמו מוסקבה. צסק"א. ריאל. ברצלונה. אתה יודע כמה משלמים בברצלונה? ספאנוליס אולי עובר לשם תמורת שלושה מיליון דולר נטו. תקציב השחקנים שלהם הוא בערך 20 מיליון דולר נטו. בכלל, אני יכול לתת לך עכשיו רשימה של 20 קבוצות עם תקציב יותר גבוה ממכבי. וזה בלי קשר לקבוצות מחוץ לאירופה, כי להזכירך כששיחקתי באולימפיאקוס היו הרבה שחקנים שהלכו לשחק בסין, למשל, אחרי שהקבוצות הסיניות התחילו להוציא סכומים אדירים. ולכן, עם כל התחרות הזו בשוק, אני מעריץ את מכבי שמצליחה בכל שנה לבנות קבוצה שמגיעה לפחות לטופ-8 ומתחרה על הפיינל פור. גם בעונה הבאה נבנה את הקבוצה הכי טובה שאפשר בכסף שיש לנו".
ב-2004 התקציב של מכבי עמד על סביב 11-12 מיליון דולר. התקציב שלכם היום כמעט כפול. אתה רוצה לומר לי שהקבוצה שראינו בעונה החולפת זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות בכסף הזה?
"התקציב של היום לא כפול מאז.
אפרופו העונה הבאה, במכבי חושבים על ההתנהלות הכלכלית בה, במטרה אולי להגיע קצת יותר רחוק מהיכן שעצרו העונה. "אנחנו צריכים לעשות חושבים בנושא הזה", סיפר פדרמן. "הוא יעלה על הפרק בחודשיים הקרובים. בתקציב של 18 מיליון דולר, אתה יכול במקרה הטוב להגיע להצלבה. קשה מאוד לשחזר את ההצלחה של שנים קודמות. להכניס את היד עמוק יותר לכיס? לא אוהב לדבר בשמי, זה עניין לכל בעלי המניות במכבי".
rc4991 כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=405&docID=188682&lang=HEאפרופו העונה הבאה, במכבי חושבים על ההתנהלות הכלכלית בה, במטרה אולי להגיע קצת יותר רחוק מהיכן שעצרו העונה. "אנחנו צריכים לעשות חושבים בנושא הזה", סיפר פדרמן. "הוא יעלה על הפרק בחודשיים הקרובים. בתקציב של 18 מיליון דולר, אתה יכול במקרה הטוב להגיע להצלבה. קשה מאוד לשחזר את ההצלחה של שנים קודמות. להכניס את היד עמוק יותר לכיס? לא אוהב לדבר בשמי, זה עניין לכל בעלי המניות במכבי".
רק לי זה נשמע כאילו הם מוכנים (או שאולי דחקו אותם) להשקיע קצת יותר כסף בקבוצה בעונה הבאה?
סוף סוף שואלים אותם יותר ויותר על נושא התקציב ואולי אני אופטימי אבל יש מצב שהם יעלו אותו קצת
Allan Turing כתב:כל עוד הם לא יחליפו אותם, או לחילופין נחליף אותם,
נהיה תלויים בניסים ובהבלחות. לא ככה מנהלים קבוצת פאר.
ככה מנהלים מכולת.
Allan Turing כתב:כל עוד הם לא יחליפו אותם, או לחילופין נחליף אותם,
נהיה תלויים בניסים ובהבלחות. לא ככה מנהלים קבוצת פאר.
ככה מנהלים מכולת.
toja27 כתב:חברים, אני לא זוכר איפה אבל ראיתי כאן איפשהו שמכבי היא במקום ה13 בתקציב שלה באירופה. מישהו יכול להביא לי לינק לתקציבי הקבוצות ? כי יש אוהד הפועל (ירושלים) שטוען בפייסבוק שההישג הוא לא כזה גדול כי מכבי היא 5 בתקציב באירופה..
roy1000 כתב:toja27 כתב:חברים, אני לא זוכר איפה אבל ראיתי כאן איפשהו שמכבי היא במקום ה13 בתקציב שלה באירופה. מישהו יכול להביא לי לינק לתקציבי הקבוצות ? כי יש אוהד הפועל (ירושלים) שטוען בפייסבוק שההישג הוא לא כזה גדול כי מכבי היא 5 בתקציב באירופה..
יש הבדל בין תקציב באירופה לבין תקציב ביורוליג. חימקי (שיש לה תקציב ענק) לא משחקת ביורוליג ובטח יש עוד כמה כאלה. ביורוליג אני מאמין שהתקציב של מכבי הוא 5-8.
יוסי22 כתב:תקציבים בקבוצות הרוסיות :
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001029747
עם צמצום הפער בשערי החליפין יורו/דולר גם הצטמצמו משמעותית ההפרשים בין מכבי לקבוצות הרוסיות והיום לפי הנתונים הללו מכבי קבוצה עשירה יותר מכל הקבוצות הרוסיות למעט צסקא כשרק היבט המיסוי שפדרמן דיבר עליו עדיין פוגע ביכולת התחרות של מכבי על שחקנים מובילים וכמובן צסקא עם פער עצום של 150% במונחי שכר נטו .
tzachMTA כתב:ניקולה דיבר על זה בראיון תחילת עונה בוואלה, אמר 15-16 באירופה, אני לא בטוח אם הוא התייחס גם ליורוליג, חפשו את הראיון של ניקולה בוואלה בתחילת העונה, זה שם..
roy1000 כתב:tzachMTA כתב:ניקולה דיבר על זה בראיון תחילת עונה בוואלה, אמר 15-16 באירופה, אני לא בטוח אם הוא התייחס גם ליורוליג, חפשו את הראיון של ניקולה בוואלה בתחילת העונה, זה שם..
אין סיכוי שזה 15-16 באירופה. לקבוצה כמו פאו יש תקציב נמוך ממכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, עידן ו־13 אורחים