הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי toja27 » 22 אפריל 2015, 16:07

Chen כתב:
toja27 כתב:
Chen כתב:אחרי בדיקה קצרה על כל מיני שחקנים עשיתי כאן רשימה של כל מיני שמות שיכולים לעלות בכל מיני עמדות, חלקם ריאלים, חלקם הרבה פחות, הרוב היו כבר מועמדים:
PG
ארון ג'קסון(מסיים חוזה)
אלכס רנפרו(מסיים חוזה)
דמרכוס נלסון(לפאו יש אופציה)
מלקלום דילייני(מסיים חוזה)
דוייט באייקס(שחקן חופשי)

SG
ג'מונט גורדון(חתם בינואר בקבוצה טורקית אחרת, לא יודע מה מצב החוזה)
נולן סמית(שחקן חופשי)
ג'סטין קארטר(מסיים חוזה)
מרשון ברוקס(מסיים חוזה)
אטואן מור(לבולס יש אופציה)
סקוטי הופסון(מסיים חוזה,הרבה יותר מתאים לעמדה 3 מאשר 2 אבל סקורר נפלא)

PF:
דיון תומפסון(מסיים חוזה)
קרייג סמית'(מסיים חוזה)
ג'וליין רייט(מסיים חוזה)
רובי האמל(מסיים חוזה)
לוק באבביט(מסיים חוזה)

C:
אלכסיס אג'ינסה(מסיים חוזה)
גוני לאוואל(מסיים חוזה)
פאטריק יאנג(מסיים חוזה)
נייט ג'אווי(מסיים חוזה)

אתה יודע מה מצב החוזה של רוצ'יסטי?אני חושב שגם הוא מסיים חוזה והוא יכול לשחק כ-2. גם מלקום דלייני יכול להיות אופציה טובה.
אתמול אמרתי שכדאי לשכוח מפארמר אבל חשבתי על זה ולדעתי יש סיכוי שמכבי יהיו מוכנים לשלם לו 1.5 מיליון דולר כדי לראות אותו אצלם.

אכן מסיים חוזה.

תודה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 אפריל 2015, 16:09

סבור שהוא אחד המועמדים הבכירים במידה ומחליטים להפרד מפארגו.
יש לי הרגשה שהמחיר שלו לא יהיה כל כך גבוה בקיץ. פספס יותר מדי צ׳אנסים בטופ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Hey Yeah » 22 אפריל 2015, 18:51

אם יביאו את רדוליצה, אני מוכן להתפשר על רנפרו ליד פארגו. רנפרו ישלים אותו דיי טוב.

אני מעדיף את פארגו על רוצסטי, פשוט כי הוא לא מתאים למכבי, הוא רכז מעולה, אבל קלאסי מידיי, ואני חושב שאם מכבי רוצה סיכוי לנצח קבוצות עם תקציב גדול יותר, היא צריכה לחשוב מחוץ לקופסא, עם שחקנים אתלטים ואגרסיבים יותר,רוצ'סטי שחקן מעולה, אבל הוא לא השחקן שאנחנו צריכים. דלייני, פארמאר ופארגו, הם בדיוק אלה. אם אנחנו רוצים להפתיע קבוצות גדולות, חייבים להיות בולדוגים, ורוצסטי כרכז ראשון, לא יתן לך את זה, רוצסטי כSG, יכול לעשות אותנו קבוצת פיינל4. אבל הוא יעלה לך לפחות 1.5M כי הוא מושלם לקבוצות כמו צסקא והטורקיות.

דיילני נתן עונה טובה בקובאן, אבל לא מדהימה, מקווה שזה יוריד לו את המחיר, ושיצליחו להחתים אותו, הוא ממש מה שאנחנו צריכים. שווה להסתכל גם על ארון ג'קסון.
כל הדברים שנאמרו פה כמובן בהנחה שמביאים שחקן רציני ביותר לסנטר.
נערך לאחרונה על ידי Hey Yeah בתאריך 22 אפריל 2015, 18:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
Hey Yeah

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אפריל 2015, 18:54

דילייני הוא שחקן מהשכונתיים שראיתי. פארגו הוא סטוקטון לידו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2015, 19:07

Hey Yeah כתב:אם יביאו את רדוליצה, אני מוכן להתפשר על רנפרו ליד פארגו. רנפרו ישלים אותו דיי טוב.

אני מעדיף את פארגו על רוצסטי, פשוט כי הוא לא מתאים למכבי, הוא רכז מעולה, אבל קלאסי מידיי, ואני חושב שאם מכבי רוצה סיכוי לנצח קבוצות עם תקציב גדול יותר, היא צריכה לחשוב מחוץ לקופסא, עם שחקנים אתלטים ואגרסיבים יותר,רוצ'סטי שחקן מעולה, אבל הוא לא השחקן שאנחנו צריכים. דלייני, פארמאר ופארגו, הם בדיוק אלה. אם אנחנו רוצים להפתיע קבוצות גדולות, חייבים להיות בולדוגים, ורוצסטי כרכז ראשון, לא יתן לך את זה, רוצסטי כSG, יכול לעשות אותנו קבוצת פיינל4. אבל הוא יעלה לך לפחות 1.5M כי הוא מושלם לקבוצות כמו צסקא והטורקיות.

דיילני נתן עונה טובה בקובאן, אבל לא מדהימה, מקווה שזה יוריד לו את המחיר, ושיצליחו להחתים אותו, הוא ממש מה שאנחנו צריכים. שווה להסתכל גם על ארון ג'קסון.

רוצ'סטי הוא רכז קלאסי? :eek
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Hey Yeah » 22 אפריל 2015, 19:11

felix_r כתב:
Hey Yeah כתב:אם יביאו את רדוליצה, אני מוכן להתפשר על רנפרו ליד פארגו. רנפרו ישלים אותו דיי טוב.

כן. הוא לא מהיר במיוחד, לא אתלט במיוחד, מתבסס בעיקר על ראיית משחק ושלשות. יש יותר קלאסי מזה?

עכשיו שאני חושב על זה שוב, לדעתי מכבי תוכל להביא את ג'קסון ב600K, וזה שווה לה מאוד. ג'קסון לדעתי יכול לעבוד עם רוצ'סטי, שווה לנסות להחליף את היינס בג'קסון, אולי גם את פארגו ברוצ'סטי.
Hey Yeah

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2015, 19:16

Hey Yeah כתב:
felix_r כתב:

כן. הוא לא מהיר במיוחד, לא אתלט במיוחד, מתבסס בעיקר על ראיית משחק ושלשות. יש יותר קלאסי מזה?

עכשיו שאני חושב על זה שוב, לדעתי מכבי תוכל להביא את ג'קסון ב600K, וזה שווה לה מאוד. ג'קסון לדעתי יכול לעבוד עם רוצ'סטי, שווה לנסות להחליף את היינס בג'קסון, אולי גם את פארגו ברוצ'סטי.

רכז קלאסי, זה רכז שמחפש קודם כל מסירה. רוצ'סטי הוא סקורר, שיודע גם למסור. זה לא רכז קלאסי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2015, 19:17

ועוד משהו, אין טעם להביא סנטר יקר כלשהו, אם אין רכז טוב שיפעיל אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2015, 19:20

איך בדיוק הגעת למסקנה, שצסקא תרצה לתת לך את ג'קסון? איך בכלל הגעת לסכום של 600K ? כאילו מה? אתה זורק קוביות ולפי זה אתה קובע?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Hey Yeah » 22 אפריל 2015, 19:26

felix_r כתב:

איך בדיוק הגעת למסקנה, שצסקא תרצה לתת לך את ג'קסון? איך בכלל הגעת לסכום של 600K ? כאילו מה? אתה זורק קוביות ולפי זה אתה קובע?

לפי זה שהוא לא נותן עונה טובה ושהוא רצה להשתחרר כבר שנה שעברה אבל בחרו לשחרר את פארגו. אם אני זוכר נכון, עכשיו הוא מקבל מליון +-, אחרי השלוש שנים שלו בצסקא, לא רואה מי נותן לו סכום כזה שוב.
ולכן לדעתי המחיר הריאלי הוא בערך 700+-,, מקווה שמכבי יצליחו להוריד אותו.
Hey Yeah

הודעהעל ידי toja27 » 22 אפריל 2015, 19:27

במקרה הזה אני מסכים עם פליקס. רוצ'יסטי הוא יותר סקורר מאשר רכז(סקורר מעולה אגב, לא רק מבחוץ. יש לו פשוט רגש מדהים בקליעה שלו מכל הטווחים) אבל יכול לשחק מדי פעם כרכז. אבל אני חושב שהוא יהיה מצויין כ-2. במצב כזה הוא גם נותן לך קליעה מצויינת מבחוץ והוא גם מוביל כדור מעולה. פארגו למשל הוא רק מוביל כדור אבל חסרה לו הקליעה היציבה מבחוץ כדי להיות 2, ובאותו זמן פארגו גם לא ממש רכז אמיתי. בגלל זה אני חושב שרוצ'יסטי עדיף ואתה מביא בנוסף אליו רכז אמיתי. גל מקל הוא אופציה טובה מאוד לדעתי אבל ישנם עוד רכזים ולא חייבים את מקל.
אני חושב שרנפרו הוא גם אופצייה סבירה בהחלט. גם דלייני הוא אופצייה טובה וזאת למרות שדלייני הוא יותק שחקן בסגנון פארגו(ולדעתי עדיף עליו) ולא רכז.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2015, 19:34

Hey Yeah כתב:
felix_r כתב:

לפי זה שהוא לא נותן עונה טובה ושהוא רצה להשתחרר כבר שנה שעברה אבל בחרו לשחרר את פארגו. אם אני זוכר נכון, עכשיו הוא מקבל מליון +-, אחרי השלוש שנים שלו בצסקא, לא רואה מי נותן לו סכום כזה שוב.
ולכן לדעתי המחיר הריאלי הוא בערך 700+-,, מקווה שמכבי יצליחו להוריד אותו.

איך הגעת למסקנה שהוא לא נותן עונה טובה? התפקיד שלו הוא להיות שחקן משלים, לתת הגנה טובה (מה שאין לתאודוסיץ') וגם לרכז בזמן שתאודוסיץ' נח.הוא עושה את תפקידו בסדר גמור. אם הוא לא היה טוב מספיק, והיה רוצה להשתחרר, אז למה לא שיחררו אותו בקייץ? חשבת על זה?

השחקן שלא היה טוב בצסקא הוא פארגו, ולכן הוא שוחרר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אפריל 2015, 22:57

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 אפריל 2015, 23:36

לפי מה שפדרמן אומר בריאיון שהעלו פה בשרשור מקביל נשקלות האפשרויות בעונה הבאה כשלגבי פארגו הוא נשמע ( לפחות באוזני ) שהוא ימשיך ולגבי סופו יש התלבטות כשהשיקול המקצועי ( או חוסר המקצועיות בצורה שהוא בא עונה במקרה הזה ) עומד כנגד הנאמנות למועדון והחיבור לאוהדים .

אני מאמין שמכבי ינסו להשאיר את שניהם , זה לפחות הרושם שאני מקבל .

ובהערת אגב ...

תסלחו לי מראש ... לפעמים עושה רושם שאנשים נהנים לשחק פה בג'נרל מנג'ר ומפה מגיע הדחף הכמעט לא נשלט לשנות בכל הזדמנות במקום לשמור על המשכיות .

שזה בסדר לשחק בזה כל עוד אתה נהנה מזה אבל אני מקווה שההנהלה מעדיפה לבנות את הקבוצה הטובה ביותר במקום להינות מהריגוש הנ"ל .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 22 אפריל 2015, 23:45

felix_r כתב:ועוד משהו, אין טעם להביא סנטר יקר כלשהו, אם אין רכז טוב שיפעיל אותו.

מצד שני סנטר גדול וחזק ייתן לך הגנה טובה בצבע, משהוו שלא היה לנו בשנים האחרונות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אפריל 2015, 23:45

יוסי, בתור אוהד זה באמת כיף לשחק בג'נרל מנג'ר בעונת המלפפונים (שכבר החלה).

הבעיה של מכבי היא שדווקא ההנהלה אוהבת לשחק במשחק הזה עוד יותר מהאוהדים...
roy1000

הודעהעל ידי משה » 23 אפריל 2015, 00:01

jol9 כתב:
felix_r כתב:ועוד משהו, אין טעם להביא סנטר יקר כלשהו, אם אין רכז טוב שיפעיל אותו.

סנטר הגנתי זה חשוב אבל לא כמו סנטר שיש לו משחק פוסט שאפשר להכניס לו כדורים בהתקפה עומדת. כיום בכדורסל האירופי שחקנים כאלה הם פחות נחוצים מכוון שבקושי יש לך שחקנים שתיתן להם את הכדור בפנים והם יהיו באנקר, כשיש לך כזה גם אם הוא לא שחקן הגנה גדול זה שובר שוויון. ב15 שנה האחרונים מכבי הצליחה להגיע עד הסוף רק כשהיה לה באנקר מתחת לסל (האפמן, ניקולה וסופו) ו2 מהם לא שחקני הגנה גדולים.

לגביי הידיעה בוואן, הלוואי וזה נכון. ללא ספק הפייבוריט שלי לשחקן שישלים את פארגו בקו האחורי.
משה

הודעהעל ידי felix_r » 23 אפריל 2015, 01:07

משה כתב:
jol9 כתב:

סנטר הגנתי זה חשוב אבל לא כמו סנטר שיש לו משחק פוסט שאפשר להכניס לו כדורים בהתקפה עומדת. כיום בכדורסל האירופי שחקנים כאלה הם פחות נחוצים מכוון שבקושי יש לך שחקנים שתיתן להם את הכדור בפנים והם יהיו באנקר, כשיש לך כזה גם אם הוא לא שחקן הגנה גדול זה שובר שוויון. ב15 שנה האחרונים מכבי הצליחה להגיע עד הסוף רק כשהיה לה באנקר מתחת לסל (האפמן, ניקולה וסופו) ו2 מהם לא שחקני הגנה גדולים.

לגביי הידיעה בוואן, הלוואי וזה נכון. ללא ספק הפייבוריט שלי לשחקן שישלים את פארגו בקו האחורי.

סנטרים שלא יודעים לשחק עם הגב לסל צריכים בכל זאת רכז פיק-נ-רולים! הדוגמא הכי טובה היא אולימפיאקוס, שהגבוהים שלה הם בסגנון טיוס, אבל יש להם את ספאנוליס, שמפעיל אותם בפיק-נ-קולים... הקיצר, אם אין לך רכז טוב, אין שום טעם להשקיע בסנטר איכותי, כי זה ביזבוז של כסף. במקרה כזה עדיף להביא איזה קפיץ שחור לא הכי מוכשר התקפית אבל אתלטי, שיחסום בהגנה, ובהתקפה יעשה נקודות מריבאונד התקפה.

לגבי הידיעה בוואן. רג'י רדינג הוא שחקן מצוין, אבל אני ממש לא רואה איך הוא משתלב בהרכב של מכבי!
רדינג הוא סוג של סווינגמן. גארד גבוה איפשהו בין עמדה 2 ל 3.
אם פארגו ממשיך, אז אנחנו צריכים לידו או רכז אמיתי, או לפחות קומבו-גארד בסגנון של היקמן, ולא סווינגמן...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי NY boy » 23 אפריל 2015, 02:31

מה שפיליקס אמר. הידיעה נראת כמו ידיעה מוזמנת של סוכן שרוצה להלחיץ אולי למנף מו"מ מול קבוצה אחרת. אחרי ההחתמות של סמית ולאנדסברג זאת העמדה שמכבי הכי פחות צריכה. הגארד שיחליף את היינס לא יכול להיות בשום פנים ואופן 2 כמו היינס או 2-3 אלא חייב להיות 1-2. אחרת אתה תקוע עוד שנה שלמה עם ההחלטות של פארגו בלבד או יותר גרוע יוגב כרכז. חייבים עוד רכז שיכול להיות גיבוי. רוצ'סטי שכזה למשל מתאים בול כי הוא יכול לשחק לצד רכז אבל גם לרכז שצריך.
NY boy

הודעהעל ידי אדם » 23 אפריל 2015, 02:54

my man כתב:
בקיצור, יכולתי לבוא עם רוסטר של
ראדוליצה, טיוס, פישר
רנדל, תומפקינס, פניני
סמית׳, לנדסברג
פארגו, יבזורי
פארמר, אוחיון

חציל- הסגל המושלם!

לא יקרה בחיים! אבל תמיד כיף לחלום...

לא יודע למה אתם עושים מהסגל הזה סגל של תקציב של צסקא זה סגל שמכבי יכול לעמוד בו תחליף את טיוס או פישר באלכסנדר.
בכל מקרה חסר בו 4 שקולע מבחוץ ושוב אין בו סיז אין עמודים שחקנים גבוהים אם מסה בגוף חוץ מרדוליצה,אני מוותר על פישר וקונה סגל כזה ,רק לדעתי חסר בו גארד נוסף יוצר מכדרור.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים