אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 20:20

שחף כתב:כרמל תסתכלי על תזרים ההכנסות של מכבי. אין אף קבוצה באירופה שמכניסה כ''כ הרבה כסף. פדרמן לא צריך להכניס יד לכיס וגם כשזה כן קורה זה מתקזז מהתקציב של העונה הבאה או של זו שאחריה.

מכניסים כסף? אוקיי..זה גם ברור שבתור מפעל שמשחק ב-3 מסגרות(או אפילו 2)אנחנו לא מוציאים ב-כ-ל-ל כסף נכון?
תקציב הקבוצה 74 מליון שקל..ההכנסות ממנויים זה 30 מליון שקל ויש עוד כמה חסויות,זכויות שידור ותשלומים על השתתפות בליגה..בסוף היום אנחנו סוגרים חשבון על האפס או 500K לכאן או לכאן(ורוב הדיווחים הם על הפסדים בכל שנה)..
ואתה רוצה שפשוט יוציאו מהכיס עוד 2 מליון דולר נכון? אז תרשום להם צ'ק..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 02 אוקטובר 2011, 20:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוקטובר 2011, 20:21

שחף כתב:כרמל תסתכלי על תזרים ההכנסות של מכבי. אין אף קבוצה באירופה שמכניסה כ''כ הרבה כסף. פדרמן לא צריך להכניס יד לכיס וגם כשזה כן קורה זה מתקזז מהתקציב של העונה הבאה או של זו שאחריה.

הופההה
אין מה להגיד, אז חוזרים לחשבונות
תעשה לי טובה, חלאס עם החישובים האלה. אם אין מיליון וחצי דולר להביא שחקן כמו שאתה רוצה, זה אומר שאין. תתמודדו. יושבים בהנהלה אנשים שרואים את התקציב של מכבי, את ההוצאות הכוללות (ולא רק השכר כמו שכולם מסתכלים פה), וההכנסות, ומחשבים כמה יש וכמה אין. אם אין, אז אין.
מה התאוריה שלך בעצם? שיש כסף, אבל פדרמן לוקח אותו הביתה?
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 02 אוקטובר 2011, 20:27

לא כל כך מבין איך את מגיעה למינוס כשמההוצאות השנה ירדו: החוזה של אידסון, החוזה של פיני, החוזה של גרין, החוזה של פארגו והחוזה של פרקינס. אה, ועוד 2 מיליון יורו בונוס מהאדריאטית. בהתחשב בזה שהקתציב הכולל של הרכש מגיע לפחות ממיליון וחצי דולר, יש פה פלוס די גדול.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 02 אוקטובר 2011, 20:28

קודי כתב:בחדשות הספורט מעדכנים שמכבי מחפשת גארד שיהיה במחיר מציאה...

פדרמן הפיץ בפייסבוק של קהילות יהודיות בארה"ב שמכבי מעוניינת בגארד שיהיה מוכן לשחקן בחינם+מימון חלקי לכרטיס טיסה לסלובניה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 20:30

שחף כתב:לא כל כך מבין איך את מגיעה למינוס כשמההוצאות השנה ירדו: החוזה של אידסון, החוזה של פיני, החוזה של גרין, החוזה של פארגו והחוזה של פרקינס. אה, ועוד 2 מיליון יורו בונוס מהאדריאטית. בהתחשב בזה שהקתציב הכולל של הרכש מגיע לפחות ממיליון וחצי דולר, יש פה פלוס די גדול.

ונתעלם מהשידרוגים שניתנו לפניני,בלו,סופו,בלאט וחוזה של שארפ בעמדת עוזר המאמן השני שעד היום לא הגיע לסכומים כאלה..
ותסלח לי אם אני אבחר לא להתעלם מההמנון החוזר של ''החוזה של פיני והחוזה של גרין''..
דיברתי על זה כל כך הרבה פעמים ש..אני לא מתכוונת לבזבז על זה עוד אנרגיות והסברים..
הגיע לי עד פה(אתם לא רואים אבל אני מסמנת עם היד על החלק העליון של הראש שלי)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2011, 20:41

אני אישית לא אתנגד לג'סטין דנטמון ;)
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 02 אוקטובר 2011, 21:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 20:41

עזוב, שחף - אין מה להתווכח עם פדרמן ורקנאטי הצעירים (או הטוקבקיסטים מטעמם). התחושה שלי היא שמה שקורה בקבוצה זה חלק מהחניכה של החבר׳ה הצעירים בקורס ״המנג׳ר הצעיר״ שמועבר להם על ידי דייויד פדרמן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוקטובר 2011, 21:01

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:לא כל כך מבין איך את מגיעה למינוס כשמההוצאות השנה ירדו: החוזה של אידסון, החוזה של פיני, החוזה של גרין, החוזה של פארגו והחוזה של פרקינס. אה, ועוד 2 מיליון יורו בונוס מהאדריאטית. בהתחשב בזה שהקתציב הכולל של הרכש מגיע לפחות ממיליון וחצי דולר, יש פה פלוס די גדול.

ונתעלם מהשידרוגים שניתנו לפניני,בלו,סופו,בלאט וחוזה של שארפ בעמדת עוזר המאמן השני שעד היום לא הגיע לסכומים כאלה..
ותסלח לי אם אני אבחר לא להתעלם מההמנון החוזר של ''החוזה של פיני והחוזה של גרין''..
דיברתי על זה כל כך הרבה פעמים ש..אני לא מתכוונת לבזבז על זה עוד אנרגיות והסברים..

באמת שאני שונאת להיכנס לחישובים.
אבל באמת נראה לך שדריק מרוויח בתור עוזר מאמן שני יותר ממה שהרוויח כשחקן??
אומנם דריק תמיד היה אנדרייטד והרוויח כשחקן פחות ממה שהגיע לו, אבל הוא עדיין לא שיחק כאן בהתנדבות ובטח לא בסכומים שמרוויחים עוזרי מאמן שניים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 02 אוקטובר 2011, 21:04

"צפו לחדשות ביום רביעי" - לאנגפורד בטוויטר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2011, 21:07

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:כרמל, אני לא מבין מאיפה החלטת שיש ללאנגפורד אופי רע..
הוא לא שיחק במכבי, הוא לא הראה בעיות בחימקי עד שהגיע הליטאי..
על סמך מה החלטת?
תגידי אלן אנדרסון, הוא לא שרד יותר משנה באף קבוצה..

כשהעניין של לאנגפורד ומכבי עלה אז מלא סוכנים וסקאוטים התחילו לדבר..ותאמין לי שברגע שהם מתחילים הם לא עוצרים..
אני לא אומרת שהוא הולך מחר לשדוד חנות או שהוא יילך מכות על המגרש עם חבר לקבוצה..
אבל ''הד-קייס'' מהבחינה שהוא לא רואה אף אחד לידו וכן יש לו אגו כשזה מגיע למהלכי סולו שהוא רוצה ולא מקבל..

"הד-קייס" בגלל שהוא גו טו גאי?
מן הסתם הוא קצת יותר טוב משאר הגארדים של חימקי..
הבעיה של אנדרסון לא הייתה אגו מהמובן של אנוכיות על המגרש, אלא אגו-חרא אופי..
פה פשוט המאמן מסדר את המשחק, קובע תרגילים, לאנגפורד לא עושה טוב הוא יירד לספסל..
לו יש אופי נוח, אפשר לסדר אותו בהתאם לסיגנון ורצונות המאמן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 21:28

אגב, אם כבר מזכירים אקס "ישראלים", אז במחירים שמכבי מחפשת בריאן רוברטס (אקס גליל) היה יכול להיות תוספת טובה אבל גם הוא חמק למכבי ובאמצע אוגוסט (אחרי שהיה כבר ברור שפארגו לא איתנו) האריך את חוזהו בבאמברג. כנראה שבכל זאת היו כמה שחקנים בשוק שאפשר היה לשים עליהם יד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 21:29

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אומנם דריק תמיד היה אנדרייטד והרוויח כשחקן פחות ממה שהגיע לו, אבל הוא עדיין לא שיחק כאן בהתנדבות ובטח לא בסכומים שמרוויחים עוזרי מאמן שניים.

זה מה שאני אמרתי? אמרתי שהשכר שדרק מקבל בתור עוזר מאמן הוא סכום שאף עוזר מאמן שני לא קיבל עד היום..

פה פשוט המאמן מסדר את המשחק, קובע תרגילים, לאנגפורד לא עושה טוב הוא יירד לספסל..

אתה באמת חושב שאני מתכוונת לבזבז על זה עוד אנרגיות? הספיק לי..
פרשתי מהדיון הזה..לא הולך לשום מקום וממש אין לי רצון בדיונים ריקים שהמקסימום שייצא מהם זה ''נסכים שלא להסכים''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 21:32

קודי כתב:אגב, אם כבר מזכירים אקס "ישראלים", אז במחירים שמכבי מחפשת בריאן רוברטס (אקס גליל) היה יכול להיות תוספת טובה אבל גם הוא חמק למכבי ובאמצע אוגוסט (אחרי שהיה כבר ברור שפארגו לא איתנו) האריך את חוזהו בבאמברג. כנראה שבכל זאת היו כמה שחקנים בשוק שאפשר היה לשים עליהם יד.

הרי אם היו מביאים את בריאן רוברטס כולם היו שוחטים את ההנהלה ואת פדרמן בפרט..אבל עכשיו פתאום הוא טוב מספיק?
אני זוכרת שהשם שלו עלה בוואלה וכולם כבר הדליקו לפידים והתחילו לצעוד לביתו של פדרמן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוקטובר 2011, 21:35

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה מה שאני אמרתי? אמרתי שהשכר שדרק מקבל בתור עוזר מאמן הוא סכום שאף עוזר מאמן שני לא קיבל עד היום..

לגבי זה באמת שאין לי מושג.
אבל עדיין לא הבנתי איך אפשר לראות בשכיר של מכבי שבמשך 15 שנה קיבל ממכבי סכום מסוים והקיץ מקבל ממנה הרבה פחות, כבזבוז של כסף?
גם אם זה יותר מעוזרי מאמנים שניים אחרים (ואת אשכרה ראית את החוזה של דריק ביחס לעוזרים קודמים?), אני די בטוחה שמדובר בסכום זניח ביותר בכדי להכניס אותו בכלל למשוואה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 21:35

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:אגב, אם כבר מזכירים אקס "ישראלים", אז במחירים שמכבי מחפשת בריאן רוברטס (אקס גליל) היה יכול להיות תוספת טובה אבל גם הוא חמק למכבי ובאמצע אוגוסט (אחרי שהיה כבר ברור שפארגו לא איתנו) האריך את חוזהו בבאמברג. כנראה שבכל זאת היו כמה שחקנים בשוק שאפשר היה לשים עליהם יד.

הרי אם היו מביאים את בריאן רוברטס כולם היו שוחטים את ההנהלה ואת פדרמן בפרט..אבל עכשיו פתאום הוא טוב מספיק?
אני זוכרת שהשם שלו עלה בוואלה וכולם כבר הדליקו לפידים והתחילו לצעוד לביתו של פדרמן

מה לעשות שהיום המצב בשוק עוד יותר גרוע מלפני חודשיים ועוד חודש יהיה עוד יותר גרוע? הרי לפני כמה שבועות אמרתי שאני מוכן לבלוע את שאראס (שהוא רחוק מלהיות מי שאני רוצה כאן ובטח שלא מתאים למה שמכבי מחפשת) רק כי ברור לי שהמועמדים אחריו יהיו גרועים יותר. זה משהו שאני מצפה מהנהלה - לדעת מה המצב בשוק ולעשות פשרות (אין מה לעשות, לפעמים עושים פשרות) אם אין ברירה, כדי שלא נישאר בעוד חודש עם קו אחורי ש-60 מתוך 80 הדקות שלו הולכות לאוחיון, בורשטיין ושאייר.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 אוקטובר 2011, 21:36

התקציב של מכבי באמת לא ברור כבר כמה שנים, לא יתכן שקבוצה שמכניסה כל כך הרבה כסף תוציא באופן יחסי מעט ועוד תתלונן שאין כסף .

מצד שני כל נבואות הזעם האלו הן מגוכחות עד דמעות כי עם כל הכבוד לאיידסון ופארגו הקו האחורי של מכבי היה בלאו הכי נקודת החולשה של הקבוצה ואני ממש לא בטוח שפארמר / שייר / פאפלוקאס / סמית נופלים מהשלישיה שהזכרתי .

ברגע שפארמר יעזוב יובא מחליף , גם זה ברור .

השאלה היא רק אם עדיף להביא עכשיו עוד מחליף ולהעמיס עוד יותר על הסגל או לחכות שפארמר יעזוב ואז לחזק את הקבוצה , זו שאלה כבדת משקל שאין עליה תשובה ברורה . בכל מקרה זה הזוי לתקוף את ההנהלה המצליחה בכדורסל האירופי בצורה כזו שנה אחר שנה.
יוסי22

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2011, 21:37

אתה באמת חושב שאני מתכוונת לבזבז על זה עוד אנרגיות? הספיק לי..
פרשתי מהדיון הזה..לא הולך לשום מקום וממש אין לי רצון בדיונים ריקים שהמקסימום שייצא מהם זה ''נסכים שלא להסכים''[/quote]
מה הקשר, אני לא מבין..את לא חושבת שיש הבדל בין אנוכיות על המגרש שאפשר לטשטש אותה לבין אופי חרא ובנאדם חרא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 21:38

אבל עדיין לא הבנתי איך אפשר לראות בשכיר של מכבי שבמשך 15 שנה קיבל ממכבי סכום מסוים והקיץ מקבל ממנה הרבה פחות, כבזבוז של כסף?
גם אם זה יותר מעוזרי מאמנים שניים אחרים (ואת אשכרה ראית את החוזה של דריק ביחס לעוזרים קודמים?), אני די בטוחה שמדובר בסכום זניח ביותר בכדי להכניס אותו בכלל למשוואה.

דרק שארפ הלך,במקומו הגיע שחקן אחר באותה עלות? המשכורת של שארפ בתור שחקן נשארה+גידול בשכר של עוזרי המאמנים=יותר כסף יצא מהקופה..מת' פשוטה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 21:40

Holiday_Armadillo כתב:

דרק שארפ הלך,במקומו הגיע שחקן אחר באותה עלות? המשכורת של שארפ בתור שחקן נשארה+גידול בשכר של עוזרי המאמנים=יותר כסף יצא מהקופה..מת' פשוטה..

עזוב, אתה מתעסק כאן באמת בכסף קטן. קל מאוד להראות שתקציב השחקנים של מכבי ירד העונה ביחד לשנה שעברה, וזה בשנה בה ההכנסות גבוהות יותר בלפחות 2-3 מיליון דולר.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 21:42

הדיונים(ויכוחים)האלה באמת לא זזים וככל הנראה לא יזוזו לשום מקום..למה אנחנו ממשיכים לבזבז על זה אנרגיות מישהו יכול להסביר לי? זה לא מתסכל אתכם? כי אותי זה כבר תיסכל לפני שבועיים..
פשוט מדהימה אותי יכולת ההתמדה שלכם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים