המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:עם כל ההקרבה והלחימה שלהם אני פשוט לא אוהב את הקבוצה הזאת
משחקים כל כך אפור
yzafrir כתב:אגב אי אפשר להתעלם מיזה שהשיפוט פה היה בייתי בטרוף ...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אגב אי אפשר להתעלם מיזה שהשיפוט פה היה בייתי בטרוף ...
העבירות על נבארו זה שיפוט ביתי?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אגב אי אפשר להתעלם מיזה שהשיפוט פה היה בייתי בטרוף ...
חוץ מהן היו כמה שריקות ואי שריקות פשוט הזויות...התלוננתי על זה עוד במהלך המשחק...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אגב אי אפשר להתעלם מיזה שהשיפוט פה היה בייתי בטרוף ...
החציל האצטקי כתב:התקציב של אולימפיאקוס גבוה משל מכבי בכמה מיליונים האלה שמפרידים בין בק-טו-בק, הצלבה, ופיינל פור להצלבה, סוויפ בהצלבה, גביע, ועוד סוויפ בהצלבה
בדיוק בזה
my man כתב:rc4991 כתב:עם כל ההקרבה והלחימה שלהם אני פשוט לא אוהב את הקבוצה הזאת
משחקים כל כך אפור
בשונה ממכבי שנה שעברה...
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:התקציב של אולימפיאקוס גבוה משל מכבי בכמה מיליונים האלה שמפרידים בין בק-טו-בק, הצלבה, ופיינל פור להצלבה, סוויפ בהצלבה, גביע, ועוד סוויפ בהצלבה
בדיוק בזה
ועדיין ג'וניור ינסה למכור לנו שלא צריך להוציא הרבה כסף כי ''תסתכלו על אולי''
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:עם כל ההקרבה והלחימה שלהם אני פשוט לא אוהב את הקבוצה הזאת
משחקים כל כך אפור
בשונה ממכבי שנה שעברה...
לא התלהבתי ממכבי של השנה שעברה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:התקציב של אולימפיאקוס גבוה משל מכבי בכמה מיליונים האלה שמפרידים בין בק-טו-בק, הצלבה, ופיינל פור להצלבה, סוויפ בהצלבה, גביע, ועוד סוויפ בהצלבה
בדיוק בזה
ועדיין ג'וניור ינסה למכור לנו שלא צריך להוציא הרבה כסף כי ''תסתכלו על אולי''
ינסה? הוא מצליח למכור לנו.
הפורום הזה מייצג מיעוט של אנשים שבאמת מבינים את התרמית. כל השאר קונים מנויים ומכניסים לו כסף.
הצלחות לא כל כך מעניינות אותו. מבחינתו הסטטוס קוו הקיים (הצלבה) בסדר גמור.
יוסי22 כתב:ממש גאונים ...
כל פעם הטענה הדבילית הזו שהקהל של מכבי מטומטם אחרי כל רבע כישלון של הקבוצה .
הקבוצה היחידה שבאמת נכשלה פה ב-5 השנים האחרונות היתה הקבוצה שהפסידה בסוייפ לריאל שהיתה קבוצה עלובה , חוץ מזה כולל השנה למכבי היתה קבוצה טובה או טובה מאוד .
yzafrir כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:עם כל ההקרבה והלחימה שלהם אני פשוט לא אוהב את הקבוצה הזאת
משחקים כל כך אפור
בשונה ממכבי שנה שעברה...
גם אני נהנתי יותר מהכדורסל של מכבי השנה בתקופה ששיחקנו טוב , אבל אם אני מסתכל על החמש שני האחרונות אז עונת פארגו פרקינס הייתה המהנה ביותר מבחינתי .
עונה שעברה הייתה סיוטית מבחינתי עד הטופ 8 שבו נהנתי מהאפי אבל לא מהכדורסל...כל העונה שעברה הייתי עסוק בלשכנע פה שרייס שחקן טוב והוא עוד יוכיח את זה וששחקנים שיש להם סרט על הראש כן יכולים להצליח , פשוט התיש אותי
jol9 כתב:יוסי22 כתב:ממש גאונים ...
כל פעם הטענה הדבילית הזו שהקהל של מכבי מטומטם אחרי כל רבע כישלון של הקבוצה .
הקבוצה היחידה שבאמת נכשלה פה ב-5 השנים האחרונות היתה הקבוצה שהפסידה בסוייפ לריאל שהיתה קבוצה עלובה , חוץ מזה כולל השנה למכבי היתה קבוצה טובה או טובה מאוד .
אם הקבוצה הזאת חלילה תפסיד אליפות, זה יהיה כשלון מהדהד וגדול בהרבה מלעוף מול ריאל ההיא בהצלבה ולהפסיד אליפות במשחק אחד.
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:עם כל ההקרבה והלחימה שלהם אני פשוט לא אוהב את הקבוצה הזאת
משחקים כל כך אפור
בשונה ממכבי שנה שעברה...
גם אני נהנתי יותר מהכדורסל של מכבי השנה בתקופה ששיחקנו טוב , אבל אם אני מסתכל על החמש שני האחרונות אז עונת פארגו פרקינס הייתה המהנה ביותר מבחינתי .
עונה שעברה הייתה סיוטית מבחינתי עד הטופ 8 שבו נהנתי מהאפי אבל לא מהכדורסל...כל העונה שעברה הייתי עסוק בלשכנע פה שרייס שחקן טוב והוא עוד יוכיח את זה וששחקנים שיש להם סרט על הראש כן יכולים להצליח , פשוט התיש אותי
העונה שעברה בקושי הייתה מהנה וכמו שאמרת רק מההצלבה התחיל הכיף
האמת שגם מהגביע התרגשתי הרבה פחות ממה שציפיתי ואני חושב שזה בגלל זה
העונה עם פרקינס בהחלט היתה המהנה ביותר עבורי מאז השושלת
הגביע בעונה שעברה היה אחד המרגשים , קח בחשבון שקבוצות כמו ריאל לא זכו שנים בגביע ויכול להיות שהזכיה הבאה תהיה עוד עשור אז חבל שלא ניצלת את ההזדמנות להינות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־4 אורחים