אגב, יכול מאוד להיות שחלק מההתקפה המושלמת שלו הערב היתה בזכות שסוף סוף היה גארד שתפקד לידו אני די בטוח שעם גארד זר איכותי לצידו שימשוך אש מההגנה ויעזור קצת בניהול המשחק פארגו יהיה הרבה יותר טוב
בכל מקרה אין סיבה לשחרר את השחקן הכי מוכשר ואקספלוסיבי שלנו
rc4991 כתב:בכל מקרה אין סיבה לשחרר את השחקן הכי מוכשר ואקספלוסיבי שלנו
דווקא יש מליון סיבות לשחרר אותו. הן פשוט לא קשורות לכדורסל.
זה קשור לכיס של פדרמן וזה מהות הבעיה של מכבי...
סגל לעונה הבאה 1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול 3. : תומאס , משעור , זוסמן 4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן מאמן : ספאחיה בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
החל מ18:16 מראיינים את פארגו על יכולתו לצבור נקודות ולקלוע זריקות קשות. אני רק אזכיר, שאת הזריקה הכי חשובה שלו העונה (או שתיהן אם תרצו) הוא החטיא, ויותר אני אזכיר, שאחוז הקליעה שלו מהשדה הוא פאקינג 40.
החל מ18:16 מראיינים את פארגו על יכולתו לצבור נקודות ולקלוע זריקות קשות. אני רק אזכיר, שאת הזריקה הכי חשובה שלו העונה (או שתיהן אם תרצו) הוא החטיא, ויותר אני אזכיר, שאחוז הקליעה שלו מהשדה הוא פאקינג 40.
אז צריך להזכיר גם את סל הניצחון נגד ויטוריה שבזכותו לקחנו את הביתיות ועלינו לפיינלפור , וכן את סלי הניצחון העונה שבדיעבד הביאו אותנו עד הטופ 8 בסופו של דבר..
סגל לעונה הבאה 1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול 3. : תומאס , משעור , זוסמן 4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן מאמן : ספאחיה בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.