אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 אוקטובר 2011, 21:45

Holiday_Armadillo כתב:
לגבי זה באמת שאין לי מושג.
אבל עדיין לא הבנתי איך אפשר לראות בשכיר של מכבי שבמשך 15 שנה קיבל ממכבי סכום מסוים והקיץ מקבל ממנה הרבה פחות, כבזבוז של כסף?
גם אם זה יותר מעוזרי מאמנים שניים אחרים (ואת אשכרה ראית את החוזה של דריק ביחס לעוזרים קודמים?), אני די בטוחה שמדובר בסכום זניח ביותר בכדי להכניס אותו בכלל למשוואה.

דרק שארפ הלך,במקומו הגיע שחקן אחר באותה עלות? המשכורת של שארפ בתור שחקן נשארה+גידול בשכר של עוזרי המאמנים=יותר כסף יצא מהקופה..מת' פשוטה..

איזה שחקן הגיע במקום דריק?

את מתמודדת עם בכיינות שחוזרת על עצמה כל שנה עם טיעונים לא ממש מדוייקים ,פארגו היה אמור להיות במכבי בשכר של מיליון דולר והייתי מצפה מההנהלה שתביא לו מחליף בגובה החוזה שלו + הפיצויים שמכבי יקבלו עליו.

פה יובל צודק , מכבי הצטרפה לאדריאטית כדי לשמר את הסגל , ברוב העמדות זה הצליח אבל בעמדות הגארד זה לא עבד מסיבות אובייקטיביות ( איידסון קיבל שכר הרבה מעבר למה שמגיע לו ופארגו שבר חוזה ) אבל זה לא אומר שאחרי שמכבי נדפקה צריך לקחת את התקציב שיועד לפארגו ולהעביר אותו ליעד לא ידוע .
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 אוקטובר 2011, 21:46

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אבל עדיין לא הבנתי איך אפשר לראות בשכיר של מכבי שבמשך 15 שנה קיבל ממכבי סכום מסוים והקיץ מקבל ממנה הרבה פחות, כבזבוז של כסף?
גם אם זה יותר מעוזרי מאמנים שניים אחרים (ואת אשכרה ראית את החוזה של דריק ביחס לעוזרים קודמים?), אני די בטוחה שמדובר בסכום זניח ביותר בכדי להכניס אותו בכלל למשוואה.

דרק שארפ הלך,במקומו הגיע שחקן אחר באותה עלות? המשכורת של שארפ בתור שחקן נשארה+גידול בשכר של עוזרי המאמנים=יותר כסף יצא מהקופה..מת' פשוטה..

עזוב, אתה מתעסק כאן באמת בכסף קטן. קל מאוד להראות שתקציב השחקנים של מכבי ירד העונה ביחד לשנה שעברה, וזה בשנה בה ההכנסות גבוהות יותר בלפחות 2-3 מיליון דולר.

מי זה אתה? :unsure
אתה מצטט כאן וויכוח שכולו נשי.... :rose
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 21:50

יוסי22 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

איזה שחקן הגיע במקום דריק?

את מתמודדת עם בכיינות שחוזרת על עצמה כל שנה עם טיעונים לא ממש מדוייקים ,פארגו היה אמור להיות במכבי בשכר של מיליון דולר והייתי מצפה מההנהלה שתביא לו מחליף בגובה החוזה שלו + הפיצויים שמכבי יקבלו עליו.

פה יובל צודק , מכבי הצטרפה לאדריאטית כדי לשמר את הסגל , ברוב העמדות זה הצליח אבל בעמדות הגארד זה לא עבד מסיבות אובייקטיביות ( איידסון קיבל שכר הרבה מעבר למה שמגיע לו ופארגו שבר חוזה ) אבל זה לא אומר שאחרי שמכבי נדפקה צריך לקחת את התקציב שיועד לפארגו ולהעביר אותו ליעד לא ידוע .

אם לפני שנה היו 12 שחקנים ועכשיו יש 13..מישהו הגיע ועוד תוספת..
חוץ מזה שזה שמכבי נשארו עם החוזה של פארגו(שחלק ממנו הלך לפאפא ולפארמר)לא אומר שיש שחקן להביא בחוזה הזה..
כולם אומרים פה כבר חודש ''יש שחקנים'' ''יש שחקנים'' ''למה לא מביאים שחקן? יש שחקנים''..אף אחד מעולם לא העלה פה שם רלוונטי תוך כדי התלוננות..
בין אם יקרים מדי(לאנגפורד שקרה רק לאחרונה)או כאלה שלא מוכנים לבוא בלי סעיף יציאה..אני לא שמעתי שם אחד שמישהו אומר ''זה השחקן שאני רוצה במכבי! הוא יכול להגיע בלי בעיה!''..העיקר להתלונן..
אנשים לא מבינים כמה מצב השוק חרא..אומרים ''זה לא התפקיד שלנו למצוא שחקנים,זה התפקיד של הקבוצה''..ואם אין? להביא מישהו שלא מתאים ברמה? לא להביא בכלל? מישהו שאולי לא עונה על הציפיות? אוקיי,אבל מי?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2011, 21:58

לפי מה שאני רואה באתרים אמריקאים דאודל 99.9999% יקבל חוזה ל-10 ימים בNBA, אז הוא לא סתם לוקח סיכון..
הוא פשוט יודע שהוא יחזור לאן בי איי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 אוקטובר 2011, 22:04

אני לא אומר שיש שחקן ספציפי שאפשר להביא ובוודאי שלא משתתף בפסטיבל הבכיות השנתי, מנגד להגיד שיש רק 350000 ש"ח לגארד מרכזי מאוד לתקופה שאחרי פארמר זה קצת עלוב ועומד בניגוד להצהרות שהאדריאטית באה לאפשר את שימור הסגל , ברור לי ששימור סגל הגארדים ( שבעיני לא היה מציאה כזו גדולה ) נפגע מסיבות אובייקיטיביות שלא קשורות במכבי אבל הכסף נשאר והוא אמור לצאת על שחקן שיבוא במקומו של פארגו.

בסך הכול המתמטיקה של המספרים נורא פשוטה במקומו של איידסון הובא סמית בשכר נמוך בהרבה ממה שהוצע לאיידסון על ידי מכבי / מה שאיידסון קיבל בעונה החולפת, פארמר זה בונוס ב-50000 דולר לחודש ( זה באמת לא אמור להילקח כחלק מהתקציב ) ופאפלוקאס זה התחליף של פרקינס ( לדעתי הוא בהחלט טוב ממנו ) , שייר הובא כגיבוי לעמדת הגארד בעונה הארוכה +טל ואוחיון שקשה לבנות עליהם ברמת היורוליג מעבר לשחקנים משלימים , ברור שצריך להתכונן למצב שבו פארמר חוזר לנטס ואי אפשר להשאיר את עמדת הגארד כל כך חלשה .

אני מבין שהכסף מהאדריאיטת נועד לאפשר גם שידרוג חוזים ( סופו למשל שהוא השחקן הכי חשוב בקבוצה הזו ובפער גדול) ואת נשיאת החוזה של מאצ'באן שנוסף באמצע העונה שעברה ולא נלקח בחשבון מראש וכו' אבל זה לפחות אמור להשאיר את תקציב השחקנים באותה רמת ולא לרדת.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 22:08

כרמל, בשבילך - עוד שם שהיה פנוי עד לא מזמן הוא לין גריר (אגב, שרף נתן אותו היום כדוגמא לשחקן שהיה פנוי בשוק בזמן שמכבי ישנה). ממש לא פסגת שאיפותיי אבל במצב הקיים היה יכול להועיל מאוד. אם אכנס לזה אמצא בקלות 10-15 גארדים טובים שפנויים או היו פנויים עד לאחרונה. הבעיה היא שאף אחד מהם לא יהיה מוכן להסתפק ב-350 אלף דולר.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 02 אוקטובר 2011, 22:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2011, 22:10

קודי כתב:כרמל, בשבילך - עוד שם שהיה פנוי עד לא מזמן הוא לין גריר. ממש לא פסגת שאיפותיי אבל במצב הקיים היה יכול להועיל מאוד. אם אכנס לזה אמצא בקלות 10-15 גארדים טובים שפנויים או היו פנויים עד לאחרונה. הבעיה היא שאף אחד מהם לא יהיה מוכן להסתפק ב-350 אלף דולר.

לין זה שחקן מהשנים של קווינסי לואיס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 22:11

יוסי22 כתב:אני לא אומר שיש שחקן ספציפי שאפשר להביא ובוודאי שלא משתתף בפסטיבל הבכיות השנתי, מנגד להגיד שיש רק 350000 ש"ח לגארד מרכזי מאוד לתקופה שאחרי פארמר זה קצת עלוב ועומד בניגוד להצהרות שהאדריאטית באה לאפשר את שימור הסגל , ברור לי ששימור סגל הגארדים ( שבעיני לא היה מציאה כזו גדולה ) נפגע מסיבות אובייקיטיביות שלא קשורות במכבי אבל הכסף נשאר והוא אמור לצאת על שחקן שיבוא במקומו של פארגו.

בסך הכול המתמטיקה של המספרים נורא פשוטה במקומו של איידסון הובא סמית בשכר נמוך בהרבה ממה שהוצע לאיידסון על ידי מכבי / מה שאיידסון קיבל בעונה החולפת, פארמר זה בונוס ב-50000 דולר לחודש ( זה באמת לא אמור להילקח כחלק מהתקציב ) ופאפלוקאס זה התחליף של פרקינס ( לדעתי הוא בהחלט טוב ממנו ) , שייר הובא כגיבוי לעמדת הגארד בעונה הארוכה +טל ואוחיון שקשה לבנות עליהם ברמת היורוליג מעבר לשחקנים משלימים , ברור שצריך להתכונן למצב שבו פארמר חוזר לנטס ואי אפשר להשאיר את עמדת הגארד כל כך חלשה .

אני מבין שהכסף מהאדריאיטת נועד לאפשר גם שידרוג חוזים ( סופו למשל שהוא השחקן הכי חשוב בקבוצה הזו ובפער גדול) ואת נשיאת החוזה של מאצ'באן שנוסף באמצע העונה שעברה ולא נלקח בחשבון מראש וכו' אבל זה לפחות אמור להשאיר את תקציב השחקנים באותה רמת ולא לרדת.

לעומת אחרים פה שמתעקשים על התאוריה שפדרמן לוקח כל אגורה לכיסו האישי,אני בוחרת להאמין שאם יש שחקן שיכול להגיע הנה כשהוא משלב בתוכו יכולת משחק טובה+שכר נורמלי של מקסימום 700K-800K(ולא,לאנגפורד לא נחשב)אז הוא היה פה כבר מזמן..
מכבי מדברת עם כל הסוכנים בשביל למצוא שחקנים..אבל כרגע אין..לא בתנאים של מכבי(בלי סעיף יציאה)ולא באיכות המתבקשת..
אני לא מאשימה פה אף אחד..לא את הצוות המקצועי ולא את ההנהלה..

כרמל, בשבילך - עוד שם שהיה פנוי עד לא מזמן הוא לין גריר. ממש לא פסגת שאיפותיי אבל במצב הקיים היה יכול להועיל מאוד. אם אכנס לזה אמצא בקלות 10-15 גארדים טובים שפנויים או היו פנויים עד לאחרונה. הבעיה היא שאף אחד מהם לא יהיה מוכן להסתפק ב-350 אלף דולר.

לין גריר? שחקן של 3.6 נקודות בטורקיה? או 5.0 נקודות ביורוליג?
אני יכולה להביא לך גם 10 שמות של שחקנים שעברו את הפסגה מזמן ו\או לא מתאימים למכבי..זה לא חוכמה..
כשתביא לי שחקן שאשכרה יכול לתרום ולא לחרב אז נדבר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2011, 22:14

עוד שם לפני שאני הולך לישון - מרקו פופוביץ, שחתם בז'לגיריס תמורת סכום לא גבוה במיוחד בסוף אוגוסט והיה מת לבוא למכבי. כשהוא חתם בקובנה כבר היה ברור לחלוטין שפארגו לא יהיה כאן העונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2011, 22:18

קודי כתב:עוד שם לפני שאני הולך לישון - מרקו פופוביץ, שחתם בז'לגיריס תמורת סכום לא גבוה במיוחד בסוף אוגוסט והיה מת לבוא למכבי. כשהוא חתם בקובנה כבר היה ברור לחלוטין שפארגו לא יהיה כאן העונה.

בלאט שונא אותו(בתור שחקן כמובן)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2011, 22:21

שם באמת מעניין זה סקוטי ריינולדס, הבעיה היא שהוא נפצע באכילס לפני כמה שנים, אבל נראה לי כבר שהוא חזר לאחלה כושר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2011, 05:21

ולחשוב שלפני חודשיים כשדיברנו על שחקן כמו ארון ג'קסון היו פה חברה שלא רצו אותו במכבי....
אין מה לעשות ככל שעובר הזמן השוק מדלל ונישארים שחקנים פחות טובים .
הסכום של 350K מתאים לעוד חודש שישארו באמת השאריות שחקנים בשוק . השנה בניגוד לשנים קודמות שאפשר למצוא פליטי NBA שלא קיבלו חוזה ברגע האחרון והם איכותיים מאוד , נישארים רק השאריות שאפילו באירופה לא מוצאים חוזה....
אני לא מאמין ששמוות כמו דאנטמון עולים בהקשר של מכבי . ההבדל בינו לבין פארגו ופרקינס זה שהוא לא עשה כלום גם ברמת הליגה שלנו בעוד שהשניים האחרים הובילו את הקבוצה שלהם להישגים כשהם מציגים יכולת מדהימה .
ואגב כרמל , ממש לא כולם פה ניבאו שחורות כשהחתימו את פארגו ופרקינס ובטח שלא את סופו , היה סימני שאלה אבל היה ברור לרוב פה שזה שחקנים שיש להם את היכולת להצליח במכבי , תמיד יש את אלו שאם לא מחתימים שחקן טופ יורוליג אז הם לא מרוצים אבל הם לא הרוב פה...
לגבי מרכוס וויליאמס , בתקופה שהוא היה מעומד פארמר עוד לא היה חתום וגם לא פאפאס כך שהוא כן היה יכול להתאים אבל היום אני מסכים שהוא פחות רלוונטי . אבל כשיש הזדמנות לשחקן כזה (כמו גם במקרה לאנגפורד) ובשלב כזה אז אפשר וצריך להתפשר ולעשות התאמות מסויימות כדי לשלב אותם בסגנון המשחק . אבל שחקנים כאלו הולכים ונעלמים מהשוק....הזמן פה הוא מאוד חשוב אבל כמובן שגם נושא התקציב וצריך להיות הגיוני . להגיד שהתקציב הוא 350K ורוצים שחקן שידע גם לקלוע טוב וגם לנהל משחק טוב זה כמו להגיד אנחנו לא מתכוונים להחתים עוד שחקן . אפילו בסכומים של לאנגפורד או וויליאמס מתפשרים (אצל לאנגפורד על ניהול משחק ואצל וויליאמס על קליע מבחוץ) , השאלה על מה אפשר להתפשר .
באופן כללי לדעתי כרגע כשפארמר פה אז שחקן כמו לאנגפורד חסר לנו יותר בגלל היכולת שלו ליצור לעמו לבד מצבים אבל אחרי שפארמר יעזוב יהיה חסר שחקן שהוא יותר מנהל משחק כמו וויליאמס . או במילים אחרות אני חושב שההחתמה של פאפאס הייתה נמהרת מידי ועדיף היה במקומו להחתים שחקן כמו וויליאמס שינהל את המשחק בזמן שפארמר יעזוב ושחקן כמו לאנגפורד במקום פארגו שיכול ליצור לעצמו מצבים לבד .... במצב היום כשפארמר יעזוב אנחנו נישאר עם פאפאס כרכז ראשון שזה מאוד לא בריא לנו לעונה שלמה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 03 אוקטובר 2011, 05:26

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:עוד שם לפני שאני הולך לישון - מרקו פופוביץ, שחתם בז'לגיריס תמורת סכום לא גבוה במיוחד בסוף אוגוסט והיה מת לבוא למכבי. כשהוא חתם בקובנה כבר היה ברור לחלוטין שפארגו לא יהיה כאן העונה.

בלאט שונא אותו(בתור שחקן כמובן)

טוב, את זה אפשר לומר לגבי כל שחקן. אחד לא מספיק טוב, השני יותר 2 מ-1, השלישי יותר 1 מ-2, הרביעי אגואיסט, החמישי לא נחמד, השישי רק טוב בהתקפה, השביעי רוצה יותר מדי כסף ואת השמיני המאמן לא אוהב. ברור שככה אין שחקנים בשוק וגם לא יהיו, מאחר שמי שמחכה עד שלב כל כך מאוחר יהיה חייב להתפשר על משהו אחרת הוא ישאר בלי כלום. אם היינו בתחילת הקיץ אפשר היה עוד לפנטז על מועמד שהוא בדיוק מה שמחפשים אבל באוקטובר אתה חייב להתפשר, אחרת עוד תתגעגע לאלה שאתה מוותר עליהם היום.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2011, 05:38

יוסי22 כתב:אני לא אומר שיש שחקן ספציפי שאפשר להביא ובוודאי שלא משתתף בפסטיבל הבכיות השנתי, מנגד להגיד שיש רק 350000 ש"ח לגארד מרכזי מאוד לתקופה שאחרי פארמר זה קצת עלוב ועומד בניגוד להצהרות שהאדריאטית באה לאפשר את שימור הסגל , ברור לי ששימור סגל הגארדים ( שבעיני לא היה מציאה כזו גדולה ) נפגע מסיבות אובייקיטיביות שלא קשורות במכבי אבל הכסף נשאר והוא אמור לצאת על שחקן שיבוא במקומו של פארגו.

השכר של פארמר לא יכול להיות לא משוכלל בתקציב, כי לשנה שלמה יוצא שם שכר מכובד של 500-600K. מה שאומר שבמידה ופארמר יעזוב, הכסף הזה (או חלקו הגדול) יישאר פנוי,
ויחד עם ה350K הנותרים יכול לאפשר להביא שחקן מחליף לפארמר.

לדעתי הויכוח העיקרי כאן הוא על התזמון (ואולי על אופי השחקן).
יש כאלה שחושבים שלסגל של 13 שחקנים, לא צריך להוסיף עוד אחד, כי כך תפקידו לא יהיה ברור, יהיה לו קשה להסתגל ולקבל דקות, ובהכרח זה יפגע בשחקנים אחרים.
יש כאלה שחושבים, שעדיף להביא שחקן בשלב הזה ולא באמצע העונה, בגלל מצב שוק לא ברור, בגלל זמן הסתגלות ובעיקר בגלל שזה יהיה מפנה חשוב וצומת קריטי (אולי) בעונה של מכבי.

זאת בהחלט דילמה רצינית, שאי אפשר לבוא אליה בגישה שבה באים שחף ויובל - "תביאו לנו שחקן ומייד".
סה"כ כל עוד פארמר בקבוצה, אז החוסר הוא נסבל, ואפשר לחפש בלי לחץ מיותר. הבעיה היא מה יהיה כשהשביתה תיגמר, ואם היא תיגמר באופן פתאומי ובלתי צפוי. אז עלולה להתחיל פאניקה.
נערך לאחרונה על ידי jol9 בתאריך 03 אוקטובר 2011, 05:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוקטובר 2011, 05:38

אני חושב שוויליאמס היה סוג של מועמד בתקופה שחשבנו שמכבי הולכת לחפש מחליף לפרקינס בכלל. וזה קצת מוזר, כי מכבי וויתרה על מחליף
לפרקינס וזה דבר ששכחנו ממנו אחרי ששאייר הוחתם ולכאורה סגר את החור הזה. עכשיו אנחנו יודעים ששאייר לא תחליף ולא נעליים.

אבי סגל בישראל היום טוען שמכבי בבעייה רצינית כי התקציב שניתן לצוות המקצועי לא גבוה ולפי מצב השוק יהיה קשה לאתר שחקן. הוא אומר שמומחי נ.ב.א טוענים שסיום השביתה קרוב ( לא קראתי על זה במקום אחר, אני חייב להגיד ) ומכבי תמצא עצמה במצב רע.

הפאניקה ממש מעבר לפינה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2011, 05:44

yzafrir כתב:ולחשוב שלפני חודשיים כשדיברנו על שחקן כמו ארון ג'קסון היו פה חברה שלא רצו אותו במכבי....
אין מה לעשות ככל שעובר הזמן השוק מדלל ונישארים שחקנים פחות טובים .
הסכום של 350K מתאים לעוד חודש שישארו באמת השאריות שחקנים בשוק . השנה בניגוד לשנים קודמות שאפשר למצוא פליטי NBA שלא קיבלו חוזה ברגע האחרון והם איכותיים מאוד , נישארים רק השאריות שאפילו באירופה לא מוצאים חוזה....
אני לא מאמין ששמוות כמו דאנטמון עולים בהקשר של מכבי . ההבדל בינו לבין פארגו ופרקינס זה שהוא לא עשה כלום גם ברמת הליגה שלנו בעוד שהשניים האחרים הובילו את הקבוצה שלהם להישגים כשהם מציגים יכולת מדהימה .
ואגב כרמל , ממש לא כולם פה ניבאו שחורות כשהחתימו את פארגו ופרקינס ובטח שלא את סופו , היה סימני שאלה אבל היה ברור לרוב פה שזה שחקנים שיש להם את היכולת להצליח במכבי , תמיד יש את אלו שאם לא מחתימים שחקן טופ יורוליג אז הם לא מרוצים אבל הם לא הרוב פה...
לגבי מרכוס וויליאמס , בתקופה שהוא היה מעומד פארמר עוד לא היה חתום וגם לא פאפאס כך שהוא כן היה יכול להתאים אבל היום אני מסכים שהוא פחות רלוונטי . אבל כשיש הזדמנות לשחקן כזה (כמו גם במקרה לאנגפורד) ובשלב כזה אז אפשר וצריך להתפשר ולעשות התאמות מסויימות כדי לשלב אותם בסגנון המשחק . אבל שחקנים כאלו הולכים ונעלמים מהשוק....הזמן פה הוא מאוד חשוב אבל כמובן שגם נושא התקציב וצריך להיות הגיוני . להגיד שהתקציב הוא 350K ורוצים שחקן שידע גם לקלוע טוב וגם לנהל משחק טוב זה כמו להגיד אנחנו לא מתכוונים להחתים עוד שחקן . אפילו בסכומים של לאנגפורד או וויליאמס מתפשרים (אצל לאנגפורד על ניהול משחק ואצל וויליאמס על קליע מבחוץ) , השאלה על מה אפשר להתפשר .
באופן כללי לדעתי כרגע כשפארמר פה אז שחקן כמו לאנגפורד חסר לנו יותר בגלל היכולת שלו ליצור לעמו לבד מצבים אבל אחרי שפארמר יעזוב יהיה חסר שחקן שהוא יותר מנהל משחק כמו וויליאמס . או במילים אחרות אני חושב שההחתמה של פאפאס הייתה נמהרת מידי ועדיף היה במקומו להחתים שחקן כמו וויליאמס שינהל את המשחק בזמן שפארמר יעזוב ושחקן כמו לאנגפורד במקום פארגו שיכול ליצור לעצמו מצבים לבד .... במצב היום כשפארמר יעזוב אנחנו נישאר עם פאפאס כרכז ראשון שזה מאוד לא בריא לנו לעונה שלמה....

אני חושב שנוטים כאן לזלזל מדי בפאפאס. יש מצב שהוא עוד יפתיע וייראה שהוא כן יכול לשחק ואף להוביל. הוא אמנם לא יהיה שחקן חמישייה, כי הוא אף פעם לא היה,
אבל הוא כן יוכל להיות שחקן דומיננטי וחשוב במכבי, והוא מנהל משחק טוב יותר מרוב השחקנים שאפשר היה להביא גם ביולי-אוגוסט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2011, 05:46

yarinsaky כתב:אני חושב שוויליאמס היה סוג של מועמד בתקופה שחשבנו שמכבי הולכת לחפש מחליף לפרקינס בכלל. וזה קצת מוזר, כי מכבי וויתרה על מחליף
לפרקינס וזה דבר ששכחנו ממנו אחרי ששאייר הוחתם ולכאורה סגר את החור הזה. עכשיו אנחנו יודעים ששאייר לא תחליף ולא נעליים.

אבי סגל בישראל היום טוען שמכבי בבעייה רצינית כי התקציב שניתן לצוות המקצועי לא גבוה ולפי מצב השוק יהיה קשה לאתר שחקן. הוא אומר שמומחי נ.ב.א טוענים שסיום השביתה קרוב ( לא קראתי על זה במקום אחר, אני חייב להגיד ) ומכבי תמצא עצמה במצב רע.

הפאניקה ממש מעבר לפינה.

לגבי שייר אנחנו עדיין לא יודעים את זה. זה לא נראה טוב ומבטיח כרגע, אבל עדיין יש תקווה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2011, 05:49

אני חושב שכשתגמר השביתה הבעיה של מכבי תיהיה כפולה , יהיה חסר גם שוטינג גארד בכיר שיודע ליצור לעצמו מצבי קליע (שחסר גם עכשיו כשפארמר פה) ויהיה חסר לה רכז בכיר במקומו של פארמר . להביא קומבו גארד שיכול לעשות שניהם (כמו שפארגו היה בעצם) הוא פתרון זמני אבל הוא לא סוגר לגמרי את חוסר האיזון בסגל .
יש במכבי קלעי חוץ טובים אבל חסר השחקן הזה שילך עד הסוף לסל וישבור הגנות ופארמר הוא לא ממש שחקן כזה....
לגבי זה שהסגל כבר מונה 13 שחקנים , זה לא רלוונטי כי זה לא אומר שהשחקן שיגיע הולך להיות ה-14 בהררכייה אלא ששחקן כמו טל או שייר\אוחיון\הנדריקס\מילאן פשוט ידחקו שלב אחד ברוטאציה כי אנחנו מדברים על שחקן בכיר מאוד בסגל...
אגב ג'אבבר עדיין פנוי ? כי אני חושב שהוא עדין יכול להיות אופציה טובה בתור קומבו גארד ובטח בשלב כזה ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 אוקטובר 2011, 05:51

אתה צודק, שאייר עדיין יכול להפתיע.
אבל גודס היה פסימי מההתחלה. אני זוכר שהוא אמר מההתחלה שלא מדובר כאן בסקורר והביע אכזבה מהיכולת שלו באימונים וזו אינדיקציה הכי טובה בשבילי לראות אם הוא ברמה המתאימה להוביל.
אני דווקא כן מחזיק ממנו שחקן לעתיד, אבל אני חושש שתלו בו ציפיות גבוהות מדי לגבי העונה הזאת בתור שחקן מרכזי. אם זה יקרה, וספק גדול מאוד, אז זה יהיה בונוס נחמד.
נראה אם בלאט נותן לו יותר דקות כבר היום, לפחות על חשבון בורשטיין. בלי זה, אין ספק שביורליג הוא לא יתרום בקרוב.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 03 אוקטובר 2011, 05:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 אוקטובר 2011, 05:51

דווקא שייר נראה מאוד מבטיח לאור מה שהוא עשה עד עכשיו בקריירה , אני רק מקווה שבלאט לא יתקבע על איזה תיאוריה כמו פיני לגבי לאמפה ולא יתן לו הזדמנות כי ברור לי שאם הוא יקבל הזדמנות הוא גם יצליח.

התקציב של פארמר לא אמור להילקח בחשבון כי הוא יכול לעזוב בכל רגע נתון ובמכבי אמרו בפירוש שיבנו את הסגל כאילו הוא לא קיים (כך מתנהלת קבוצה רצינית) ועכשיו בגלל שזה נוח הם נופלים למקום מאוד לא טוב של תלות בשחקן שיכטול לעזוב בכל רגע כאילו היינו איזו בולוניה רגעית.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־16 אורחים