המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-gran-canaria-khimki-basketball-eurocup-54499.html
שידור לגמר היורוקאפ (משחק ראשון בקנאריה)
מקובי כתב:זה קצת משעשע שאתם רואים את רייס כאל שחקן על (והוא כזה, שלא תחשבו אחרת)
הרי אם היו נותנים לו מיליון והוא לא היה משחק טוב- הייתם באים בטענות איך זה שמכבי הביאה מיליון דולר עבור שחקן שנתן חצי עונה טובה.
אני יכול לחפש פה המון ת'רדים שירדו פה על טייריס ברמות אחרות.
אני עם פליקס- ההבדל הוא במחליף של היקמן, לא בפארגו לעומת טייריס.
(וצאו מהסרט- אם טייריס היה נשאר אז פארגו לא היה מגיע)
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-gran-canaria-khimki-basketball-eurocup-54499.html
רייס עם 3 רבעים גרועים. נראה איך ישחק במאני-טיים
er79 כתב:25 הפרש לרייס וחבריו בספרד. בקיצור, עוד גביע לארון של רייס, מדהים. לא זכור לי שחקן שזכה ביורוליג וביורוקאפ שנתיים ברציפות.
yzafrir כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-gran-canaria-khimki-basketball-eurocup-54499.html
רייס עם 3 רבעים גרועים. נראה איך ישחק במאני-טיים
ככה הוא היה במשחק הראשון נגד מילאנו עד ש...
Allan Turing כתב:er79 כתב:25 הפרש לרייס וחבריו בספרד. בקיצור, עוד גביע לארון של רייס, מדהים. לא זכור לי שחקן שזכה ביורוליג וביורוקאפ שנתיים ברציפות.
אם הוא ימשיך ככה, אולי הוא יזכה בשנה הבאה בקבוצה של בלאט.
החציל האצטקי כתב:אני חושב שאקס פקטור לא מוערך של חימקי זה ויאלצב.
הבן אדם VOLUME SHOOTER עצבני. עם כל הכישרון שיש שם מסביב, הבן אדם רק מתפנה לצליפות ויורה באחוזים גבוהים.
קיצר, יבזורי
er79 כתב:25 הפרש לרייס וחבריו בספרד. בקיצור, עוד גביע לארון של רייס, מדהים. לא זכור לי שחקן שזכה ביורוליג וביורוקאפ שנתיים ברציפות.
Allan Turing כתב:רייס לא פחות טוב מפארגו?
נו באמת.... אין גארד באירופה שאני מעדיף על פניו, כולל וסיליס.
הוא מנצח משחקים! הוא עושה את כולם יותר טובים, הוא מחוייב, הוא מעולה בהגנה,
והוא ווינר ענק.
אני פשוט מת עליו, ומקווה מאד שיום אחד הוא יחזור.
yzafrir כתב:er79 כתב:25 הפרש לרייס וחבריו בספרד. בקיצור, עוד גביע לארון של רייס, מדהים. לא זכור לי שחקן שזכה ביורוליג וביורוקאפ שנתיים ברציפות.
זה כי לא היה שחקן שזכה ביורוליג ועבר לקבוצת יורוקאפ.
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:25 הפרש לרייס וחבריו בספרד. בקיצור, עוד גביע לארון של רייס, מדהים. לא זכור לי שחקן שזכה ביורוליג וביורוקאפ שנתיים ברציפות.
זה כי לא היה שחקן שזכה ביורוליג ועבר לקבוצת יורוקאפ.
לא משנה, גם לא היה להפך למיטב ידיעתי
yzafrir כתב:Allan Turing כתב:רייס לא פחות טוב מפארגו?
נו באמת.... אין גארד באירופה שאני מעדיף על פניו, כולל וסיליס.
הוא מנצח משחקים! הוא עושה את כולם יותר טובים, הוא מחוייב, הוא מעולה בהגנה,
והוא ווינר ענק.
אני פשוט מת עליו, ומקווה מאד שיום אחד הוא יחזור.
זה גם מה שאמרת עליו שנה שעברה לפני הסדרה נגד מילאנו ? קצת פרופורציות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], Mitelka, מרסר ו־37 אורחים