המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:ואני יודע שכיף להתלהם אבל התבוסה לירושליים גם הגיעה עם הרחקה של סופו , מנטלית זה משפיע ולא יעזור כלום .
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:מביך...מקווה שמבינים שם עכשיו כמה פארגו חשוב
אם מכבי צריכה את פארגו בשביל לנצח את הגליל, אז המצב גרוע מאוד.
ד"א, זה דווקא טוב שפארגו לא מתלבש. השחקנים צריכים לדעת לקחת אחריות ולא לברוח ממנה.
האמת שהקבוצה הזאת באמת מביכה. אם מפסידים היום, זה יהיה ההפסד החמישי רצוף בכל המסגרות...
החדשות הטובות הן שאחרי המשחק הזה, יישארו רק עוד חמישה משחקים בליגה, וזה זמן סביר בשביל להחזיר את הקבוצה לכושר לקראת
הפלייאוף.
מכבי לא צריכה את פארגו בשביל לנצח אותם
היא כן צריכה אותו ליורוליג בעונה הבאה ואני מקווה שהם לא יוותרו עליו
roy1000 כתב:תסלחו לי, אבל לינהרט זה בדיחה.
jol9 כתב:רק העונה היו לפחות 2 תבוסות שאני זוכר, אחת מהן לעכברושים בבית
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אם הכוונה שלך מבחינה מקצועית שהיא לא משחקת כדורסל טוב אז אני מסכים איתך. אני לא מסכים אם הכוונה היא להטיל את כל האחריות על היינס שוב.
זה כמובן לא רק היינס. יש פה לא מעט שחקנים שבמשחק נתון לא נותנים לך ייתרון משמעותי על קבוצות אחרות בליגה.
אבל זאת קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה ביי פאר מכל שאר קבוצות הליגה חוץ מירושלים, אז איך דבר כזה קורה?
שמואל1 כתב:דרך אגב , כל מי שטוען שהמקום הראשון סגור ואין על מה לשחק- טועה.
אחרי התבוסה היום, ההפרש בין מכבי לירושלים הוא רק 2 ניצחונות. ירושלים דורסת כל מה שזז. מכבי איך נאמר... משחקת כמו מכבי.
מכביסט30 כתב:אם מישהו חושב שהתבוסות האלה (גם אם הן נוצרות מחוסר עניין ומחוסר סיבה לשחק כי כבר הבטחנו את המקום עלק) לא ישפיעו על הקבוצה גם בפליאוף ובמשחקים החשובים באמת, הוא כל כך טועה.. אבל בענק. כל תבוסה כזאת מורידה את הביטחון תרצו או לא.
ירושלים בפורמה טובה. אני באמת לא רואה סיבה שמכבי לא תקרוס גם כשהתואר יעמוד על הפרק. אין לנו חוזק מנטאלי ואין לנו קבוצה מאומנת.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:מביך...מקווה שמבינים שם עכשיו כמה פארגו חשוב
ד"א, זה דווקא טוב שפארגו לא מתלבש. השחקנים צריכים לדעת לקחת אחריות ולא לברוח ממנה.
האמת שהקבוצה הזאת באמת מביכה. אם מפסידים היום, זה יהיה ההפסד החמישי רצוף בכל המסגרות...
החדשות הטובות הן שאחרי המשחק הזה, יישארו רק עוד חמישה משחקים בליגה, וזה זמן סביר בשביל להחזיר את הקבוצה לכושר לקראת
הפלייאוף.
toja27 כתב:אבל זאת קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה ביי פאר מכל שאר קבוצות הליגה חוץ מירושלים, אז איך דבר כזה קורה?
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:מביך...מקווה שמבינים שם עכשיו כמה פארגו חשוב
הפלייאוף.
כן, זה משהו אחר לגמרי... משהו אומר לי שהולך להיות פירוק והרכבה רציני בקיץ...
toja27 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:מביך...מקווה שמבינים שם עכשיו כמה פארגו חשוב
הפלייאוף.
ואני אומר שפארגו הוא דווקא אחת הסיבות שהקבוצה הזאת חלשה העונה. הוא גרם לכך שהקבוצה תהיה תלויה לגמרי ביכולתו(בלי התנגדות יתרה מצד גודס חוץ מתחילת העונה). פארגו לא גורם לקבוצה ככלל להשתפר.
jol9 כתב:כן, זה משהו אחר לגמרי... משהו אומר לי שהולך להיות פירוק והרכבה רציני בקיץ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־6 אורחים