המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:אתם חושבים שב 800 אלף דולר שסופו מקבל ראדוליצה או מריאנוביץ יסכימו להגיע? אם כן זה יהיה נהדר אם לא מעניין איזה מועמדים יהיו חייבים להשקיע בעמדת הסנטר
גל גל כתב:אתם חושבים שב 800 אלף דולר שסופו מקבל ראדוליצה או מריאנוביץ יסכימו להגיע? אם כן זה יהיה נהדר אם לא מעניין איזה מועמדים יהיו חייבים להשקיע בעמדת הסנטר
rc4991 כתב:גל גל כתב:אתם חושבים שב 800 אלף דולר שסופו מקבל ראדוליצה או מריאנוביץ יסכימו להגיע? אם כן זה יהיה נהדר אם לא מעניין איזה מועמדים יהיו חייבים להשקיע בעמדת הסנטר
לא יודע עם 850 יספיק בשביל ראדוליצה אבל אפשר להציע לו גם יותר (איזור המיליון)
roy1000 כתב:rc4991 כתב:גל גל כתב:אתם חושבים שב 800 אלף דולר שסופו מקבל ראדוליצה או מריאנוביץ יסכימו להגיע? אם כן זה יהיה נהדר אם לא מעניין איזה מועמדים יהיו חייבים להשקיע בעמדת הסנטר
לא יודע עם 850 יספיק בשביל ראדוליצה אבל אפשר להציע לו גם יותר (איזור המיליון)
הרבה יותר מליון וחצי מינימום לראדוליצה לדעתי.
LIAV10 כתב:פסקוואל הוא המאמן הכי גרוע בתולדות הענף בערך.
עדיף כבר את הבת של יוני כמאמנת ואת הדג זהב שלו כעוזר מאמן.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:המאמן של ברצלונה? שנכשל שנה אחרי שנה עם תקציב עתק?
אם גודס יפוטר , אז רק אלדטשיין.
מאמנים זרים שבאמת שווים משהו עולים יותר מידי.
yzafrir כתב:לא הייתי קופץ כבר עכשיו ומחליף את גודס , צריך לחכות איך תסתיים העונה אבל אין ספק שאיבוד אליפות וגיא בחוץ בתור מאמן ( עוזר של אדלשטיין ?? )
jol9 כתב:yzafrir כתב:לא הייתי קופץ כבר עכשיו ומחליף את גודס , צריך לחכות איך תסתיים העונה אבל אין ספק שאיבוד אליפות וגיא בחוץ בתור מאמן ( עוזר של אדלשטיין ?? )
זה נכון, ובכל זאת יש תחושה שגם אם ייקח אליפות, אז הוא ימשיך בתפקיד רק כי הוא זול אבל לא כי הוא באמת יכול לקחת את הקבוצה למעלה.
בכל מקרה אם יהיה מאמן חדש אז מן הסתם כל הצוות יתחלף.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:לא הייתי קופץ כבר עכשיו ומחליף את גודס , צריך לחכות איך תסתיים העונה אבל אין ספק שאיבוד אליפות וגיא בחוץ בתור מאמן ( עוזר של אדלשטיין ?? )
זה נכון, ובכל זאת יש תחושה שגם אם ייקח אליפות, אז הוא ימשיך בתפקיד רק כי הוא זול אבל לא כי הוא באמת יכול לקחת את הקבוצה למעלה.
תיקנתי לך את המשפט
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:לא הייתי קופץ כבר עכשיו ומחליף את גודס , צריך לחכות איך תסתיים העונה אבל אין ספק שאיבוד אליפות וגיא בחוץ בתור מאמן ( עוזר של אדלשטיין ?? )
תיקנתי לך את המשפט
את יודעת שהייתי עילוי בלשון ובתנ"ך? בטח בשביל רוסון.... היה לי 98 סופי בלשון ו95 בתנ"ך...
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:לא הייתי קופץ כבר עכשיו ומחליף את גודס , צריך לחכות איך תסתיים העונה אבל אין ספק שאיבוד אליפות וגיא בחוץ בתור מאמן ( עוזר של אדלשטיין ?? )
תיקנתי לך את המשפט
את יודעת שהייתי עילוי בלשון ובתנ"ך? בטח בשביל רוסון.... היה לי 98 סופי בלשון ו95 בתנ"ך...
my man כתב:נמשיך במשחק שלנו-
פארגו, אוחיון
סת' קרי, דאוסון
סמית, סילבן
רנדל, תומפקינס, פניני
רדוליצה, גייטס, רוזפלט.
לדעתי זה סגל שיש בו הכל- קלעים, פיזיות, ואתלטיות.
my man כתב:נמשיך במשחק שלנו-
פארגו, אוחיון
סת' קרי, דאוסון
סמית, סילבן
רנדל, תומפקינס, פניני
רדוליצה, גייטס, רוזפלט.
גל גל כתב:my man כתב:נמשיך במשחק שלנו-
פארגו, אוחיון
סת' קרי, דאוסון
סמית, סילבן
רנדל, תומפקינס, פניני
רדוליצה, גייטס, רוזפלט.
אחלה סגל רק שמקום פארגו הייתי שם את רדינג שהוא חיית משחק שחקן הגנה מעולה גם יחסוך כסף ובמקום גייטס את פישר שהוא גם ישראלי שש ישראלים ושש זרים
חוץ מזה שאני רוצה שחקנים שפאשר לאלף אותם ולא פארגו שישחקו משחק קבוצתי הגנה טובה לחץ כל המגרש אתלטים קלעים זה יכול להיות הסגל המושלם במגבלות התקציב שיש למכבי
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:לא הייתי קופץ כבר עכשיו ומחליף את גודס , צריך לחכות איך תסתיים העונה אבל אין ספק שאיבוד אליפות וגיא בחוץ בתור מאמן ( עוזר של אדלשטיין ?? )
תיקנתי לך את המשפט
בזבוז בתור מתכנת.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:לא הייתי קופץ כבר עכשיו ומחליף את גודס , צריך לחכות איך תסתיים העונה אבל אין ספק שאיבוד אליפות וגיא בחוץ בתור מאמן ( עוזר של אדלשטיין ?? )
תיקנתי לך את המשפט
שמת לב מה תיקנתי בכלל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים