החציל האצטקי כתב:במקרה הזה כבר עדיף
עזוב , עוד לא התאוששתי מהטראומה שהוא עשה לי ב 5 דקות שהוא היה מאמן מכבי.
עם זאת , אני מאחל לגודס פרומיל מהתשוקה שלו למשחק.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:במקרה הזה כבר עדיף
עזוב , עוד לא התאוששתי מהטראומה שהוא עשה לי ב 5 דקות שהוא היה מאמן מכבי.
עם זאת , אני מאחל לגודס פרומיל מהתשוקה שלו למשחק.
goshimon כתב:בתחילת דרכו גודס השתמש בנומרולוגיה ("פעם בשנה אני יושב עם נומרולוגית אחד על אחד. אני עושה את זה כבר 15 שנה"), היום הוא עם קמעות (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4646400,00.html). אפשר להביא מאמן נורמלי?
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:לייק גדול
ציטוטים אדירים.
באמת חוכמה גדולה כשיש לך את דאנקן ופארקר בקבוצה שלך.
roy1000 כתב:goshimon כתב:בתחילת דרכו גודס השתמש בנומרולוגיה ("פעם בשנה אני יושב עם נומרולוגית אחד על אחד. אני עושה את זה כבר 15 שנה"), היום הוא עם קמעות (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4646400,00.html). אפשר להביא מאמן נורמלי?
עזוב. אנשים שהמקצוע שלהם תלוי במזל הרבה פעמים הולכים לכיוונים כאלה של אמונות תפלות. זה חלק מההתמודדות.
ankram כתב:מציע לך לראות את הראיון הזה עם הצלע השלישית (ולדעתי הגאונית והפחות מוערכת שלא בצדק) של השלשיה הגדולה.
https://www.youtube.com/watch?v=KIAAHzAktnA
מאנו מדבר על השינויים שהם עשו במהלך השנים שהוא בקבוצה , מקבוצה שהתבססה על פוסט אפ של תאומי המגדל , לקבוצה שהתבססה על פיק נ רול של מאנו ופארקר , לקבוצה שהתבססה על משחק מסירות ותנועה. תענוג.
אתה יכול לזלזל בדברים שפופ עושה , הוא יודע לבנות קבוצה טוב יותר כמעט מכל מאמן שזכיתי לראות , יודע לבחור שחקנים ממקומות שאף אחד לא שמע עליהם ולהפוך אותם לכוכבים , יודע לבנות שחקנים מסייעים , ובעיקר מאמן כדורסל , לא שטיקים , לא המצאות , לא קשקושים , מאמן כדורסל.
toja27 כתב:my man כתב:ועכשיו ברצינות- בהנחה שמכבי מפסידה את האליפות- אתם חושבים שינסו להביא את צביקה?
איזה צביקה? אתה רציני אורי?
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:ועכשיו ברצינות- בהנחה שמכבי מפסידה את האליפות- אתם חושבים שינסו להביא את צביקה?
לא אמרתי שאני רוצה!
אתה לא חושב שהנושא יעלה אם יפסידו אליפות?
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:ועכשיו ברצינות- בהנחה שמכבי מפסידה את האליפות- אתם חושבים שינסו להביא את צביקה?
לא אמרתי שאני רוצה!
לא חושב שהשם של צביקה יעלה. לפי דעתי הוא לא יחזור לאמן במכבי שוב.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:ועכשיו ברצינות- בהנחה שמכבי מפסידה את האליפות- אתם חושבים שינסו להביא את צביקה?
לא אמרתי שאני רוצה!
לא חושב שהשם של צביקה יעלה. לפי דעתי הוא לא יחזור לאמן במכבי שוב.
אני ראיינתי אותו לפני שהחתימו אותו בראשון והוא יותר מרמז שהוא רוצה לחזור למכבי(עזוב שהוא בכלל אמר אז שאם הוא יחזור זה רק לקבוצה עם תקציב בסדר גודל של מכבי- וחזר על זה שוב!)
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:אתה ראיינת אותו?
כן
אוקיי. אני התכוונתי לכך שאני לא חושב שמכבי ירצו שוב לחזור לצביקה כי לפי דעתי האופציה הזאת מוצתה מבחינתם, אבל אתה יודע..אף פעם אי אפשר לדעת.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:אתה ראיינת אותו?
כן
אוקיי. אני התכוונתי לכך שאני לא חושב שמכבי ירצו שוב לחזור לצביקה כי לפי דעתי האופציה הזאת מוצתה מבחינתם, אבל אתה יודע..אף פעם אי אפשר לדעת.
גם חשבנו שפיני כבר לא ידרוך בקבוצה והביאו מהדלת האחורית במהלך הכי הזוי שנראה בעשור האחרון...באמת שאי אפשר לדעת. ובדיוק בגלל זה אני שואל פה בפורום לראות מה הלך הרוח אצלנו האוהדים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־19 אורחים