ת'רד הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי er79 » 27 אפריל 2015, 14:05

לא הכרתי את ההייסליפ הזה אבל הוא נראה קלעי מעניין. אני בדעה שמכבי חייבת קלעי אוטומטי ברמות של בלו, או קרוב לכך, תמיד הייתי בדעה כזאת, וזה היה בעוכרינו השנה. אבל אם הוא משחק ברמות כאלה נמוכות, כנראה שהוא אכן יותר קירק פני סטייל מג'ייסי קארול סטייל, ולבטח דיוויד בלו סטייל. שחקן עם תכונות כמו של בלו אין בנמצא, אבל מכבי צריכה קלעי שלא יהיה חד מימדי ויתרום לפחות בעוד אספקט אחד במגרש. שוב, אני לא מכיר אותו אז אני לא יכול להביע עמדה, אבל ייתכן והרמות בהן הוא משחק מדברות בעד עצמן.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אפריל 2015, 14:15

Chen כתב:
בסרטון הזה זה אותו השחקן שאתה מדבר עליו? כי יש עוד איזה טוני מיצ'ל

זה הבחור. טוני מיצ׳ל מאלבאמה.
יש עוד טוני מיצ׳ל שנחשב ״מבטיח״ יותר, שמשחק בעמדה 4, נבחר בסיבוב השני בדראפט ע״י הפיסטונס, ומשחק היום בסן-חרמן בפורטו ריקו.
הוא לא מצליח להתרומם בינתיים.

אנקראם,
הבעיה היא שאם אתה הולך על שחקן מוכח בעמדה 3, שהיא הכי רוויה בכישרון באירופה, ושם כביכול גם אם אתה נכשל בהימור שלך יחסית קל לאתר תחליפים הולמים, ומהמר על כל השאר- אתה אידיוט.
אני מקווה שמכבי תפתיע אותי הקיץ עם שחקני רכש ברמה גבוהה יותר. להביא לפה את פארמר למשל יכול להיות צעד ענק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 27 אפריל 2015, 14:31

חצילון , מה ראית ב 5 השנים האחרונות מהנהלת מכבי לגבי "איתור תחליפים הולמים"?? מאיפה הביטחון הזה שמכבי תהמר על עמדה ובמידה וההימור לא מצליח היא תביא מחליף לעמדה הזאת?
זה לא יקרה , ולכן עדיף שחקן מועדון מוכח (חמשיית יורוליג שנייה במינימום) שיש לך ביד גם אם הוא עולה לך סכום רציני (בוא לא נתבלבל לא מדובר על משהו שיהרוג לך את כל התקציב) , ע"פ עוד הימור ועוד הימור.

תגיד , לא היה עדיף לך שרייס היה נשאר פה ב 1.5 מליון , מאשר להמר על הקפריזות של פארגו?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אפריל 2015, 14:53

שמע, אני לא מת על העיסוק בראיית חשבון, אבל מדיניות הרכש של מכבי לא חכמה!

סופו, סמית׳ ופארגו מרוויחים ביחד משהו כמו 3 מיליון דולר (ברוטו).
יש לך עוד 4 זרים שמקבלים ביחד פחות או יותר חצי מזה (1.5 מיליון ברוטו), כולם ביחד, כש3 מה-4 לא תורמים כלום בגדול.

יש לך שחקנים שבהגדרה אתה מביא אותם ויודע שאתה לא יכול לקבל מהם 100%.
סופו ולנדסברג למשל.
מסופו אתה יודע שלא תקבל יותר מ13 דקות אפקטיביות בשום קייס. זה שליש מהדקות על העמדה!
מלנדסברג אתה יודע שלא תקבל הגנה ואתה יודע שכמות הדקות שלו מוגבלת. הוא בסה״כ מחליף שאם סמית׳ (השחקן היקר בסגל) טוב- לא רואה דקות!
אז אתה מביא לו חוזה של חצי מיליון דולר לעונה, שזה רבע מתקציב הישראלים שלך.

אין פה הרבה חוכמה. יש פה סנטימנטים לאנשים שגדלים ומתפתחים במועדון, שזה אחלה ואני בעד- כי השקעה מהסוג הזה בד״כ נושאת פרי.

אבל תדמיין מה קורה אם אתה מוותר על לינהארט ואלכסנדר (חבר׳ה נחמדים לגמרי) והיינס (כושילאמאמא שלו הז***) ומשקיע את המיליון וקצת הזה בזרים יותר טובים מסופו, פארגו וסמית׳.
עזוב, דמיין שאתה מוצא שחקן טוב בעמדה 3 (כי זה קל בהרבה מלאתר רכז מצויין או סנטר מצויין) ב300-400 אלף דולר.
זה אומר שיש לך כסף להשקיע בשני שחקנים של מיליון-מליון וחצי דולר בשתי העמדות הקריטיות.

אנחנו משקיעים בשחקנים ש״הוכיחו״ ו״מחוברים למועדון״ אבל כשהם מוכיחים גם שהם השחקנים הכי גרועים על המגרש כשהכי צריך אותם- זה מעלה סימני שאלה.
ברור שעדיף להשאיר שחקן שהוכיח את עצמו על הבמה הכי גדולה שיש. אבל המשכיות לשם ההמשכיות, אחרי כשלון- זה קצת מפגר...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 אפריל 2015, 16:26

המשכיות לשם המשכיות אחרי כישלון?
סמית׳ לא במכבי עונה אחת, הוא הספיק לקחת פה בין היתר את היורוליג שנה זעברה וכשהחתימו אותו על החוזה החדש הרבה האמינו שמכבי חזק בתחרות על הפיינל פור ושפנר׳ קבוצה שאפשר לעבור.
איך אפשר לבקר את ההארכת חוזה של סמית׳?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אפריל 2015, 16:37

אני לא מבין למה דווקא עכשיו נזכרו להחתים שחקנים מוקדם על חוזים גדולים תו״כ העונה.
דווין סמית׳ לא באמת כזה מיוחד. הוא פשוט לא באמת כזה טוב. זה כנראה ההבדל...

דווין הוא לא הבעיה פה פרסונלית.
הליך קבלת ההחלטות לא ברור, לא יציב, וקצת מפחיד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 אפריל 2015, 16:51

הוא הסמול פורוורד הכי טוב ביבשת כנראה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אפריל 2015, 17:03

הסמול פורוורד הכי טוב ביבשת מדורג 48 מתוך 49 שחקנים במדד משוקלל ל40 דקות בפלייאוף.
וזה לא הפלייאוף הכי גרוע שלו מבין ה4 שהעביר פה, מתוכם הפסיד 3, ואחד ניצח (ממש לא בזכותו).

לא חולק על הכשרון שלו.
הוא לגמרי לא השחקן שעושה את ההבדל במעמד הזה.

אם מכבי רוצה שחקן שיביא אותה להצלבה בלי יתרון ביתיות הוא מעולה.
אם מכבי רוצה שחקנים שיעבירו אותה את ההצלבה, כשהיא בלי יתרון ביתיות- היא תצטרך להשקיע סכומים דומים, וגבוהים יותר, בעוד שחקן או שניים לפחות.
ואני בספק אם זה הולך לקרות.

בקיצור, כדורסלן נהדר, אבל את הסכומים האלה צריך להשקיע בשחקנים שיביאו את הדברים האלה. אם אתה יכול להשקיע רק ב2, עדיף שתוותר על הסמול פורוורד הטוב באירופה.
לנדסברג יוכל להביא מספרים מטורפים אם יפתח קבוע בחמישייה אגב. גם הוא לא הולך לנצח אף אחד. לפחות לא כמו שהוא משחק כרגע, וב״רול״ הלא יעיל שהוא ממלא.

שניהם ירוויחו הרבה מאוד כסף ב3 השנים הקרובות והם יכולים להיות אחלה תירוץ ל״משקיעים כסף, ולא מגיעים לכלום...״
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Allan Turing » 27 אפריל 2015, 17:14

מכבי צריכה להחזיר את רייס בכל מחיר, יעלה כמה שיעלה-גם על חשבון סגל מצומצם.
אני לא מאמין בבניה הרוחבית הזאת, למה זה טוב לנו?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי ankram » 27 אפריל 2015, 17:27

חציל , אתה עושה עוול לדווין , ברור שהוא לא השחקן שיביא אותך להצלבה ביתרון ביתיות לבד או לגמר היורוליג.מעטים השחקנים שעושים את זה.
סתם לדוגמה המיני ממבה , הוא מרוויח באיזור ה 1.5 מליון יורו , ועם זאת לבד הוא לא יכול להביא את הקבוצה שלו לשום מקום.

ספאנוליס הוא היחיד שאני יכול לחשוב עליו , עדיין , ללא פרינטזיס , מנצריס , לוג'סקי והשאר , לבד הוא לא יכל לעשות את זה.

מה שלא תעשה , ללא משקיע נוסף , השמיכה קצרה , כמה היית משקיע ב 2 כוכבים? אל תשכח שיש לך בלחץ 9.5 מליון.

בכל מקרה לדעתי לא עקרוני כ"כ כל עוד גודס מאמן , בניגוד לדעתך החלק הכי חשוב במארג הקבוצתי זה המאמן , לא עמדות 1,5 , מאמן מצויין , יבנה לך בובה של קבוצה ב 9.5 מליון , מאמן בינוני יוכל להכשל גם עם 30 מליון , גם אם הוא ישים כוכב על כל עמדה.

אם גודס היה מאמן כמו שצריך , דווין היה מקבל הרבה יותר כדורים לקלוע מעמדות נוחות , וגם סופו היה מקבל יותר כדורים , עם סגנון המשחק של מכבי וכושר הגארדים שלה , גם סוני ווימס לא היה עושה את ההבדל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 27 אפריל 2015, 17:33

Allan Turing כתב:מכבי צריכה להחזיר את רייס בכל מחיר, יעלה כמה שיעלה-גם על חשבון סגל מצומצם.
אני לא מאמין בבניה הרוחבית הזאת, למה זה טוב לנו?

כי אתה רץ ב 2 מסגרות , וכפי שראינו בסדרה נגד פנר , שמגיעים לספסל , הרמה יורדת דראסטית ופותחים עליך יתרון שאח"כ קשה למחוק. מה יעזור לך סגל מצומצם , בעונה כ"כ ארוכה , שכל ירידה לספסל מביאה איתה ירידה חדה ביכולת.
את רייס כבר איבדנו ברגע שלא סגרו אותו מיד לאחר מילאנו , או מייד לאחר הגמר , הוא כבר לא בטווח המחירים של מכבי.

יש פה גם איזו כמיהה לשנים של שאראס ופארקר , ולסגל היחסית מצומצם שהיה לנו , אבל שוכחים ראשית שבתקופה ההיא היתה הגבלה על מספר הזרים והיא היתה נכונה כלפי כל אירופה , היורוליג היה קצר יותר , הליגה הישראלית היתה קצרה יותר , לא היה חוק רוסי , לא היה חוק צעירים , הקיצר לא אותו סיפור.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אפריל 2015, 17:42

אנקראם, אני מסכים איתך שהקבוצה undercoached ושצריך מאמן טוב יותר. מכבי תמיד מוכנה טקטית, זה אפשר להגיד, אבל נופלת מבחינה מנטלית, פיזית ויסודית- זה תוצאה של אימון חלש.
אבל מצד שני אני גם לא רואה את אובראדוביץ׳ או איבקוביץ׳ הולכים רחוק יותר עם סופו, פארגו והיינס.

אומרים שאין ואקום בכדורסל. זה לא נכון, אבל אם אתה מביא חבר׳ה כשרוניים, עובד איתם, משקיע בהם ומפתח את היכולות שלהם לצד ניהול נכון של דקות המשחק שלהם- סביר שתראה תוצאות.
וזה יכול להיות תקף על בנדר, זה יכול להיות תקף על אלטיט וגם על ג׳ייק כהן. אבל הרבה יותר קשה לתת לחבר׳ה האלה צ׳אנסים שמי שמשחקים לצידם הם שחקנים לא אמינים מספיק.

בקיצור, סוג של ביצה-תרנגולת...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 27 אפריל 2015, 17:55

היות וגודס כנראה לא הולך לשום מקום (והסיכוי היחיד שהוא ילך זה רק אחרי איבוד אליפות - משהו שאני ממש לא מייחל לו) ,
נראה לי שנאלץ גם שנה הבאה לראות את פארגו\יוגב מכדרר את עצמו לדעת ואת פיני\עוזר אחר , קופץ על גודס אחרי שניצחנו את לימוז' בבית בהארכה השלישית.

במידה וכן מאבדים אליפות , ולצערי זה בהחלט תרחיש ריאלי , לא תהיה ברירה להנהלה והם יחליפו את גודס , אם הם לא יחליפו אותו , אז נגיע למסקנה שכלו כל הקיצים.

אם מחליפים את גודס , אני רוצה סוף סוף מאמן שיעמיד קבוצה שכל שחקניה שותפים למאמץ וכולם הם חלק אינטגרלי בהגנה ובהתקפה , הקיצר , אני רוצה את פופוביץ' , אבל אפשר גם להסתפק באדלשטיין :-)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 27 אפריל 2015, 19:04

ובפרס על המעבר החד ביותר של השנה זוכה:
ankram כתב: הקיצר , אני רוצה את פופוביץ' , אבל אפשר גם להסתפק באדלשטיין :-)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 28 אפריל 2015, 13:13

מייקל בריסקר

מה אתם אומרים שווה?

http://one.co.il/Article/14-15/2,890,66 ... tml?ref=hp
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 28 אפריל 2015, 13:33

ankram כתב:מייקל בריסקר

מה אתם אומרים שווה?

http://one.co.il/Article/14-15/2,890,66 ... tml?ref=hp

פרוספקט מצוין, אבל

1) עדיין צעיר מדי

2) הוא לא לבן, אז אם יגיע בעתיד למכבי, התקשורת האדומה הגזענית תגיד בכל מקרה שהוא לא יהודי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2015, 17:28

תגידו, מה עם קרלון בראון? אני זוכר שהוא נפצע מתישהו במהלך העונה, מה הוא עשה בבאמברג?
שחקן שרציתי מאוד במכבי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 28 אפריל 2015, 17:37

LIAV10 כתב:תגידו, מה עם קרלון בראון? אני זוכר שהוא נפצע מתישהו במהלך העונה, מה הוא עשה בבאמברג?
שחקן שרציתי מאוד במכבי.

אני חושב שהוא כמעט לא שיחק העונה , פציעה לא פשוטה , שחקן נהדר , טעות קשה מאד של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 28 אפריל 2015, 18:54

ankram כתב:
LIAV10 כתב:תגידו, מה עם קרלון בראון? אני זוכר שהוא נפצע מתישהו במהלך העונה, מה הוא עשה בבאמברג?
שחקן שרציתי מאוד במכבי.

אני חושב שהוא כמעט לא שיחק העונה , פציעה לא פשוטה , שחקן נהדר , טעות קשה מאד של מכבי.

אני זוכר שגם לפני שנפצע הוא לא עשה מספרים גדולים בגרמניה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sunshine » 28 אפריל 2015, 19:04

felix_r כתב:
ankram כתב:
שחקן שרציתי מאוד במכבי.

אני זוכר שגם לפני שנפצע הוא לא עשה מספרים גדולים בגרמניה

אבלל מה עם בו מקאללבבבבב :laugh1

חח אבל בירצינות..איך אף אחד לא מדבר עליו?! יכל להיות בינגו!
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, מרסר ו־26 אורחים